| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 9:27 am | |
| myki nije baš tako da ja trazim mane kod grdelina . Ja jesam komentirao tiča iz pozadine jer se cuje ubitacno cjacavanje ako to ovaj sto je sniman nema zasto onda vlasnik dozvoljava da taj isti grdelin to slusa. Meni ni to cjacavanje nebi smetalo ali ovaj iz pozadine to pravi ako se ne varam na pocetak taktova od batude Ovakvom grdelinu koji ima dužinu zijade pored rašpice koju ima u zijadi sa zadebljanim krajem ja bi dao prolaz jer sam i sam imao takve zijade i znam da je teško i takve imati. poz. to je samo moje mišljenje | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 4:15 pm | |
| Živili.
Ovaj ali u manjini pogled na zijadu kao lošu proizlazi kod pojedinaca zbog doze( rašpice) nošene kroz ispije zijade. Ovaku zijadu je teško više proizvesti pa i prenijeti na mlade, sve ostale karakteristike,detalji koje ja gledam u njoj su jako pozitivni.Gledajuči opširno prema svim večim meštrima kako i šta bi oni odredili ja dolazim do spoznaje rado je( zijadu) prigrliti u svoju čibu.Ovdje se uvijek nailazi na detalj koji za neke ni u kom slučaju ne prolazi (prljava rašpica kroz zijadu). Kako za mene ona zijada nije tvrdo debelo,grezo,rašpano ispivana več( blažim načinom) ja je veoma rado cijenim jer je nosi jači i duži kolumbar.Bravo Roko P.Daj još kojeg aduta.
POZDRAV. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 6:44 pm | |
| miky pročitao sam u tvome postu da si napisao da ovaj tić pijeva 2 različite batude.
Evo ne mogu da ih raspoznam jer ja čujem samo 1 batudu.
miky volio bi da mi objasniš po čemu se razlikuje jedna od druge batude.
poz. | |
|
| |
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 7:45 pm | |
| Nemam baš ni vrimena kao niti volje ulaziti u neke priče i prepirke oko tuđeg tića,ali odgovoriti ču ti da poslušaš treću ispivanu zijadu na ovom videu ,pa usporedi sa prve dvije ispivane zijade ,pa bi mogao skužiti s čega je ispivana ta treća zijada,a što se tiće cjacavanja od drugog tića u pozadini mišljenja sam da stari tić kao što je ovaj na videu moguće da je i očak, ne uzima baš pismu od drugog tića,a to neka ti objasni Roko,jer je to njogov tić, a ne moj.Sramotno je i jadno ovom tiću tražiti mane i grške ,jer je ovo jako dobro. | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 7:47 pm | |
| | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 9:55 pm | |
| Je je jako su slicne ove zijade!!!! Hi hi hi hi | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 9:57 pm | |
| - myki je napisao/la:
- Nemam baš ni vrimena kao niti volje ulaziti u neke priče i prepirke oko tuđeg tića,ali odgovoriti ču ti da poslušaš treću ispivanu zijadu na ovom videu ,pa usporedi sa prve dvije ispivane zijade ,pa bi mogao skužiti s čega je ispivana ta treća zijada,a što se tiće cjacavanja od drugog tića u pozadini mišljenja sam da stari tić kao što je ovaj na videu moguće da je i očak, ne uzima baš pismu od drugog tića,a to neka ti objasni Roko,jer je to njogov tić, a ne moj.Sramotno je i jadno ovom tiću tražiti mane i grške ,jer je ovo jako dobro.
Myki moram da ti kažem da se ne slažem sa tobom poslušaj malo bolje sa čega je ispijevana ta zijada. Meni je neprihvatljiva batuda u kojoj prije zije se čuje strila kao što je ovaj tić otpijevao. Video je stavljen da se komentariše ja samo iznosim svoje mišljenje. pozz. | |
|
| |
Tic_Bal.
| |
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 11:44 pm | |
| Živili.
Tič Bal nije ni ovi tvoj tič za zanemarit ima svoju vrijednost. Ide u tri štekatna pletiva od taktova jako prihvatljiva. Što se tiče zijade nosi nešto jaču dozu rašpe nego u Roka dosta pristojna kolumbara dužine u srednoj paraboli luka ispijevanog osim šta zadnja zijada je završila nešto krače sa završetkom slova I.,a ne na slova JUUU. I ovaj tič zaslužuje biti na forumu po pitanju batude.
POZDRAV. | |
|
| |
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 11:52 pm | |
| - myki je napisao/la:
- Nemam baš ni vrimena kao niti volje ulaziti u neke priče i prepirke oko tuđeg tića,ali odgovoriti ču ti da poslušaš treću ispivanu zijadu na ovom videu ,pa usporedi sa prve dvije ispivane zijade ,pa bi mogao skužiti s čega je ispivana ta treća zijada,a što se tiće cjacavanja od drugog tića u pozadini mišljenja sam da stari tić kao što je ovaj na videu moguće da je i očak, ne uzima baš pismu od drugog tića,a to neka ti objasni Roko,jer je to njogov tić, a ne moj.Sramotno je i jadno ovom tiću tražiti mane i grške ,jer je ovo jako dobro.
kakvi oćak miky loše ti razumijevaš ovu materiju.nema on šta uzimati ono cjacjavanje kad je ovaj onoga u pozadini to naučija .Tamo di je video rizan tamo je piva to cjacjavanje a ima i još toga dosta šta nevaja.O kakvim dvima batudama pričaš.Neka ga roko sada snimi deset minuta bez rizanja ako to bude onako ka na snimku ja častim janjca. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 11:57 pm | |
| Sj - Tic_Bal. je napisao/la:
- myki je napisao/la:
Myki moram da ti kažem da se ne slažem sa tobom poslušaj malo bolje sa čega je ispijevana ta zijada.
Meni je neprihvatljiva batuda u kojoj prije zije se čuje strila kao što je ovaj tić otpijevao.
Video je stavljen da se komentariše ja samo iznosim svoje mišljenje. pozz. Neznam kako mores ovakve budalestine pisat?????? Koja strila???? Koja sporkica???? Ovaj Grdelin može nekome nevaljat ali u ove dvi i pol minute tic nije zasporka nijednom. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 12:36 am | |
| Evo i ja dvi rici o videima,
Ako me dojam i uho ne vara ja i Jogi smo baš na ovu livadu slušali prošle godine neke grdeline a
među njima i ove Mikuline.Virujem da je ovo mladi grdelin koji još nemože spajati batude ali moram
priznat da je kvalitetnija zijada od onih prošlogodišnjih.
Sad ka i tad govorim da mi zijada nije draga iz jednostavnog razloga šta nije čista,nije fina,ali
kako grdelinaša cijenim po onome kako napreduje i radi sa grdelinima,Mikula ocito zna posal.
Čestitke:cheers:
Baltin video je staro pivanje nastalo od Livanjskog ocaka odamdesetih godina,a najviše su ga gojili
Masle,Kompa,Drago,Kruno i još neki,sve dok se zijade nisu pokvarile i postale greze.Inace je bilo
lipo pivanje ,duplo ,stakato sa finom zijadom i od batude.Bez nastavka naravno.
Ps,Strava nije mi jasan tvoj post o razlikama ili ne razlikama ove dvi zijade jer mislim da je Balta da dobar primjer.Molim te pojasni,opiši prvu i drugu zijadu.Možda je jedna fina druga ne,ili jedna valja a druga ne ??????? |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 12:41 am | |
| Dačo ne moraš mi vjerovat iz moga zvučnika izlazi strila u 1:05 .S. za koju vi tvrdite da jedna od 2 različite batude. MONSTRUMO onako samo prijateljska čakula ja nisam ništa loše rekao za tog tiča ja bi priznao ove zijade zbog neimastine koja vlada u bodovanje 60-69 bodova | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 1:26 am | |
| Tic bal u tebe je bolje pletivo zato sto je stekatno i lipo zvoni tj troduplo i takva pletiva imaju veliku prednost u kvaliteti za razliku od pletiva od g.Roka i g.Euzebia.A sto se tice zijade tvoj grdelin je daleko iza grdelina od g.Roka.Njegove su zijada tj treca poredu pa¸i one druge za 50% lipse,zvonkavije i jace i u vecemu su luku i duzini nego u tvoga.Mislin da se u g.Roka neradi o nikakvim raspama to su takve zijade grlate i snazne tj, takve moraju bit pa se mozda stjece dojam o malo raspe al nema veze stim. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 1:28 am | |
| Poštovanje.
Oba dva snimka od Roka P. i Balte imaju određenu vrijednost bodovanja, tada več po zacrtanom standardu bodovanja bi se odmijeravale ove dvi vrst različiti tipova pletiva i zijadi.Ovo su batude koje bi tribale izlaziti na brokvu, pa kako prođu kod žirija (poštenih) daj bože da jih prati naziv batuda oču reči da su tiči sposobni bar 7 do 8 batudi zanizati.Neodbacujmo ih zaslužuju se čuti, ni ovo više nije lako nabasati,čuti.
POZDRAV. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 1:37 am | |
| Glatki ,izvadite više rašpe iz ,,gu--ce ,,.Ne spominjite natezanje i šporke rašpe jer to nema veze sa pivanjem grdelina . Imate još jednu 1. iz zalaganja .Kraj školske godine se bliži , padate razred ako tako nastavite. Dvi godine za redom falšo batudate ,ovu nečete jer ću vas ja ,,širiti,, ! Ovo se računa da sam vas malo skupio i složio jednog kraj drugog . | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 1:48 am | |
| PESTI nemoj ti širit GLATKE da nebi sjeli na onu zijadu VRRCIII Živila šala a usput i istina | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 2:19 am | |
| G.Pesti opet stvarate razdor kao i uvijek kad se pojavite upravo kad se ljudi uhvate opisa ponuđenih grdelina.Ne vidim razlog osim ljubomore na nešto što nitko ne razumije osim vas samog.Opustite se i napišite komentar izvedenosti zije od ovih grdelina.Sušao sam više puta grdeline koju nosi video g. Tic Bal uživo i to više nema dodirnih točaka osim pletiva.Dokaz da i fina zija može godinama postati rašpava ako se ne pazi i ne selekcionira. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 3:32 am | |
| - prava zijada je napisao/la:
- G.Pesti opet stvarate razdor kao i uvijek kad se pojavite upravo kad se ljudi uhvate opisa ponuđenih grdelina.Ne vidim razlog osim ljubomore na nešto što nitko ne razumije osim vas samog.Opustite se i napišite komentar izvedenosti zije od ovih grdelina.Sušao sam više puta grdeline koju nosi video g.
Tic Bal uživo i to više nema dodirnih točaka osim pletiva.Dokaz da i fina zija može godinama postati rašpava ako se ne pazi i ne selekcionira. Meštre prava zijado , ne stvaram razdor . Ljubomoran nisam na bilo čije grdeline jer imam svoje . Ako baš želite moj komentar ,postavite video svog tića ,rado ću ga iskomentirati . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 7:19 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Dačo ne moraš mi vjerovat iz moga zvučnika izlazi strila u 1:05 .S. za koju vi tvrdite da jedna od 2 različite batude.
MONSTRUMO onako samo prijateljska čakula ja nisam ništa loše rekao za tog tiča ja bi priznao ove zijade zbog neimastine koja vlada u bodovanje 60-69 bodova 64 boda po vecerašnjem bodovanju u kalaharija pod uslovom da prođe prag od tri vezane batude s tockom. Dobro |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 7:35 am | |
| Dobra večer.
Evo Blta ja ču se malo nadoveza u vezi tvog komentara na tiča R.P. Očito si tio da i ja spomenem samo onu jednu različitu bat. ispivanu u vremenu 1 min i 9 sek. di je bat. tu nešto poduža i sa onim kračim bržim taktovima kroz nju ispivana.Zašto se nisam na to osvrča jer to mu po snimku i nije standardna glavna batuda di bi često kroz nju čuli se i ti taktovi brzi ne idealni.Njegova batuda je ona koju često zavrće isto u pismi i to se ovde uočilo di su ukupno pale 5 istih batudi i 4 ista pletiva bez zijade kroz ovaj snimak.Tamo di se uočuju iste manjeg dometa iz pletiva pritumbavanja sa zijadom to su njegove batude,da je i na ova 4 pletiva stavijo zijadu imali bi skoro indetični 9 batudi,to mu je ritam pivanja batudi.
POZDRAV. | |
|
| |
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 7:38 am | |
| Evo da se javim mislio sam da neću više ništa pisat vezano za tića od g.Roka,ali moram povukli ste me,naprije da se obratim gosp.Miji ,"Mijo ti trebaš pisat što ti se kaže,jer češ dobiti po nosu od svojeg šefa",a gosp.Roka molim da snimi još jedom svojeg tića ,u trajanju od 5-6 minuta ukoliko je to moguće,bez sjeckanja,jer sam ga ja slušao u više navrata, a kojom prilikom je u 5-6 pa i više minuta može otpjevao 30-40 batuda bez bilo kakve štrile ( mislim da je to dovoljno),pa ćeš ispeći janje kad imaš takvog tića,ne treba mi Mijino janje,a što se tiće Balta tebe ogromna je razlika između ova dva tića,jedan je živ,a drugi mrtav ima više godina,pa nema potreba da ih uspoređuješ, a pogotovo zijade (smiješno),uvijek je bolji onaj što je živ i pjeva,aj bog neću se više odgovarati na vaše postove,jer me to donekele zamara, Roko Prč,bori se za svojeg tića. | |
|
| |
roko
Broj postova : 17 Points : 19 Join date : 21.02.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 8:25 am | |
| ovaj forum postaje smješan sve sami klanovi,pa zar je tako teško čovjeku priznat da je tić vrlo,vrlo dobar ,svaka čast neutralcima koji kažu kako je i kako misle,ne po nalogu drugih,baltiću ti si najljući na čovjeka koji se ljepo predstavio i dopustio nam da poslušamo njegova tića,a smješno je postavljat tića koji ne postoji ,imenjače nedaj se i samo tako nastavi .
Zadnja promjena: roko; čet lip 13, 2013 8:39 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 8:32 am | |
| Nije njima teško priznat "nekome" coviku, problem je priznat Sinjaninu!!!! Hihihihihihi | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 13, 2013 8:39 am | |
| Nije smijesno nista sve se relativno zna samo netko to prihvaca netke ne.Grdelin od g.Roka je definitivno najbolji grdelin koji je prikazan na forumu barem za mene a poslije njega je g.Euzebio a onda ostali vjerojatno svatko zna na kojem je mjestu.Odlicnoga grdelina jos nema zasada je otprilike ovako. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|