Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo

Go down 
+43
prava zijada
lubinko
mig29
cicibli
enver
Markan
portulata
Gigo
domo
JAMES BOND
DARKO-M
ivica
sole
angjello
MONSTRUMO
euzebio
ĐEKO
VELE1
baketin
nicaze
probiotik
pele
PESTI
CIBO
Jandrek
kain
Škuri tić
arboret
Moćun
ivica.milanovic13
vrca
DOMENICO
GRANDE
KOBAC
Tic_Bal.
bošket
car
lord189
PSIHO
F I N K O
frzelin
YOGI
DjordjeVet
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next
Autor/icaPoruka
pele

pele

Broj postova : 268

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 7 Empty
PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 7 Emptyuto vel 07, 2012 8:18 am

YOGI je napisao/la:
E moj koce misliš da ja nisam zna zašto im krepaju i zašto im se pušu grdelini,ali ja nisam tija govorit jer oni sve znaju a za koji misec će oni tebi držat predavanje.A znam i zašto ih šire ,prvo da bi se hvalili a drugo da se brže proda.A znaš li di će ti tići bit u 6 mjesec,bit će ih više od pola u modi.Pusti ljude neka šire i neka uživaju a tiće ko jebe neka krepaju
Ljudi već danima ,godinama, čekaju objašnjenje od stručnjaka, di su svi ti nestali šta ih meštri nisu zimi širili ,a tobože ovi su otišli u k...c molim objašnjenje ,a nadam se i velika većina sa ovoga foruma.pozzzz

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 7 Emptyuto vel 07, 2012 12:20 pm

pele prikane

ma za taj problem obratise veletu1 on ti je največi stručnjak ovde na forumu

[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 7 Emptypet vel 10, 2012 4:27 am

pele je napisao/la:
YOGI je napisao/la:
E moj koce misliš da ja nisam zna zašto im krepaju i zašto im se pušu grdelini,ali ja nisam tija govorit jer oni sve znaju a za koji misec će oni tebi držat predavanje.A znam i zašto ih šire ,prvo da bi se hvalili a drugo da se brže proda.A znaš li di će ti tići bit u 6 mjesec,bit će ih više od pola u modi.Pusti ljude neka šire i neka uživaju a tiće ko jebe neka krepaju
Ljudi već danima ,godinama, čekaju objašnjenje od stručnjaka, di su svi ti nestali šta ih meštri nisu zimi širili ,a tobože ovi su otišli u k...c molim objašnjenje ,a nadam se i velika većina sa ovoga foruma.pozzzz

Braco kako di?Izile ih maćke.... What a Face
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 7 Emptyned vel 12, 2012 2:49 am

dajte stogod video klipa vi sta imate dobre tice da malo gustamo teorija je dosadila
[Vrh] Go down
kain

kain

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 7 Emptyned vel 12, 2012 7:27 am

probiotik je napisao/la:
dajte stogod video klipa vi sta imate dobre tice da malo gustamo teorija je dosadila

Evo jedan video u skladu sa ovom pričom iza tipkovnica Very Happy Very Happy Very Happy
Mnogi na forumu sviraju ku...,kao i ova dvojica.

P.S. Ako se netko prepozna,izvinjavam se nije mi namjera da nekog uvrijedim