| ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) | |
|
+28MONSTRUMO probiotik pujdo Grga Zlatoper Jandrek Vedran ivica žuti euzebio PESTI enver domo pele Tic_Bal. F I N K O kain KOBAC ivica.milanovic13 BATUDA Moćun arboret GRANDE bošket DOMENICO vrca YOGI lord189 frzelin 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 12:58 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Dobro si me sitija lorde,drugi pit kad dođete u kafic pitat ce mo ljude šta su pivali
ti grdelini ,ali isprid svih,a ne sakriveto ,ka kurba. koce nema problema sve to stoji i to bi i volija.....neman ja ništa protiv tih tića ali mogu reć da su me zaveli čin san čuja snimak i onu ziju ja ću postavljat ovakva pitanja i davat vake činjenice koje san čuja baš zato šta san neutralan a i volija bi znat da mogu pričat svojoj dici kako je nekada jedan barba mile ima dobre tiće i kako san se uvik na forumu svađa sa barba yogijen i kako san uvik volija pričat s kocon jer je bija pun razumjevanja za nas mulce | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 1:03 am | |
| Ajte ljudi moji leć vrime je popodnevnoga odmora, još će bolje zaspat oni koji je dobro izija a meni su tripice dobro sile. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 1:07 am | |
| Nije me briga ali volija bi znat jeli taj barba uopće sluša te tiće u živo kad on to tako komentira,ili je i on ćuja od nekog barbe,ili je on sluša falše kazete.Baš bi volija ćut koji je to znalac. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 1:17 am | |
| Ništa valjda je zva barbu za kozultacije ha ha ha ha | |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 3:47 am | |
| | |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 6:18 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Nije me briga ali volija bi znat jeli taj barba uopće sluša te tiće u živo kad on to tako komentira,ili je i on ćuja od nekog barbe,ili je on sluša falše kazete.Baš bi volija ćut koji je to znalac.
Koliko se samo ovaj barba nasluša u živo ,a o komentarima nećemo govorit.HAHAHAHAHA. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 8:41 am | |
| - pele je napisao/la:
- YOGI je napisao/la:
- Nije me briga ali volija bi znat jeli taj barba uopće sluša te tiće u živo kad on to tako komentira,ili je i on ćuja od nekog barbe,ili je on sluša falše kazete.Baš bi volija ćut koji je to znalac.
Koliko se samo ovaj barba nasluša u živo ,a o komentarima nećemo govorit.HAHAHAHAHA. Da nasluša,svega i svaćega pa čak i nategnutih zijadi ali ne u svojoj kući! | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 8:55 am | |
| Milini tići nisu bili batudaši.Ali znali su sastavit po 5-6 batudi. Imali su neodređena pletiva i odlične dzije.Lirske koje zvonu i plaču. Nisu nastavljali. | |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 9:51 am | |
| - bošket je napisao/la:
- Milini tići nisu bili batudaši.Ali znali su sastavit po 5-6 batudi.
Imali su neodređena pletiva i odlične dzije.Lirske koje zvonu i plaču. Nisu nastavljali. znaci ti tici nisu valjali po STP-u čim nisu bili batudasi! Ili pravila ne vride isto za svakog ??? | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 10:44 am | |
| - bošket je napisao/la:
- Milini tići nisu bili batudaši.Ali znali su sastavit po 5-6 batudi.
Imali su neodređena pletiva i odlične dzije.Lirske koje zvonu i plaču. Nisu nastavljali. Ovi post je milina za moje uši ! | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 6:09 pm | |
| Ako je itko sluša miline murterane onda sam to ja.Sad neću spominjat moje murterane jer će ispast da se hvalim.Milini su murterani bili batudaši,jer grdelin koji spaja 10 15 batudi tto je batudaš.A lirski je zna spojit po 25 batuda,ako neko ne vjeruje neka pita Milana Maslešu on je bija prisutan.Možete zamislit kad on donese Lirskog,starog,krnjolca i njihove mlade i raširi ih po stablima,i kad svaki udre po 10 batudi s najmanje odličnom zijadom.Ali kad ja kažem odličnom to je zijada s odličnom dužinom i bojom a znali su udrit i pravu pogotovo stari i krnjolac.Eto to vam je ukratko bilo to i ne trebate dalje nikoga pitat osim samog Mile Grgića,ako meni ne virujete. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) čet kol 04, 2011 8:44 pm | |
| Naša si koga će pitat jeli lirski spaja 25 batuda... On će reć da je čuja cvrčka kako minja timbar strile... |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 12:37 am | |
| - YOGI je napisao/la:
yogi kad si tako dobar prijatelj sa barba milon grgićen zašto ti nije da originalan snimak.....Yogi nasluša san se jučer 90 minuta kompletnoga Lirskoga, znači ne same batude nego i verša, javljanje, batude (kojih nemože spojit 5) i moran se izvinit braći sinjanima, bili su u pravu. Doduše sniman je kad nije bija u topu al je pokaza sve svoje mane i vrline, više mana nego vrlina. Ima 4 vrste zija, na dva zova ima falšu malu ziju iciju (bli bli iciiju), na treći ima vicjooo, a na četvrtu stavlja onu pravu o kojoj svi pričaju i ona je uistinu takva, tić nastavlja 80 % posto i ima veršu koja je groblje a to govorin zbog tri vrste strila i vrđola u verši. I zaboravija san reć, čak i na male falše zije svaki put nastavlja a na pravu ne nastavlja... A eto koliko ti je Mile Grgić dobar prijatelj pa ti je lipo da snimak hahahaha, eno žalija se do nazad dvi nedilje da nema ništa, reci mu da uči baštardu na snimak od lirskoga. i usputto to mi je reka barba koji je vodija milu u oćake i s kojin ga je mile uvatija,isto tako taj barba je ima najboljeg murteranina jer je doli bija prije sviju vas ,lirski je gardelin bija najgoreg "kriminalnog" murterskog pivanja gledano po svin ostalin segmentima pisme, bar za mene, zijadi svaka čast ....i yogi ako oćeš s tin barbon pričat ili ić kod mile otiđi u žrnovnicu ne živi ti taj barba daleko od mile pa pričajte koliko oćete ili se pak smijite kako si ti reka yogi znan ja i da si ti ima murterane ali da si ih maka zbog nekog bosanskog tića koji je ima ravnu ziju to mi nikako ne ide u glavu
Zadnja promjena: lord189; pet kol 05, 2011 12:42 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 12:40 am | |
| Ravnico moja nategnuta, viciiiiiiiiiiiiiiii |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 12:42 am | |
| markane nemore ta bit nategnuta nije bilo vrimena nategnit je | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:04 am | |
| Ti momćiću sjediš na ušima,ja sam ti reka da lirski nikad ponavljm NIKAD sniman,ali sad mi je sve jasno kad si reka koji je to barba više neću trošit rići u vezi toga. | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:12 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Ti momćiću sjediš na ušima,ja sam ti reka da lirski nikad ponavljm NIKAD sniman,ali sad mi je sve jasno kad si reka koji je to barba više neću trošit rići u vezi toga.
pa fala bogu da neš trošit riči jer si osta bez njih i tako se najlakše izvuć iz nečega zapanti da nemoš ti uvik bit u pravu ee a ja sad i jesan u pravu i to još sa dokazima pa diš slađe a i sta ti si biće meštar za razliku od tog barbe jel..?? a taj van je barba kaza di ćete ić u oćake koliko se ja sićan ti ,debo i vice ,a vice ga je pita di ima zijadi i on van je kaza | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:29 am | |
|
Bog !!!!
Udica je bačena ::lorde samo tako (argumentirano) . a za toga
barbu što in je reka di je zlatni rudnik """ bolje bi bilo da je muča ,ali
i to samo govori kakvi su ptičari "" nekad bili !!!!!! U današnje vrime
u toj situaciji (iako znamo da je nemoguća) misto bi se krilo ka zmija noge !!!
Salu2
| |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:32 am | |
| Slušaj dobro momćiću sve šta si napisa je LAŽ sve ti mogu i dokazat,a ako te dokazi ne zanimaju onda me više nikad ne spominji jer si onda i ti lažov i provokator a ja s takvim neman posla.Ponavljam da ti mogu sve dokazat da je sve LAŽ šta si napisa.To ću ti dokazat a onda ćeš se javno na forumu izvinit,a ako ne želiš da ti ja dokažem nemoj mi se javljat ni preko foruma ni osobno .Eto toliko od mene a sad zovi na mobitel po instrukcije. | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:36 am | |
| Hahahahhaha, nema sta, najludi grad na svitu!!!! | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:38 am | |
|
Bog !!!!
Kažem ja ::: što je bilo prvo KOKOŠ ili JAJE ?????
...do sudnjeg dana
Salu2
| |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:39 am | |
| A onda je svizac zamotao cokoladu u omot...... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:44 am | |
| KAKO JE POTJEH TRAŽIO ISTINU?
Zadnja promjena: markoxp; pet kol 05, 2011 1:58 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 1:57 am | |
| Ti govoriš da pitaju MILANA MASLEŠU kakvi je Lirski bija.
Citiran šta ti je Milan reka: "Lirski je najveća guba i bilo je sto puta boljih grdelina, Lirski nije zna pivat a drugo nastavlja je 80 posto, i bija je pun mali zija i ima je groblje od verše"
Eto to ti je Milan reka pa sad i dalje šalji ljude u njega da in priča kakvi je bija. |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) pet kol 05, 2011 3:22 am | |
| Sirili su oni isto ovih dana lirskoga ali na CD-u!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) | |
| |
|
| |
| ISKLJUČIVO SPLITSKA TRADICIJA PJEVA(S T P) | |
|