| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 2:12 am | |
| Frzelinu ko te je privarija ko to ima rašpe,grezače itd..... | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 3:01 am | |
| Nastavak skupa s talijanskom getribom | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 3:25 am | |
| Javljaju li se POŠTARI ima li šta nova na terenu????? | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 3:30 am | |
| Nema moj kume poštara a ja mislim da na moje pitanje neće donit poštu jer im to ne odgovara.Ali ako do sutra ne dođe ja ću onda napisat njihove odgovore.Pa neka onda provjere jesam li laga.Ali ja mislim da su oni već upoznati samo se prave ludi i gluhi. | |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 3:36 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Nema moj kume poštara a ja mislim da na moje pitanje neće donit poštu jer im to ne odgovara.Ali ako do sutra ne dođe ja ću onda napisat njihove odgovore.Pa neka onda provjere jesam li laga.Ali ja mislim da su oni već upoznati samo se prave ludi i gluhi.
NEvirujem ja mislim da su nakrivu adresu adresirali... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 3:40 am | |
| Doće poštar makar ja mora prićat njihove izjave.Ali volija bi da se bar jednom opoštene vidim svi se prave blesavi a drže do mišljenja debe i masle.Ajde gospodo napišite par rećenica | |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 3:44 am | |
| E kad bi zidovi govorili ......... nevirujen da će ih dugo priznavat hahahaaha | |
|
| |
Vedran
Broj postova : 54 Points : 57 Join date : 30.07.2011 Lokacija : glavice
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 6:25 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Doće poštar makar ja mora prićat njihove izjave.Ali volija bi da se bar jednom opoštene vidim svi se prave blesavi a drže do mišljenja debe i masle.Ajde gospodo napišite par rećenica
Evo danas je stigla pošta iz Splita i to telegram. pod 1. yogi nikad ništa nije ulovio da vridi . pod 2 yogi nikad ništa nije naučio. pod 3. yogi nema pojma u tiće . pod 4. yogi je cili život poreznik . sažetak na kraju krajeva yogi nema pojma o čemu prića.STOP. i laže NON- STOP. ovo je stigla pošta od tićara koji su za yogija izmislili tićarstvo bar tako oni kažu. | |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 6:34 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 09, 2011 7:26 pm | |
| - Vedran je napisao/la:
- YOGI je napisao/la:
- Doće poštar makar ja mora prićat njihove izjave.Ali volija bi da se bar jednom opoštene vidim svi se prave blesavi a drže do mišljenja debe i masle.Ajde gospodo napišite par rećenica
Evo danas je stigla pošta iz Splita i to telegram. pod 1. yogi nikad ništa nije ulovio da vridi . pod 2 yogi nikad ništa nije naučio. pod 3. yogi nema pojma u tiće . pod 4. yogi je cili život poreznik . sažetak na kraju krajeva yogi nema pojma o čemu prića.STOP. i laže NON- STOP. ovo je stigla pošta od tićara koji su za yogija izmislili tićarstvo bar tako oni kažu. Nisi još napomenija: "Duže ci ci nego zijada" |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 10, 2011 4:14 am | |
| - Vedran je napisao/la:
- YOGI je napisao/la:
Evo danas je stigla pošta iz Splita i to telegram. pod 1. yogi nikad ništa nije ulovio da vridi . pod 2 yogi nikad ništa nije naučio. pod 3. yogi nema pojma u tiće . pod 4. yogi je cili život poreznik . sažetak na kraju krajeva yogi nema pojma o čemu prića.STOP. i laže NON- STOP. ovo je stigla pošta od tićara koji su za yogija izmislili tićarstvo bar tako oni kažu. E moj vedrane jesam li ja ono kod tebe sluša prave prije jedno 20 godina.Ja mislim da si ti to pozna sam te po toj glavi na slici sad si malo ostarija ali pamet je ista | |
|
| |
Vedran
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 10, 2011 6:24 am | |
| Zaminio si me ka i lirskog | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 10, 2011 8:07 am | |
| ajme Vedrane ne mogu te ni ja prepoznat. Što ti se dogodilo kad tako izgledaš? Da nisi možda sluša opet po forumu? Nekako mi izgledaš kao da si čuo ziju pa zinuo od čuda. Šta ti bi? | |
|
| |
Vedran
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 10, 2011 8:12 am | |
| Ovo mi se desilo kad sam čuo lirskog tresla se brda rodio se miš | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 10, 2011 8:27 am | |
| Tresla se brda rodila se strnadica |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 16, 2011 5:23 am | |
| Šta se ovo događa?''' S amo """jedan posjet......i svi junaci mukom zamukoše.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 16, 2011 6:10 am | |
| Uglavnom su junaci bili: Lirski, Messi.... |
|
| |
Vedran
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 16, 2011 7:40 pm | |
| - GRANDE je napisao/la:
- Šta se ovo događa?''' Samo """jedan posjet......i svi junaci mukom zamukoše..
Usrali smo se od straha. hahaha | |
|
| |
GRANDE
| |
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 17, 2011 5:15 am | |
|
Bog !!!!
Koji sastanak , koji posjet --biće da je razredno vjeće ,pa je
netko dobija ukor predisključenje ---hahahaha !!!!
Živila sprdačina , a usput i istina !!!
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 17, 2011 6:13 am | |
| |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 23, 2011 7:25 am | |
| Reka je meni dobro jedan čovik ...... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 24, 2011 4:33 am | |
| Koje je ovo mrtvilo kad mene nema.Evo ću se malo javit pa makar me opet napadali.Sluša se na veliko,mladi su počeli vršat stari su se prominili i već je uho u stalaži a pogotovo kad su ovako lipi dani.Koga god zovem na mobitel svima se čuju tići u pozadini,neka neka već se može i ćut i škartat.Ali naj više sam se javija jer me moji "prijatelji" kritiziraju da samo gadim i da mi ništa ne valja evo da ih demantiram.Jučer sam bija kod jednog prijatelja u žrnovnicu i sluša malo njegovog tića,i mogu vam reć da je to najbolja zijada šta sam je ćuja ove godine(ako izuznemo mog kuma Dadu).Odma sam mu odnija 4 mlada iz mog "luzgoja" .Ne moram ni reć da je to zijada po mom guštu,znate već kakvu ja volim.Inače ovo šta vam govorim je potvrdija i moj kum Debo jer je i on bija s mnom.Inače i taj je grdelin poklonjen a zna se od koga.Ajmo Mile samo naprid!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 24, 2011 4:47 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Koje je ovo mrtvilo kad mene nema.Evo ću se malo javit pa makar me opet napadali.Sluša se na veliko,mladi su počeli vršat stari su se prominili i već je uho u stalaži a pogotovo kad su ovako lipi dani.Koga god zovem na mobitel svima se čuju tići u pozadini,neka neka već se može i ćut i škartat.Ali naj više sam se javija jer me moji "prijatelji" kritiziraju da samo gadim i da mi ništa ne valja evo da ih demantiram.Jučer sam bija kod jednog prijatelja u žrnovnicu i sluša malo njegovog tića,i mogu vam reć da je to najbolja zijada šta sam je ćuja ove godine(ako izuznemo mog kuma Dadu).Odma sam mu odnija 4 mlada iz mog "luzgoja" .Ne moram ni reć da je to zijada po mom guštu,znate već kakvu ja volim.Inače ovo šta vam govorim je potvrdija i moj kum Debo jer je i on bija s mnom.Inače i taj je grdelin poklonjen a zna se od koga.Ajmo Mile samo naprid!!!!!!!!!!!!
pozdrav yogi ,,, nov sam na vas forum ,,,vidim da i ti imas probleme kao i ja na prvom forumu , ako nesto im se ne dopada smatrajute kao da si provokator i tako dalje,,,,,mislim da sam naleteo na pogresne osobe na prvi forum ,,,,,ali nadam se da ovaj vas forum bi trebalo da je pravi i realniji,,,,, tolikoza sada ,,,,,, |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 24, 2011 5:35 am | |
| tako je skopski slažem se s tobom ode su svi ljubomorni na yogija i njegove ptice tu si potpuno u pravu ,al nedajte se vas dvojica niko van ne može zabranit "širenje samozadovoljstva" samo naprid i pomalo al sigurno...
živija Mile iz Žrnovnice | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|