Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+46
bevanda
DjordjeVet
kolombar
myki
portulata
Škuri tić
mijo
tomislav
lorena1990
pele
hipy
roko
gare
Markan
KOBAC
JAMES BOND
nicaze
F I N K O
brabus
domo
novavarosbl
mig29
probiotik
PESTI
bošket
Galeb
lubinko
PSIHO
lord189
Baketina
enver
angjello
prava zijada
pujdo
Tic_Bal.
vrca
frzelin
ĐEKO
ivica
YOGI
euzebio
ivica.milanovic13
MONSTRUMO
Gigo
Moćun
CIBO
50 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28  Next
Autor/icaPoruka
lord189

lord189

Broj postova : 433

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 4:40 am

cvokooko1 je napisao/la:
Vinko ,jesi li to ti na avataru? Čini mi se da si se malo odebljo? Jel to snimaš grdeline? Smile Smile Wink

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 4:53 am

Haha Envere,a ti Yogi okreni da nezagori.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 4:58 am

enver je napisao/la:
Pozdrav ciloj ekipi, evo ovo moran napisat pa kud puklo puklo;
Družija san se danas na Pjaci sa starim splitskim tićarima i zahvalan sam im šta su moju malenkost primili za svoj stol na bićerin čakule.
Otkrili su mi jednu veliku, dobro čuvanu tajnu . Novi val u splitskom tićarstvu , takozvane
"Glatke" tiće oni zovu ZUMBUL AGE. Govore da pivaju uškopljenim glasom a porijeklo im je iz Sinja. Doajen splitskog tićarstva je još doda : Jebeš zijadu od koje se ne tresu škure na kući.
Evo mora sam malo zajebavat naše Glatke, a koristim priliku da ih sve skupa lipo pozdravin , također i sve druge tićare i zaželin Vam sve najbolje u NOVOJ GODINI!!!!!

Interesantno,

i ja sam bija danas na pjaci sa starim splitskim tićarima,

Dinkom,Lozićem,Rosandićem,Mandetom,Škarom.....

valjda smo se mimoišli jer ne virujem da te ne bi primjetija.

Veliki pozdrav i sve najbolje.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:08 am

Vinkec jel to snimas grdeline ili slikas cibe Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:14 am

ili ocekuje glatki metak affraid
[Vrh] Go down
PSIHO

PSIHO

Broj postova : 69

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:29 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Evo napokon i on priša u glatke..... haahaaaha
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:36 am

PSIHO je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:

hahhaha sokole ovo san stavija za ove glatkiće da malo "pare oči"...
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:41 am

PSIHO je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:

Znaci sada mogu naruciti cibe ako je i vinko GLATKI Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:45 am

hi hi hi ,lako ako ti uleti glatki,

cuvaj se ti žerbastih jer si onda tek najeba,

uletili ti grezi cut ce te se lipo do sinja.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:49 am

Mozes mislit greza i jos zadebljan kraj lol!
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:50 am

Tic_Bal. je napisao/la:
PSIHO je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:

Znaci sada mogu naruciti cibe ako je i vinko GLATKI Smile

Balta nikada....a možda ni tada...a do ćiba možeš doći jedino kad ne budeš njihov član...a to bi moglo bit vrloo brzo....na lito možda....kada i ako čuješ moje tiće...a dotle si na provjeri (jer još uvik mislin da za tebe ima nade) Smile
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:54 am

Nceu Vinkec ovog ljeta vec sljedeceg ljeta jer ces ti zijadu taman izlisat do sljedece godine ces imati glatku.

Onda se mozemo i menjat i da ponesem cibe Wink
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 5:59 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Nceu Vinkec ovog ljeta vec sljedeceg ljeta jer ces ti zijadu taman izlisat do sljedece godine ces imati glatku.

Onda se mozemo i menjat i da ponesem cibe Wink

Opet ti glatku balta.. tu poput tih vaših balta...nego ispavnu,šta je moguće ispravniju...sa potrebnom snagom,kolombarom....svim slovima...što je sušta suprotnost od te vaše šuplje....
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 6:32 pm

cvokooko1 je napisao/la:
Vinko ,jesi li to ti na avataru? Čini mi se da si se malo odebljo? Jel to snimaš grdeline? Smile Smile Wink

Jesi li ti normalan Zoki,pa nisam toliko popizdija da ovo buden ja.Ja ti se nisan gol ni rodija Smile .
Ovo ti je snimatelj udruge glatkića u akciji...

Ljudi moji dobri želim vam svima sritnu novu godinu ...da bude zdravlja,sriće u svemu čim se god budete bavili...

ps
sve ovo želim i glatkim gluvašima,da nije njih i ovog njihovog foruma bilo bi dosadno
Ovo gluvaši nek smatraju kao kompliment...jer gluvaš...i čuje...i razumi se poprilično...ali ga hebu "sitnice" ...
[Vrh] Go down
lubinko

lubinko

Broj postova : 74

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyuto sij 01, 2013 10:10 pm

šta se angjelino naguzija
a desnom šakom priti glatkima Twisted Evil
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 12:15 am

Sad će ...di ćeš ..evo .... samo što nije ...cibli Embarassed

Salu2
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 2:06 am

Dobar dan.

Jedan upit molio bi.
Verdun mi ima oko očiju nešto nepoznato,
kao mali vijenčić,oko nije skroz otvoreno,
kao da žmiri,kisi,nema živosti u oku.Jedno
jutro nije moga ni otvorit oko pa sam ja rukom
uspio i nakvasio ga vodom.Jesu li to neke gljivice
ili nešto drugo,nije ga lipo vidit.Molim pomoč.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 2:20 am

poz doktore GIGO

probaj s kapima PROKULIN za oci koi i mi to koristimo
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 3:03 am

Barba gigi, svi vi koji drzite bicerine u gajbama riskirate da vam se to dogodi! Ptica gaca u vodi sa sporkin nogama i sere u bicerin i ta voda je živi otrov! Uzmite antibiotsku mast za oci u apoteci
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 4:12 am

Dobra večer.
Hvala Monstrumo inače kod mene
su pojilice male i to malo podignute.
Što se tiče šporkice njihove ja dnevno
žice u kajbici čistim dva do tri puta.

POZDRAV.
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 5:11 am

Gigo je napisao/la:
Dobar dan.

Jedan upit molio bi.
Verdun mi ima oko očiju nešto nepoznato,
kao mali vijenčić,oko nije skroz otvoreno,
kao da žmiri,kisi,nema živosti u oku.Jedno
jutro nije moga ni otvorit oko pa sam ja rukom
uspio i nakvasio ga vodom.Jesu li to neke gljivice
ili nešto drugo,nije ga lipo vidit.Molim pomoč.

POZDRAV.
Gigo pozdrav.
Ja san ka dite zna dolazit do pok.Frane Alujevica koji je ima extra vrdune.Dosta godina je drza samo vrdune.Izmedju ostalog znam da su mu neki od vrduna imali problema s ocima,krugovi oko ociju,ka mali pristevi,gljivice.Znali su mu imat i probleme s nogama,isto tako bi se ka nekako podebljele,gljivice neke,cak i sitne ranice.Znam da je za oba problema koristio kapi za oci....A za noge cak i kantariolovo ulje.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptysri sij 02, 2013 5:50 am

Dobra večer.
Pozdrav Vrca,hvala na odgovoru tako isto
mi je pomogao i Monstrumo,a što se tiče
noga parazita ili gljivica prava je stvar za
mazat Benzol Benzoat,provjereno.

Pozdrav.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyčet sij 03, 2013 2:48 am

angjello najeba si,postat ćeš mali od maslina i glatkih i cidit ćeš pravo ulje hahaha extra djevičansko hahaha
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyčet sij 03, 2013 6:28 am

Dobra večer

Živio mi Galebu,kako si alti se neda
popričat u vezi zijadi mojih pisani,
možda krivo navedenih pa zatim
nejasnih,ajde ja ne grizem.

Pozdrav
[Vrh] Go down
Galeb

Broj postova : 40

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Emptyčet sij 03, 2013 11:56 pm

Gigo je napisao/la:
Dobra večer

Živio mi Galebu,kako si alti se neda
popričat u vezi zijadi mojih pisani,
možda krivo navedenih pa zatim
nejasnih,ajde ja ne grizem.

Pozdrav

Pozdrav gigo
Evo kratko rečeno nebi stobom puno čakula jer se vidi
da si dobro potkovan u tičima.Što se tiće zijadi postoje samo
dvi i to ili valja ili nevalja????

P.s
jeli dobra zijada iz Komina?

Pozzzzzzz
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 3 / 28.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše