| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| priče iz kafića | |
|
+42faraon pujdo probiotik Gigo MONSTRUMO prava zijada nicaze VELE1 arboret frickočak balojaxx Grga Zlatoper CIBO DjordjeVet brabus kain angjello pele euzebio DOMENICO Jandrek lord189 Moćun bošket KOBAC vrca ivica ivica.milanovic13 pavao Tic_Bal. ziko KLAPA SINJ car PSIHO GIMPEL F I N K O bizar YOGI frzelin BATUDA PESTI GRANDE 46 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića sub tra 06, 2013 5:32 pm | |
| Veliko je to pitanje jer što grdelinima znači lipo pivat da bi osvojili ženku.Batuda sa zijom ili strilom.Nama je to bitno ali njima tu nema negativnosti.Povrh mene ima jedan par više sezone a ja nikad nisam uspio čuti očaka da piva samo mladi izlaze. | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: priče iz kafića sub tra 06, 2013 7:10 pm | |
| A biće da je tako, zenka voli i strilu, jebe jon se za zijadom! Oli ona zna šta je to batuda Biće to se priroda negdi zajebala | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: priče iz kafića ned tra 07, 2013 4:43 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
- neznan samo s kojeg jezika ti to prevodis zoki hihihiihihihihhihiih
je barba yogi, imas lipih ljudi a pametnih a isto tako ima i grubih pametnih, tako i sa ticima, a ja mislin da onaj sta je lipi mora i lipo pivat hihh Ja se ne bi složija s tobom monsi,znaš i sam da su lipši muškarci lakše dolazili do pice. Tako ti je i kod tića,oni malo grublji se moraju više trudit(pivat)da bi osvojili svoju družicu i dali gol. eto riješenja...!!!! ,nabavit 30 grubih i bit će pisme | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sub lip 29, 2013 7:45 am | |
| Doša nam je Balta u posjet, Kalahari i prijatelji, Dome,Špica,Kruno,Jogi,Josip. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned srp 28, 2013 5:36 pm | |
| Kako nisam neko zlopamtilo, moram pohvalit potez Žakoa, koji je prije neki dan doša u Kalaharija, sija lipo za zadnji stol i počastija društvo. |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića ned srp 28, 2013 10:55 pm | |
| Da samo ipak mu to društvo nije bilo veliko ali mora se priznat da je doša ali i dalje je ptičar sa naznakom na T.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: priče iz kafića | |
| |
| | | | priče iz kafića | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|