| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| priče iz kafića | |
|
+42faraon pujdo probiotik Gigo MONSTRUMO prava zijada nicaze VELE1 arboret frickočak balojaxx Grga Zlatoper CIBO DjordjeVet brabus kain angjello pele euzebio DOMENICO Jandrek lord189 Moćun bošket KOBAC vrca ivica ivica.milanovic13 pavao Tic_Bal. ziko KLAPA SINJ car PSIHO GIMPEL F I N K O bizar YOGI frzelin BATUDA PESTI GRANDE 46 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: priče iz kafića pon sij 10, 2011 12:41 am | |
| S obzirom da je zima duga,vecina grdelinaskih zbivanja se događa u raznim kaficima,tako da i za taj period mora biti mjesta na forumu,ako se slazete. |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: priče iz kafića pon sij 10, 2011 2:38 am | |
| - bariton je napisao/la:
- S obzirom da je zima duga,vecina grdelinaskih zbivanja se događa u raznim kaficima,tako da i za taj period mora biti mjesta na forumu,ako se slazete.
svaka čast ti si triba otvorit ovakav post jer si ti jedan od osnivača "KALAHARIJA" i svaka informacija iz tog kafića sigorno će bit zanimljiva morat ću i ja doć na kavu da se malo tenzije podignu...ali posla san ja jučer izaslanike...hahaha | |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: priče iz kafića pon sij 10, 2011 3:11 am | |
| Tu se ,,stvara grdelin,,. Odličan naslov teme i sam sam se vratio iz ,,mog,,kafića (poziciju nesmijem odati) i naravno da se često kući odnesu lijepi dojmovi. Kad se pomješaju,, struje,, ,tada dojmovi nestaju i ostaje komedija ali tako je obostrano pa nikom ništa. Iskreno ,iz navike znam kad se spomene da nemaš ništa od grdelina ,tada si totalno ok tip , ne daj bože samo spomeniti da si nešto čuo ili pogotovo da imaš ,odmah počinje istraga ....,,kod koga,, , , gdje,, , ,,ajde izvadi to na livadu,,..........haha | |
| | | BATUDA Admin
Broj postova : 38 Points : 50 Join date : 06.01.2011 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića pon sij 10, 2011 3:15 am | |
| tako je u svakom gradu ista ludnica po tim kafićima...ali pojedinci nerazume da je to draž tičarskih prepucavanja.... | |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: priče iz kafića pon sij 10, 2011 3:26 am | |
| Naravno , kao da kartaš i uživaš u igri a zamisli slučaj kad se pojavi bećar pa zabije nožinu u stol i oće kartati , hahaha .Tako je i sa grdelinašima , uvjek se pojavi takav bećar.Meni tu prestaje zadovoljstvo . | |
| | | BATUDA Admin
| Naslov: Re: priče iz kafića pon sij 10, 2011 4:41 am | |
| - PESTI je napisao/la:
- Naravno , kao da kartaš i uživaš u igri a zamisli slučaj kad se pojavi bećar pa zabije nožinu u stol i oće kartati , hahaha .Tako je i sa grdelinašima , uvjek se pojavi takav bećar.Meni tu prestaje zadovoljstvo .
lipa tica na avataru jeli to posuđena???? | |
| | | PESTI
| Naslov: Re: priče iz kafića pon sij 10, 2011 5:40 am | |
| Grdelinka sa avatara je moja ptica. Lutino mutacija ali na ,,našem malom grdelinu ,,. Imam dvije , jedna preko eumo nos.lutino , druga preko njegovog sina nos.lutino -eumo. Slikana je u kutiji za fotografiranje( ručni rad ).
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića uto sij 11, 2011 3:12 am | |
| Ko da je lako pricat događaje iz kafica,ovde se u jednu vecer dogodi matrijala za 8 postova. Najprije i najvaznije,nema ozbiljnih svađa,ali ima ubadanja,podbadanja,namistanja trapula,dirigiranih zajeba,spontanih zajeba,a u biti je jedna grupa protiv druge,ili tri grupe,pa svak za se.Te su grupe najvaznije,u jednu su legendarni GMO,koji stvaraju grdelina po pivanju koji su oni zamislili.Druga grupa su ovi moji,koji se još drze starinskih metoda,a treca su ovi "setebandjere",ni vamo ni tamo,a ti su najzajebaniji.Uglavnom,meni je kafic razonoda i odmor za dusu,a ne opterecenje,a nadam se da je tako i vama. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića čet sij 13, 2011 8:20 am | |
| Najfriškije iz kalaharija,snimljeni dadini grdelini vec dva dana drže teror u kaficu,jer kamera stoji na srid podijuma i tuce batude. Apsolutni prvak GMO-a i zimskih zijadi gosp.Dado.Držimo palceve da ce ih Dado dogurati do kraja,iako su vec pale prve želje tipa "dabogda ti sve krepalo",naravno u šali. Drži se Dado |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića čet sij 13, 2011 9:21 pm | |
- Najfriškije iz kalaharija,snimljeni dadini grdelini vec dva dana drže teror u kaficu,jer kamera stoji na srid podijuma i tuce batude.
Apsolutni prvak GMO-a i zimskih zijadi gosp.Dado.Držimo palceve da ce ih Dado dogurati do kraja,iako su vec pale prve želje tipa "dabogda ti sve krepalo",naravno u šali.
Drži se Dado Šta se lipo hvalit sa tuđim tičima sad se pričaju naš Dado,a do jučer je bilo šta če on.Ali taj Dado izbaciva G.M.O već treću godinu za redom,a osnivači G.M.O.ne mogu izbacit ni baštardu,a kamoli grdelina.Sada su snimili živu pticu postavit če mo im jedno pitanje kada če se slušat njihova živa ptica,a ne kamera.Čestitam Dado ti si prvak GMO nastavi tako samo naprid. | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića pet sij 14, 2011 7:53 am | |
| evo moji ticari da nesto napišem nisam baš pismen kompjuterski ali se trudim pomazu mi svi moji prijatelji i kumovi.danas sam malo sluša ove moje tiće i mogu vam reć da sam zadovoljan.dva su odletila u prirodu a sa ostalima ću se mućit | |
| | | bizar
Broj postova : 7 Points : 8 Join date : 15.01.2011
| Naslov: Re: priče iz kafića sub sij 15, 2011 8:57 am | |
- frzelin je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Najfriškije iz kalaharija,snimljeni dadini grdelini vec dva dana drže teror u kaficu,jer kamera stoji na srid podijuma i tuce batude.
Apsolutni prvak GMO-a i zimskih zijadi gosp.Dado.Držimo palceve da ce ih Dado dogurati do kraja,iako su vec pale prve želje tipa "dabogda ti sve krepalo",naravno u šali.
Drži se Dado Šta se lipo hvalit sa tuđim tičima sad se pričaju naš Dado,a do jučer je bilo šta če on.Ali taj Dado izbaciva G.M.O već treću godinu za redom,a osnivači G.M.O.ne mogu izbacit ni baštardu,a kamoli grdelina.Sada su snimili živu pticu postavit če mo im jedno pitanje kada če se slušat njihova živa ptica,a ne kamera.Čestitam Dado ti si prvak GMO nastavi tako samo naprid.
Frzeline,frzeline nekako si mi poznat,mora bit da skupa sidimo u kaficu,kako bilo da bilo,u pravu si i pozdravljam te. Koce, ajkvragu, opet već viđeni scenarij, vidiš da čovik nema veze s životom, a ti mu govoriš da je u pravu, pa će onda on hvaliti tvoje ptice, kad cili forum bude govorija suprotno....... zar i ovi forum morate zasrat i to odmah na početku. Ma di ste mi se odmah našli, aj ti sada hvali njegove, a on če tvoje, a svi ćemo drugi........ Ajte Bog. ps PORUKA administratorima i moderatorima, da forum čine ljudi, ako su ljudi "malo na svoj način" onda i forum ide kvragu. EVO SE JA DOBROVOLJNO BANIRAM, do daljnjeg............ | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića sub sij 15, 2011 9:14 am | |
| ma koje takmićenje već su se pridali ali sad znaju za dogodine ha ha ha | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned sij 16, 2011 3:49 am | |
| Brabus se registrira,baš je sinoc pušta grdelina od Mate,i ono je svjetsko cudo,da grdelin može izvest onu nadnaravnu dužinu,cudo. |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: priče iz kafića ned sij 16, 2011 8:58 am | |
| jeli se taj tić može poslušat uživo........ | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića uto sij 18, 2011 3:25 am | |
| Možeš finko-komižani,kad dođeš u kalahari.Je si li ti komižani sa onoga foruma? |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: priče iz kafića uto sij 18, 2011 8:17 am | |
- Možeš finko-komižani,kad dođeš u kalahari.Je si li ti komižani sa onoga foruma?
Nu daštasan ! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sri sij 19, 2011 8:07 am | |
| |
| | | YOGI
| Naslov: Re: priče iz kafića čet sij 20, 2011 12:31 am | |
| je bija je mile ,puštali su mu puste kazete .danas me je zva i ja ga pitam šta misli o tim tićima ,kaže da ga boli glava da nije dobro ćuja od galame ha ha ha.kurva je mile neće da prizna. | |
| | | BATUDA Admin
| Naslov: haha čet sij 20, 2011 12:55 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- je bija je mile ,puštali su mu puste kazete .danas me je zva i ja ga pitam šta misli o tim tićima ,kaže da ga boli glava da nije dobro ćuja od galame ha ha ha.kurva je mile neće da prizna.
Stari je to prifrigani tičar iz istog je on mista ko i Mate....a Mate ima jednu izreku samo nisam siguran da ću je sto posto točno napisat pa ću to ostavit onima koji bolje od mene znaju njegove batude..... | |
| | | bizar
Broj postova : 7 Points : 8 Join date : 15.01.2011
| Naslov: Re: priče iz kafića čet sij 20, 2011 6:25 pm | |
| - YOGI je napisao/la:
- je bija je mile ,puštali su mu puste kazete .danas me je zva i ja ga pitam šta misli o tim tićima ,kaže da ga boli glava da nije dobro ćuja od galame ha ha ha.kurva je mile neće da prizna.
Nije istina, Yogi vas laže. G.Čudina je puštao snimke g.Mili, koji je bio oduševljen i tražio je da mu se snimi CD. Imam tri svjedoka. E sad poštovani forumaši, vezano za g.Yogija, postavlja se pitanje zašto se navedeni gospodin služi navedenim (lažima, neistinama, izmišljotinama...) u normalnoj svakodnevnoj komunikaciji.... Ne znam, ali samo znam da to nije dobro za ovaj forum, da kvaliteta ovog ( dobro zamišljenog )foruma opada, jer se kvalitetni forumaši sve rijeđe javljaju...... vidjet ćemo jesam li u pravu. Yogi "provaljeni-otkriveni ste ( MNOŽINA ). Rekao bi A.Linkon: Jednog čovjeka možeš lagati cijelo vrijeme, sve ljude možeš lagati neko vrijeme, ali sve ljude (forumaše ) ne možeš lagati cijelo vrijeme. Pozzzz | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: priče iz kafića čet sij 20, 2011 11:51 pm | |
| ništa nisam laga ako ko laže to si ti (kad si reka da nikad nisi skida gnizda po stablima)a ti sad reci da i ja lažem a ja iman 1o svjedoka koji će to potvrdit. drugo ja se bavin grdelinima 40 godina a ne kao ti 4 g i koji sam priznaš da ne ćuješ i neznaš ništa. i sad ti porućujem da se ostavite tića i uvatite motike jer nemožeš bit loš u kopanju koliko si loš u tićima | |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: priče iz kafića pet sij 21, 2011 5:53 am | |
| A štaš Yogi,nemoj se puno jidit. Ko će razumit Bizara ??? ( Yogi vas laže )-koja gruba optužba. Nemoš sa Kriljanima na zelenu granu,iako su dobri,ko ljudi,životna filozofija im je-"karam" se,znači postojim ! | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića pet sij 21, 2011 8:14 am | |
| Danas je kafič disao punim plučima.Bilo nas je tri stola pravih tičara guštali smo pričat normalne teme.Danas ekipa gmo nije bila vjeruj te mi bilo je opuštajuče.Nisu se čule kamere i ostala napeta sredstva kad bi ovo potrajalo stvarno bi bilo dobro.Sve šta je lipo kratko traje,tako i dzijada.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: priče iz kafića | |
| |
| | | | priče iz kafića | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|