Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+53
roko prč
kukuljas
emirgrdelin13
Grga Zlatoper
Oćak
hipy
nicaze
grizli
mig29
Ante
kajzer
portulata
kyty
Baketina
bošket
Zeka_BL
myki
pujdo
lubinko
PESTI
cicibli
ivica.milanovic13
Půjdou
faraon
domo
euzebio
arboret
probiotik
F I N K O
sole
Škuri tić
Tic_Bal.
frzelin
gare
YOGI
lord189
brabus
ivica
keyser soze
Moćun
enver
ĐEKO
grk
Galeb
PSIHO
Sina BL
Markan
vrca
angjello
prava zijada
MONSTRUMO
Gigo
CIBO
57 posters
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
MONSTRUMO

Broj postova : 855

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 3:59 am

Ljudi moji, nastavak je montaza, ali sve ostalo piva GRDELIN!!! Biće još snimaka nebojte se!!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 4:12 am

Ne pravdaj se Monstrumo.

Incest je pokaza kako ispravna zijada izgleda,

bez žerbe,struganja,rikanja,rašpanja,griculavanja,natezanja,mukanja,šuškanja,grebanja.

[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:17 am

Eto kad ste me" natirali" dao sam si malo truda(5 min i jučer 3...pa zavridili su toliko glatki...hahaha)...da stavim taj famozni sektrogram.....ilitiga po naški tu na forumu "zijometar"...samo šta nije ovde samo zija izmirena nego je na slici cila jedna batuda (sa strilom)...
Na prvoj slici je prva batuda,na drugij druga,na trećoj treća...onu sa kraćom zijadom drugu nisam gleda....
Sve su do u detaljčić identične...što oče reć da je u najmanju ruku jedna kopirana a ostale dvi pejstirane...da su vremenski jednake...što se sve fino vidi na slikama..
Dva ista spektrograma NE POSTOJE...kao ni dvi iste zijade....što može potvrdit i naš stručnjak profesinalac za ovu materiju sinabl..kao i svatko ko je sa ovim radija...
A tu su tri iste batude....šta je nemoguće u praksi...
Euzebio ovo na kraju šta je na samo jednom kanalu je strila...tako je i čujemo na samo jednom zvučniku....

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Batuda-1
Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Batuda-2
Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Batuda-3

[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:33 am

Tako i treba da bude ispravnom grdelinu svaka zija mora biti ista.Ovaj mladi od g.Monstruma vrlo malo varira samo jednu ziju je skratio.Odlično
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:33 am

Vinko odličan ti je ovaj program, reci mi di da ga skinem!
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:46 am

Ma ljudi daco je ovu jednu sto je tic ispijevao umnozio .

Pa ne moze sada u ovo vrijeme da on to tako pusta Smile
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:52 am

bravo Balta! rano je jos za pismu, cekajmo 6 misec Smile
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:58 am

Jebote daco zija ti traje 1,3 sec izgleda kako ja citam ovu riblju kost Smile
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 5:58 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Vinko odličan ti je ovaj program, reci mi di da ga skinem!
To san ti ja skinija ima 7-8 godina priko torrenta(neznam znaš li skidat na taj način)....skupa sa crackom...ma imaš toga po internetu koliko oćeš...Neznam možda ima i na rapidshareu i sl.Da ti ga šaljem, prevelik je za slanje ...čini mi se da ima oko 100 MB Pogledaj malo po internetu zove se acoustica premium .Ima vjerojatno i novijih verzija,meni je ovo sasvim dovoljno...i navika sam...

ps
a ti prava zijado ,moram ti reći ... pišeš pizdarije,pa jesi li pročita šta san gori napisa,u spektrogramu jednostavno NE POSTOJE dvi iste zijade,to svatko može potvrdit ko se susreja sa ovim i ovakvim programima...Mogu našem uvu bit iste,ali nisu kad ih "uvalimo" u program

Ja neznam šta meni stvarno ovo sve triba....kad se idući put maknem sa ovog foruma maknit ću se za vike vikova....izbrisat ću i ovu stranicu sa kompjutera...

Zadnja promjena: angjello; pet sij 04, 2013 6:00 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:00 am

Vinko hvala. Prema ovom što si prikazao jedna je batuda ulovljena i zatim umnožavana. Nadam se samo da nije dirano u zijadu, jer mi se sviđa. Razočarao bi se da je i tu nekakva montaža. Želim vjerovati kako je batuda otpjevana onako kako je čujemo.
pozz svima
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:09 am

Ako vama g.Angel treba program za ziju morate znati da ima tićara kojima taj program netreba.Pogotovo tićarma u Splitu.
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:22 am

prava zijada je napisao/la:
Ako vama g.Angel treba program za ziju morate znati da ima tićara kojima taj program netreba.Pogotovo tićarma u Splitu.
Ajde moj meštre ,nećemo ja i ti puno razglabati....
[Vrh] Go down
enver

Broj postova : 96

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:33 am

Judi moji bit ću iskren , radova sam se ka malo dite kad san čuja ovu zijadu , bilo mi je drago ka da je moja , a sad san pomalo sumljićav i razočaran.
PS. Danas popodne sam bija u Sinju . Čuja san poviše škole kraj Alkarskog trkališta kako jedan čovik širi tiće na krovu. Tija san ić kod čovika upoznat se i popričat ali mi se ženi žurilo, tako da smo se potukli na onom parkiralištu. Izgrebala me noktima po licu, a ja san joj iskida kaput ali svejedno san joj popustija i odveja je doma. Ne iden više sa ženom u Sinj.
[Vrh] Go down
pujdo

Broj postova : 368

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:36 am

Pozz svima!

Evo jedna mala anegdota.Još kao klinac,u naselju u kojem sam odrastao,

postojale su dvije raje,a jednoj od njih sam i ja pripadao.Vazda smo se u

nečemu takmičili,ko će ovo bolje,ko ono,...itd.I tako cijelo djetinjstvo,sve do

neke petnaeste godine se nismo mogli dogovorit ko je bolji i na kraju padne

prijedlog"svi kući po lenijar i za pola sata na istom mjestu.Vratili se,hlače i gaće

do gležnjeva i mjeri ćunu i pogodite,pobjedili smo o 58 cm.E,dao sam vam prijedlog

a na vama je dalje!!!

Pobjednik bira tića!!!

Svako dobro i sve najbolje svima!!!
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:39 am

Hahaha,koja ste vi komedija gospodine Falsa zijado....
[Vrh] Go down
myki

Broj postova : 17

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:48 am

ljudi moji raspravljate o tiću ima dva do tri dana koji ništa ne vrijedi,ali rasprave mora biti jer je stigao od strane glatkih jaki ste nema što
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 6:55 am

nemoj tako myki, ipak san izdvojio SNSV za njega!
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 7:04 am

G.vrcascavolini vi ste tragikomedija ovog foruma
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 7:09 am

Drago mi je kad osoba poput vas to kaze,jer da kazete ista pohvalno odmah bi se zabrinuo,jer kad vidin s cim ste zadovoljni muka me uhvati i vidim da o tićima s vama neman sta pricati....Stojte mi dobro i gluvo kao i do sad i uzivajte u tzv.pivanju.Svako dobro Falsa zijado.....
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptypet sij 04, 2013 8:28 pm

Ne daj ti bože ode imat pravoga !!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
lubinko

lubinko

Broj postova : 74

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptysub sij 05, 2013 2:15 am

Pa eto sve je lipo napisano batuda je origigi samo je uduplana.
Vidim jo da je MONSTRUMO najboje proša ol svih
dobi je provega grdelina bez po muke.

Zadnja promjena: lubinko; pon sij 21, 2013 2:53 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptysub sij 05, 2013 2:58 am

Škuri tić je napisao/la:
.Evo malo sirenja danas nista posebno ali ipak puno je bolje uzivo

https://www.youtube.com/watch?v=lUKwiEjWG1k

Ovo je dosad NAJCISTII grdelin kojeg sam cuo na forumu i po forumima mislim na vase grdeline u HR ...... GRDELIN JE OTPJEVAO SKORO SVE STO ZNA PJEVAT ..inace pjev ko pjev je onako VISE KO IZ PRIRODE nista posebno al je pomalo interesantan a za mene osobno samo tri batude

NEK TI JE ZDRAV I ZIV I NEK VAMA CINI MERAK cheers cheers
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptysub sij 05, 2013 2:59 am

G.vrcascavolini vi ste tragikomedija ovog foruma
lol!
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptysub sij 05, 2013 3:08 am

Dugo ti je tribalo da smislis ovo misaono djelo Yogurte.....
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Emptysub sij 05, 2013 3:49 am

Vidin da je ovaj Monstrumov audio snimak apsolviran i da je sve je rečeno šta se je imalo za reći, pa ću evo ja ponovo stavit jednog od mojih mladaca šta san snima priko lita....za kojeg drugovi glatkići kažu da riče ka vol od 500 kili(misleći na zijadu) kad mu zgaziš na rep...
Pošto nove snimke više ne mislin stavljat, a pošto je ovo već išlo u javnost, a nisan ga bija izbrisa sa youtubea ,evo ga još malo..
ps
Gigo ovo je moje..hahha...baš moje...jedan od mojih uzgojnih....po ovome moreš slobodno tuć

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 18 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 18 / 40.Go to page : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari