| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 8:02 am | |
| Poštovani forumaši,
veceras je u Kalaharija bija sastanak,ja ,Kruno i Inox.
Zaključak;
Inox nece doc sa grdelinom,dogovorija se sa Krunom da ce mu platit okladu
kako se dogovore.To je sve.
Kako sam ja uzeja dan godišnjeg,sutra ce mo ja i Kruno svejedno u 9 00 h na
kavu,pa onda malo širit na dogovoreno misto.
Sa ovim su moji postovi što se tice Inoxa završeni. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 8:32 am | |
| A šta sam ti ja reka! Ali meni nije jasno ko je pobjedija a ko izgubija.Ništa mi nije jasno koji su to dogovori cilu zimu prijetite a kad dođe vrime "ja sam se šalija". | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 9:09 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 5:33 pm | |
| Još samo nešto moram kazat,da ovo ne bi ispalo drugacije,jer vec neki pizde
po chatu.
Ja nisam izazva nikoga,niti izazivam ikoga,niti idem na bilo kakva natjecanja,
bikijade,žice itd,a tako je bilo i u ovom slucaju.
Širin svoje grdeline sa prijateljima, a uvik od njih neko donese još kojega grdelina za slušat.
Ko god hoce može doc,donit i slušat,bude nas puna livada.Ostalo me ne zanima. |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 7:09 pm | |
| Blago vama uzivate u hladovoni i slusate tice i siguirno komentarisete kad tic dobro zapjeva a ja na livadi sam sa sobom pricam i kad mi tic poveze 10-tak batudi ja se okrecem oko sebe ali nema nikoga Zovu me neki ticari na livadu da iznesemo ali kako kad njihovi oru zemlju i ne zatvaraju kljun po 1 minutu . | |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 7:25 pm | |
| Hehhehe Balta Balta, znaci da su njihovi tici bolji! Jači su pivaci!!!! ostavi se ti STP-a i drži se svoga, ZTP-a , tako ćeš barem uživati u drustvu! Pa ćeš moć komentarisat , a ovako te gledaju ko ludaka Ma salim se! Šta te briga, i ja sam uživam, ne sekira me nitko sa debilnim komentarima! | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 7:34 pm | |
| ježi ga,ništa od širenja,pa baš danas kiša... | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 01, 2011 9:27 pm | |
| Da je Inox zna da ce ovako vrime danas nebi on odusta.......Pozdrav Inoxu i Koci | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 02, 2011 1:22 am | |
| moje skromno mišljenje da bi se trebalo ponoviti natjecanje ako se vec nije moglo održati radi kiše.pozdrav svim sudionicima natjecanja.neka pobjedu odnese bolji. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lip 02, 2011 4:17 am | |
| Moram kazat da je proša i taj dan.Kako sam reka,jutros smo ja,Kruno i još
neki gledaoci bili na dogovoreno misto,unatoc kiši ,i tu me inox iznenadija
pozitivno, jer se tocno u 9 00 h javija na mobitel i pozdravija ekipu, iako je
još sinoc sve bilo rješeno.
Svaka cast. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 04, 2011 10:48 pm | |
| Na ovom forumu ima jedan momak mlad je glup ,nekulturan i neodgojen ali ne vjerujem da će se prepoznat u ovom postu | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 04, 2011 10:57 pm | |
| | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 04, 2011 11:11 pm | |
| I zaboravija sam napisat nezna ništa o tićima | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 04, 2011 11:55 pm | |
| | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned lip 05, 2011 7:50 am | |
| Ima li informacije ko je pobjedija na bikijadi.... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned lip 05, 2011 8:03 am | |
| Bravo za solin. ali da nije mačka izila Borkovog šampiona ko zna možda bi opet bija prvak | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned lip 05, 2011 10:27 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto lip 07, 2011 6:42 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Na ovom forumu ima jedan momak mlad je glup ,nekulturan i neodgojen ali ne vjerujem da će se prepoznat u ovom postu
Po svemu sudeći si jako umišljen ako misliš da san mislija na tebe u onome postu. Al si zato ti meštar o tići i svaka ti čast jer si pun kulture i bontona. I gojiš najbolje zijadure u gradu. |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto lip 07, 2011 8:36 am | |
| eto vidite da ima još dobrih grdelina.gospodinu mati cestitke i od mene svako dobro u buducnosti. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lip 08, 2011 7:16 am | |
| koce ja san čuja da je dobitnik skroz neko drugi | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet lip 10, 2011 3:22 am | |
| Pridružujem se čestitkama pobjedniku Inox BROKVE ... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 11, 2011 8:09 am | |
| evo izletila je cila prva kovada,sve ciba,gušt ih je slušat i promatrat.
Neki su vec samostalni po paši,a neke još vode ocaci.
Danas sam primjetija kako ih je ocak doveja na pašu i ode svojim poslom,
a oni jadni cupaju oni litavac.
Neka mladih,moraju puno trapuli proc da bi docekali iducu godinu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 11, 2011 10:27 am | |
| - bariton je napisao/la:
- evo izletila je cila prva kovada,sve ciba,gušt ih je slušat i promatrat.
Neki su vec samostalni po paši,a neke još vode ocaci.
Danas sam primjetija kako ih je ocak doveja na pašu i ode svojim poslom,
a oni jadni cupaju oni litavac.
Neka mladih,moraju puno trapuli proc da bi docekali iducu godinu. Skale su pred baby trapula |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub lip 11, 2011 11:39 pm | |
| Bog !!!!! Na što je ovaj lipi hoby dospija ------- užas jedan !!!!! Domalo neće biti ni stabala ( već ih i nema 60%) di će gardelini gnijezda savijati !!!!!!! -- biti će ka i danas što se priča za prave pjevače prije 30 godina !!!!!! Nešto kao :: znaš ti da su prije gardelini po parkovima u gradu gnijezda pravili !!!!!! Salu2 | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lip 13, 2011 9:22 am | |
| Ćitam malo postove na ovom i na drugom forumu ovo je postalo teško ludilo nikome ne možeš ništa reć,odma se to napuše vriđa koji smo to ljudi.Najbolje ništa ne pisat ili svakome reć da mu je pravi.Je ljudi moji tek sad vidim da svi imate prave. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|