| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 7:55 am | |
| Slusajte mozda je do snimke pa je malo boja zijade drugacija . Moguce da su mi pojilice taj dan bile malo prljave pa je zlatan kad je pio povukao mulj pa je se na zijadi odrazilo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 7:57 am | |
| Eto,
mali snimak
i odmah veselo na forumu,
BRAVO BALTA king
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:00 am | |
| Balta priznaj, ko mulja ovde , ti ili zlatan |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:01 am | |
| Ako mislite da ja nesto muljam ali pomislio sam da nije bilo mulja (talog ) u pojilici pa mi se odrazilo na zijadi ili je do snimke. Ipak uzivo je i meni ljepse | |
| | | Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| | | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:28 am | |
| škuri nemoj puno pričat pametnije ti je slušat i učit,šta više pričaš ispadaš još veča neznalica | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:29 am | |
| Škuri ne moras ti nigdje ici samo pisemo kome sta paše i kome sta ne paše . Evo tebi je ova zijada kako si rekao naj bolja na forumu https://www.youtube.com/watch?v=u1U9OnM6JPU ili si promjenio misljenje ? Meni pasu druge zijade tebo ovakve i slicne Samo stvar ukusa | |
| | | Škuri tić
| | | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:40 am | |
| Cicibli, vicibli, pli, pli i još nešto reka bi jedan čovik hahaha. | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:48 am | |
| Ok škuri postujem tvoje mišljenje . Ipak koliko se mogu sjetiti ovo ti je bila naj bolja zijada na forumu . Sada je se pojavio tic od Vinka. Opet kazem stvar ukusa ili si takve,slicne zijade drzao i sada su ti one ostale u uhu . E sada sta je ispravnije i lijepse to je do nas ko sta voli Ti kada bi birao od ove 2 zijade znam koju bi izabrao zato postujem i zelim ti da imadnes slice u svojoj kuci . pozz . | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 9:19 am | |
| Šta ste napali skuroga tica, momak je reka svoje mišljenje kako ste tražili i šta sada, triba ga ubit? Nije glatki i ne sviđaju mu se takve zijade. Nama glatkima su one savrsene i netreba se svadat sa nikim. | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 9:32 am | |
| men se cini da vi svi skupa ne znate nista o zijadi jer kad vidim sta laprdate odma ugasim ujme | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 10:13 am | |
| | |
| | | Škuri tić
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 10:37 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Ok škuri postujem tvoje mišljenje .
Ipak koliko se mogu sjetiti ovo ti je bila naj bolja zijada na forumu .
Sada je se pojavio tic od Vinka.
Opet kazem stvar ukusa ili si takve,slicne zijade drzao i sada su ti one ostale u uhu .
E sada sta je ispravnije i lijepse to je do nas ko sta voli
Ti kada bi birao od ove 2 zijade znam koju bi izabrao zato postujem i zelim ti da imadnes slice u svojoj kuci .
pozz .
Gosp.Tic bal ja se slazem s vama 100% a slazen se i sa Monstrumom ali jednostavno zelin da se ova ZIJADA definira.Kakva je to zijada dali je pozitivna ili negativna?U koje tipove zijadi ona spada?Dali su lirske ili kako vec ostavimo se rijeci glatka mogu ija nazvat kako meni pase.Mislin da me napadate bezveze ja san reka svoje misljenje pa nek se drugi ticari jave pa neka kazu i oni nesto o toj zijadi.Meni nije krivo da ima netko tica naprotiv draze mi je nego da ja iman ali mi je krivo da se toliko hvali nesto sto nije kako triba.Ja san se odusevio sa zijadom od gosp.Vinka od prvog tica i drugog tica tj. mladca svaka cast a i Milin Lirski je jedna od boljih zijadi ikada po meni.Jednostavno mi je ostala u uhu kao pozitivna i to je to.A usput da nesto kazen ja bih hranio svakog tica koji ima zijadu bez obzira u koje tipove spada samo je bitno da je pozitivna jer svaka je zijada dobra na svoj nacin ako je POZITIVNA.POZZ SVIMA | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 4:25 pm | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Šta ste napali skuroga tica, momak je reka svoje mišljenje kako ste tražili i šta sada, triba ga ubit?
Nije glatki i ne sviđaju mu se takve zijade. Nama glatkima su one savrsene i netreba se svadat sa nikim. HI hi hi hi hi , slažem se sa monstrumom ,hi hi hi,"nama glatkima",he he he , ali, bez šale, danas je super premija nac grdelina koji može udrit 10-15 batudi od bote sa bar srednjom zijadom i tockom. Ocito to mogu i Vinkovi i ovaj zadnji sa ove ograde,a mogu i glatki. Sve dalje je stvar ko šta voli. Ja sam vec sto puta reka kakvu zijadu tražim a nešto tako i imam, meni je baltina zijada neusporedivo draža od ove dvi druge o kojima je ric, ali to je stvar ukusa,ko šta voli,ko je kako naucen i kome šta paše prema uhu. Iako ja škuroga ništa ne razumin pogotovo "pozitivna - negativna" itd, ipak poštujem njegovo mišljenje. Nedajte se makarani |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 5:53 pm | |
| Ljudi moji ovo glatko pivanje je već iskomentirano više puta! Samo ću reć svoje mišljenje o ovim zijadama! Kod zijade za mene su bitne tri stvari DUŽINA BOJA I IZVEDBA kod ovih zijadi je najveći problem izvedba koja po mom sudu nikako ne prolazi. Zijada mora imat eksploziju,moć,mora zvonit kad je opali mora imat naglašene sve note u njoj Ove zijade nemaju u svom kalupu izražen KOLOMBAR!! boja je stvar ukusa a zna se koja se najviše cjeni a dužina naravno šta duža to bolja Toliko od mene i pozdrav svima
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:02 pm | |
| Eto,
uvažavam prijatelja Stravu ,ali se ne slažem skoro u nicemu,
još jedan dokaz da se ne isplati svađat oko ovih stvari.
Za mene ove zijade imaju i boju i izvedbu i kolombar,
upravo zato se i nađu istomišljenici koji drže određene tipove zijada,druže se i guštaju.
Gojite to šta imate jer ce te teško doc do boljega,
svi mi. |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:32 pm | |
|
Ma piva Ibro prva liga -- samo na švedski --hahahaha !!!
Salu2
| |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 8:36 pm | |
| - ivica.milanovic13 je napisao/la:
- Ljudi moji ovo glatko pivanje je već iskomentirano više puta!
Samo ću reć svoje mišljenje o ovim zijadama! Kod zijade za mene su bitne tri stvari DUŽINA BOJA I IZVEDBA kod ovih zijadi je najveći problem izvedba koja po mom sudu nikako ne prolazi. Zijada mora imat eksploziju,moć,mora zvonit kad je opali mora imat naglašene sve note u njoj Ove zijade nemaju u svom kalupu izražen KOLOMBAR!! boja je stvar ukusa a zna se koja se najviše cjeni a dužina naravno šta duža to bolja Toliko od mene i pozdrav svima
HeHe strava normalno da imaju ivedbu .Jasno se cuju i sva slova . Normalno da u svakoj izvedbi bi pozelio da mi je mozda pocetak malo bolji da mi drzi sredinu (iiiii) duze a isto bi pozelio ono juuuuu na kraju duze. Ja bo pozelio svome ticu :još bolji pocetak ,pa onda da drzi sredinu još duze i onda na kraju ono uuuuu baci u vjetar Boju zijade bi pozelio jedino da cujerm ljepsu ali cjelom duzinom . Cuo sam neke tice sto potegnu lijepu boju zijade ali oko sredine pocinje strugat,natezat. | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 9:23 pm | |
| - Moćun je napisao/la:
Ma piva Ibro prva liga -- samo na švedski --hahahaha !!!
Salu2 HI HI Moco znam ja da ti ne razumijes Zlatana za tebe je ovo spansko selo Slusaj ti MLINICU svoju kako melju | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 9:29 pm | |
| | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 10:18 pm | |
| a ljudi moji sta vi drzite cime se falite ujme | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 10:43 pm | |
| Dobar dan poštovanje svima,Tic Bal drago mi je da si me razumio u opisu moga teksta,jer ja se slažem da iza 7 sekunde su več zijade ispijevane sa početkom i krajem.Opet kažem i naglašavam nije mi cilj ničijeg tiča ponižavati ili blatiti,več sam samo dao opis kako mi zvuči snimak misleči na zijadu.Po meni ijako su mi zijade sa snimka u putanji izvedbe malo nejasne,nisam sebi dao za pravo da bi ja odma rekao nevalja ništa.Ja bi sigurno dao pravi odgovor kad bi čujo ispijevanost batudi ovih(zijadi)uživo.Mislim da postoju šanse da snimak mi nedaje jasan bistar uvid u zijadu,može biti to uživo i stvarno puno bolje. Neznam zašto se spominje često za zijadu naziv glatga jer to je normalna ispravna zijada,kod nas zvana caklena,kristalna (najbolja vrst zijade). Znači po mom pogledu komentara batuda nije loša(ni falsa)več prihvatljiva a jedino mi je zijada kako sam več rekao malo nejasna u ispijevanosti putanje.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | Škuri tić
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 22, 2012 11:50 pm | |
| - koce je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
- Šta ste napali skuroga tica, momak je reka svoje mišljenje kako ste tražili i šta sada, triba ga ubit?
Nije glatki i ne sviđaju mu se takve zijade. Nama glatkima su one savrsene i netreba se svadat sa nikim.
HI hi hi hi hi ,
slažem se sa monstrumom ,hi hi hi,"nama glatkima",he he he ,
ali,
bez šale,
danas je super premija nac grdelina koji može udrit 10-15 batudi od bote sa bar srednjom zijadom i tockom.
Ocito to mogu i Vinkovi i ovaj zadnji sa ove ograde,a mogu i glatki.
Sve dalje je stvar ko šta voli.
Ja sam vec sto puta reka kakvu zijadu tražim a nešto tako i imam,
meni je baltina zijada neusporedivo draža od ove dvi druge o kojima je ric,
ali to je stvar ukusa,ko šta voli,ko je kako naucen i kome šta paše prema uhu.
Iako ja škuroga ništa ne razumin pogotovo "pozitivna - negativna" itd,
ipak poštujem njegovo mišljenje.
Nedajte se makarani Pozitivna znaci da valja znaci da ima pocetak sredinu kraj boju kolombar.da nije greza,mukla i da ne zviždi i sva slova da su tu itd jos milijun segmenata a negativna znaci suprotno od pozitivne!Ja mislin da je to jasno.A usput razumite vi sve nego se pravite da niste jer vam ne pase ovo sta ja pisen.Svaka zijada pase na uho ako je pozitivna sto u ovome slucaju Zlatan ne pase na uho.Ja mislin da je i ovo jasno.A i sta je reka Ivica.M slazen se a to san ja i prije naveo!Pozzz | |
| | | ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet kol 23, 2012 12:07 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|