Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+43
prava zijada
Baketina
domo
DjordjeVet
portulata
pujdo
miro katic
supergirl
Markan
MI 2
F I N K O
sole
gare
JAMES BOND
Škuri tić
Gigo
lord189
Tic_Bal.
MONSTRUMO
probiotik
ĐEKO
ivica.milanovic13
faraon
VELE1
frickočak
PESTI
eumox
arboret
ivica
angjello
enver
vrca
GRANDE
pele
frzelin
DOMENICO
Jandrek
Moćun
rico
YOGI
euzebio
kain
CIBO
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
lord189

lord189

Broj postova : 433

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptysub svi 19, 2012 5:30 am

super vizor je napisao/la:
neka neka prika monstrumo

zar ne primečuješ da je Arboret gospodin

mislim da niko bolje nepiše od njega Very Happy Very Happy ..

Propaganda i šminka...
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptysub svi 19, 2012 10:03 am

lord189 je napisao/la:
super vizor je napisao/la:
neka neka prika monstrumo

zar ne primečuješ da je Arboret gospodin

mislim da niko bolje nepiše od njega Very Happy Very Happy ..

Propaganda i šminka...

i zaboravio si napisat da je reklama EPP Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptysub svi 19, 2012 6:35 pm

To Damiane nedaj se šta će ti solit pamet nemaju kvarat tića!
Arboret ti je isto glatki same batude u ćibi i na tipkovnici!
Samo su ove batude na tipkovnici duže i lipša je zijada cheers
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptysub svi 19, 2012 8:46 pm

Blago se gardelinima kod ovakvih gospodara !!!!

jedna kriva nota i vanka Wink Wink ,a možda i ne!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyned svi 20, 2012 3:56 am

ujme opet laprdate
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypon svi 21, 2012 9:31 am

pujdo prika ,,ako si on line ..dođi malo na čat sada
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 22, 2012 9:02 am

Hvala vam lipa na pozivu u nedilju ali neću vam doć!

Ne zanima me kategorija kup kupova nego samo liga prvaka

A moji sinjani nadam se da ćete dobro papit i nemojte se izgubit u povratku ka i ja kad sam ih sluša krenija san u split prema omišu Very Happy
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypet svi 25, 2012 7:06 am

Kako odmiče vrijeme prema toplom, iako baš toplo i nije, sve je manje napisa na forumu. O pjesmi se govori sve manje, zavukli smo se u svoja neka razmišljanja u stilu ma neću sa nikim imati posla, briga me ja imam svoje neću se sa nikim svađati ni kačiti.Pa onda dalje, šta oni znaju, nemaju oni pojma ja imam tice najbolje, što ja to imam dokazivat gluvašima, a di su oni to bili i čuli, kada su to oni imali...
Naravno da je sve ovo alibi i obrambeni mehanizam. Ovo povlačenje je iz razloga da ne bi netko kazao mogu li doći i poslušati to o čemu si mi pričao cijelu zimu. Pričao si mi o zijadama i batudama, mogu li to poslušati negdi na ledini, u prirodi?
Istopilo se to sve manje više gospodo moja i zato je sve manje priče. Jer, priča se sada lako provjeri, sjedneš u auto i poslušaš. Sve za par sati znaš. Neki čak i kada ih zoveš čuti tice ne usuđuju se doći, jer eto oni drže za sebe, njih nije briga.
Sve što ste zijali i batudali uglavnom je nestalo. Od onih zimskih tica koji su dobro pokazivali što je ostalo?
Ja ću reći što je u mene ostalo. Tri mlada. Išla kao i učitelji i obećavali solidno. Dva su već gotova, ušli u formu jer ih nisam pokriva. Jedan je izabrao za glavno pjevanje (batudu)nešto sporedno i to ponavlja na moje oduševljenje. Drugi skratio ziju i daje joj čudnu boju koja mi se ne sviđa. Ostao je još jedan koji zna pjevati. Ima i on onog što ne volim ali smatram ga solidnim. Ukoliko ostane na ovome što pjeva a ni to nije bog zna što ja ću biti presretan. Usput ću vam reći. Učili su ih dva stara grdelina iz prirode. I sada im pjevaju u kljun, a oni polako piče prema šljamovima.
Padaju mi na pamet oni sa CD učiteljima. Svaka čast vama koji ste tako odgojili prave grdeline. Ja sa prirodnim ticama uspijem odgojiti jednog polovnog. Ne bi bilo loše da se ja ostavim ovog sporta jer ništa ne kužim, pregazilo me vrime.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypet svi 25, 2012 7:22 am

Da nema pisme !!!

Skrivaju moj profesore Razz Razz Razz !!

Salu2
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypet svi 25, 2012 9:33 am

euzebio je napisao/la:
Kako odmiče vrijeme prema toplom, iako baš toplo i nije, sve je manje napisa na forumu. O pjesmi se govori sve manje, zavukli smo se u svoja neka razmišljanja u stilu ma neću sa nikim imati posla, briga me ja imam svoje neću se sa nikim svađati ni kačiti.Pa onda dalje, šta oni znaju, nemaju oni pojma ja imam tice najbolje, što ja to imam dokazivat gluvašima, .

profesore nemoj se predavati još si mlad malo starii od mene

al moramo nešto ostaviti iza nas da bi imali kom ostaviti ponešto o vezi pjeva
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypet svi 25, 2012 9:53 am

euzebio je napisao/la:
Kako odmiče vrijeme prema toplom, iako baš toplo i nije, sve je manje napisa na forumu. O pjesmi se govori sve manje, zavukli smo se u svoja neka razmišljanja u stilu ma neću sa nikim imati posla, briga me ja imam svoje neću se sa nikim svađati ni kačiti.Pa onda dalje, šta oni znaju, nemaju oni pojma ja imam tice najbolje, što ja to imam dokazivat gluvašima, a di su oni to bili i čuli, kada su to oni imali...
Naravno da je sve ovo alibi i obrambeni mehanizam. Ovo povlačenje je iz razloga da ne bi netko kazao mogu li doći i poslušati to o čemu si mi pričao cijelu zimu. Pričao si mi o zijadama i batudama, mogu li to poslušati negdi na ledini, u prirodi?
Istopilo se to sve manje više gospodo moja i zato je sve manje priče. Jer, priča se sada lako provjeri, sjedneš u auto i poslušaš. Sve za par sati znaš. Neki čak i kada ih zoveš čuti tice ne usuđuju se doći, jer eto oni drže za sebe, njih nije briga.
Sve što ste zijali i batudali uglavnom je nestalo. Od onih zimskih tica koji su dobro pokazivali što je ostalo?
Ja ću reći što je u mene ostalo. Tri mlada. Išla kao i učitelji i obećavali solidno. Dva su već gotova, ušli u formu jer ih nisam pokriva. Jedan je izabrao za glavno pjevanje (batudu)nešto sporedno i to ponavlja na moje oduševljenje. Drugi skratio ziju i daje joj čudnu boju koja mi se ne sviđa. Ostao je još jedan koji zna pjevati. Ima i on onog što ne volim ali smatram ga solidnim. Ukoliko ostane na ovome što pjeva a ni to nije bog zna što ja ću biti presretan. Usput ću vam reći. Učili su ih dva stara grdelina iz prirode. I sada im pjevaju u kljun, a oni polako piče prema šljamovima.
Padaju mi na pamet oni sa CD učiteljima. Svaka čast vama koji ste tako odgojili prave grdeline. Ja sa prirodnim ticama uspijem odgojiti jednog polovnog. Ne bi bilo loše da se ja ostavim ovog sporta jer ništa ne kužim, pregazilo me vrime.

Profesore,

da se na dovežem na onaj mali dio di spominjete CD,

da, pravih naučenih na CD je bilo ali nijedan nije zadrža zijadu do lita, što neznači da neće!!!

Jedino mali Mate, on je jedina nada, samo naprid dečko!

Kraj priče.

Svaka čast onome koji se može prilagodit onim šta ima u prirodi i svaka čast onome koji to još redovno posjećuje i troši.

Pozdrav grdelinaši!
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypet svi 25, 2012 7:01 pm

euzebio je napisao/la:

hahaha euzebio...to ti ja kažem..
Lani,nekako u isto ovo vrime Very Happy ,ja sam isto tako pisa... nešto slično ka i ti sada...i isto tako je sve utihnulo...tako je uostalom uvik i bilo(i prije postojanja ovih foruma),a tako će biti i u budućnosti...(još i više... Very Happy )...
ps
ja bi možda štagod i obisija...ali se bojim da mi maestro ne kaže da mi zija ne valja... Very Happy
Maestro izvini,tebe mi je u ovim mojim rijetkim javljanjima nekako najdraže spomenit...jer znam da se nećeš naljutit...a i kad se naljutiš...ne stoji ti... Very Happy
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypet svi 25, 2012 8:32 pm

Teško je što obisit kad nema tolike brukve

da izdrži tu težinui količinu batudi!!!!!

ps.čast iznimkama

Salu2
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptysub svi 26, 2012 2:41 am

prika ANGJELLO

ma kako se naljutt jednom meštru ko što ste vi ..ma ti si king za ČIBE
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypon svi 28, 2012 7:34 am

Bog Psiho.Vidim poželio si mi sriću da krenem i sa grdelinima u parenje u ovoj godini.Ali mora te razoćarat pa evo i razloga zašto nisam i neću zasad.Nemam kvalitetu pijeva u visini tvrde 3 do 5,iako imam nekog tića ali ne toliko da bi se upuštao u parenje.Ja nemam namjeru da im pivam (mladima) a pogotovo ja ne trpim puštanje CD u upotrebu,ako to nije snimak mog živog tiča.Poštivam živog tiča iz prirode do kojeg dođem sam svojim (trudom),pa tako i kod drugih tičara.Rijeć prodaja ili (kupnja tića) gotovog je za mene nezamisliva,žalosna i tužna.To ne prihvačam tičarstvom zvanim moj tič.Ašto se tiče CD iako netko i naući tiča ,vizjada uvijek ostaje umijetna a ne kao što je živa (kristalna,čista i bistra.Moj pogled je ne podnosim (CD). Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptypon svi 28, 2012 7:37 am

Gigo je napisao/la:
Bog Psiho.Vidim poželio si mi sriću da krenem i sa grdelinima u parenje u ovoj godini.Ali mora te razoćarat pa evo i razloga zašto nisam i neću zasad.Nemam kvalitetu pijeva u visini tvrde 3 do 5,iako imam nekog tića ali ne toliko da bi se upuštao u parenje.Ja nemam namjeru da im pivam (mladima) a pogotovo ja ne trpim puštanje CD u upotrebu,ako to nije snimak mog živog tiča.Poštivam živog tiča iz prirode do kojeg dođem sam svojim (trudom),pa tako i kod drugih tičara.Rijeć prodaja ili (kupnja tića) gotovog je za mene nezamisliva,žalosna i tužna.To ne prihvačam tičarstvom zvanim moj tič.Ašto se tiče CD iako netko i naući tiča ,vizjada uvijek ostaje umijetna a ne kao što je živa (kristalna,čista i bistra.Moj pogled je ne podnosim (CD). Pozdrav od GIGE.

cheers

Odlicno
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 2:38 am

Evo me pomalo i tu.Dirnut ču se u (OSINJAK) tema GRDELIN pogled na batudu,a danas samo zadnjeg dijela nje (VIZJADA).Vizjade bi podijelio u dvije skupine razmatranja.1 Za mene postoje dva tipa vizjadi (kolumbar i ravna).Obe bi prihvatio u pozitivnom pogledu ako su izvedene sa početkom i krajem.2 U ovoj skupini postoju dvije vrste vizjadi djeleći ih na Glatke,Kristalne i Pržaste,Rašpaste. (NEMJEŠAJMO JABUKE I KRUŠKE).Ja bi i tu prihvatio i pržaste , rašpaste samo ako je izvedena u blagoj ,tankoj rašpici,sotim da su otpijevane sa početkom i krajem.Ovo se nesmi miješat jer rašpaste sa velikim kolumbarom pa i ravne nisu nastale od po vašem GLATKIH. Ovo što pišem resta sam sa prirodom a to je škola. Pozdrav od GIGE DOKTORA.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 5:49 am

Gige ti si sve sjeba kruške jabuke,šljive,rašpe,kumpire,salatu i šušak.

Za ovo šta govoriš o dva tipa zije postoji samo ona< ispravna sa svim slovima i ocjena mora bit najmanje 4.Pozdrav Gige doktore.... Very Happy Sad Sad
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 6:25 am

Ljudi moji vidi se da ste muzicki jako nadareni i pismeni! Ponekad je bolje mucat nego pisat gluposti i sam sebe blamirat! Ostavite se corava posla i pisanja o ispravnosti ili neispravnosti, da bi uopće nešto moga pisat o pjevu ptica treba naucit abecedu. A te vase izraze tipa na mliko, na sokola, žerbasto, glatko, raspasto, i takve neke bolje nemojte pisat jer vam se ljudi ozbiljni smiju. Pozzz svim doktorima, dekanima, magistrima itd....
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 7:35 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Ljudi moji vidi se da ste muzicki jako nadareni i pismeni! Ponekad je bolje mucat nego pisat gluposti i sam sebe blamirat! Ostavite se corava posla i pisanja o ispravnosti ili neispravnosti, da bi uopće nešto moga pisat o pjevu ptica treba naucit abecedu. A te vase izraze tipa na mliko, na sokola, žerbasto, glatko, raspasto, i takve neke bolje nemojte pisat jer vam se ljudi ozbiljni smiju. Pozzz svim doktorima, dekanima, magistrima itd....

Hahahahahhahahaha od vardara pa do triglava se tumači ispravnost po profesorski............. lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 7:44 am

Opis ka za kozmetički tretman Razz

Salu2
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 7:51 am

Moćun je napisao/la:
Opis ka za kozmetički tretman Razz

Salu2

Protiv bubuljica hahahahahahahah lol! study
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 8:23 am

Dobravećer svima.Netriba se niko ljutit na tuđi pogled u opisu segmenta u batudi a ovde se radi o vizjadi.Biču precizniji hti sam reći (moje mišljenje)da bi dopustio da vizjade koje imaju pravi kolumbar a nisu glatke nego imaju laganu rašpicu u izvedbi(da im se dozvoli da smiju izaći na BROKVU.Dakako da GLATKA vizjada se nemore uspoređivat sa rašpastom,i GLATKA vizjada (UVIJEK NJU ŠIJE) po svim pitanjima.U svemu ovom nadam se da se slažemo da iza vizjade je (DEBELA TOČKA),nesmi bit nikakva vrsta nastavka.Pozdrav od GIGE Doktora.Laka vam noč.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 7:30 pm

Doktore GIGO tvoj prvi post mi nije bio bas jasan a evo sada sam shvatio tvoje objasnjenje .

Doktore mislim da si u pravu pogled na zijade da treba i raspaste priznati zbog nestasice ali normalno da ove ciste,glatke cak i sa kracom izvedbom su priznatije Wink

Htjeo sam reci ja bi se uvjek prije zadovoljio sa glatkom, cistom zijadom koja ima izvedbu i koja ja kraca , nego malo duzom zijadom koja zna strugati ali neki bi ipak uzeli prije ovu duzu jer im je mjerilo duzina. Basketball

poz. Dr. GIGO !
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Emptyuto svi 29, 2012 9:48 pm

Jeste smisni kad ovako covik čita, pa nije mjerilo kvalitete glatkoca zijade, naravno da greza zijada nemoze bit dobra ali isto tako ni glatka nemora bit dobra. Ako ona nema izvedbu ispravnu, kolumbar, dužinu, početak, sredinu, ma more ona bit glatka kolko oces ali ona nevalja! A sada je pitanje šta je to "grezo" jer meni izgleda po onome kako poneki tumače da su sve osim ove tzv glatke, grezace i natezace. Tu vašu "teoriju" morete obisit mačku o rep!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 9 / 39.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše