Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo

Go down 
+43
prava zijada
lubinko
mig29
cicibli
enver
Markan
portulata
Gigo
domo
JAMES BOND
DARKO-M
ivica
sole
angjello
MONSTRUMO
euzebio
ĐEKO
VELE1
baketin
nicaze
probiotik
pele
PESTI
CIBO
Jandrek
kain
Škuri tić
arboret
Moćun
ivica.milanovic13
vrca
DOMENICO
GRANDE
KOBAC
Tic_Bal.
bošket
car
lord189
PSIHO
F I N K O
frzelin
YOGI
DjordjeVet
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25  Next
Autor/icaPoruka
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Empty
PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 7:55 am

Slusajte mozda je do snimke pa je malo boja zijade drugacija .

Moguce da su mi pojilice taj dan bile malo prljave pa je zlatan kad je pio povukao mulj pa je se na zijadi odrazilo Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 7:57 am

Eto,

mali snimak

i odmah veselo na forumu,

BRAVO BALTA king
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:00 am

Balta priznaj,

ko mulja ovde ,

ti ili zlatan Question Question Question
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:01 am

Ako mislite da ja nesto muljam ali pomislio sam da nije bilo mulja (talog ) u pojilici pa mi se odrazilo na zijadi ili je do snimke. Smile

Ipak uzivo je i meni ljepse Wink
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:15 am

Aj nek netko napise sta san ja to falio pogotovo ovi koji mene provociraju pa da malo vidimo i njihovo "ZNANJE"???Al nikad se vise nisan nasmija u zivotu nego kad je gosp.Yogi napisa verdun vrti fisc hahaha koja glupost za jednog hvaljenog ticara Laughing Laughing Laughing al barem se covik nasmije ode.Eto pokazite di ja to falivan i ja cu odmah ic sa foruma!!!!POSTENO
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:28 am

škuri nemoj puno pričat pametnije ti je slušat i učit,šta više pričaš ispadaš još veča neznalica
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:29 am

Škuri ne moras ti nigdje ici samo pisemo kome sta paše i kome sta ne paše .

Evo tebi je ova zijada kako si rekao naj bolja na forumu https://www.youtube.com/watch?v=u1U9OnM6JPU ili si promjenio misljenje ?

Meni pasu druge zijade tebo ovakve i slicne Wink

Samo stvar ukusa cheers
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:33 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Škuri ne moras ti nigdje ici samo pisemo kome sta paše i kome sta ne paše .

Evo tebi je ova zijada kako si rekao naj bolja na forumu https://www.youtube.com/watch?v=u1U9OnM6JPU ili si promjenio misljenje ?

Meni pasu druge zijade tebo ovakve i slicne Wink

Samo stvar ukusa cheers
Ja san reka od gosp.Vinka a i ovi grdelin nie los sutra cu ga opisat.Gosp. Yogi jos niste napisali di ja to falivan???
[Vrh] Go down
pele

pele

Broj postova : 268

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:40 am

Cicibli, vicibli, pli, pli i još nešto reka bi jedan čovik hahaha.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:48 am

Ok škuri postujem tvoje mišljenje .

Ipak koliko se mogu sjetiti ovo ti je bila naj bolja zijada na forumu .

Sada je se pojavio tic od Vinka.

Opet kazem stvar ukusa ili si takve,slicne zijade drzao i sada su ti one ostale u uhu .

E sada sta je ispravnije i lijepse to je do nas ko sta voli Smile

Ti kada bi birao od ove 2 zijade znam koju bi izabrao zato postujem i zelim ti da imadnes slice u svojoj kuci .

pozz .
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 9:19 am

Šta ste napali skuroga tica, momak je reka svoje mišljenje kako ste tražili i šta sada, triba ga ubit?
Nije glatki i ne sviđaju mu se takve zijade. Nama glatkima su one savrsene i netreba se svadat sa nikim.
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 9:32 am

men se cini da vi svi skupa ne znate nista o zijadi jer kad vidim sta laprdate odma ugasim ujme
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 10:13 am

probiotik je napisao/la:
men se cini da vi svi skupa ne znate nista o zijadi jer kad vidim sta laprdate odma ugasim ujme

Slušaj daj samo mi reci disi u sinju pa češ vidit ko nezna ništa....... bounce bounce bounce bounce bounce bounce
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 10:37 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Ok škuri postujem tvoje mišljenje .

Ipak koliko se mogu sjetiti ovo ti je bila naj bolja zijada na forumu .

Sada je se pojavio tic od Vinka.

Opet kazem stvar ukusa ili si takve,slicne zijade drzao i sada su ti one ostale u uhu .

E sada sta je ispravnije i lijepse to je do nas ko sta voli Smile

Ti kada bi birao od ove 2 zijade znam koju bi izabrao zato postujem i zelim ti da imadnes slice u svojoj kuci .

pozz .
Gosp.Tic bal ja se slazem s vama 100% a slazen se i sa Monstrumom ali jednostavno zelin da se ova ZIJADA definira.Kakva je to zijada dali je pozitivna ili negativna?U koje tipove zijadi ona spada?Dali su lirske ili kako vec ostavimo se rijeci glatka mogu ija nazvat kako meni pase.Mislin da me napadate bezveze ja san reka svoje misljenje pa nek se drugi ticari jave pa neka kazu i oni nesto o toj zijadi.Meni nije krivo da ima netko tica naprotiv draze mi je nego da ja iman ali mi je krivo da se toliko hvali nesto sto nije kako triba.Ja san se odusevio sa zijadom od gosp.Vinka od prvog tica i drugog tica tj. mladca svaka cast a i Milin Lirski je jedna od boljih zijadi ikada po meni.Jednostavno mi je ostala u uhu kao pozitivna i to je to.A usput da nesto kazen ja bih hranio svakog tica koji ima zijadu bez obzira u koje tipove spada samo je bitno da je pozitivna jer svaka je zijada dobra na svoj nacin ako je POZITIVNA.POZZ SVIMA
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 4:25 pm

MONSTRUMO je napisao/la:
Šta ste napali skuroga tica, momak je reka svoje mišljenje kako ste tražili i šta sada, triba ga ubit?
Nije glatki i ne sviđaju mu se takve zijade. Nama glatkima su one savrsene i netreba se svadat sa nikim.

HI hi hi hi hi ,

slažem se sa monstrumom ,hi hi hi,"nama glatkima",he he he cheers ,

ali,

bez šale,

danas je super premija nac grdelina koji može udrit 10-15 batudi od bote sa bar srednjom zijadom i tockom.

Ocito to mogu i Vinkovi i ovaj zadnji sa ove ograde,a mogu i glatki.

Sve dalje je stvar ko šta voli.

Ja sam vec sto puta reka kakvu zijadu tražim a nešto tako i imam,

meni je baltina zijada neusporedivo draža od ove dvi druge o kojima je ric,

ali to je stvar ukusa,ko šta voli,ko je kako naucen i kome šta paše prema uhu.

Iako ja škuroga ništa ne razumin pogotovo "pozitivna - negativna" itd,

ipak poštujem njegovo mišljenje.

Nedajte se makarani cheers
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 5:53 pm

Ljudi moji ovo glatko pivanje je već iskomentirano više puta!
Samo ću reć svoje mišljenje o ovim zijadama!
Kod zijade za mene su bitne tri stvari DUŽINA BOJA I IZVEDBA kod ovih zijadi je najveći problem izvedba koja po mom sudu nikako ne prolazi.
Zijada mora imat eksploziju,moć,mora zvonit kad je opali mora imat naglašene sve note u njoj
Ove zijade nemaju u svom kalupu izražen KOLOMBAR!! boja je stvar ukusa a zna se koja se najviše cjeni a dužina naravno šta duža to bolja
Toliko od mene i pozdrav svima
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:02 pm

Eto,

uvažavam prijatelja Stravu ,ali se ne slažem skoro u nicemu,

još jedan dokaz da se ne isplati svađat oko ovih stvari.

Za mene ove zijade imaju i boju i izvedbu i kolombar,

upravo zato se i nađu istomišljenici koji drže određene tipove zijada,druže se i guštaju.

Gojite to šta imate jer ce te teško doc do boljega,

svi mi.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:32 pm

Ma piva Ibro prva liga -- samo na švedski --hahahaha !!!

Salu2
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 8:36 pm

ivica.milanovic13 je napisao/la:
Ljudi moji ovo glatko pivanje je već iskomentirano više puta!
Samo ću reć svoje mišljenje o ovim zijadama!
Kod zijade za mene su bitne tri stvari DUŽINA BOJA I IZVEDBA kod ovih zijadi je najveći problem izvedba koja po mom sudu nikako ne prolazi.
Zijada mora imat eksploziju,moć,mora zvonit kad je opali mora imat naglašene sve note u njoj
Ove zijade nemaju u svom kalupu izražen KOLOMBAR!! boja je stvar ukusa a zna se koja se najviše cjeni a dužina naravno šta duža to bolja
Toliko od mene i pozdrav svima

HeHe strava normalno da imaju ivedbu .Jasno se cuju i sva slova .

Normalno da u svakoj izvedbi bi pozelio da mi je mozda pocetak malo bolji da mi drzi sredinu (iiiii) duze a isto bi pozelio ono juuuuu na kraju duze.

Ja bo pozelio svome ticu :još bolji pocetak ,pa onda da drzi sredinu još duze i onda na kraju ono uuuuu baci u vjetar cheers

Boju zijade bi pozelio jedino da cujerm ljepsu ali cjelom duzinom .

Cuo sam neke tice sto potegnu lijepu boju zijade ali oko sredine pocinje strugat,natezat. cheers

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 9:23 pm

Moćun je napisao/la:

Salu2

HI HI Moco znam ja da ti ne razumijes Zlatana za tebe je ovo spansko selo Smile

Slusaj ti MLINICU svoju kako melju Smile
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 9:29 pm

Jebena će bit zima
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 10:18 pm

a ljudi moji sta vi drzite cime se falite ujme
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 10:43 pm

Dobar dan poštovanje svima,Tic Bal drago mi je da si me razumio
u opisu moga teksta,jer ja se slažem da iza 7 sekunde su več zijade
ispijevane sa početkom i krajem.Opet kažem i naglašavam nije mi cilj
ničijeg tiča ponižavati ili blatiti,več sam samo dao opis kako mi zvuči
snimak misleči na zijadu.Po meni ijako su mi zijade sa snimka u
putanji izvedbe malo nejasne,nisam sebi dao za pravo da bi ja odma
rekao nevalja ništa.Ja bi sigurno dao pravi odgovor kad bi čujo ispijevanost
batudi ovih(zijadi)uživo.Mislim da postoju šanse da snimak mi nedaje
jasan bistar uvid u zijadu,može biti to uživo i stvarno puno bolje.
Neznam zašto se spominje često za zijadu naziv glatga jer to je
normalna ispravna zijada,kod nas zvana caklena,kristalna (najbolja vrst zijade).
Znači po mom pogledu komentara batuda nije loša(ni falsa)več prihvatljiva
a jedino mi je zijada kako sam več rekao malo nejasna u ispijevanosti putanje.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptysri kol 22, 2012 11:50 pm

koce je napisao/la:
MONSTRUMO je napisao/la:

HI hi hi hi hi ,

slažem se sa monstrumom ,hi hi hi,"nama glatkima",he he he cheers ,

ali,

bez šale,

danas je super premija nac grdelina koji može udrit 10-15 batudi od bote sa bar srednjom zijadom i tockom.

Ocito to mogu i Vinkovi i ovaj zadnji sa ove ograde,a mogu i glatki.

Sve dalje je stvar ko šta voli.

Ja sam vec sto puta reka kakvu zijadu tražim a nešto tako i imam,

meni je baltina zijada neusporedivo draža od ove dvi druge o kojima je ric,

ali to je stvar ukusa,ko šta voli,ko je kako naucen i kome šta paše prema uhu.

Iako ja škuroga ništa ne razumin pogotovo "pozitivna - negativna" itd,

ipak poštujem njegovo mišljenje.

Nedajte se makarani cheers
Pozitivna znaci da valja znaci da ima pocetak sredinu kraj boju kolombar.da nije greza,mukla i da ne zviždi i sva slova da su tu itd jos milijun segmenata a negativna znaci suprotno od pozitivne!Ja mislin da je to jasno.A usput razumite vi sve nego se pravite da niste jer vam ne pase ovo sta ja pisen.Svaka zijada pase na uho ako je pozitivna sto u ovome slucaju Zlatan ne pase na uho.Ja mislin da je i ovo jasno.A i sta je reka Ivica.M slazen se a to san ja i prije naveo!Pozzz
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Emptyčet kol 23, 2012 12:07 am

Moćun je napisao/la:

Salu2

to Moćune king king king
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo
[Vrh] 
Stranica 18 / 25.Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25  Next
 Similar topics
-
» skolovanje - kada, kako, koliko dugo
» skurica - kada i kako?
» ŠIRENJE VRDUNA
» Kako je nekad bilo - (o)želanda
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše