| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet tra 13, 2012 12:12 am | |
| | |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet tra 13, 2012 12:28 am | |
| | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 2:57 am | |
| Prije par tjedana dođe jedna velika skupina grdelinaša slušati malo po cetinskoj krajini.domaćini sinjani im u skladu sa dobrim običejem i gostoprimstvom ponude a ovi prihvate dobru spizu i pijanku. i slušanje tica. svratio sam na par minuta i jedan mi veliki tičar kaže kako ima poboljšanu verziju skavolina, kombinacija grgurića i skavolina ali ono najbolje od obe pjesme. i nadoda kako ta batuda ima sedam osam pletiva i lirsku ziju. Lirska, duga meka sa kolombarom. Gleda me u oči i ne trepće, a oči mu se sjaje od zadovoljstva. Blago njemu. A ja otiša kući odma. Eto toliko od mene. | |
|
| |
probiotik
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 3:07 am | |
| haha nek covik ima! bog mu da jos kojeg ujme | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 3:30 am | |
| Ko zna profesore, možda i ima covik! Ja isto nebi virova da postoji zijada lirska, dužine 3-4 sekunde, vrhunski izvedena, sa bojom lipsom od mlika, da je nisam čujo! Na moju sricu san je čuo i mogu ti rec samo jedno, sve ove šta ih zovu prave, vrlidobre, prolazne itd, izgledaju ko male vrđolice prema ovoj! Zelin ti samo rec da je sve moguće! | |
|
| |
probiotik
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 3:46 am | |
| ima ih kolkos na kazetama | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 3:52 am | |
| Profa ja mislim da si ti mislio jos malo ostati ne samo koju minutu nego kad si cuo sta covjek ima doslo ti lose | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 3:54 am | |
| u pravu si balta bio sam ljubomoran i nisam moga više izdržati od muke i zavisti što čovjek ima | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 4:03 am | |
| Samo naprid , sve je moguće !!!!!!!Iza sedam brda
i sedam gora , gardelin ,cipa batude na vr' bora ---hahaha
Zijada ...... ???
Salu2 | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub tra 14, 2012 5:52 am | |
| znači isto ko i ranije ..svi imaju zijadu na tipkovnici,, | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto svi 01, 2012 2:48 am | |
| | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto svi 01, 2012 2:51 am | |
| | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto svi 01, 2012 2:55 am | |
| | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto svi 01, 2012 3:34 am | |
| Barba, ovo je moj pas!!! ludilo | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto svi 01, 2012 7:34 pm | |
| ha ha monstrumo da nije možda ovaj na drugom mjestu. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto svi 01, 2012 11:47 pm | |
| Ma ne mislim moj da ga ja imam nego moj izbor kao najbolji pas! šteta da nemam trenutno di ga drzat, i imam puno tica, inače bi ga ima odavno! Kad će penzijaaaaa | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet svi 18, 2012 11:37 pm | |
| evo poslje dužeg perioda da i ja nešto napišem.možda se neke naše kolege prepoznaju u mome tekstu.citajuci vaše tekstove po forumu(prije i u zadnje vrijeme)nisam baš vidi puno dobrih tekstova.pozitivno pisani tekstovi mogu se pronaci jedino kod dvojice, trojice kolega mogu ih slobodno imenovati to su (euzebio,koce).jedan veliki problem ovoga foruma je još uvijek nedefiniranost pjeva grdelina(grz,nategnuti,glatko itd).kroz ove šturo napisane tekstove može se dosta išcitati odrazi necijeg života i shvacanje pticarstva kao životnu preokupaciju(zarada),onoga tko uživa u carima pticijeg pjeva(batudavaanje i zijade).ovdje nailazimo na ljude koji rijetko dolaze na forum i manje znaju o pticama ne mogu naci i procitati ono najvrjednije šta ih interesira nego pitaju na private poruke zbog nekakvih strahova da im se neke kolege ne bi narugale i podsmjehom odgovorili na nihova pitanja.tekstovi kod nekih kolega imaju jedva jednu recenicu i kroz takvu recenicu omalovažavaju neku drugu osobu tj kolegu.osim toga kada bi se pisali kvalitetni tekstovi tu bi svaki kolega mogao dati vlastiti komentar šta vam se posebno svidjelo kod takvoga teksta,šta možda nedostaje takvom tekstu,kao i neku kracu diskusiju o dobrom tekstu.kroz gore procitane(stare i nove tekstove)vidim iz ovoga svega da nemaju svi istu viziju pticarstva,iste ciljeve i nemamo svi isto iskustvo niti ga svi jednako manifestiramo.kroz pticiji svjet uvijek možemo vidjeti kolika je necija ogranicenost iskustvom,nepoznavanje drugog,precjenjivanje i kritiziranje,prevelika želja za nadmetanjem i drugom stavljati svoje ideologije.za kraj cu spomenuti one koji su htjeli napisati standard da to nije baš lako uciniti postaviti apsolutne kriterije u pticarstvu koji ce vrijediti uvijek i svugdje.napomenuo bi još da su mnogi obecavali staviti video sa pticom ali još nitko nije ispoštovao svoju rijec.mislim da se može snimiti ptica jer mnoge su ptice vec u punom pijevu.ispricavam se svim kolegama koji se pronađu u mom tekstu. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 12:11 am | |
| Hahah biće si ti Barba sebe prvi nasa u svom tekstu! trazis od nas da stavljamo video svojih grdelina a ti ne samo da nisi stavio svoj video nego se nisi još ni predstavio!!!! Nemoj me krivo shvatit ali Braco, neka baci kamen onaj koji je bez griha! Posto vidim da ti sebe smatras iskusnim poznavaocem pjeva grdelina, lipo ti nama gluvasima napisi koji post o pjevu, isto tako i druge znalce pozivam da nas nešto nauče jer mi mladi i neiskusni (gluvasici) želimo nešto naucit. Hvala unaprijed | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 12:49 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Hahah biće si ti Barba sebe prvi nasa u svom tekstu! trazis od nas da stavljamo video svojih grdelina a ti ne samo da nisi stavio svoj video nego se nisi još ni predstavio!!!! Nemoj me krivo shvatit ali Braco, neka baci kamen onaj koji je bez griha! Posto vidim da ti sebe smatras iskusnim poznavaocem pjeva grdelina, lipo ti nama gluvasima napisi koji post o pjevu, isto tako i druge znalce pozivam da nas nešto nauče jer mi mladi i neiskusni (gluvasici) želimo nešto naucit. Hvala unaprijed
Svaka na mistu braco, bravo. Potpisujem sve šta si reka. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 1:11 am | |
| Ka šta rece arboret,
sad je vrime,sad grdelini pivaju.
Siguran sam 100 % da ce bit videa,
i to iznenađujucih,
novih i starih pivanja. |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 1:49 am | |
| Ajmo ljudi lipite videa!!! Nebojte se, neka gube! Samo vi kojima su u skuro netribate stavljat! E, i oni šta su in se razbili isto netribaju stavljat! Meni se jučer bas kamera pokvarila, neznan šta ću, zvat ću profi kamermana da mi snimi jer ovo čudo nema nigdi , ide mladac u 3 cvrkuta na koja sastavlja 2 pletiva onda namista tri puta i zvekne extra lipu baritonsku (ne rizeću) zijadu! Ako ko oce more doc cut jer nikad neznas, takvi uvik krepaju! | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 3:30 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Hahah biće si ti Barba sebe prvi nasa u svom tekstu! trazis od nas da stavljamo video svojih grdelina a ti ne samo da nisi stavio svoj video nego se nisi još ni predstavio!!!! Nemoj me krivo shvatit ali Braco, neka baci kamen onaj koji je bez griha! Posto vidim da ti sebe smatras iskusnim poznavaocem pjeva grdelina, lipo ti nama gluvasima napisi koji post o pjevu, isto tako i druge znalce pozivam da nas nešto nauče jer mi mladi i neiskusni (gluvasici) želimo nešto naucit. Hvala unaprijed
koliko znam nisam samo napisao jednu recenicu kako to biva kod mojih kolega žao mi je ako ste vi procitali samo zadnju recenicu. tocno da sam zatražio od vas videa,nešto više od godinu dana mog boravka ovdje na ovomu forumu mnoge kolege su u više navrata govorili o svojim pticama kao veliki potencjali ovu cjelu zimu može te me ispraviti ako sam pogriješio isto tako govoru o tome i dan danas.mnogi o tih kolega su obecali nekakav video materijal cak nekih više i nema na forumu.koliko sam upoznat sa vašom situaciom i vi ste nabavili(kupili)krajem zime i govorili svima kako je ta ptica dobra.isto tako vi ste držali govore i tako sebe stavljali kao velikoga znalca šta sam i pomislio cak u jednome trenutku ali uvjek se treba držati onih narodnih poslovica sve se vidi na kraju. ja sam odavno napisao kako moje ptice batudaju i mislim da je odvec svima to poznato pa tako i vama,nikada ni u jednom trenutku nisam izustio niti jedan hvalospjev o mojim pticama kao vi tj vecina na forum.upravo zbog vas mladih koji ste jako nadobudni potaknut sam na ovakav tekst jer jednostavno nisam mogao trpjeti vaša ponašanja i dosta omalovažavanja ljudi koji se bore za opstanak batudera kojih više ne možete cuti u prirodnom staništu. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 3:44 am | |
| - arboret je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
koliko znam nisam samo napisao jednu recenicu kako to biva kod mojih kolega žao mi je ako ste vi procitali samo zadnju recenicu. tocno da sam zatražio od vas videa,nešto više od godinu dana mog boravka ovdje na ovomu forumu mnoge kolege su u više navrata govorili o svojim pticama kao veliki potencjali ovu cjelu zimu može te me ispraviti ako sam pogriješio isto tako govoru o tome i dan danas.mnogi o tih kolega su obecali nekakav video materijal cak nekih više i nema na forumu.koliko sam upoznat sa vašom situaciom i vi ste nabavili(kupili)krajem zime i govorili svima kako je ta ptica dobra.isto tako vi ste držali govore i tako sebe stavljali kao velikoga znalca šta sam i pomislio cak u jednome trenutku ali uvjek se treba držati onih narodnih poslovica sve se vidi na kraju. ja sam odavno napisao kako moje ptice batudaju i mislim da je odvec svima to poznato pa tako i vama,nikada ni u jednom trenutku nisam izustio niti jedan hvalospjev o mojim pticama kao vi tj vecina na forum.upravo zbog vas mladih koji ste jako nadobudni potaknut sam na ovakav tekst jer jednostavno nisam mogao trpjeti vaša ponašanja i dosta omalovažavanja ljudi koji se bore za opstanak batudera kojih više ne možete cuti u prirodnom staništu. Gospodine vi zborite jako dobro i pametno, i svaka čast na mišljenju. Ali isto tako u vašoj godini boravka na ovome forumu vi se niste predstavili, a tražite od drugih da vama nešto predstavljaju... O čemu pričati? | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 3:58 am | |
| - arboret je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
koliko znam nisam samo napisao jednu recenicu kako to biva kod mojih kolega žao mi je ako ste vi procitali samo zadnju recenicu. tocno da sam zatražio od vas videa,nešto više od godinu dana mog boravka ovdje na ovomu forumu mnoge kolege su u više navrata govorili o svojim pticama kao veliki potencjali ovu cjelu zimu može te me ispraviti ako sam pogriješio isto tako govoru o tome i dan danas.mnogi o tih kolega su obecali nekakav video materijal cak nekih više i nema na forumu.koliko sam upoznat sa vašom situaciom i vi ste nabavili(kupili)krajem zime i govorili svima kako je ta ptica dobra.isto tako vi ste držali govore i tako sebe stavljali kao velikoga znalca šta sam i pomislio cak u jednome trenutku ali uvjek se treba držati onih narodnih poslovica sve se vidi na kraju. ja sam odavno napisao kako moje ptice batudaju i mislim da je odvec svima to poznato pa tako i vama,nikada ni u jednom trenutku nisam izustio niti jedan hvalospjev o mojim pticama kao vi tj vecina na forum.upravo zbog vas mladih koji ste jako nadobudni potaknut sam na ovakav tekst jer jednostavno nisam mogao trpjeti vaša ponašanja i dosta omalovažavanja ljudi koji se bore za opstanak batudera kojih više ne možete cuti u prirodnom staništu. Ma slusaj ti mene Barba, o kojim ti batuderima pričaš? Sta si ti??! Ko si ti??? Prika ti dok si ima iz prirode za ukrast onda si i ima nekog tica a šta sada imaš??? Kolko si uzgojio u životu??? Imaš li neko svoje pivanje, koje si stvorio sam??? Sta ti imaš, kakvo ti je znanje??? Šta si to pametnog o pjevu napisao???? Nemate Vi svi skupa u ciloj dalmaciji veze o ticima!!! Ja van to garantiram, svaka čast pojedincima ali svo vaše znanje stane u kutiju spanjuleti! Opet vam ponavljam, od kad nemate ocake u prirodi nemate ništa! A to zna svaka bena, naviscat baketinu i uvatit grdelina! Za to nam netribas ti i takovi! Šta ti meni da ocjenjujes moje grdeline??? Pa ja ni neznan koji si ti!!! Niti si me icim fascinirao da bi ti povjerovao da ista znaš! Ja mislim da se ti bojis sam sebe!!! Daj se vise predstavi, znam da voliš glatke potajno, kralj si u Prozivanju drugih! Prika, ja imam skartne grdeline i da, batuderi su, iman u 3 pletiva iman i unjule hahahah, ali znaš šta, rekla mi je maca da i vi u dalmaciji uglavnom imate gubu! Hahahah koga će te vi nesta naucit kad ni sami neznate ko vam glavu nosi! Kuco bakalaru i bjezte u kantun! | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub svi 19, 2012 4:45 am | |
| neka neka prika monstrumo zar ne primečuješ da je Arboret gospodin mislim da niko bolje nepiše od njega .. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|