| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 6:56 am | |
| - bariton je napisao/la:
- AHA,
sad san vas uvatija Vinko i Bošket,gadili ste moje glatke na chatu,
je li ,mislili ste da necu vidit a,
ha ha ha,isto ce mo mi skupa "uzgajat",širit i marendavat,ne jidin se ja.
Sad da se nadovežen na nastalu situaciju,nije mi jasno kako se grdelinaš
može tako najidit na komentare.Predpostavljam da grdelinaš zna šta oce,
da cuje šta mu grdelin piva i da je siguran u sebe.
Ako je to tako,zašto ljutnja.Prošle sam se godine na forumu uvjerija da
ne cujemo svi isto i ne volimo svi isto,ali zašto onda popižđivanje kad ti neko
nešto rece.
Ja da volim zijadu koja rizi,bolila bi me ona stvar šta ko govori.
Da su mi bitnija pletiva od zijade,gojija bi pletiva i ka bog,ali se ne bi jidija
na komentare.
Tako je i sa mojim zijadama,baca sam pletaše,baca sam duže zijade koje rize,
baca sam sve i svašta dok nisam naša grdeline po guštu.
I sad bi se triba jidit na komentare,ma dajte ljudi.
Grdelin može plest "đempere" i tuc batude,ali ako iza toga ide zijada koja
rizi,grebe,nateže pa bila ona odlicne dužine ,ja to ne gojin.Ali oni koji to vole
neka guštaju i drže,ali se ne smiju jidit na komentare.
Ja volim zijadu koja je čista,meka,liša,glatka,od pocetka do kraja,sve ostalo
me ne zanima,i ja cu to vikat na cili glas i tuc marketing tuta forca.
I volija bi da i oni koji vole zijade koje rize od vrja do dna isto tako recu:
ja to volim i to držim,neka priznaju šta vole.
Samo dva grdelinaša u životu su mi priznala da vole da im zijada rizi,i ja im skidam
kapu do poda,s jednim na žalost više nisam u kontaktu,a drugi je moj Špica.
Ljudi,nema ljutnje,nemojte se jidit za pizdarije,ako volite rizle priznajte i gojite
a ako ih ne volite uzmite u Bošketa karte devere i navalite,ako ne ide sa karton
deveron,možda na tokarski stroj,a ako ni to onda elektro šokovima.
He he Matina izjava za grdelina "ne bi ga doveli ni elektro šokovi",legenda. Jeba ja sebi mater ako ti Kosorica i Šeks skupa mogu donit vode.....falija si profesiju 100%... Moj ti je savjet...probaj sa politikon... Ma koga si ti to komentira......ma ko se to ljutija na komentare...e da si makar komentira,nego si se odma onako kurvanjski, furbasto nadoveza na kartu deveru...i fala bogu iskoristija odma priliku i okrenija vodu na svoj mlin,sa tin svojin glatkin pederčićima(mislin na tvoje grdeline)....lipo san ti to i prije reka.... Da san se mislija naljutit na komentare, naljutija bi se na Marina....ali stvarno mi je pun qrac objašnjavanja.... Kužiš ti sve ,nisi ti blesav..samo se pomalo praviš blesav...i nastojiš uvik okrenit "vodu" na svoj mlin...ali... Najžalije mi je šta ste me opet navukli na ovo...ali eto reći ću još šta mislin.... Ma šta to pričaš da si tek sada doša do onoga u čemu guštaš,znači otkrija si sam sebe tek sada,di si bija dosad...i to tek prije dvi godine....a di si potrošija sve one godine dotad...Tolike si godine potrošija dosad, a nisi gušta ...ma daj molin te,pričaš pizdarije.... I da si tolike godine baca sve i svašta ,duge dzijade koje rize.........di ...kome.....koliko je toga bilo kroz sve te godine.....Jesi li ih baca ...ili si ih "baca"... Ma pun mi je qrac ovoga...čudin se samom sebi šta odgovaran na ovakve postove......ali eto moran...da ne ostane nešto u zraku.....da ne bi ispalo da san prišutija ili nisan tija odgovorit.... ...ma šta meni ovo triba...mozak mi se raspali kad počnen pisat,nemogu stat..ali moran ... | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 7:01 am | |
| Upri Vinko........Uz tebe sam....Evo i Vele procita,posto je bananiran salje ti pozdrave ovim putem.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 7:35 am | |
| Ha ha ha ,to Vinko zna san puno aktiviranje Ps. forum je bez tebe nula bodova. |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 7:48 am | |
|
Bog !!!!!
Eto ga na !!!!!!!!!! Vječita borba ----
Što je parlament bez desnih" i lijevih" !!!!! Ništa
monotonija !!!!!!!!!!!!
Salu2
| |
| | | angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| | | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 7:54 am | |
| Moj Vinko,netriba pisat nista.Sve se zna.Samo drago mi sta i ostali lagano kuze shemu....Cilo klupko se pomalo odmotava.....Samo mi jedno nije jasno.Kako bas svi protiv istih demagoga pisu,kako bas sve po njima jadnima,malim,glatkima.....Malo mi ih je i zaj...... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 7:58 am | |
| Ne mogu Vinko,puno si mi drag čovik i ne mogu protiv sebe,a pogotovo sad kad sam popija po boce postupa |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:14 am | |
| |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:20 am | |
| Veliki pozdrav svim grdelinašima! Pratim forum ,ne komentiram duže vrijeme ali večeras nisam mogao odoliti kad sve ovo vidim. Čak je 15.6. kalendarske godine i treba se znati tko što ima ili nema , priče na usta o zimskim dzijetinama,lišim,glatkim,natezačama ,pravim pravcatim,do onih grezih (trenutno najspominjanima) još uvjek su aktualne i bacaju u sjenu svačijeg grdelina.
Koce,pozdrav veliki,čitam ono tvoje opisivanje dzijade ,nije valjda da opisuješ svoju . To što si ti opisao ja sam u Dade slušao u prvom misecu i složio sam se sa tobom u ocjeni u vezi njegove dzijade.Znači obojica prepoznajemo što valja. Di je problem kad slušamo ,,ostale,, dzijade ? Slažem se sa mnogo ptičara kad komentiram dzijadu ,starijima,mladjima, večinom ljudi koji duže imaju grdelina ,nema ŠARANJA OKO OCJENE ,jedan ne kaže natezača a drugi čuje sičenu.JEDNAKO ČUJEMO. Na ovom forumu jedan dio ljudi je primjetio istu stvar ,iskusni grdelinaši se nalaze pred zidom kad Jogi kaže da je CAR OD DZIJADE (samoprozvani). Pozdrav Jogi! Ne sumnjam u tebe i kocu kao starije i iskusne tičare ali zar ovi i slični primjeri koje sam naveo nisu totalno ludilo. Ovih dana Vas se proziva (napada ,rekli bi po domaću),i uvjek je razlog dzijada. Najnovija taktika Vam je ,,priznaj da čuješ ,,.
Ne mogu nikako vjerovati da različito čujemo jer to nije moguće kod ozbiljnijih tičara,što je razlog?
| |
| | | vrca
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:27 am | |
| Nemamo sta palamudit vise.Ajmo na brokvu.Platit cemo svi dva-tri janjeta.Uzet cemo vina,piva druzit se.Nema veze ko ce imat "boljeg".Nek svak donese sta ima,samo da vise neslusamo prazne price. | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:30 am | |
| Bog !!!!!
Imamo mi ode podosta narcisa"""" ,ne triba njima ni tuđe mišljenje ,
a sačuvaj bože koja oštra kritika !!!!!!!!! Ogledalce ogledalce moje ----
najbolji tičar na svitu tko je ----- hahahahaha ------ perverzija čista !!
Salu2
Salu2
| |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:45 am | |
| | |
| | | vrca
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:46 am | |
| | |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 8:51 am | |
| 11 sekundi kažu ljudi-do prve dzijade,.... Brzo triba poisti janjca. | |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:02 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:18 am | |
| Di si Pesti lavcino,ovako,
drago mi je da smo se složili oko Dadine zije,i neka ono bude primjer.
Kad smo slušali ,to su bile odlicne i prave zijade ,zašto?
Zato jer su odlicne i prave dužine,meke,liše i fine u izvedbi,ne zapiru
i ne rize ni u jednom trenutku.
Kad bi Dado osjetija da pocmu rizit,zapinjat,da cuje mijure,da više nisu
onako fine i glatke ,probija bi ih nogon isti tren ,jer više nisu ISPRAVNE.
Ako ne viruješ pitaj ga.
Zašto Jogi za zijade svoga kuma Dade govori da su prave,upravo zbog toga.
Ispravne boje,jer zijada koja nije čista u izvedbi od pocetka do kraja za nas
je NEISPRAVNA.
Za puno puno grdelinaša nije neispravna,ne smeta im da rizi,goje i guštaju,
zato kažem kako ko cuje i ko šta voli,neka gušta i goji. |
| | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:33 am | |
| Samo šta nisi tako priča o Dadinim zijama kada si dolazija u SINJ.
| |
| | | PESTI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:34 am | |
| Da ,lipo si to rekao. Onakve dzije su jedinstvene,to nemamo ni ti ni ja ,tvoja nije ni blizu takve a ocjenjivate je sa 4 ,.....hahaha,dogura i do 5 ,...eeeeee,tu počinje razilaženje oko ocjene. Elektrodom za prokrom tvoju ne možeš zavariti koliko je cikla ,a još da ima sva slova .Onu koju sam ja stavija sam iskomentiraj ,ali obe su daleko od 4. Eto ,toliko! Baciti dzijadu kojo je lagano greza (specifična)-made in Oliver Dragojević,....onda bi njega trebalo davno makniti sa scene i neka radi na mišalici za maltu(strojovodja).
Zadnja promjena: PESTI; čet lip 16, 2011 9:50 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | pele
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:43 am | |
| Ma čovik ima vezu šta je njemu dobit peticu HAHAHA. | |
| | | pele
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:50 am | |
| Bitno da se ne biži sa satova ocjena se uvik može ispravit,tako je bilo vazda ,dobar je nije biža daj čoviku pet zalaga je se HEHEHE.
| |
| | | PESTI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:51 am | |
| - pele je napisao/la:
- Bitno da se ne biži sa satova ocjena se uvik može ispravit,tako je bilo vazda ,dobar je nije biža daj čoviku pet zalaga je se HEHEHE.
Tko ne biži sa sata ima DEBELU 2.(dvojku)...-zauvik,..... | |
| | | pele
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:53 am | |
| Ako poznaš profesura ka neki ,onda i nije bitno oćeeš digot i falit. | |
| | | vrca
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:53 am | |
| Dobro si reka,zalaga je......Ma nek covik ima cetvorku,peticu al je bitno.....Bitno je samo da po svima kake a drze neispravne ijade......IJUUUUUUUUUUU
Čast Dadi on stvarno ima po meni vrhunsku......
Zadnja promjena: vrca; čet lip 16, 2011 10:05 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | pele
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 16, 2011 9:58 am | |
| E moj Duje svi su dobri i pošteni ,a jaketa fali meni ,nije nova već je stara puna para. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
| | | | Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|