| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 12:48 am | |
| Ja sam mislio da portulata nije nikad cuo ziju uzivo ali izgleda da je cuo neki dan pa mu je probila bubnjic pa mu zuji u glavi Portulata sljedeci put stavi čepiće | |
| | | portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 12:52 am | |
| ...jedno je misliti a drugo je znati...zato,drugi put razmisli prije nego nesto napises-za baltica | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 1:09 am | |
| - portulata je napisao/la:
- ...jedno je misliti a drugo je znati...zato,drugi put razmisli prije nego nesto napises-za baltica
Ok portulata samo sam to mislio. Nego de mi reci jeli ti prestalo zujati evo mocun ti je blizu pa ako ti jos zuji ima on neki trava ljekoviti | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 1:19 am | |
| Koga vraga jebete covika? Cuja je u bore zadre odlične gardeline i šta vas sada to smeta???odrisite kesu pa ćete imat!!! | |
| | | portulata
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 1:27 am | |
| Bosanac...ti i drugi koje zanima moje zdravstveno stanje..imas privat pa pitaj slobodno...da ne gusimo temu sa pizdarijama ...MONSTRUMO...ne znan ni ja di je problem...mozda je neko i odrisija kesu pa je skuzija da je u kesi k od ovce a ne gardelin,to bi moglo biti zajebano | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 1:48 am | |
| Hihihihi tako je portulata, nedaj se! | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 2:49 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Koga vraga jebete covika? Cuja je u bore zadre odlične gardeline i šta vas sada to smeta???odrisite kesu pa ćete imat!!!
Monstrumo pa gdje je mogao drugo cuti nego kod zadre hehe nije valjda isao u mocuna Monstrumo nesmeta meni vec mi je drago da je covjek cuo uzivo | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 5:27 am | |
| Opasan ovaj Balta , valjda će se i u mene nać nešto za
počut, jebiga meni nema tko da pokloni--moran sve jadan sam -hahahaa
Salu2 | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 8:01 am | |
| Eto mocune vidis sta je napisao MONSTRUM odrisi kesu pa ces imat a nesto samo da ispadne je tesko i vise ce te kostat | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 8:36 pm | |
| Fala na savjetu ,evo odma idem kod ovih što imaju za prodat !!! Salu2 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub srp 14, 2012 9:51 pm | |
|
Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 1:18 am; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo ned srp 15, 2012 7:31 am | |
| Danas sam bija kod jednog prijatelja koji grdeline drži u škuro do 01.07,
kako je poceja širit,zaintrigira me,jer kaže da cuje u jednog mladog odlicnu zijadu.
Odma da kažem da se ne radi o pivanju koje ja držim.
I stvarno,
mladi grdelin pet- šest puta zavrti tu zijadu ,nekako više kroz veršu ,nego na batudu,
jer tu batudu poznam odlicno (možete je donekle cut na videu baštarde makarska - dugiš).
Mladac je ocito zijadu donija sa sobom ,jer je totalno drukcija izvedba i timbar nego u
zijadi koje mu imaju stari grdelini i to njegovo pivanje.
Ljudi ,
ovo je zijada ,ko da slušaš ocaka na stablo ,svaka ista u milimetar,izvedena,lipa,boja
odlicna,po mom guštu.
Iznenađenje ogromno jer možda dvadeset godina nisam cuja da mladi grdelin donese
sa sobom zijadu ovakve kvalitete.
Naravno da to još nije siguran grdelin, jer je tek otvoreni mladac iz škura,ali ipak
sve cestitke gazdi.
Bravo,
izgleda da još ima uja u svici u satrvenoj prirodi. |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo ned srp 15, 2012 7:39 am | |
| Ajde neka mu je sasricon, mislim da znam o kom se radi, ako mu još udari zijadu na onu batudu eeeeeeeee to će onda bit UJmEeeeeeeeeeeeeeeee!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo ned srp 15, 2012 7:49 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Ajde neka mu je sasricon, mislim da znam o kom se radi, ako mu još udari zijadu na onu batudu eeeeeeeee to će onda bit UJmEeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Upravo tako, i ja navijem svim srcem |
| | | arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo ned srp 15, 2012 7:10 pm | |
| - portulata je napisao/la:
- ...arboret...jebes li sto...meni se cini da ga ti nisi odavno umocija
kolega prtulata vrlo loše u ovakvim ljetnim vrucinama,ali malcice više radim tj turizam je na zadovoljavajucem nivou. koliko sam upucen u vaše zdrastveno stanje mislim da vi vrlo rijeđe od mene radite na intimnim stvarima jer zvonjava u vašim ušima je vrlo opasna i kronicna bolest gdje covjek može uz takvu bolest osjetiti i psihicku neuravnoteženost. | |
| | | Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon srp 16, 2012 12:17 am | |
| Ode triba doktor i psihijatar meni se cini!!!Ljudi moji pristanite se svadjat i uzivajte u ticima neko ima malo bolje tice neko malo losije pa sta se tu moze.Netriba bit ljubomoran i prezirat druge.Sada je lito uzivajte u zenskima kasnije kad prodje onda u ticima i to je to takav je ritam zivota.Pozdrav svima | |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon srp 16, 2012 9:22 am | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- Ode triba doktor i psihijatar meni se cini!!!Ljudi moji pristanite se svadjat i uzivajte u ticima neko ima malo bolje tice neko malo losije pa sta se tu moze.Netriba bit ljubomoran i prezirat druge.Sada je lito uzivajte u zenskima kasnije kad prodje onda u ticima i to je to takav je ritam zivota.Pozdrav svima
Tako je škuri,slažem se ! Tribalo bi vas sve dobro udimit,da malo progledate. Peace brothers... | |
| | | portulata
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon srp 16, 2012 7:37 pm | |
| ...Škuri i FINKO...tako je...malo dobroga kifa i svi veseli i zadovoljni... | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 07, 2012 2:40 am | |
| Evo gotova je i ova sezona ,jutros prvi put me nisu probudile batude dobro su i pivali s obzirom da su to sve mladi prva godina.Ovogodišnji mladi su slušali oko misec dana,mislim da je to dovoljno ko je naučija naučija ko nije i neće.još ću popunit s par zadnjih mladih kad se učitelji skoro promijene i čekamo proljeće da vidim rezultate. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 07, 2012 3:10 am | |
| Da,
moda,minjaje,mitarenje,
kako ko zove,uglavnom dosadan i jako važan period o kojem ovisi cila iduca godina.
U pravilu šta se brže obavi,to bolje.
Svatko ima svoje nacine di i kako ucinit modu.
Kako bilo bilo neka je svima sa sricom.
|
| | | Moćun
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 07, 2012 3:38 am | |
|
Ovi moji su uranili (moj doprinos) ,tako da je već skoro pa gotovo !!!
Većina se prominila !! Nikad brže ,a izgleda ni bolje!!
Salu2
| |
| | | ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 08, 2012 9:02 am | |
| Aj biće sad u svih šta ima veze to što je bilo biž po kantunima , srića još se i porazbijalo , tako da je to sve dobro , more se sad udarat iz svih oružija hahahaha, ali neka ništa lipše od dugih zimskih dana i ŠPIRITANIH TIČARA , USTVARI TO JE JEDNA DRAŽ I FAZA OVOG LIPOG HOBIJA , pozzzzzzzzzz svima tičarima , guštajteeeee | |
| | | Tic_Bal.
| | | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet kol 09, 2012 12:47 am | |
| | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet kol 09, 2012 9:04 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|