Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.

Go down 
+32
PSIHO
portulata
sole
DjordjeVet
Jandrek
Vedran
frickočak
domo
žižula
ivica
euzebio
žuti
enver
ivica.milanovic13
kain
pavao
PESTI
angjello
arboret
vrca
Grga Zlatoper
DOMENICO
Tic_Bal.
YOGI
Sina BL
bošket
lord189
GRANDE
Moćun
pele
frzelin
KOBAC
36 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 8:02 am

Poštovani forumaši,

veceras je u Kalaharija bija sastanak,ja ,Kruno i Inox.

Zaključak;

Inox nece doc sa grdelinom,dogovorija se sa Krunom da ce mu platit okladu

kako se dogovore.To je sve.

Kako sam ja uzeja dan godišnjeg,sutra ce mo ja i Kruno svejedno u 9 00 h na

kavu,pa onda malo širit na dogovoreno misto.

Sa ovim su moji postovi što se tice Inoxa završeni.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 8:32 am

A šta sam ti ja reka! Ali meni nije jasno ko je pobjedija a ko izgubija.Ništa mi nije jasno koji su to dogovori cilu zimu prijetite a kad dođe vrime "ja sam se šalija".
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 9:09 am

YOGI je napisao/la:
A šta sam ti ja reka! Ali meni nije jasno ko je pobjedija a ko izgubija.Ništa mi nije jasno koji su to dogovori cilu zimu prijetite a kad dođe vrime "ja sam se šalija".

he he he ,bice sam ja izgubija Sad Embarassed No Crying or Very sad
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 5:33 pm

Još samo nešto moram kazat,da ovo ne bi ispalo drugacije,jer vec neki pizde

po chatu.

Ja nisam izazva nikoga,niti izazivam ikoga,niti idem na bilo kakva natjecanja,

bikijade,žice itd,a tako je bilo i u ovom slucaju.

Širin svoje grdeline sa prijateljima, a uvik od njih neko donese još kojega grdelina za slušat.

Ko god hoce može doc,donit i slušat,bude nas puna livada.Ostalo me ne zanima.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 7:09 pm

Blago vama uzivate u hladovoni i slusate tice i siguirno komentarisete kad tic dobro zapjeva a ja na livadi sam sa sobom pricam i kad mi tic poveze 10-tak batudi ja se okrecem oko sebe ali nema nikoga Sad
Zovu me neki ticari na livadu da iznesemo ali kako kad njihovi oru zemlju i ne zatvaraju kljun po 1 minutu .
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 7:25 pm

Hehhehe Balta Balta, znaci da su njihovi tici bolji! Jači su pivaci!!!! Smile
ostavi se ti STP-a i drži se svoga, ZTP-a Smile, tako ćeš barem uživati u drustvu!
Pa ćeš moć komentarisat Smile, a ovako te gledaju ko ludaka Wink

Ma salim se!
Šta te briga, i ja sam uživam, ne sekira me nitko sa debilnim komentarima!
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 7:34 pm

ježi ga,ništa od širenja,pa baš danas kiša...
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 01, 2011 9:27 pm

Da je Inox zna da ce ovako vrime danas nebi on odusta.......Pozdrav Inoxu i Koci Very Happy
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyčet lip 02, 2011 1:22 am

moje skromno mišljenje da bi se trebalo ponoviti natjecanje ako se vec nije moglo održati radi kiše.pozdrav svim sudionicima natjecanja.neka pobjedu odnese bolji.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyčet lip 02, 2011 4:17 am

Moram kazat da je proša i taj dan.Kako sam reka,jutros smo ja,Kruno i još

neki gledaoci bili na dogovoreno misto,unatoc kiši ,i tu me inox iznenadija

pozitivno, jer se tocno u 9 00 h javija na mobitel i pozdravija ekipu, iako je

još sinoc sve bilo rješeno.

Svaka cast.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 04, 2011 10:48 pm

Na ovom forumu ima jedan momak mlad je glup ,nekulturan i neodgojen ali ne vjerujem da će se prepoznat u ovom postu
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 04, 2011 10:57 pm

https://youtu.be/oJwZYxjkBJY

Ma yogi samo je naivan nezna,luta pomalo nadoče.

Niko se nije rodija naučen. cheers
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 04, 2011 11:11 pm

I zaboravija sam napisat nezna ništa o tićima
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 04, 2011 11:55 pm

[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyned lip 05, 2011 7:50 am

Ima li informacije ko je pobjedija na bikijadi.... Very Happy
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyned lip 05, 2011 8:03 am

Bravo za solin. ali da nije mačka izila Borkovog šampiona ko zna možda bi opet bija prvak
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyned lip 05, 2011 10:27 pm

bariton je napisao/la:
frzelin je napisao/la:
Ima li informacije ko je pobjedija na bikijadi.... Very Happy

Zlatnu brokvu odnija neko iz Solina

cheers cheers cheers cheers bože moj

ee i barba yogi sta vi niste svoga ponili tamo tića možda biste bili prvak,pa dobili bi onu inoxanu brokvu koja u žare vridi za dvi kave Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyuto lip 07, 2011 6:42 am

YOGI je napisao/la:
Na ovom forumu ima jedan momak mlad je glup ,nekulturan i neodgojen ali ne vjerujem da će se prepoznat u ovom postu

Po svemu sudeći si jako umišljen ako misliš da san mislija na tebe u onome postu. Al si zato ti meštar o tići i svaka ti čast jer si pun kulture i bontona. I gojiš najbolje zijadure u gradu.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptyuto lip 07, 2011 8:36 am

eto vidite da ima još dobrih grdelina.gospodinu mati cestitke i od mene svako dobro u buducnosti.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysri lip 08, 2011 7:16 am

koce ja san čuja da je dobitnik skroz neko drugi
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptypet lip 10, 2011 3:22 am

Pridružujem se čestitkama pobjedniku Inox BROKVE ...
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 11, 2011 8:09 am

evo izletila je cila prva kovada,sve ciba,gušt ih je slušat i promatrat.

Neki su vec samostalni po paši,a neke još vode ocaci.

Danas sam primjetija kako ih je ocak doveja na pašu i ode svojim poslom,

a oni jadni cupaju oni litavac.

Neka mladih,moraju puno trapuli proc da bi docekali iducu godinu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 11, 2011 10:27 am

bariton je napisao/la:
evo izletila je cila prva kovada,sve ciba,gušt ih je slušat i promatrat.

Neki su vec samostalni po paši,a neke još vode ocaci.

Danas sam primjetija kako ih je ocak doveja na pašu i ode svojim poslom,

a oni jadni cupaju oni litavac.

Neka mladih,moraju puno trapuli proc da bi docekali iducu godinu.

Skale su pred baby trapula lol!
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptysub lip 11, 2011 11:39 pm

Bog !!!!!

Na što je ovaj lipi hoby dospija ------- užas jedan !!!!!

Domalo neće biti ni stabala ( već ih i nema 60%) di će gardelini

gnijezda savijati !!!!!!!

-- biti će ka i danas što se priča za prave pjevače prije 30 godina !!!!!!

Nešto kao :: znaš ti da su prije gardelini po parkovima u gradu gnijezda

pravili !!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Emptypon lip 13, 2011 9:22 am

Ćitam malo postove na ovom i na drugom forumu ovo je postalo teško ludilo nikome ne možeš ništa reć,odma se to napuše vriđa koji smo to ljudi.Najbolje ništa ne pisat ili svakome reć da mu je pravi.Je ljudi moji tek sad vidim da svi imate prave.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
[Vrh] 
Stranica 2 / 38.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Next
 Similar topics
-
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše