| priče iz kafića | |
|
+42faraon pujdo probiotik Gigo MONSTRUMO prava zijada nicaze VELE1 arboret frickočak balojaxx Grga Zlatoper CIBO DjordjeVet brabus kain angjello pele euzebio DOMENICO Jandrek lord189 Moćun bošket KOBAC vrca ivica ivica.milanovic13 pavao Tic_Bal. ziko KLAPA SINJ car PSIHO GIMPEL F I N K O bizar YOGI frzelin BATUDA PESTI GRANDE 46 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića uto oľu 01, 2011 11:58 pm | |
| Mislim da je to manji kafic na pocetku rive,je li tako? |
|
| |
PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 10, 2011 4:05 am | |
| Haha ha,sezona je pocela,jucer je prvo gnjizdo i prvo pitanje sa injekcijom palo u kaficu. Pogodite od koga????? |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 10, 2011 8:04 am | |
| Ko bi to moga bit,da nije oni znaš oni oni ma kako se ono zove znaš oni sa slovom g nemogu se sitit daj pomozi ko je to. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 10, 2011 8:24 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Ko bi to moga bit,da nije oni znaš oni oni ma kako se ono zove znaš oni sa slovom g nemogu se sitit daj pomozi ko je to.
Oni....,navrj jezika mi je....ala....,ma pušta je jucer neku kameru |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 10, 2011 8:35 am | |
| Asti jučer su kupili dvi baštarde od faganela.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 10, 2011 9:11 am | |
| - GRANDE je napisao/la:
Asti jučer su kupili dvi baštarde od faganela.... Kupili? -Takvu priču nisam čuja. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 17, 2011 3:05 am | |
| Šta je ovo ćin se bliži 4 mjesec niko više ne priti niko više ne piše nije vrag da je već sve gotovo.kuma i prijatelja mi je baniralo pa nemogu ni pisat.Volija bi da ovi novi tićari se jave da kažu imaju li šta dobrog traže li oni isto šta i mi.Ima li kod njih zijadi(ako ima eto invazije tićara iz dalmacije)ako imate stavite na internet da ćujemo. | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 17, 2011 5:51 am | |
| Ma yogi neboj se samo reci , znaš kako je nismo svi vični internetu , postavljanju videa, još malo pa će se nositi van , kod mene su non stop vani , baš bi lipo bilo iznit malo na livadu , makar i škart , pa vidit malo , poslušat koju lipu strilu , možda i koja zija bude , nikad se nezna , malo doć poslušat , | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 17, 2011 6:35 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Šta je ovo ćin se bliži 4 mjesec niko više ne priti niko više ne piše nije vrag da je već sve gotovo.kuma i prijatelja mi je baniralo pa nemogu ni pisat.Volija bi da ovi novi tićari se jave da kažu imaju li šta dobrog traže li oni isto šta i mi.Ima li kod njih zijadi(ako ima eto invazije tićara iz dalmacije)ako imate stavite na internet da ćujemo.
Zasto ja stavljam svoje prkase ? Stavljam iz razloga da bi neko jos nesto stavio a ono corak niko nista a na onom drugom forumu ima dosta vise snimaka a ovdje prica se o glatkim zijama a jos je niko nije stavio. ps.ja imam glatku ali cu je staviti tek kad osjetim da ima za to potrebe a do tada slusajte moja 2 prkasa heheeh Ajde YOGI stavi par batudi , potakni i druge clanove mozda i oni nesto stave | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 17, 2011 7:30 am | |
| Bravo ivica tako triba nisam ni ja vićan internetu a još manje snimanju i slanju na internet ali ako bude bar malo dobrog zvaćemo kamermane pa nek snimaju.Na kraju najbitnije je ako je gazda zadovoljan sa svojim tićima,to je jedino bitno i da on gušta u njima.izać malo u prirodu i opustit se od presinga u ovom životu.Da ponovim ako budem ima nešto šta ja mislim da je dobro stavit ću na internet pa ćemo komantirat iako unaprid znam da će ih ogadit pojedini tićari | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 17, 2011 8:28 am | |
| Bravo Jole!Izgleda da je počelo brušenje prid širenje.Šta se tiče snimki ja mislim da će ih bit ovo lito , a šta se tiče kamermana ja mislim da će i ove godine radit samo kamera,pa ćemo im ponovit godinu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića uto oľu 29, 2011 1:40 am | |
| Pocelo je pocelo,jucer se na veliko širilo,slušalo i obilazilo,a najinteresantnije je ove prve dane,jer se vidi šta je ko postiga i sa cime raspolaže. Kafic se uskomeša,svi šapcu,niko naglas ne komentira nicije grdeline,da se ko ne bi uvridija. Ali, pocelo je pocelo. |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića uto oľu 29, 2011 1:45 am | |
| Evo iman i ja par grdelina,jedan nelos. bar ovako na prvu.Moran priznat da i ja jedva cekan sirenje.Tek san poceja a vec iden sirit.Moran vidit ocu li uspit pripoznat odnosno desifrirat zijadu,i najvaznije ima li je u mene upoce.Mozda mi je uvo nece pripoznat..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sri oľu 30, 2011 8:40 am | |
| Pozzz. priki VELI. |
|
| |
KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: priče iz kafića čet oľu 31, 2011 1:06 am | |
| - Vele je napisao/la:
- Evo ja stvarno ritko pišem postove ali danas želim javno pozdraviti svoje prijatelje Badu i Pelea, zahvalit im se na gostoprimstvu kroz svo naše poznavanje , a Badi posebno na nesebičnom djeljenju svojih bogatih iskustava ,a to može samo veliki čovik iznalac koji je siguran u svje znanje koje je i potkrepljeno zavidnim rezultatima.
Možda bi bilo bolje da više pišete,jer su ovakvi postovi uvijek dobrodošli. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića pet tra 01, 2011 7:38 am | |
| Danas mi je prijatelj Kompa donija,napravija,poklonija štape za mrižu.Štapi su savršeni,lagani,pogođeni,jednostavno savršeni. Ovo nije prvi put da me Kompanjo iznenadi, i to ne samo mene. Zato,evala prijatelju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića pet tra 01, 2011 7:46 am | |
| Sad ce rec jogi da me sere karta,ali moram kazat i ovo: Grande mi je obeca mladu baštardu,ali ne bilo koju,nego mladu sestru "kraljice majke",baštarde koja je naucila njegovo super jato.Smistit cu je pokraj Mesija pa šta bude. I to na poklon. Svaka cast kralju |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: priče iz kafića pet tra 01, 2011 8:19 am | |
| Lako li je tako. I još su sritni šta su mu dali. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića pet tra 01, 2011 7:35 pm | |
| Je Dado svaka ti cast.Ja samo mislin da si pravon coviku odabra dat bastadu,buduci da mu je vjerovatno malo ovih osan vrhunskih glatkih sta ih ima..... | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: priče iz kafića pet tra 01, 2011 11:38 pm | |
|
Bog !!!
Oće te karta" Baritone -- a što se tiče štapa stavi još makinu pa lipo na
ribe !!!!! drži se arbolilla !!!!!!
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sub tra 02, 2011 7:40 am | |
| Evo ljudi,nikad više ticara u kaficu a jedna od tema je bila ornitologija i latinski nazivi ptica. Iako se ja i Rato bavimo prstenovanjem ptica,najviše zna,i ko iz rukava vadi latinske nazive , stari prekaljeni splitski ticar Fredi. Svaka cast doktore. |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: priče iz kafića sub tra 02, 2011 10:06 am | |
| | |
|
| |
bošket
| Naslov: Re: priče iz kafića sub tra 02, 2011 10:29 am | |
| A kako čujem širila se i "glatka" kamera. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sub tra 02, 2011 7:42 pm | |
| Istina, moram pohvalit bošketa da je napokon doša u kalahari i donija sa sobom sunce jer smo imali šta cut,doduše na kameru,ali vjerodostojno. Zakljucak: Bošket je ceka i doceka,nije tija dolazit dok kroz kalahari nije pocela putovat odlicna zijada i odlicni grdelini. Sve pohvale Dadi,kraljici majci i mladim grdelinima. Ovo je prvi put da je postignut konsenzus,znaci nije vladavina vecine,nego su svi (petnaestak)grdelinaša koji su tu bili rekli:"to je to" |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: priče iz kafića | |
| |
|
| |
| priče iz kafića | |
|