| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 2:51 am | |
| Pa to je divno Barba yogi, druženje i sve to sa istomisljenicima je super, ali daj nam samo reci imena te većine na forumu koji neznaju kako tic triba pivat i koji su ti ljudi koji kažu da imaju prave a nevaljaju??? Moraš znat jednu stvar, ja mislim da nitko nije "protiv" glatkog pivanja nego su ljudi protiv toga da sva ostala pivanja i sve ostale zijade proglasavate neispravnima a vaša je kao najispravnija. Eto to ti moj Yogi smeta ljude, jer nemoj zaboravit da ima i ljudi sa sluhom koje se nemoze prevariti. Ovo ti kažem prijateljski. Isto kao šta je tebe zasmetalo sta su ti pojedinci nametali loše grdeline kao najbolje tako i druge ljude smeta kad ti to isto radiš! Ja nemam ništa protiv toga da su tebi glatki najbolji, ali isto tako moraš i drugima dopustit (ako ih već ne želiš naucit) da smatraju svoje najboljima. Svojim znanjem (ako smatras da ga imaš) moraš poducavat ostale ljude ali ne na način da ih vrijeđas nego da oni tebe prihvate sami kao pravoga znalca. Ljudi te sami moraju prepoznat a ne se silom nametat. | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 3:00 am | |
| - koce je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
- A šta more grdelin pivat u top formi osim batude???
ašli aiiiiiii orli zjo
najcesca batuda diljem lipe naše,a ima i raznih varijacija;
ašli zja zja zja rđiiiiii,
bli bli dja cja cja cja trrrrrrrr,
sro sro sro kljov zjo ,
trrrrrr vrđijuuuuu trrrrrr,
i to ponavljaju bota bota,znaci to im je batuda. neki bi po 20 puta činili ci trrr prije "batude"..no sve je to baština | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 3:26 am | |
| Ne misliš valjda ozbiljno da ću nekoga prozivat i imenovat ,ko zna može li sve stat u ovi prostor.tu ti ja smatram sve one kojima je svaki grdelin pravi i ne može bit loš(guba).Tu smatram one kojima ne smeta nastavak.Tu smatram one kojima je grdelin koji tuče batude s bli bli vrđu ima svoju vrijednost i ide na takmičenje i osvaja bodove.Tu smatram one kojima je baritonska zijada i nategnuta iste i ne znaju razliku.Tu smatram one kojima je njihov naj bolji i ne postoji bolji za njih.Tu smatram one koji uvjek imaju boljeg ali ga niko neće čut niti će ga iko vidit jer uvik ima bolje kući a ne one koje je donija na slušanje.Ima još dosta toga ali ne da mi se više pisat. | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 4:26 am | |
| Hahahha pa evo ti na, i sebe si nekolko puta spomenuo u ovom svom zadnjem postu, i bas to ti smeta svima koji su "protiv" tebe i glatkih!!!! | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 6:34 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Ne misliš valjda ozbiljno da ću nekoga prozivat i imenovat ,ko zna može li sve stat u ovi prostor.tu ti ja smatram sve one kojima je svaki grdelin pravi i ne može bit loš(guba).Tu smatram one kojima ne smeta nastavak.Tu smatram one kojima je grdelin koji tuče batude s bli bli vrđu ima svoju vrijednost i ide na takmičenje i osvaja bodove.Tu smatram one kojima je baritonska zijada i nategnuta iste i ne znaju razliku.Tu smatram one kojima je njihov naj bolji i ne postoji bolji za njih.Tu smatram one koji uvjek imaju boljeg ali ga niko neće čut niti će ga iko vidit jer uvik ima bolje kući a ne one koje je donija na slušanje.Ima još dosta toga ali ne da mi se više pisat.
nekakav životopis ili ... | |
| | | ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 6:57 am | |
| OTEŠE MLAĐI RIČ IZ USTA , ALI ŠTAŠ NA MLAĐIMA SVIT OSTAJE .SRITNO VELIKIM ZNALCIMA I MEŠTRIMA . | |
| | | ivica
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 7:15 am | |
| ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee šta je ovo | |
| | | lord189
| | | | ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 9:53 am | |
| | |
| | | lord189
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 10:38 am | |
| | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 14, 2012 7:45 pm | |
| ujme sta se opet svadate kad svi imate polovnjake ujme | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 12:59 am | |
| Evo jedan lipi susret našeg Jogija i sinjskih grdelinaša ,a desio se u jednoj poznatoj sinjskoj mesnici di radi jedan poznati sinjski grdelinaš. I kako to vec biva ,dođe drugi,pa treci i eto druženja. I ne samo to,nego dogovore i gradele i širenje. Eto širenjaaaaaaa Bravo ticari |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 1:12 am | |
| Hahaha opet će te vi u Sinj po grdeline!!! zna san ja | |
| | | Gost Gost
| | | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 4:52 am | |
| Ja sam vrata ćibe podmaza, tribalo bi je napunit. tome služe prijatelji, još kada su glatki e to je onda to. jooogiiiii | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 5:14 am | |
| Eto YOGI profesor ,profesora da pojaca | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 6:00 am | |
| Samo jedan je pravi profesor! | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 6:09 am | |
| Točno:: Profesor Baltazar !!
Salu2 | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 16, 2012 6:39 am | |
| ujme vama ljudi hitno triba PROBIOTIK ujme | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 17, 2012 3:46 am | |
| Izgleda da ova druženja Jogija i sinjskih grdelinaških legendi ne posustaju. TRI DANA ZA REDOM , a danas je pala i marenda. Eto, ko se moga nadat tome da ce baš Jogi bit ta cvrsta i postojana karika između Splita i Sinja. Svaka vam cast grdelinaši. |
| | | ivica
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 17, 2012 8:19 am | |
| Zna sam ja da je Jogi u duši ispravan , samo jebiga mora bit karanja jer nebi bilo zanimljivo , jogi još koji dan more bit da će koja zijada sinjska i prolaz imat hahaha . | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 17, 2012 8:46 am | |
| Čisto sumnjam da će predsjedništvo klana glatkih dopustiti clanu yogiju da prizna bilo koje zijade! Nebi bilo dobro da osim glatkih postoji još koje ispravno pivanje. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet svi 18, 2012 1:25 am | |
| E ovo je vec zabrinjavajuce,
evo i cetvrti dan za redom Jogi i sinjska grdelinaška elita jedu ,piju,pivaju, a kako cujem
cak su i neki transferi dogovarani.
Za ne povirovat.
Još jedan put,
velike cestitke Jogiju,Ici,Kebi........itd.
Svaka vam cast. |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet svi 18, 2012 2:41 am | |
| Koce samo me zanima koja je to elita. Da znam di ću ići čuti glatke. ili će sinjani po običaju uvaliti prijatelju sa mora? Jogi preobraćeni. Sve što je vika cilu zimi rastopilo se čim je ugleda sinjake tičare. eh tako je to svaki puta...pali su i veći meštri od jogija.... hi hi hi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet svi 18, 2012 4:37 am | |
| Strah me ovi put ,
sve me strah,
da ide obrnuto he he he.
Ništa mi ovo nije drago.
Jogi nešto puno obecava,a glatkih sve manje........ |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|