Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

priče iz kafića

Go down 
+42
faraon
pujdo
probiotik
Gigo
MONSTRUMO
prava zijada
nicaze
VELE1
arboret
frickočak
balojaxx
Grga Zlatoper
CIBO
DjordjeVet
brabus
kain
angjello
pele
euzebio
DOMENICO
Jandrek
lord189
Moćun
bošket
KOBAC
vrca
ivica
ivica.milanovic13
pavao
Tic_Bal.
ziko
KLAPA SINJ
car
PSIHO
GIMPEL
F I N K O
bizar
YOGI
frzelin
BATUDA
PESTI
GRANDE
46 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

priče iz kafića - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyuto oľu 01, 2011 11:58 pm

Mislim da je to manji kafic na pocetku rive,je li tako?
[Vrh] Go down
PSIHO

PSIHO

Broj postova : 69

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptysri oľu 02, 2011 6:53 am

bariton je napisao/la:
Mislim da je to manji kafic na pocetku rive,je li tako?
Jedan od kafića je i taj,inaće ima ih još zavisi u koju skupinu ili klan pripadaš Question cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 10, 2011 4:05 am

Haha ha,sezona je pocela,jucer je prvo gnjizdo i prvo pitanje sa injekcijom palo u kaficu.

Pogodite od koga????? geek scratch
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 10, 2011 8:04 am

Ko bi to moga bit,da nije oni znaš oni oni ma kako se ono zove znaš oni sa slovom g nemogu se sitit daj pomozi ko je to.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 10, 2011 8:24 am

YOGI je napisao/la:
Ko bi to moga bit,da nije oni znaš oni oni ma kako se ono zove znaš oni sa slovom g nemogu se sitit daj pomozi ko je to.

Oni....,navrj jezika mi je....ala....,ma pušta je jucer neku kameru alien
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 10, 2011 8:35 am

Asti jučer su kupili dvi baštarde od faganela.... cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 10, 2011 9:11 am

GRANDE je napisao/la:

Asti jučer su kupili dvi baštarde od faganela.... cheers

Kupili? -Takvu priču nisam čuja.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 17, 2011 3:05 am

Šta je ovo ćin se bliži 4 mjesec niko više ne priti niko više ne piše nije vrag da je već sve gotovo.kuma i prijatelja mi je baniralo pa nemogu ni pisat.Volija bi da ovi novi tićari se jave da kažu imaju li šta dobrog traže li oni isto šta i mi.Ima li kod njih zijadi(ako ima eto invazije tićara iz dalmacije)ako imate stavite na internet da ćujemo.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 17, 2011 5:51 am

Ma yogi neboj se samo reci , znaš kako je nismo svi vični internetu , postavljanju videa, još malo pa će se nositi van , kod mene su non stop vani , baš bi lipo bilo iznit malo na livadu , makar i škart , pa vidit malo , poslušat koju lipu strilu , možda i koja zija bude , nikad se nezna , malo doć poslušat ,
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 17, 2011 6:35 am

YOGI je napisao/la:
Šta je ovo ćin se bliži 4 mjesec niko više ne priti niko više ne piše nije vrag da je već sve gotovo.kuma i prijatelja mi je baniralo pa nemogu ni pisat.Volija bi da ovi novi tićari se jave da kažu imaju li šta dobrog traže li oni isto šta i mi.Ima li kod njih zijadi(ako ima eto invazije tićara iz dalmacije)ako imate stavite na internet da ćujemo.

Zasto ja stavljam svoje prkase ? Stavljam iz razloga da bi neko jos nesto stavio a ono corak niko nista a na onom drugom forumu ima dosta vise snimaka a ovdje prica se o glatkim zijama a jos je niko nije stavio.

ps.ja imam glatku ali cu je staviti tek kad osjetim da ima za to potrebe a do tada slusajte moja 2 prkasa heheeh Smile
Ajde YOGI stavi par batudi , potakni i druge clanove mozda i oni nesto stave Wink
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 17, 2011 7:30 am

Bravo ivica tako triba nisam ni ja vićan internetu a još manje snimanju i slanju na internet ali ako bude bar malo dobrog zvaćemo kamermane pa nek snimaju.Na kraju najbitnije je ako je gazda zadovoljan sa svojim tićima,to je jedino bitno i da on gušta u njima.izać malo u prirodu i opustit se od presinga u ovom životu.Da ponovim ako budem ima nešto šta ja mislim da je dobro stavit ću na internet pa ćemo komantirat iako unaprid znam da će ih ogadit pojedini tićari
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 17, 2011 8:28 am

Bravo Jole!Izgleda da je počelo brušenje prid širenje.Šta se tiče snimki ja mislim da će ih bit ovo lito , a šta se tiče kamermana ja mislim da će i ove godine radit samo kamera,pa ćemo im ponovit godinu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyuto oľu 29, 2011 1:40 am

Pocelo je pocelo,jucer se na veliko širilo,slušalo i obilazilo,a najinteresantnije je ove prve dane,jer se vidi šta je ko postiga i sa cime raspolaže.
Kafic se uskomeša,svi šapcu,niko naglas ne komentira nicije grdeline,da se ko ne bi uvridija.
Ali,

pocelo je pocelo. lol!
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyuto oľu 29, 2011 1:45 am

Evo iman i ja par grdelina,jedan nelos. bar ovako na prvu.Moran priznat da i ja jedva cekan sirenje.Tek san poceja a vec iden sirit.Moran vidit ocu li uspit pripoznat odnosno desifrirat zijadu,i najvaznije ima li je u mene upoce.Mozda mi je uvo nece pripoznat.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptysri oľu 30, 2011 8:40 am

Pozzz. priki VELI. king
[Vrh] Go down
KOBAC

KOBAC

Broj postova : 249

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptyčet oľu 31, 2011 1:06 am

Vele je napisao/la:
Evo ja stvarno ritko pišem postove ali danas želim javno pozdraviti svoje prijatelje Badu i Pelea, zahvalit im se na gostoprimstvu kroz svo naše poznavanje , a Badi posebno na nesebičnom djeljenju svojih bogatih iskustava ,a to može samo veliki čovik iznalac koji je siguran u svje znanje koje je i potkrepljeno zavidnim rezultatima.

Možda bi bilo bolje da više pišete,jer su ovakvi postovi uvijek dobrodošli.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptypet tra 01, 2011 7:38 am

Danas mi je prijatelj Kompa donija,napravija,poklonija štape za mrižu.Štapi su savršeni,lagani,pogođeni,jednostavno savršeni.
Ovo nije prvi put da me Kompanjo iznenadi, i to ne samo mene.

Zato,evala prijatelju. cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptypet tra 01, 2011 7:46 am

Sad ce rec jogi da me sere karta,ali moram kazat i ovo:
Grande mi je obeca mladu baštardu,ali ne bilo koju,nego mladu sestru "kraljice majke",baštarde koja je naucila njegovo super jato.Smistit cu je pokraj Mesija pa šta bude.

I to na poklon.

Svaka cast kralju king
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptypet tra 01, 2011 8:19 am

Lako li je tako.

I još su sritni šta su mu dali. Very Happy
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptypet tra 01, 2011 7:35 pm

Je Dado svaka ti cast.Ja samo mislin da si pravon coviku odabra dat bastadu,buduci da mu je vjerovatno malo ovih osan vrhunskih glatkih sta ih ima..... cheers
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptypet tra 01, 2011 11:38 pm

Bog !!!

Oće te karta" Baritone -- a što se tiče štapa stavi još makinu pa lipo na

ribe !!!!! drži se arbolilla !!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptysub tra 02, 2011 7:40 am

Evo ljudi,nikad više ticara u kaficu a jedna od tema je bila ornitologija i latinski nazivi ptica.

Iako se ja i Rato bavimo prstenovanjem ptica,najviše zna,i ko iz rukava vadi latinske nazive ,

stari prekaljeni splitski ticar Fredi.

Svaka cast doktore. king
[Vrh] Go down
bošket

bošket

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptysub tra 02, 2011 10:06 am

Taj mi je nešto poznat.
[Vrh] Go down
bošket

bošket

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptysub tra 02, 2011 10:29 am

A kako čujem širila se i "glatka" kamera.

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Emptysub tra 02, 2011 7:42 pm

Istina,

moram pohvalit bošketa da je napokon doša u kalahari i donija sa sobom sunce sunny

jer smo imali šta cut,doduše na kameru,ali vjerodostojno.

Zakljucak:

Bošket je ceka i doceka,nije tija dolazit dok kroz kalahari nije pocela putovat odlicna zijada i odlicni grdelini.

Sve pohvale Dadi,kraljici majci i mladim grdelinima. king queen queen queen

Ovo je prvi put da je postignut konsenzus,znaci nije vladavina vecine,nego su svi (petnaestak)grdelinaša koji su tu bili rekli:"to je to"
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: priče iz kafića   priče iz kafića - Page 4 Empty

[Vrh] Go down

priče iz kafića
[Vrh] 
Stranica 4 / 19.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next