| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 30, 2011 8:03 pm | |
| - YOGI je napisao/la:
- .Malo me posjećaju na neke tiće iz jednog sela samo sam zaboravija kako se zove,jebiga skroloza ćovik u godinama.
a moj Yogi ja neznan čemu više ova izazivanja i pripirke oko sela iza kukuzovca i tih tića svi nesta mudruju sa i jedne i druge strane jer svi se nešto "natežu" a od toga ni kruva niti ikakve koristi kad se pripirete samo stojite na jednoj točci i to mrtvoj točci (kad se ne gibate ni naprid ni nazad) a bilo bi lipo da se pomaknete iz te mrtve točke i napravite nešto pa čak i da napredujete ne samo ti nego svi | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet lip 03, 2011 7:58 am | |
| Ali niko ne širi?
Di ste?
Danas sam iznija grdeline,koji gušt.
Priroda,sve piva,grdelini,vrduni,frzelini,mekokljunci,mladi cibaju,uživanje.
Kako je ovo mocvarno podrucje,tako ima i dvi vrsti caplji,svega se može vidit.
Praznik za oci,uši i dušu.
Mir od grdelinaških sranja he he he. |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 12:33 am | |
| Bio sam jutros sa Frzom na kavi. Cili je nabotija.Kaže da je jučer bio na glatkodromu pa ga izboli komarci. HAhahaha | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 3:21 am | |
| Ha ha ha ha ha ha ha ha ha nećete virovat šta se radi za takmićenje u splitu.Treže se tići i posuđivaju ali ne tići koji će pivat nego oni koji nesmi ni zinit a kamoli zapivat .Ćist ka suza nije tija zapivat niko se nije osramotija.Čini mi se da će Borko opet odbit prvo misto . | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 3:33 am | |
| Split open zlatna brokva. | |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 4:29 am | |
| Koce mislim da si se treba prijavit! A isto tako i ostali širitelji. A to su; Domo,Vrca ,Vele,Špica itd...itd... A mogli su doć i sinjani.Baš bi bilo zanimljivo. | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 4:35 am | |
| | |
| | | bošket
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 4:40 am | |
| Mislim da se treba javit Selaku ili Sopti. Nije kasno. | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| | | | Gost Gost
| | | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 9:16 am | |
| Di se odrzava ova nesritna brokva...
| |
| | | YOGI
| Naslov: Je koce ali moraš potvrdit titulu na bikijadi ha ha sub lip 04, 2011 6:58 pm | |
| | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lip 04, 2011 7:09 pm | |
| Nadam se da će se ove godine snimat zlatna brokva splita pa da i mi ostali smrtnici koji nemamo ništa i nemožemo doć na takmićenje čujemo i vidimo to.A bilo bi fer i prema ostalim forumašima koji nisu iz Splita i Hrvatske da ćuju šta to piva i kako to pivaju Splitski i Hrvatski prvaci. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet lip 17, 2011 7:30 am | |
| Evo ticari moji,danas je bilo lipo širiteljsko druženje glatkih, ja ,dome,stole i kruno,puna livada grdelina ,cak devet,uživanje. Kako ih polako prolazi špirit ,sad su najbolji do mode. |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet lip 17, 2011 7:19 pm | |
| - bariton je napisao/la:
- Evo ticari moji,danas je bilo lipo širiteljsko druženje glatkih,
ja ,dome,stole i kruno,puna livada grdelina ,cak devet,uživanje.
Kako ih polako prolazi špirit ,sad su najbolji do mode. Lijepa ekipa evo zamisljam kako se Stoli smiju brkovi kada slusa zije a Dome pogleda u njega i podigne obrve u smislu jesil sada cuo . pozz ekipi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet lip 24, 2011 11:46 pm | |
| Širenje u polju je sve riđe,pre vruce je ,a i najbolji meštri vec polako pivaju mladima.Sad cu ih iznosit 1-2 puta tjedno ,samo da napune akumulatore. Potribniji su doma ka ucitelji. Lako je kad tate uce sinove (za sada). |
| | | lord189
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon lip 27, 2011 11:07 pm | |
| baritone a nečiji će se i dalje po vakoj žegi dizat u pismu pokušavajući naučit mladce u letu ili na litavcu | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri srp 06, 2011 8:36 am | |
| | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri srp 06, 2011 8:46 am | |
| | |
| | | bošket
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri srp 06, 2011 8:49 am | |
| U zadnje vrime velika potražnja! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri stu 16, 2011 5:50 am | |
| pozdrav prijatelji
sve je lijepo i ova tema za taj trening i tako dalje ..ali ja ništa nisam pročitao o njoj oko vašega iskustva što se tiče ove teme i toga treninga ...neznam mozda krijete poneke marifete oko toga ...sve je moguče....ako je moguče da malo bolje i više oko toga treninga komentarišemo...ma jasam vi sada kao gost kod vas ,,,neču ja valjda i za ovo prvi da počnem otkrivati poneki moj trening
pa pozdrav prijatelji moi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto stu 22, 2011 8:14 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- pozdrav prijatelji
sve je lijepo i ova tema za taj trening i tako dalje ..ali ja ništa nisam pročitao o njoj oko vašega iskustva što se tiče ove teme i toga treninga ...neznam mozda krijete poneke marifete oko toga ...sve je moguče....ako je moguče da malo bolje i više oko toga treninga komentarišemo...ma jasam vi sada kao gost kod vas ,,,neču ja valjda i za ovo prvi da počnem otkrivati poneki moj trening
pa pozdrav prijatelji moi maestro, ima bit da nisi dobro cita ovu temu, od pocetka se lipo piše o širenju i iskustvima i to u detalje. |
| | | kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto stu 22, 2011 8:16 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto stu 22, 2011 11:05 am | |
| - kain je napisao/la:
- I tako dalje ...
i ja se pridruzujem to što je rekao moj prijatelj kain mozda sam uletijo malo sa zakašnjenjom oko ove teme..ali nikad nije kasno vazno da se druzimo ko što kaze moj jaran kain a i vi svi ali pronačičemo se mi gde smo i kako smo i šta smo....mislim sve najlepše vama ali da ne zaboravim i mene pa pozdrav brate baritone i brate kaine....iz hladnoga skoplja |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|