| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet sij 13, 2012 10:16 pm | |
| - arboret je napisao/la:
- euzebi stvarno sam oduševljen ovakvim komentarom.slažem se sa vama u potponosti i stvarno me nije briga cija je ptica samo da bude u redu.samo nisam baš optimsta kod takvoga nacina uzgajanja i školovanju ptica.
gospodine arboret sve su to radnje za koje je potrebno ništa manje truda i muke kao za "staru školu",aaa isto tako ćete se složit da te radnje dakle obe (cd,pitanje bla bla bla i princip žive tice) dovode do istog cilja,aa pošto je cilj isti neznan čemu se bunit i osporavat bilo kakve rezultate ....aaa sad vas ja pitan slažete li se s ovin mojin ričima..?? | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub sij 14, 2012 6:48 am | |
| - Jandrek je napisao/la:
- arboret je napisao/la:
- euzebi stvarno sam oduševljen ovakvim komentarom.slažem se sa vama u potponosti i stvarno me nije briga cija je ptica samo da bude u redu.samo nisam baš optimsta kod takvoga nacina uzgajanja i školovanju ptica.
gospodine arboret sve su to radnje za koje je potrebno ništa manje truda i muke kao za "staru školu",aaa isto tako ćete se složit da te radnje dakle obe (cd,pitanje bla bla bla i princip žive tice) dovode do istog cilja,aa pošto je cilj isti neznan čemu se bunit i osporavat bilo kakve rezultate ....aaa sad vas ja pitan slažete li se s ovin mojin ričima..?? ne slažem se sa vama jer mislim da školovanje ptica starim nacinom je uvjek bolje i ucinkovitije dok ova vaša tj nova tehnologija cd i kad se uspije ta ptica je opet cd i ništa više.gledajte kako ja gledam na takav nacin školovanja ptica kao da jedete gulaš bez toca i mesa. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub sij 14, 2012 7:04 am | |
| Evo i ja se ovi put slažem s gospodinom Arboretom..... | |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub sij 14, 2012 9:53 am | |
- Jandrek je napisao/la:
- arboret je napisao/la:
gospodine arboret sve su to radnje za koje je potrebno ništa manje truda i muke kao za "staru školu",aaa isto tako ćete se složit da te radnje dakle obe (cd,pitanje bla bla bla i princip žive tice) dovode do istog cilja,aa pošto je cilj isti neznan čemu se bunit i osporavat bilo kakve rezultate ....aaa sad vas ja pitan slažete li se s ovin mojin ričima..?? ne slažem se sa vama jer mislim da školovanje ptica starim nacinom je uvjek bolje i ucinkovitije dok ova vaša tj nova tehnologija cd i kad se uspije ta ptica je opet cd i ništa više.gledajte kako ja gledam na takav nacin školovanja ptica kao da jedete gulaš bez toca i mesa. gosp arboret sad ću vas upitat još nešto...dali ste se vi bavili ikad ovim načinom amo ga nazvat "modernim" (svi znamo da se tice uče na kasetu otkako je kazetofona) i dali ste uzgajali i školovali ptice na načinom kojim se danas služim ja i mnoge moje kolege ..?? | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned sij 15, 2012 3:15 am | |
| Jutros su u Sinju bili Vrca i Vele. Došli ranom zorom i ono što je meni osobno najdraže ljudi su sjedili i slušali grdeline. Obično se izvade mobiteli i hvale se nekakve ptice na struju. Ljudi su poslušali, zatim smo se prebacili u susjeda, opet slušali i trajalo je to do podne.
A nakon toga ono najbolje i najpoštenije od svega: Vrca je iz kombija izvadio svoje grdeline i objesio ih. Bez puno mudrovanja i priče bilo čije, mi se zajebavali i guštali, grdelini pjevali. Tri potpuno različite pjesme, svaka sa svojim kvalitetom, meni je bilo uživanje. Zijada koliko hoćeš. Svaka čast momci, dobro došli kad god došli. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned sij 15, 2012 3:32 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet vel 09, 2012 1:56 am | |
| Još jedna moja tema je zakljucana, vrime je da se malo povucem sa pisanjem postova, bar dok mi ne okljucaju temu,ili dok standard ne bude gotov. Pozdrav svim forumašima |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet vel 09, 2012 5:08 am | |
| Koja direktiva ,zaključavaju se teme a mogli bi i policijski sat opaliti!
| |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet vel 09, 2012 7:41 am | |
| Bog !!!
Dok ne otključaju temu ---- Bolje vrabac u ruci nego golub na grani
Salu2
| |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet vel 09, 2012 9:00 am | |
| Močun živi vječno.... hahaha poz, Moćune. | |
|
| |
VELE1
Broj postova : 40 Points : 40 Join date : 11.01.2012 Age : 55 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon vel 20, 2012 5:44 am | |
| Zašto su banirani ljudi radi duplih nikova i to baš oni koji ga ne koriste , mislim na vrcu i pelea.Izgleda da su poželjniji stvarni dupli nikovi i to pod makedonskim imenima i nazivima raznih tićarskih pomagala nego prava imena ili nadimci koje svi znamo.Ovu primjedbu ne upućujem nikome odgovornom na ovom forumu nego samim forumašima,a ko zna možda je greška u sistemu,jer ako nije onda je čista makedonska navala pa nema mista za ljude sa drugačijim ukusom od onog makedonskog. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon vel 20, 2012 8:07 am | |
| Euzebio ,kud mene stavljaš u ,,prijatelje,, od spomenutog gospodina. Ne poznajem ja njega i ne znam za mnoge tko je ko preko raznih nikova. Svakog koji koristi više nikova i ZAJEBAVA DRUGE NA TAKAV NAČIN nabijem na ono malo debelog kurca upitne dužine.
Eto ,baš tako!
Nije problem otvoriti nov profil i kriti se iza njega pa vrijeđati ljude i njihove ptice .To već dovoljno govori o sorti ljudi ,njihovom umijeću i znanju.
| |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon vel 20, 2012 8:13 am | |
| ha ha Pesti. pa i tebe je postavio među znalce. ali budi bez brige, znam dobro gdje ti spadaš. slični smo mi, sami svoji i sami samcati. i tako će ostati. pozz prijatelju, ne zamjeri. | |
|
| |
PESTI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon vel 20, 2012 8:25 am | |
| Nema zamjeranja euzebio . Znaš i sam da se većina ljudi čuje telefonski, sjedne se u auto i ode u posjetu osobi kada si pozvan od srca .Mnogi su se ljudi i upoznali ovako preko foruma, postali odlični prijatelji ali ratovati sa nekakvim manijakom preko tipkovnice a ni sam ne znaš o kome se radi nema smisla. Žao mi je nagađati na blef tko bi sve mogao vrijeđati i zajebavati se preko lažnog nika jer može se lako pogriješiti ,ali psovkica uvjek može ići na pravu adresu pa neka bude tako tko voli glumiti pederčinu.
| |
|
| |
frickočak
Broj postova : 38 Points : 42 Join date : 31.08.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri vel 22, 2012 12:55 am | |
| BANIRAM SAM SEBE DO DALJNJEG JER OVE SMICALICE I NEZNANJE ODREĐENIH OSOBA KOJE SE STALNO UPLIĆU DI IN NIJE MISTO, I IGNORIRAJU OSTALE ČLANOVE U VEZI STVARANJA TRDICIJE,STOGA MISLIN DA ĆU VIŠE NAUČIT ISPOD KOŠTELE U SELU ! ČAST IZNIMKAMA ! ŽIVILI ! | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri vel 22, 2012 8:38 am | |
| - frickočak je napisao/la:
- BANIRAM SAM SEBE DO DALJNJEG JER OVE SMICALICE I NEZNANJE ODREĐENIH OSOBA KOJE SE STALNO UPLIĆU DI IN NIJE MISTO, I IGNORIRAJU OSTALE ČLANOVE U VEZI STVARANJA TRDICIJE,STOGA MISLIN DA ĆU VIŠE NAUČIT ISPOD KOŠTELE U SELU ! ČAST IZNIMKAMA ! ŽIVILI !
svaka vam cast vi ste jedan od rijetkih pticara koji može nauciti nešto ili negdje bez dobroga meštra ili profesora. kada bolje razmislim i mjesto vam je tamo gdje ste i sami spomenuli koštela. moje zadovoljstvo je vece kada vidim vas i takove kao vi da ne dolaze na forum jer ništa i niste pridonjeli forumu samo sramotu. | |
|
| |
VELE1
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet vel 23, 2012 9:24 am | |
- frickočak je napisao/la:
- BANIRAM SAM SEBE DO DALJNJEG JER OVE SMICALICE I NEZNANJE ODREĐENIH OSOBA KOJE SE STALNO UPLIĆU DI IN NIJE MISTO, I IGNORIRAJU OSTALE ČLANOVE U VEZI STVARANJA TRDICIJE,STOGA MISLIN DA ĆU VIŠE NAUČIT ISPOD KOŠTELE U SELU ! ČAST IZNIMKAMA ! ŽIVILI !
svaka vam cast vi ste jedan od rijetkih pticara koji može nauciti nešto ili negdje bez dobroga meštra ili profesora. kada bolje razmislim i mjesto vam je tamo gdje ste i sami spomenuli koštela. moje zadovoljstvo je vece kada vidim vas i takove kao vi da ne dolaze na forum jer ništa i niste pridonjeli forumu samo sramotu.
Pa moj arboret nije svako prošao kmetstvo ka ti kod tvoga meštra a i samozvanog profesora , a šta se tiče sramote ovog foruma niko ti ne može uzet prvo misto ni po znanju ni po kvocjentu inteligencije.PS ponekad pomislim da si ti pa prvi razred škole za zaostalu dicu,jer tako i izgledaš. | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet vel 24, 2012 8:46 am | |
| dok se neki pozivaju na opce prihvaceno mišljenje drugi više vole da se pozivaju na mišljenje istaknutih pojedinaca,velikih ljudi,autoriteta,eksperta i velikih znalaca. uvjek sam u životu išao za strucnošcu u svemu pa tako u ovome jako dobrom i preljepom hobiju koji nekim ljudima stvara napetost,revolt i borbu za osvajanje tržišta. ovdje je velika bit nestrucnosti ljudi koji se vole dokazivati i prepirati o nekim strucnim pitanjima za koje nikada u svom životu nisu imali prilike:cuti,uloviti,imati i uzgojiti. neznam uopce sa kim ste me vi zamjenili i o tome se necu zabrinuti jer u dokazima se uvjek služimo nekakvim zakljuckom recimo kao vi u ovome. zbog ovakvih zakljucaka koje ste vi doprinjeli nekakvim lošem zakljuckom ili još bolje lošem dokazu uvjek se mogu pojaviti velike pogreške.
| |
|
| |
faraon
Broj postova : 58 Points : 58 Join date : 20.01.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet vel 24, 2012 8:55 am | |
- dok se neki pozivaju na opce prihvaceno mišljenje drugi više vole da se pozivaju na mišljenje istaknutih pojedinaca,velikih ljudi,autoriteta,eksperta i velikih znalaca.
uvjek sam u životu išao za strucnošcu u svemu pa tako u ovome jako dobrom i preljepom hobiju koji nekim ljudima stvara napetost,revolt i borbu za osvajanje tržišta. ovdje je velika bit nestrucnosti ljudi koji se vole dokazivati i prepirati o nekim strucnim pitanjima za koje nikada u svom životu nisu imali prilike:cuti,uloviti,imati i uzgojiti. neznam uopce sa kim ste me vi zamjenili i o tome se necu zabrinuti jer u dokazima se uvjek služimo nekakvim zakljuckom recimo kao vi u ovome. zbog ovakvih zakljucaka koje ste vi doprinjeli nekakvim lošem zakljuckom ili još bolje lošem dokazu uvjek se mogu pojaviti velike pogreške.
Koliko vidim radi se o Veli ,a ko ste vi gospodine?Očemu vi pričate, ko vas drži na ovom forumu, meni nije jasno ,kao i(velikoj većini šta su napustila ovaj forum).Koste vi gospodine ,očemu vi pišete, čitate li vi to što napišete,kako se ne sramite pročitaj te sve svoje postove, sve će vam biti jasno.Ako me razumite.pozz | |
|
| |
VELE1
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet vel 24, 2012 9:06 am | |
- dok se neki pozivaju na opce prihvaceno mišljenje drugi više vole da se pozivaju na mišljenje istaknutih pojedinaca,velikih ljudi,autoriteta,eksperta i velikih znalaca.
uvjek sam u životu išao za strucnošcu u svemu pa tako u ovome jako dobrom i preljepom hobiju koji nekim ljudima stvara napetost,revolt i borbu za osvajanje tržišta. ovdje je velika bit nestrucnosti ljudi koji se vole dokazivati i prepirati o nekim strucnim pitanjima za koje nikada u svom životu nisu imali prilike:cuti,uloviti,imati i uzgojiti. neznam uopce sa kim ste me vi zamjenili i o tome se necu zabrinuti jer u dokazima se uvjek služimo nekakvim zakljuckom recimo kao vi u ovome. zbog ovakvih zakljucaka koje ste vi doprinjeli nekakvim lošem zakljuckom ili još bolje lošem dokazu uvjek se mogu pojaviti velike pogreške.
Ma ispod kojeg kamena si se ti izmigoljija moj arboret i reci mi koliko vas je sastavljalo ovo veliko misaono djelo.Moj gospodine arboret vi ste jedna obična sramota za ovaj forum jer se krijete iza trostrukog nika ,a ono šta su za tebe znalci za mene su samo gomila preprodavača i muteža.Ako misliš da nemam ili da nisam ima javi mi se da ti pokažem ,tebi i onima koji su ti pomogli da napišeš ovaj post,jer znajući te ti nisi dovoljno pismen da ovako nešto gramatički ispišeš.Ja znam ko si ti i ti znaš mene pa ajmo face to face anemojmo se krit iza tipkovnice. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto tra 03, 2012 5:06 pm | |
| Ne mogu virovat,
ali troje ozbiljnih grdelinaša kažu da su vidili ocaka sa tri cibaša .
Ne da je rano ,nego je to nevjerovatno rano za prirodu.Ali kako je danas sve
moguce,zašto ne.
Viđeni su u Splitu negdi oko trstenika.
Cudo jedno.
Mlade vrdune sam jednom cuja da se javljaju u gnjizdu za 01.04.,prije puno
godina,ali grdeline nikad prije kraja travnja. |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto tra 03, 2012 7:38 pm | |
| ja osobno ne vjerujem u tako nešto niti je to moguce da u ovo doba mogu vec izletjeti mlade ptice ka tome još grdelini.mislim da kako vi navodite na tri ozbiljna pticara možda su se htjeli nekome narugati radi prvoga aprila. | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri tra 04, 2012 5:35 am | |
| Je je istina je ja sam vidija ženku ima misec dana u kljunu je nosila jelovu dasku a oćak za njom leti i nosi brokve!!!! Ima mladaca sigurno!!!! | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri tra 04, 2012 5:55 am | |
| Za parenje grdelina kod nas u ovo doba GODINE u prirodu je još rano ...a za Vrdune ima i vido sam kako nose i imaju gnezda | |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri tra 04, 2012 7:22 am | |
| a moji pivaju lirske zije,sve cu vas satrat za misec dana haha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|