Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+53
roko prč
kukuljas
emirgrdelin13
Grga Zlatoper
Oćak
hipy
nicaze
grizli
mig29
Ante
kajzer
portulata
kyty
Baketina
bošket
Zeka_BL
myki
pujdo
lubinko
PESTI
cicibli
ivica.milanovic13
Půjdou
faraon
domo
euzebio
arboret
probiotik
F I N K O
sole
Škuri tić
Tic_Bal.
frzelin
gare
YOGI
lord189
brabus
ivica
keyser soze
Moćun
enver
ĐEKO
grk
Galeb
PSIHO
Sina BL
Markan
vrca
angjello
prava zijada
MONSTRUMO
Gigo
CIBO
57 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
ivica

ivica

Broj postova : 198

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 7:30 am

Evo malo da se javim , moj prika koce kaže da se goji ovu godinu oko 160 , glatki tica , a bogami se i šire na druge države kako vidim, šta mi je dapače drago , šta bi značilo da će ovu godinu izać oko samdeset vrlodobri , dvadeset odlični , a ovaj ostatak do 160 , će bit neloš , tako da mi pada napamet , da bi ovim tempom , za par godina molo bit nekoliko tisuća vrlodobri i odlični grdelina . Tako da bi se moglo desit naprimjer da U LIDLU , ILI MERKATORU , NA AKCIJI BUDE kupiš pecivo sa maslacem , dobiješ GLATKOG , normalno ćibu moraš doniti , etoooo malo da se našalim , valjda mi se neće zamiriti , ipak je to samo šala , ghahaha
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 7:52 am

hahahahahahahahaha, ti si lud 100 gradi!
biće akcije u glatkih, desit ce se inflacija, bice viška grdelina, pad cijene zbog neograničenih kolicina.
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 7:58 am

Moj zadro lako je tebi ti si u zadru a štaću ja di ću širit tiće split je posta premal di god odem glatki. Onda meni frzelin kaže da držim tiće po portapaku a diću obist majke ti mile?
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:03 am

Puno se zamarate s tuđim tićima,bilo bi vam pametnije da slušate svoje tiće i da se ne zamarate s tuđima.Znate onu poslovicu;uzdaj se u se i u svoje kljuse.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:05 am

U da sam ja doli bliže , pa izniti malo blizo glatkodroma , ove ŠKAVOLJINSKE natezače , za pet minuta svi bi sakrili tiće da im se ne pokvare od ovih mojih šljamova , jer njihovi tići su čistiji od divice Marije , odnosno BEZGREŠNI SU , pa bi mogli se pokvariti ako čuju koji štrap , inače oni su i nastali od jedne vrste bezgrešnog grdelina , zva se SKAVOLIN ,
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:11 am

jebeš gardelina bez cjacja i trrrrrrrrrrrrr. to nemore valjat.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:18 am

Glatki vamo ,

glatki tamo,

rasteži vamo ,

rasteži tamo,

a neš ti dva takta i zijica,

i to glatka,ravna,nikakva,

koliko price oko nicega ,

stvarno mi nije jasno.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:23 am

Evo još malo da se našalim , nadam se da se prijatelji glatki neljute iovako je bitno samo druženje i ljudskost , haha.......... ova priča je istinita i stojim iza nje osobno , znači da bi od jednog skavolina dobili novo pivanje koje je nastalo a to je glatko pivanje moraju vam se desiti par neugodnih stvari A TO SU ........ , jednog dana moj prika iznese tića , normalno SKAVOLINA , kad eto ti vraga , UJIDE GA ČELA ZA GLAVU , tić oša u kurac , puka na zijadi puka na pletivima , odnosno puka u mozak , otiša u kurac ,,,,,,,,,,,, eeeeeeeeeee to vam je prvi korak glatkog pivanja , u tome grmu leži zec ,jel nijedna tica nepiva onako dok neode u kurac , TAKO JE NASTA PRVI PRAGLATKI GRDELIN , UNAZAD PAR GODINA , ,,,,,, OSTALO SLIJEDI KAD BUDEM OD VOLJE,, sve sličnosti sa stvarnim događajima nisu sličnosti nego su istine , hahahahja nadam se da se moja iskrenost neće krivo tumačiti , pozzz iz zadra
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:28 am

e jesi luddddddddddddddd, ali interesantna prica!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:32 am

i zva se faganel,

ziva istina,

ja mu da ime,

i da ne zaboravim zahvalit pipi na tome,

pipe cheers
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:42 am

ivica je napisao/la:
Evo još malo da se našalim , nadam se da se prijatelji glatki neljute iovako je bitno samo druženje i ljudskost , haha.......... ova priča je istinita i stojim iza nje osobno , znači da bi od jednog skavolina dobili novo pivanje koje je nastalo a to je glatko pivanje moraju vam se desiti par neugodnih stvari A TO SU ........ , jednog dana moj prika iznese tića , normalno SKAVOLINA , kad eto ti vraga , UJIDE GA ČELA ZA GLAVU , tić oša u kurac , puka na zijadi puka na pletivima , odnosno puka u mozak , otiša u kurac ,,,,,,,,,,,, eeeeeeeeeee to vam je prvi korak glatkog pivanja , u tome grmu leži zec ,jel nijedna tica nepiva onako dok neode u kurac , TAKO JE NASTA PRVI PRAGLATKI GRDELIN , UNAZAD PAR GODINA , ,,,,,, OSTALO SLIJEDI KAD BUDEM OD VOLJE,, sve sličnosti sa stvarnim događajima nisu sličnosti nego su istine , hahahahja nadam se da se moja iskrenost neće krivo tumačiti , pozzz iz zadra

Šjor Ivica od toga grdelina se sramija faganel i bija je dosta grez ocjena zijade +2 mala zijada i ostalih primjesa.... cheers
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:45 am

EEEE špica eto u pravu si , skavolina mora ujist čela , pa dođe na + 2 , i onda ideš naprid prema glatkima
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 8:55 am

Ivice ja mislim da ga je pcela ujela jel mu zijada zuji ko pcela pa je navukao pcele na sebe svojim zujanjem hahahah ajde malo sale nikad dosta lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 9:03 am

Danas je u Kalaharija dogovoreno veliko druzenje u cast pocetka sirenja grdelina.

Ovu godinu su osim splitskih grdelinasa bili kao gosti Balta , Igor i Damian

Za iduce prolice sprema se velika festa pocetka sirenja,a pozvani su ponovno naravno Balta,

Igor i svakako Braco iz Livna i gosti koje oni zele povesti.

Biti ce prisutni svi ovdasnji glatki,naravno sa svojim grdelinima,

Kruno je zaduzen za pripremu spize, a događaj ce biti na istoj livadi di i ovu godinu.

Meni bi posebna cast bila da dođe profesor eusebio kao poseban gost.

Ocekuje se dvadesetak grdelinasa,a tocan datum ce se naknadno odrediti po dogovoru,

tako da svi mogu doci.

Veliki pozdrav grdelinasima.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 9:04 am

ivica je napisao/la:
EEEE špica eto u pravu si , skavolina mora ujist čela , pa dođe na + 2 , i onda ideš naprid prema glatkima

Znaš sad koliko je vridija kad je dopizdija i čeli pa mu rekla slušaj toliko si grez da te moram ubost..... santa
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 9:06 am

koce je napisao/la:

Danas je u Kalaharija dogovoreno veliko druzenje u cast pocetka sirenja grdelina.

Ovu godinu su osim splitskih grdelinasa bili kao gosti Balta , Igor i Damian

Za iduce prolice sprema se velika festa pocetka sirenja,a pozvani su ponovno naravno Balta,

Igor i svakako Braco iz Livna i gosti koje oni zele povesti.

Biti ce prisutni svi ovdasnji glatki,naravno sa svojim grdelinima,

Kruno je zaduzen za pripremu spize, a događaj ce biti na istoj livadi di i ovu godinu.

Meni bi posebna cast bila da dođe profesor eusebio kao poseban gost.

Ocekuje se dvadesetak grdelinasa,a tocan datum ce se naknadno odrediti po dogovoru,

tako da svi mogu doci.

Veliki pozdrav grdelinasima.

A pošto ima velik broj ptičara šta sa njima kad oni imaju termin.... sunny
[Vrh] Go down
Sina BL

Sina BL

Broj postova : 70

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 11:17 pm

ĐEKO je napisao/la:
ivica.milanovic13 je napisao/la:
Kad će za mene bit jedan glatki da i ja naučim desetak komada?

aj spašavajte!!!!! bounce

Ivica prika za to ces malo sacekat jer ima ovde ticara koi su i pre vas kaparisali jednog VRHUNSKOG mislim na ZIJU

Komandante Koce daj molimte objavi listu cekanja da se zna koje na redu a ne ovako prekoreda i jasam jedan medzu njih zapamti

Haha, pozdrav mestre Makedonski!

Pa sta ce tebi kad si ti napravio par komada ove godine, samo neces da pokazes da ne bi neki morali pojesti i grdelina i kavez! Drazi su ti oni, neg sto grdelina! Sto onda trazis? Ti treba da dijelis po forumu najvise! santa

ps. Daj kume Grande jednu ZIJU, od kuma za kuma! Ako ne da Komandant, dace kum! santa

Pozdrav i svako dobro svima! cheers
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptysri pro 12, 2012 11:51 pm

Pozdrav Sina BL mestre iz DABLINA Very Happy

Ja ne da nemam nego imam i imaosam i IMACU VAZDA pa mogu ti rec da imam grdeline koi su 99 posto cisti a kad kazem CISTI to je bez nijednog svog prirodnog glasa i skarta...jer ja ih SKOLUJEM i necekam da mi padne sa nebesa . kad se kaze SKOLOVAN GRDELIN to se podrazumije DA osim to sto slusa na CD nista drugo nesmije pjevat PA makar imao i najjjbolju ZIJU .............A to sto spominjes moje Kumove i Komandante znaci da ima nesto TOLIKO ste se uplasili sto niko nesme da postavi neki video klip sa vasom takozvanom po vama najispravnijom ZIJADOM jasam reka da dosad u moih 41god nisam CUO ni slicnu ni pribliznu ZIJADU ko sto ima KOCE i njegov kum GRANDE mozda da imaju i drugi ja to neznam ....ZNACI DOSAD TAKVU U GRDELINA NISAM CUOOOOOOOO..sto se tice ostalih forumaa isto tako mnogo dobre su od moih bliskih prikana VINKO I STIPE i njihove su br1

eh mestre iz DABLINA mnogo si me umorio sa ovim postom ..da sam ovako pisao u skolu mozda bi bio i MAGISTAR ILI DEKAN FAKELTETU

SVAKO DOBRO PRIJATELJU cheers
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 12:11 am

G.koce lijep poziv na feštu a nakon saznanja kako su nastali vaši grdelini mogu vam se samo pokloniti na znanju i radu.Čestitam.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 2:57 am

ha ha naravno pravi da si pozvan,tebi je skoro najblize Wink

a ovo glatko pivanje ti je puka srica,nema tu velike filozofije,

malo skartas,pa vratis,pa snimas,pa protreses,pa promuckas,pa opet iznova ..........

...... dok ne izađu glatki cheers
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 3:38 am

ivica je napisao/la:

Jedva čekam nastavak priče Boro.....ja sam ga čuja ...ali izgleda da ti to znaš iz prve ruke...
pozzz
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 3:56 am

Bravo Boro !
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 3:58 am

E moj falsa zijada,to ti je isto ko da cestitas nogometasu koji da autogol..... Shocked
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 4:02 am

BRAVO BORO I JA ČEKAM NASTAVAK PRIĆE
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Emptyčet pro 13, 2012 4:03 am

BRAVO BORO I JA ČEKAM NASTAVAK PRIĆE
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari    Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 10 / 40.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari