| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| priče iz kafića | |
|
+42faraon pujdo probiotik Gigo MONSTRUMO prava zijada nicaze VELE1 arboret frickočak balojaxx Grga Zlatoper CIBO DjordjeVet brabus kain angjello pele euzebio DOMENICO Jandrek lord189 Moćun bošket KOBAC vrca ivica ivica.milanovic13 pavao Tic_Bal. ziko KLAPA SINJ car PSIHO GIMPEL F I N K O bizar YOGI frzelin BATUDA PESTI GRANDE 46 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned stu 06, 2011 10:10 am | |
| - Grga Zlatoper je napisao/la:
- pa je dotle došlo
A ća, al nan se ni boje samo gledat? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned stu 06, 2011 10:26 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- Grga Zlatoper je napisao/la:
- pa je dotle došlo
A ća, al nan se ni boje samo gledat?
neka bre ta čorava posla nego reci za ove klipove |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned stu 06, 2011 10:42 am | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: priče iz kafića sri stu 16, 2011 7:04 am | |
| Sa zakašnjenjem pokorno javljam; Utakmica odigrana, Wembley i dalje zelen. Ovoga puta sve je krenulo naopako. Zijade sa puno mjehura, velikih, rizlo kao radenska. Sve nas neka gorčina držala. Čulo se i puno gratanja, režanja, ajme majko. Jedino što je bilo dobro je činjenica da zijade nisu dugo trajale, nekako su male pa se da izdržati. Ali neke zgrčene do zla boga.
Tuga nemila. Ne mogu vam to opisati. I nastavak večeri je protekao u istome tonu. Nekakva riba, ni jedna ista, neke sa prugama, na nekima velika crna točka, neke zovu fratar a nigdje mantije na njemu. Gledali neke velike zube, pa Kantare, pa neke Vrane (eto tako ribu zovu, katastrofa, kod nas je to ptica), ma ne mogu vam opisati tu strahotu. Užas. I što je najgore od svega, puna kesa, ona od Školske knjige. Pa još donijeli punu mažu drva sa Kamešnice, pa onda ajde grij neku peku, pa čisti krumpire, pa neki dugi krakovi, sve se nešto lijepi za prste, pa neki kemijski dodaci, ko šta naši prijatelji na moru daju grdelinima. I ono najgore od svega, trebalo je ta čuda pojesti. Nije nam baš išlo, nema ništa za pojesti kašikom pa nam bilo čudno. A nekako smo se natjerali, trudili smo se da nam domaćin ne bi prigovara ili da ne bi ne daj Bože pomislio da nam se ne sviđa. A rekli smo mu da nije loše, a on nakon one ribe što je zovu gradela, donio neku tacnu sa krumpirima i nekakvim krakovima. Grozota. Na svu sreću bilo nas je deset pa smo, uz nadljudske napore uspjeli, uglavnom. Falio je Ive Strava, ali ženina je bila zadnja, he he. Stvar je spasilo vino, nakon svakog zalogaja se zalijevalo pa je to nekeko prošlo prema želucu. Neznam koja je berba, moram pitati Baritona, ne razumijemo se baš u vina, osim što ih znamo piti. Nije nam bilo lako. Da bi se vratili u normalu, moramo pod hitno pojesti onaj odojak što ga čovjek u Otoku goji za nas. U subotu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sri stu 16, 2011 7:08 am | |
| He he,dobro je
najbitnije je da ni jedan nije završija na prvu pomoc sa dracon u grlu.
Držite se odojka. |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned stu 27, 2011 9:10 am | |
| Moram se zahvalit a ujedno i izvinit prijateljima iz Sinja,
jer se ja i Jogi nismo mogli odazvat pozivu g.Eusebia na druženje
uz prašcica.
Pocasceni smo i iznenađeni pozivom sinjskih grdelinaša.
Svaka cast jer ce tica uvik bit a nas nece. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića uto stu 29, 2011 3:47 am | |
| Ako se po jutru dan poznaje ,bit ce dobra godina.
Madi su poceli veršat i informacije koje stižu od:
Tone-cara,Ive-strave,Mate,Jogija-profesora,Spice-frige,Dome,Borka,
su više nego obecavajuce.
Bit ce širenja,
komedija se nastavlja. |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića uto stu 29, 2011 4:02 am | |
| E koce ne ide to tako lako,to šta sad pokazuju to ne znaći puno daleko je do 6 mjeseca.Sad ima svak ako ima bar pristojnog učitelja,a kad dođe vrime nema nigdi nikoga samo Mesi i ti. | |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: priče iz kafića uto stu 29, 2011 4:23 am | |
| da se nebi bilo u 6 misec "Mesi gdje si..???!!??!!??" | |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: priče iz kafića uto stu 29, 2011 6:20 am | |
| ja iman priku, hehehehe, on stavi ucit 10 grdelina, a nauci ih 12! to je mestar nad mestrima | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: priče iz kafića uto stu 29, 2011 8:24 am | |
| Meni je od 6 ispalo 7 ženskih | |
| | | Jandrek
| Naslov: Re: priče iz kafića čet pro 01, 2011 7:38 pm | |
| sinoć u kafiću lipo skupila se ekipa smijali se ,pričali,prigledavali i iskušavali kvalitete raznih proizvoda neki nisu bili od priče jer su gledali u televiziju ili slušali želandura kojega san pustija na mobiten (ko ga nije dobro čuja neka se posavituje kod debe on ga je na uvo stavija) ,naravno tu su bili i dvojica dobrih ljudi naš vele i kompa koji su nakon što se kafana ispraznila sjatili s nama i mi s njima i smijali se do suza a usto smo okrili i mnoge druge stvari neke arborete,ljude koji su jaki na jeziku a slabi na djelima,ko je vuka sliju,koje tehnike penjanja na stablo sve postoje,a kompa je glumija gorana baru pod narkoticima sve u svemu bilo je extra nadamo se uskorom dolasku na čaj u pustinju | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: priče iz kafića ned pro 04, 2011 7:48 am | |
| E pa ljudi stvarno je večeras bilo kino, je stvarno veselo društvo..... | |
| | | GRANDE
| Naslov: Re: priče iz kafića ned pro 04, 2011 8:54 am | |
| Nema Splita do Splita...... | |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: priče iz kafića ned pro 04, 2011 9:15 am | |
| Yogi možeš doć i prisić sve žice od telefona ali nikad neću prić u glatke | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića ned pro 04, 2011 10:47 am | |
| - GRANDE je napisao/la:
- Nema Splita do Splita......
pozdrav prikane ...GRANDE... morao sam da te najavim velikim slovima jer su mi rekli da si ..BR1..što se tiče pjesme evo 3ri puta te pozivam javno .a ti ni habera o mom javljanju evo sada pokušavam preko drugih kanala pronači tebe .nije lepo to ali štaču kad se ti ne odazivaš na moj poziv eto ja javno pred svima ti tražim da ponešto tvoje poslušam mislim na taj tvoj čuveni pjev štigliča ako je moguče i na kraju recimi dal može ili ne može ,jer da ne bidem više dosadan tebi ako si to što si dokaći barem malo |
| | | balojaxx
Broj postova : 4 Points : 4 Join date : 02.11.2011 Lokacija : stockholm
| Naslov: Re: priče iz kafića sri pro 07, 2011 9:35 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sri pro 07, 2011 10:44 am | |
| - balojaxx je napisao/la:
- Maestro probaj mu ovako poslati poruku
https://www.youtube.com/watch?v=VswOzlW1LGM poz prikane netraba ovo .hvala od tvoje strane ,ako ima nešto on sam bi se javio .ne bi čekao da ga netko ovako traži jer ja nemam potrebe više da ga tražim ..jer ja sam se barem nečim dokazao ali njemu svaka čast |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: priče iz kafića sub pro 24, 2011 7:26 pm | |
| Sinoc je bija pun kafic ticara kako i dolikuje ovim danima , ali,
i pun kalahari snimaka grdelina i iznenađenja.
Debo je snimija mladog i nema se šta kazat,lipa baduta ,zijada uredna,meka,lipa.
Matini mladi i dalje guraju,održavaju pivanje,zijada ka mliko.
Strava je posebna prica,ima snimak svog grdelina,dvi tri batude i mogu rec
da nam se svidilo.
Grdelin na onu klasicnu stravinu batudu prid zijadu doda još dva kresendo
raštekana takta koja je puno lipo cut,a sama zijada je najbolje
šta nam je do sada Strava ponudija.
Naravno,govorim o izdvojenom snimku i jednoj batudi,ali ipak sva cast.
Debinom Gmo-u najviše zamjeram šporku veršu,ali batudi se nema šta rec,a i spaja ih po desetak.
Matin proizvod je najinteresantniji jer je ucen Matinim izumom bez grdelina,
a Stravin je stari pas ucen po starinsku.
Svoj trojici skidam kapu,svaka cast momci na lipim ,ispravnim zijadama.
Ima još u svici uja,bravo. |
| | | Jandrek
| Naslov: Re: priče iz kafića sub pro 24, 2011 9:43 pm | |
| ma nevride van zije ako nemaju prekida u sebi,svaka ziajda mora imat prekid pročitajte malo u pa ćete vidit po novim pravilima | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: priče iz kafića sub pro 24, 2011 9:56 pm | |
|
Bog !!!
Kako je to samo lipo opisano ,ukrašeno , još samo onomatopeje fale !!!
A di su maleeeee zijice" (po novome) --hahahaha
Salu2
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: priče iz kafića | |
| |
| | | | priče iz kafića | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|