| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 10, 2013 7:55 am | |
| Dobra večer Roko.
Možda si primjetio da sam donekle u večini ozbiljan Ako želiš koji komentar na opis grdel., bez smicalica. Stavi 2 ili 3 munute snimke bez spajanja pa ču ti nastojat reči kako gledam na tu pismu,batudu.Samo kad bi snimak bio čišći zbog boljeg uvida u zijadu.
POZDRAV . | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 10, 2013 5:30 pm | |
|
čemu sječa i ponovna montaža snimke,mislim da se to ne radi bez pravog razloga...
ovako nije mjerodavan,jer pjev ne odgovara istini...
a čini mi se da se i strila čuje na par mista...
| |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 10, 2013 7:37 pm | |
| Zlatoper meni je isto malo čudno ono prije natezače | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 10, 2013 9:57 pm | |
|
ma mislin ovo je bez veze,pusti STP a onda stave namontiranu snimku,koja i kao takva nema veze sa STP-on...
ako ova snimka ne podliježe STP-u onda se izvinjavan duboko i ponizno,jer san očito nešto zabuca...
živi li mi 100% !
| |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 4:55 am | |
| - roko prč je napisao/la:
- https://youtu.be/LF9j4Pr9xl0
evo malo materijala da imate šta komentirati Poz roko prikane grdelin ti je mnogo dobar al ima neke svoje MAJKA PRIRODA GLASOVE ,,,,, Ko sto bi DOKTOR GIGO reka za ovakvi PJEV sto dalje od moje kuce 500 kilometara ,, e sad nemoj ovo svatit ko uvreda ili provokacija..GRDELIN SKOLOVAN kad piva treba da izgovara ili recituje a NE da trci 100 na saat poz i svako dobro ROKANE | |
|
| |
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 9:28 am | |
| Roko imaš li šta bolje za staviti ovaj kiflić što ide sto na sat nije dobar,stavi i ne boj se nikog ,znam da imaš prave ptice ,čega se bojiš, povići ćeš i druge da stave svoje ptice pa će se vidjeti što ko ima, samo nek se vidi pivalica dok tić pjeva.
Eeuzebio je svojeg stavio i po meni grdelin može može stati ,dobra pletivo i lipa boja zijade,mislim da je uživo to i bolje ,a što je najbitije staje iza zije,a što je jako bitno kod pjeva grdelina. | |
|
| |
roko prč
Broj postova : 11 Points : 11 Join date : 31.05.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 9:19 pm | |
| | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 9:51 pm | |
- https://youtu.be/3VJ17HgT2Eg
evo novi video... Barba Roko, ovo je lipo za slušati . Lipo bi bilo raditi ovo lito sa par takvih grdelina ,dizati ih na batudu i guštirati . Pozdrav! | |
|
| |
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 10:23 pm | |
| Jako dobro Roko.Lipo pletivo jako ukusno i melodicno a zijada prve dvi pristojne a treca ostavlja bez daha.Lipa, bistra,zvonkava i jako dobro naglasena.Bravo i bravo!!!!Jedina mana nedovoljno kolicine batuda u snimku i nista vise. | |
|
| |
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 11:05 pm | |
| škuri tiću ako te ova zijada ostavlja bez daha mogu pretpostavit šta si ima, šta si čuja i šta imaš.dobro su mi rekli da ne iden na ove forume da su ovamo same neznalice, i to da ako je ko i vridija na ovin forumima da je pobiga ća odavde
| |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 11, 2013 11:23 pm | |
| To je moje misljenje pa kome se svidja kome se nesvidja sta ja tu mogu.Za tvoju informaciju moji videi su zatvoreni al cut ces 15.10 nove snimke. | |
|
| |
lorena1990
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 31.10.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 12:01 am | |
- https://youtu.be/3VJ17HgT2Eg
evo novi video... Pozdrav rok prč! Evo ćaća te pozdravlja, čestita na videu i tiću. Kaže da je ovo najbolji što se postavija na forum. Da imaju dobru ticu i ostali bi postavili ali dala bi jadna Ane da ima odakle. Vako ćemo i mi postavljat kad kupimo u Koce tiće. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 12:04 am | |
| roko prč ovaj video ne bi se moglo uspoređivati sa prvim videom. Hehe vidim kako je krenulo bice izgleda još koji video Svaka cast na video i ovo je jedan primjer kako se novi clanovi prestavljaju. Ne sviđa mi se ono sto cujem u pozadini ono je ubitačno ps.škuri kako baš ta zijada da ti se svidi gdje je tic otpijevao falš sa strilom i nema ni pi kliu i na kraju nije stavio ni VISLI a to bas krasi ovaj pijev Mislim ljepse zija stoji u ostalim batudama gdje ima pi kliu i VISLI . poz. hvala vlasniku sto nam je omogucio video . | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 2:02 am | |
| Poštovanje.
Roko znam da čekaš.
Ovakog grdelina veoma teško je više pronači u prirodi.O težinama verša neču komentirat jer se na snimku biježalo od njega.Danas kad se vrše prove više je teško naletit na pristojna tiča u verši a isto tako još teže da nosi jako solidnu batudu.Nemožemo mi krojit,zahtijevat vrst batude kakvu bi tili( pletivo) več biti sritni da tič ima pristojnu bat.Na ovake vrste modela ispivani batuda sam se susrečao i inače tiči ovakve izvedbe pletiva nose bolje domete zijadi ko šta je i ova.Pletivo za mene pozitivno navlačenje pretumbavanjem melodije različiti krači dijelova u spoju zijade.Ova vrst zijade možda ovde na snimku nosi dozu rašpice ali jako jako dobra ispivana kolumbara.Neznam precizno da nije slučajno zijada bistra,caklena u slučaju da je nemogu se sitit da je neko dosad stavio bolju.Ako zijada je iz porodica rašpastog tipa za mene ona nije nikako za odbacit.Govorim samo o batudi a ne o cilom kompletnom tiču.Ja sam na provama želandu. grd .ovako nešto slično zna naletit ali tiči jako teški za odvojit na batudu oču reči druge pisme verša teškog neprihvatljivog. Dobro je ROKO malo ko i ovo če više imat,teško.
POZDRAV ROKO.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 2:31 am | |
| Veliki pozdrav roku za video, svaka cast |
|
| |
roko
Broj postova : 17 Points : 19 Join date : 21.02.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 2:35 am | |
| Pozdrav imenjače. Inače ne volim komentirat tiće kad sam svoje ne postavljam ,al eto šta je tu je ,al ovom nemogu odolit,jako,jako lijepa batuda koju krasi još lijepša zijada,vidi se kako se tić sprema na batudu,najprije se poigraje onda se zna šta slijedi i što je najbitnije tić ne nastavlja ,ukratko tić po mom guštu....svaka čast Meštre samo naprijed!!SRETNO | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 2:48 am | |
| | |
|
| |
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 5:02 am | |
| Sve pohvale Roko svaka čast od sada ti je slobodan lov na kokinoj autonomnoj pokrajni sretno Lave.... | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 7:17 am | |
| Sad možemo pričati o neimaštini i nestanku dobrih grdelina i verduna pravdati se i tješiti ali uz sve to ova zija je loša osim što je dužinski donekle prihvatjiva u izvođenju je nategnuta rašpava i nasilna.Ali vidim po komentarima da je ova zija prihvatljiva večini a nekima je i vrh pa onda i ja to poštujem.Sve pohvale za rad. | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 7:35 am | |
| Svaka cast roko ovo je najbolji dosad na ovom forumu | |
|
| |
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 7:46 am | |
| Evo da se i ja javim sa par komentara vezano za ticu od Roka prča.Vrijeme je bilo da neko stavi dobru ticu na video ,pripreme i ulaz u pletivo i zijadu odlično,tič staje svaki put iza zije ,pjeva dvije različite batude, dobrog glasa,nije meškinjast tj.tih,(ako me razumite).Prozvao bi baltu koji sluša drugog tića u pozadini, te mu je odamh našao grešku, taj tić nije predmet rasprave(niti je stavljen na forum),ti si jedan od onih tičara što najprije traži greške na tiću, a pozitivne stvari u tića opće ne čuje. Dobro se krenulo u 6 mjesecu Euzebio je stavio dobra tića prije par dana,a evo sad i Roko,jeli ima još ko dobra tića da ga stavi na ovaj forum,sad je došlo vrijeme pjeva,čiji sad(6 mjesec) pušta ziju,to je dobro,može se reći da ima dobra tića. Još samo da se obaratim Miji koji je prije par dana pokakio Euzebiova tića,tako sad i ovog od Roka,on vjerovatno potječe iz porodice Škavoljina,te sluša naredbe svog šefa. | |
|
| |
roko prč
Broj postova : 11 Points : 11 Join date : 31.05.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 8:45 am | |
| @prava zijado ti si očito na krivoj adresi,neznam baš gdje je nestašica PRAVIH GARDELINA.. @Škuri, za 10ak dana nije isključeno da stavim 30 batuda. @Mijo, veliki meštre, ljubomora i zavist je grijeh. Sami znate što u kući imate, pa okačite ,što drugo reći...
Pozdrav od Roka Prča.
Zadnja promjena: roko prč; sri lip 12, 2013 8:54 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 8:53 am | |
| - prava zijada je napisao/la:
- Sad možemo pričati o neimaštini i nestanku dobrih grdelina i verduna pravdati se i tješiti ali uz sve to ova zija je loša osim što je dužinski donekle prihvatjiva u izvođenju je nategnuta rašpava i nasilna.Ali vidim po komentarima da je ova zija prihvatljiva večini a nekima je i vrh
pa onda i ja to poštujem.Sve pohvale za rad. Gledaj moj veliki meštre PRAVA ZIJADO , OVAKO TI STVARI STOJe , samo da kažem ne držim ovo pivanje i nisam mu sklon i ne gotivim ga , ali ovo je šta se tiče zijade uvik bila dobra prolazna zijada , koja zadovoljava sve kriterije koje se traže u zijade , znači ima sve segmente zije , umjetničke dojmove ostavi za kućnu radinost , može se tebi nešto sviđat ili nesviđat , ali ako to ima sve šta se traži , onda je to taj proizvod , još da ti kažem prvo pokušaj snimit svog tića poslušaj ga kako zvuči , onda ako imaš muda postavi ga odi jer ga imaš u kući , paš vidit tek kad ti ga ljudi iskomentiraju koja je to beda , a naročito kad ti iskomentiramo tu tvoju liriku koju misliš da posjeduje tvoja tica , a na konto tvog nika PRAVA ZIJADA vjerovatno je tu i prava zijada i prava pletiva , ajde deder okači ti tog svog pravog da ga ja iskomentiram , pozzzzzzzzzzz iz zadra . | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 12, 2013 9:04 am | |
- @prava zijado ti si očito na krivoj adresi,neznam baš gdje je nestašica PRAVIH GARDELINA..
@Škuri, za 10ak dana nije isključeno da stavim 30 batuda. @Mijo, veliki meštre, ljubomora i zavist je grijeh. Sami znate što u kući imate, pa okačite ,što drugo reći...
Pozdrav od Roka Prča. Neka meni je drago da imate dobrog grdelina.Ja bi reka da ce malo ko iznit na brokvu ovo mozda i nitko.Samo naprid i pozdrav | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|