| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 19, 2011 8:14 am | |
| tako je prika.......Pozzz
| |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 19, 2011 8:32 am | |
| Dragi moji širitelji! Nemate baš sriće sa vrimenom.Ili kiši ili puše ne možete guštat. A i nije dobro dva dana širit pa tri ne širit.Nije dobro nikako.Ali snađete se pa širite po kući.Ali nije to to.Triba iskoristit svaki lipi dan.Oni koji imaju bolje tiće više i šire.Ovi ostali brzo se štufaju.Ali ne triba se predavat.U zadnjim metrima se trka odlučuje. Želim vam svima puno sriće! Volija bi i ja da mogu tako guštat. | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 19, 2011 8:43 am | |
| Zvat cu te jedan dan da cujes ove moje,naravno ako budes tija.... cisto da se druzimo malo...... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 19, 2011 5:18 pm | |
| Da,grubo vrime ja svoje širim doma po dvi tri ure ujutro i popodne,a uvecer ih ostavim raširene,tako da vec u zoru pocmu pivat. Mogu tako jer su vec dosta razvijeni u polju na grdelina,pa su i doma na batudi ,iako ih još tribam nosit da se skroz ispušu i "legnu na baketu". Sad im polako tanjim spizu i pojacavam širenje,a oko 15.06 cu ih raširit 24 sata. Onda ce ih bit najlipše slušat,jedno dva miseca do mode. |
| | | arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet svi 20, 2011 5:57 am | |
| kada se ptica dovede u pravu formu nema veze dan dva ako se ne nosi u prirodu. stavi se malo u teracu i naka pivaju. ako nisu sili na pivanje i ako dosta veršaju e onda nastaje problem.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet svi 20, 2011 6:45 am | |
| Ma sve je dobro vrime je dobro, odma je sunce granilo "širiteljima", reka bi Fredi... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 21, 2011 9:32 am | |
| Lipo je širit,sad ce brzo i mlaci izletit pa ce bit cibanja okolo.
Uprite,širite,guštajte,
pa ide moda,pa mladi,pa deseti misec,pa verša mladih,pa zimske zijade,pa GMO-i, uvik nešto
la comedia non e finita |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 21, 2011 10:06 pm | |
| Baš tako, la comedia non e finita |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon svi 23, 2011 12:56 am | |
| Ja ću sa tim guštima malo pričekat. Onako po starinsku. U osmi misec. Ja se točajem u moru,a oni visu po tamarisima i borima.Pa onda deveti misec zna se. Pa deseti misec još se bolje zna. Pa i jedanaesti. Ma ko to može take gušte platit. Još da bude štogod i za čut? | |
| | | Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto svi 24, 2011 7:19 pm | |
| | |
| | | arboret
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto svi 24, 2011 10:36 pm | |
| je odavno tako nešto nisam lipše cuja nemogu stvarno ništa lipše zamislit od tocanja u moru i slušanje batudera.ajme, a deseti misec takav gušt nitko ne može platit. svako dobro želim bošketu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri svi 25, 2011 1:02 am | |
| Arboret,
ima li širenja po Trogiru,tamo su isto žestoki grdelinaši.
Jucer mi je bija Kompa,ali nas je kiša istirala.Inace kompa je živnija,grdelin mu je
drag,pa je odma boje voje.To je njegovo staro pivanje sa jednom lipom čistom
zijadom.Batuda dupla (nešto slicno stavlja Balta,isti korijeni).Drago mi je radi
Kompe jer se vratija u život,a bez njegovoga špirita,nije to to. |
| | | arboret
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 26, 2011 1:34 am | |
| pozdrav baritonu kod nas u trogiru i okolici sada ptice drže se u škurici tako da nevjerujem da netko sada ima ptice za nosit vanka.nekolicina nas ostavilo je neke ptice vani samo radi parenja.ovde kod nas ima jednu pet do šest godina intezivno je pocelo parenje grdelina u voljerama i cibunima.prošlu godinu imao sam devet mladih grdelina izleženih u cibunu vjerovali vi ili ne takve ptice uopce nisu neki pivaci.kada ih izvadim iz škurice mogao bih vas pozvat da budete moj gost tamo u deveti mjesec ako budete u mogucnosti svratit do mene.samo da napomenem nisu u mene izleženi ovi grdelini nego kod mojih kolega ticara. | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| | | | bošket
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 26, 2011 3:33 am | |
| Nema problema.Tamarisa i bora ima ka u priči. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 26, 2011 7:22 am | |
| Ola vrimena,
širitelji ce popizdit
jebe se tebe bošket.
Bošket,
kupija je Dome sebi i meni širiteljsku glatkodromsku katrigu,
ala kad zasidemo,a oko nas glatki,
ko to more platit
(ha ha ha ,reka bi Mate "šire samozadovoljstvo",to je jedna od jacih batudi.) |
| | | bošket
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 26, 2011 7:37 am | |
| Bio sam dva puta na Glatkodromu i odmah sam vas nešto naučija.A to je da za širenje triba imat i katrigu.A ne patit se ,stat nanoge ili sidit na bovanu. Tribate uvest u opremu i onaj priručni frižider ,kakav se inače nosi na plažu.Sa ladnim pićem.Jer koliko vrimena provodite tamo ožednite ka pasi.Sve potencijalne neugode poželjno je izbjeći.Lad vam je dobar ,pa suncobran ne triba.Inače bi i njega preporučija.
Pozzzz svim širiteljima! I onim glatkim i onima koji to nisu.
| |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet svi 26, 2011 7:50 am | |
| Bravo bošket svaka ti je na mistu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet svi 27, 2011 8:23 am | |
| Danas opet pun glatkodrom,lipo vrime napokon.
Ja,Dome,Kruno,Strava i njegov prijatelj.
Strava i prijatelj donili pletadura,cist ko suza,samo se igra pletivima.
Nisam odavno cuja grdelina da osim pletiva nema ama baš ništa u pivanju. |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 28, 2011 1:30 am | |
| | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 28, 2011 3:16 am | |
| Ne znam kako se zove ali ja bi mu da ime "pust me van " to ti je ka malo na nizozemski.Malo me posjećaju na neke tiće iz jednog sela samo sam zaboravija kako se zove,jebiga skroloza ćovik u godinama. | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 28, 2011 4:56 am | |
|
Bog !!!!!
Eto ga na !!!! tradicija "" pa ne pripoznati ticu !!!!!!
Jebemu sklorozu zajebano skoro pa ko skleroza !!!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 28, 2011 5:48 am | |
| Krnjolac |
| | | KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 28, 2011 7:28 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Ne znam kako se zove ali ja bi mu da ime "pust me van " to ti je ka malo na nizozemski.Malo me posjećaju na neke tiće iz jednog sela samo sam zaboravija kako se zove,jebiga skroloza ćovik u godinama.
Nemoj tako Yogi,Moćun je pitao i zaslužio odgovor,ogradio se od pjesme. | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub svi 28, 2011 7:40 am | |
| Je kobac u pravu si ja sam se malo šalija ali ti si u pravu i nadam se da se moćun nije naljutija. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|