Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 3:59 am
Ljudi moji, nastavak je montaza, ali sve ostalo piva GRDELIN!!! Biće još snimaka nebojte se!!!
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 4:12 am
Ne pravdaj se Monstrumo.
Incest je pokaza kako ispravna zijada izgleda,
bez žerbe,struganja,rikanja,rašpanja,griculavanja,natezanja,mukanja,šuškanja,grebanja.
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:17 am
Eto kad ste me" natirali" dao sam si malo truda(5 min i jučer 3...pa zavridili su toliko glatki...hahaha)...da stavim taj famozni sektrogram.....ilitiga po naški tu na forumu "zijometar"...samo šta nije ovde samo zija izmirena nego je na slici cila jedna batuda (sa strilom)... Na prvoj slici je prva batuda,na drugij druga,na trećoj treća...onu sa kraćom zijadom drugu nisam gleda.... Sve su do u detaljčić identične...što oče reć da je u najmanju ruku jedna kopirana a ostale dvi pejstirane...da su vremenski jednake...što se sve fino vidi na slikama.. Dva ista spektrograma NE POSTOJE...kao ni dvi iste zijade....što može potvrdit i naš stručnjak profesinalac za ovu materiju sinabl..kao i svatko ko je sa ovim radija... A tu su tri iste batude....šta je nemoguće u praksi... Euzebio ovo na kraju šta je na samo jednom kanalu je strila...tako je i čujemo na samo jednom zvučniku....
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:33 am
Tako i treba da bude ispravnom grdelinu svaka zija mora biti ista.Ovaj mladi od g.Monstruma vrlo malo varira samo jednu ziju je skratio.Odlično
MONSTRUMO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:33 am
Vinko odličan ti je ovaj program, reci mi di da ga skinem!
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:46 am
Ma ljudi daco je ovu jednu sto je tic ispijevao umnozio .
Pa ne moze sada u ovo vrijeme da on to tako pusta
MONSTRUMO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:52 am
bravo Balta! rano je jos za pismu, cekajmo 6 misec
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:58 am
Jebote daco zija ti traje 1,3 sec izgleda kako ja citam ovu riblju kost
angjello
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 5:58 am
MONSTRUMO je napisao/la:
Vinko odličan ti je ovaj program, reci mi di da ga skinem!
To san ti ja skinija ima 7-8 godina priko torrenta(neznam znaš li skidat na taj način)....skupa sa crackom...ma imaš toga po internetu koliko oćeš...Neznam možda ima i na rapidshareu i sl.Da ti ga šaljem, prevelik je za slanje ...čini mi se da ima oko 100 MB Pogledaj malo po internetu zove se acoustica premium .Ima vjerojatno i novijih verzija,meni je ovo sasvim dovoljno...i navika sam...
ps a ti prava zijado ,moram ti reći ... pišeš pizdarije,pa jesi li pročita šta san gori napisa,u spektrogramu jednostavno NE POSTOJE dvi iste zijade,to svatko može potvrdit ko se susreja sa ovim i ovakvim programima...Mogu našem uvu bit iste,ali nisu kad ih "uvalimo" u program
Ja neznam šta meni stvarno ovo sve triba....kad se idući put maknem sa ovog foruma maknit ću se za vike vikova....izbrisat ću i ovu stranicu sa kompjutera...
Zadnja promjena: angjello; pet sij 04, 2013 6:00 am; ukupno mijenjano 1 put.
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:00 am
Vinko hvala. Prema ovom što si prikazao jedna je batuda ulovljena i zatim umnožavana. Nadam se samo da nije dirano u zijadu, jer mi se sviđa. Razočarao bi se da je i tu nekakva montaža. Želim vjerovati kako je batuda otpjevana onako kako je čujemo. pozz svima
prava zijada
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:09 am
Ako vama g.Angel treba program za ziju morate znati da ima tićara kojima taj program netreba.Pogotovo tićarma u Splitu.
angjello
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:22 am
prava zijada je napisao/la:
Ako vama g.Angel treba program za ziju morate znati da ima tićara kojima taj program netreba.Pogotovo tićarma u Splitu.
Ajde moj meštre ,nećemo ja i ti puno razglabati....
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:33 am
Judi moji bit ću iskren , radova sam se ka malo dite kad san čuja ovu zijadu , bilo mi je drago ka da je moja , a sad san pomalo sumljićav i razočaran. PS. Danas popodne sam bija u Sinju . Čuja san poviše škole kraj Alkarskog trkališta kako jedan čovik širi tiće na krovu. Tija san ić kod čovika upoznat se i popričat ali mi se ženi žurilo, tako da smo se potukli na onom parkiralištu. Izgrebala me noktima po licu, a ja san joj iskida kaput ali svejedno san joj popustija i odveja je doma. Ne iden više sa ženom u Sinj.
pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:36 am
Pozz svima!
Evo jedna mala anegdota.Još kao klinac,u naselju u kojem sam odrastao,
postojale su dvije raje,a jednoj od njih sam i ja pripadao.Vazda smo se u
nečemu takmičili,ko će ovo bolje,ko ono,...itd.I tako cijelo djetinjstvo,sve do
neke petnaeste godine se nismo mogli dogovorit ko je bolji i na kraju padne
prijedlog"svi kući po lenijar i za pola sata na istom mjestu.Vratili se,hlače i gaće
do gležnjeva i mjeri ćunu i pogodite,pobjedili smo o 58 cm.E,dao sam vam prijedlog
a na vama je dalje!!!
Pobjednik bira tića!!!
Svako dobro i sve najbolje svima!!!
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:39 am
Hahaha,koja ste vi komedija gospodine Falsa zijado....
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:48 am
ljudi moji raspravljate o tiću ima dva do tri dana koji ništa ne vrijedi,ali rasprave mora biti jer je stigao od strane glatkih jaki ste nema što
MONSTRUMO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 6:55 am
nemoj tako myki, ipak san izdvojio SNSV za njega!
prava zijada
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 7:04 am
G.vrcascavolini vi ste tragikomedija ovog foruma
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 7:09 am
Drago mi je kad osoba poput vas to kaze,jer da kazete ista pohvalno odmah bi se zabrinuo,jer kad vidin s cim ste zadovoljni muka me uhvati i vidim da o tićima s vama neman sta pricati....Stojte mi dobro i gluvo kao i do sad i uzivajte u tzv.pivanju.Svako dobro Falsa zijado.....
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 04, 2013 8:28 pm
Ne daj ti bože ode imat pravoga !!!!!!
Salu2
lubinko
Broj postova : 74 Points : 74 Join date : 26.12.2012 Lokacija : BRAČ
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 05, 2013 2:15 am
Pa eto sve je lipo napisano batuda je origigi samo je uduplana. Vidim jo da je MONSTRUMO najboje proša ol svih dobi je provega grdelina bez po muke.
Zadnja promjena: lubinko; pon sij 21, 2013 2:53 am; ukupno mijenjano 1 put.
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 05, 2013 2:58 am
Škuri tić je napisao/la:
.Evo malo sirenja danas nista posebno ali ipak puno je bolje uzivo
Ovo je dosad NAJCISTII grdelin kojeg sam cuo na forumu i po forumima mislim na vase grdeline u HR ...... GRDELIN JE OTPJEVAO SKORO SVE STO ZNA PJEVAT ..inace pjev ko pjev je onako VISE KO IZ PRIRODE nista posebno al je pomalo interesantan a za mene osobno samo tri batude
NEK TI JE ZDRAV I ZIV I NEK VAMA CINI MERAK
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 05, 2013 2:59 am
G.vrcascavolini vi ste tragikomedija ovog foruma
vrca
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 05, 2013 3:08 am
Dugo ti je tribalo da smislis ovo misaono djelo Yogurte.....
angjello
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 05, 2013 3:49 am
Vidin da je ovaj Monstrumov audio snimak apsolviran i da je sve je rečeno šta se je imalo za reći, pa ću evo ja ponovo stavit jednog od mojih mladaca šta san snima priko lita....za kojeg drugovi glatkići kažu da riče ka vol od 500 kili(misleći na zijadu) kad mu zgaziš na rep... Pošto nove snimke više ne mislin stavljat, a pošto je ovo već išlo u javnost, a nisan ga bija izbrisa sa youtubea ,evo ga još malo.. ps Gigo ovo je moje..hahha...baš moje...jedan od mojih uzgojnih....po ovome moreš slobodno tuć
Sponsored content
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari