| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 1:45 am | |
| Pomalo tičari (pojedini)pokažite duh poštovanja,prijateljstva,maštu i viziju vaših pogleda a ne malu aroganciju.Iako nam (MOŽDA)nisu isti pogledi,nije sve negativno,da bi se moglo reči ništa vi neznate.Molio bi da mi neko da ocijenu na PLOČANSKE vizjade ilimoj pogled zvane zijade za najbolju a bilo je i drugih manjih gledajuči ih u Godini od 86 do 92 god. | |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 1:57 am | |
| pozdrav Gigi doktoru, evo nakon dugo vrimena se opet javljam. Ti grdelini sa pločanskog kolodvora vratuili su me na divne trenutke u mladosti kad sam iša u posjet tadašnjoj curi iz Ploča. Studirala je u Splitu i liti bi iša kod nje u Ploče. Poslin prvog puta uvik sam joj laga kojin ću autobusom doć . Doša bi uvik autobusom uru prije nego bi njoj reka da na miru mogu poslušat grdeline oko stanice. Opis zijada koje sam ja čuja je da su bile kristalno čiste i pristojne dužine. Ja sam u njima čuja i vizi na početku. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 2:08 am | |
| ako več govorite o pravoj ziji od ovih tri što ih je naveo škuri tič nijedna nije ispravna al i one mogo proč ZAVISI KAKO ZA KOGA ja hoču da kažem da je i ja nemam al kad več pričamo da PRIČAMO koja je br 1 ZIJADA bez slova R NIJE zijada. ona ide posle slova V ..ZNAČI VRICIJU al malo nategnuta da bi se čula parabola...ovakve ZIADE sam čuo ovde na forumu samo kod dva meštra i to uživo .i jednu sam čuo na MP3 POZDRAV i od mene BEZ ljutnje [/quote] Hahahahahahahahahahahahahhahahaahahahh ahahahhaahahahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahhahahahah hahahahahahahahahahahahahahahhahahahah hahahahahahahahahahahahahahahhahahahah o pridobri sveti nesagriješivi Isuse i njegov oče Jahve pomozi i ne uvedi u napast!!!!!! HAHAAHAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAAHAHHA HAHAHAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA. BOLJE NE PIŠITE NE SRAMOTITE SE | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 2:51 am | |
| lorde mislim da si pogrešio temu ..jer ova tema je za grdeline ..NIJE za KANARINCE Ja nekrivim tvoje znanje nisi imo od koga naučiti evo ti prilike od ovdašnjih MEŠTARA dobre volje da te barem ponešto nauče I DA te upute na pravi put zapamti da nismo na istoj FREKFENCII .REČENO TI JE JEDNOM .i sad i od mene | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 3:11 am | |
| Lord, imaš i od maestra crveni karton!!!!! | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 3:30 am | |
| Gospodine Enver ja sam ima tiča s tom zijadom od najboljih tamo zijada.Ja sam je čita sa zijuuuu, dobro vi sa vicziju lako je zato,misli se na istu to je važno.Nego tio sam reči da ja slušajuči velike mase vizjadi i zijadi sam znao naletit i na vic ziju vizjadu gdje je prvi dio 1 do 2 sekunde odvojen. Bili mogli dat ocijenu za bolju zijadu iz PLOČA koje ste slušali. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 4:53 am | |
| Gospodine Lorde poštovanje u svom dugotrajnom isprovavanju čujo sam te vrste zvane VRICIJU OKO 30 POSTO dakako cijele dužine i pristojna kolombara,ali to nije mijerilo da se reče da je (SAMO)ona ispravna.Dragomije jer vidimo da ih ima iz više vrsta poćetaka ispijevanih kao i ova navedena.Za mene i ona ulazi na razmatranje za ocijenu.Pozdrav od Gige DOKTORA. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 6:01 am | |
| Pozzz Gosp. Gigo, zamolio sam vas da mi iskomentirate glatkoga grdelina messija koji je na YouTube pa vas opet pitam jer možda niste vidili pitajnje. Ovo ispod vam je link da možete poslusat. Hvala unaprid https://www.youtube.com/watch?v=3PKFT4N4bjQ | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:00 am | |
| | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:18 am | |
| Gospodine Monstrumo,ja se tendim da nekažem K . u laptop,nije me jubila kemiska,ja sam čovik od sve poljoprivrede,ribarstva,lipe marende i PISME. | |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:19 am | |
| Gosp. Gigo za mene osobno su to bile super zijade. Samo moram vam napomenit da ja nisam mjerodavan za davat ocjene zijada po ovim nekim novim standardima. Ja sam tičar starog pomalo zatupljenog kova i nažalost većina mojih tičarskih mentora je već pokojna. Mi smo jednostavno zijade dilili na vrđole ( kratke , osićene, ispaljene na brzinu), i na duge zijade koje smo smatrali ispravnim ako su po tonalitetu bile iznad pletiva ( daklen baren pratiti po visini pletivo ili ići iznad njega, dobro držat sredinu i imat na kraju ono juuuu koje joj daje dužinu. Svakako da je bilo cijenjeno da imaju i blago podignut kolumbar . U moje vrime se opraštalo i koje slovo viška ( takoz žerbaste ako su po dužini i izvedbi zadovoljavale. Sad je izgleda došlo drugo vrime pa je glavno da je tobože kako neki zovu glatka ili na mliko a nije važno ima li tonalitet iskaće li iznad pletiva i ima li ono jasno juuu na kraju. Ovo vam je samo moje mišljenje i ne tvrdim da je ispravno, možda sam zastario i vrime me pregazilo. | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:26 am | |
| - angjello je napisao/la:
- Škuri tić je napisao/la:
- angjello je napisao/la:
- angjello je napisao/la:
- Gigo je napisao/la:
- Ako je netko tamo 80.do90.godina slusa u Pločama na kolodvoru,Kominu,Metkoviču na smeću itd. ,mogao je čuti kod tiča batudera večinom ali ne uvijek zijade bez VIC.Bile su za ocijenu 4.,kristalne,caklene sa blažim kolumbarima opisno srednjega luka vrlo dobre dužine otpijevane.Što hoću reći da treba ići malo dublje na pogled zijada i prihvatiti i jednu i drugu na razmatranje za ocijenu,a na samo po (nekima) sa početkom VIC zvana VIZIJADA. Pozdrav od Gige DOKTORA.
pozdrav Gigi doktoru....Evo čitan...mislin se bi li se javlja uopće...pa opet kažen, ajde.. iden se javit...Neznan te..ali mi je priča jedan čovik za tebe priko kojeg san ti ćibe radija. Iz tog razloga se i javljan,inače nebi Gigo zijade bez vic...pa kakve su to zijade,jeli možda fali koje slovo tim zijadama...hahahaa...Da se ti ti tu nisi nešto zajeba...ili si krivo ovo gori napisa možda...jer ovo kako si gori napisa smije ti se cili grdelinaški svit......,jer po ovom kako si ti pisa...vizijada je vizijuuu,a zijada je....zijuuuu...I ti toj bez vic(vidz) daješ ocjenu 4...ma daj nemoj zajebavat.A i ono sa c i dz u zijadi...ajde moš ti to i malo bolje objasnit,kad već imaš volju za pisanjem.Ja ovo objašnjavam kao ....da nisi najvištiji tipkovnici... pozz gigi doktoru od Vinka
. Trazite coviku dlaku u jaju,nalazite u slovima mane a ako je napisa (zijuuu) nije doslovno mislio na takvu zijadu nego ako vec zelite znat na koju je mislio onda je to dziiiijjuuu ili mozda ziiiiiijjuuu ili mozda vidziiiijjuuu.Evo gospon Vinko ocjenite ove tri.Samo pripazite jesu li bistre ili raspaste ili greze ili mutne ili na kolinac.Pozdrav bez ljutnje hahhaa škuri...pa i ja to govorim....izgleda da smo "izgubljeni u prijevodu"...ma kakva ljutnja... Virujte mi on je prvi put u zivotu sio za kompjuter stime bi vam moralo bit sve jasno i veoma je spor u tome.Pozdrav je škuri....sve san ja tebe lipo razumija....ali zato gigi jedan mali savjet....ma brate pišeš onako kako u tom trenutku misliš...i kako inače govoriš,razgovaraš....jer i inače ovaj način komunikacije je ka stvoren da dođe do nesporazuma...a u tvom slučaju bi tribalo to ispočetka bit sporije(mislim na pisanje),a vrimenom sve brže i brže...ali smisao se uvik triba razumit...ne pišeš "na normu"...polako,niko te nigdi ne tira....Jer budući da ,makar mi koji se ne poznajemo,ne možemo znat šta ko misli....možemo samo na osnovu napisanog .... Sve ono šta san gigi napisa nije zbog mene...ma jebe se meni...možda bi bilo bolje da se nisan ni javlja.....nego zbog njega....jer ovo svatko čita... a pouzdano znam da mu se ljudi smiju ...a isto tako sam skoro pa siguran da bi se ja i gigo brzo razumili kad bi u četiri oka porazgovarali....a pogotovo kad bi uz to i slušali kojeg sa staklenom zijadom...bez rašpe...bez grezosti...bez kolinca... poz i tebi škuri i tebi gigo
Ma ja cu vama rec da taj koji se smije taj se zasigurno smije bezveze a usput ti koji se smiju neka predispitaju svoje znanje jer Gigino iskustvo i znanje uopce nije upitno jer je ipak on u zivotu "PROCITAO" bezbroj tica a znate sta sam stime reka.Vi vjerojatno imate odlicne grdeline i to je pohvalno a i vase znanje je pohvalno ali nemorate omalovazavat tudja misljenja jer mislin da djelite ista misljenja.P.S ti koji se smiju neka dobro napnu uvo na CD-e jer takvi nikad nece ni cut nista osim cd-a niti su u zivotu "PROCITALI" tica!Pozz gospon Vinko | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:27 am | |
| Envere nisi ostarija nego si reka istinu i vidim da si čuja kvalitet iz prirode! To je i danas tako i to se sve i danas traži samo pojedinci nemogu do tog doć pa kroje pravila po onom šta imaju kući! Nije te vrime pregazilo samo naprid | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:29 am | |
| | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:34 am | |
| A sta je sa Mostarskim zijadama VIICIIIEER | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:38 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Pozzz Gosp. Gigo, zamolio sam vas da mi iskomentirate glatkoga grdelina messija koji je na YouTube pa vas opet pitam jer možda niste vidili pitajnje. Ovo ispod vam je link da možete poslusat. Hvala unaprid
https://www.youtube.com/watch?v=3PKFT4N4bjQ Bravo Monstrumo napokon i ti da staviš nešto da valja,a oni kažu nema monstrumo ništa sad si im dokaza.Ps jeli ovo mladi | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:42 am | |
| Virujte mi mnogi i neznaju šta traže! Ovo šta ću sad napisat možda zvuči nekorektno prema pojedincima Ko nije čuja kvalitetnog oćaka u životu teško će priko CD-a postat meštar od zanata Mnogi su zalutali ovi hobi zna bit ka gusta magla | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 7:56 am | |
| | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 8:05 am | |
| Je barba Yogi ovo mi je mladac, pokazuje velik broj batudi! | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 8:11 am | |
| - super vizor je napisao/la:
- [
. Trazite coviku dlaku u jaju,nalazite u slovima mane a ako je napisa (zijuuu) ako vec zelite znat na koju je mislio onda je to dziiiijjuuu ili mozda ziiiiiijjuuu ili mozda vidziiiijjuuu.Evo gospon Vinko ocjenite ove tri.Samo pripazite jesu li bistre ili raspaste ili greze ili mutne ili na kolinac.Pozdrav bez ljutnje ako več govorite o pravoj ziji od ovih tri što ih je naveo škuri tič nijedna nije ispravna al i one mogo proč ZAVISI KAKO ZA KOGA ja hoču da kažem da je i ja nemam al kad več pričamo da PRIČAMO koja je br 1 ZIJADA bez slova R NIJE zijada. ona ide posle slova V ..ZNAČI VRICIJU al malo nategnuta da bi se čula parabola...ovakve ZIADE sam čuo ovde na forumu samo kod dva meštra i to uživo .i jednu sam čuo na MP3 POZDRAV i od mene BEZ ljutnje [/quote] Tako je meštre,jebeš zijadu bez slova R. Svaka ti čast,jer najlipše su VRICIJADE,još ako ide u špic,ko to more platit ! | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 8:16 am | |
| Envere svaka čast na postovima,uvik su poučni. Pozdrav... | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 8:32 am | |
| Gospodine E nvere da dapače staroga kova,koji zna pratit i novi.Bar si onda moga i više čut dobra a danas ide to prema CD. pozitivno,Pozdrav od Gige DOKTORA. | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 8:37 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Pozzz Gosp. Gigo, zamolio sam vas da mi iskomentirate glatkoga grdelina messija koji je na YouTube pa vas opet pitam jer možda niste vidili pitajnje. Ovo ispod vam je link da možete poslusat. Hvala unaprid
https://www.youtube.com/watch?v=3PKFT4N4bjQ A sta vi mislite kakvi je? | |
|
| |
enver
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 9:36 am | |
| Evo ispričat ću vam još jednu štoriju o grdelinima iz Ploča. Možda bi ova priča bila bolje svrstana u temi "Splitske funcutarije". Znali su splićani za kvalitet pločanskih grdelina, ali uvik su se ka pravili da je to za njih nepoznati teren. A nije bilo baš ni sigurno poć u nabavu mladaca na tim mistima. Ćini mi se da je veliki zajebant i ljubitelj tići Fjuba bija idejni tvorac naćina da na bezopasno nabavu kojeg mlaca iz Ploča a onda su proširili ideju i na cilu Dalmaciju. Osnovali su ajmo reć ka neku udrugu sa idejom i svrhom da vrate grdeline na Marjan na naćin da će iz cile Dalmacije na legalan naćin, uz dobijenu dozvolu sa raznih mista ulovit nekoliko mladaca, držat ih u zološkom vrtu u velikom ćibunu i onda na proliće pustit pa će se oni gnizdit i trajno nastanit na Marjanu. Virovali ili ne uspili su dobit dozvolu za legalan ulov po nekoliko mladaca iz raznih područja Dalmacije. A glavna im je meta bilo Ploče i njegova okolica. Naravno da ostatak priče može te zakljućit i sami. Istini za volju nisu sve pobrali za sebe odnili su nešto i u zološki vrt , pa u proliće pustili...... | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned lip 03, 2012 10:23 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Gospodine Enver ja sam ima tiča s tom zijadom od najboljih tamo zijada.Ja sam je čita sa zijuuuu, dobro vi sa vicziju lako je zato,misli se na istu to je važno.Nego tio sam reči da ja slušajuči velike mase vizjadi i zijadi sam znao naletit i na vic ziju vizjadu gdje je prvi dio 1 do 2 sekunde odvojen. Bili mogli dat ocijenu za bolju zijadu iz PLOČA koje ste slušali.
Jeli vi znate šta znači da je prvi dio zijade odvojen 1 do 2 sekunde od drugog djela? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|