Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+35
enver
Sina BL
angjello
ivica
pele
domo
GRANDE
ssarava1
arboret
sole
ivica.milanovic13
KOBAC
DOMENICO
bošket
žuti
lord189
Škuri tić
vrca
KLAPA SINJ
BOCKA
zoran ptice pjevice
Moćun
F I N K O
marko
Grga Zlatoper
frzelin
YOGI
Tič_Bal
grgo
PSIHO
kain
PESTI
Tic_Bal.
ATOMIC
DjordjeVet
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 4:24 am

DOMENICO je napisao/la:
Djordje šta si to reka misa mu maloga!!???? Sad će cili Split i županija na bajakovo u ocake!!!!!!
Daj mi reci jel nastavlja iza zijade??? Smile

Malo bolje citaj DAMIANE

ja san se vec uputija ha ha ha
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 4:39 am

DjordjeVet je napisao/la:
danas sam imao priliku da nakon duuugo vremena u prirodi cujem ocaka par excellance....
putovao sam i na jednoj pumpi blizu granicnog prelaza Bajakovo smo napravili pauzu, izadjem i cujem ocaka kako plete...odavno ni u kavezu, a u prirodi pogotovo nisam cuo pticu sa onakvim pletivima (i po cistoci, i po broju taktova)...zijadu od buke vozila nisam uspio najsrecnije cuti, ali ono sto sam uspio uloviti bilo je izvrsno...
za dvadesetak minuta koliko smo stajali, pjevao je potpuno cisto, bez ijednog nastavka i samo ponavljao tu istu batudu...zao mi je sto nisam imao cime da ga snimim, vrijedilo bi...

na istom mjestu sam imao priliku da vidim drugi par kako vodi dva mlada...bas su poranili, cini mi se...ranije ih nisam vidjao do polovine juna...

ako iti malo valja sad si mu smrtnu kaznu prepisa Smile
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 4:42 am

DOMENICO je napisao/la:
Djordje šta si to reka misa mu maloga!!???? Sad će cili Split i županija na bajakovo u ocake!!!!!!
Daj mi reci jel nastavlja iza zijade??? Smile

gotovo mu je sad sta je piva da piva čin se vidi rič "dobar" isprid riči "oćak" amen mu je ... sunny
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 5:09 am

sve zavisi kako tko gleda.covjek je reka da je bio pola sata i da nije uspio cuti ni jednu zijadu,a vi odmah udrili hajku.sada tek mogu zakljucit da u splitu nema nitko pticu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 7:13 am

arboret je napisao/la:
sve zavisi kako tko gleda.covjek je reka da je bio pola sata i da nije uspio cuti ni jednu zijadu,a vi odmah udrili hajku.sada tek mogu zakljucit da u splitu nema nitko pticu.

Haha olako zaključuješ neke stvari...
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

Broj postova : 172

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 7:34 am

arboret je napisao/la:

Arboret, stoji da ja nemam uho jednog F.K. , Bade ili Baritona, ali znam sta sam cuo...
i nisam rekao da nisam cuo zijadu, vec da je od buke vozila nisam cuo najbolje, sto ne znaci da je ona manje dobra (cuo sam dovoljno da bih sad otisao da jurim tog ocaka... Wink
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypon svi 16, 2011 11:00 pm

isprika ja nisam dobro razumio vaše obrazloženje.nisam ni najmanje razmišljao da necujete dobro nego sam imao sliku kako se vec spremaju za tražit ga.
pozdrav djordje vet još jednom nisam ništa mislio loše.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptyuto svi 17, 2011 6:06 am

arboret je napisao/la:
isprika ja nisam dobro razumio vaše obrazloženje.nisam ni najmanje razmišljao da necujete dobro nego sam imao sliku kako se vec spremaju za tražit ga.
pozdrav djordje vet još jednom nisam ništa mislio loše.

dragi sve dobro cheers
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptyuto svi 17, 2011 7:40 am

dakle, ko je isao po ocaka? priznajte lol!
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptyuto svi 17, 2011 8:06 am

Ja bi otiša po njega ako je zija glatka ali nisi naveja kakva je ha ha ha.Meni se to čini kao da vuk šalje lisicu na janjetinu.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptyuto svi 17, 2011 8:16 am

YOGI ma šta glatki dobro bi bilo da postoji i nategnuta zijada u prirodi. sunny
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptyuto svi 17, 2011 8:22 am

Ima nategnuti koliko oćeš,kad ima u ćibama onda ima i u prirodi.
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysri svi 18, 2011 3:25 am

Yogi, nije njemu zijada losa, koliko sam mogao da cujem od one buke...stoji da nemam Vase iskustvo i uho,ali cuo sam dovoljno....
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysri svi 18, 2011 4:36 am

Đorđe ako si siguran onda ga prebaci u ćibu i uživaj u njemu i njegovim pomladkom
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysri svi 18, 2011 4:59 am

YOGI je napisao/la:
Đorđe ako si siguran onda ga prebaci u ćibu i uživaj u njemu i njegovim pomladkom

da mi je blize, prvo bih otisao po njega, pa tek onda pricao o njemu....plus jos sto je u inostranstvu, pa me nista ne bi spasilo zatvora da sam umjesto lovca postao lovina...
ovako mi ostaje samo da se nadam da cu uskoro imati prilike da ga ponovo cujem, da li na toj pumpi, ili kod nekog od forumasa u cibi... Wink
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptypet svi 20, 2011 8:42 am

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 12:25 am

frzelin je napisao/la:
https://youtu.be/TYSTuUTz6_4

https://youtu.be/jPPlrx4kO90

Dosada najbolji klipovi.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 4:46 am

Bog !!!!!

Isto ka što je danas Subota !!!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 8:06 am

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!!

Isto ka što je danas Subota !!!!!!!

Salu2

Laughing
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 8:09 am

https://youtu.be/n50FMRwnWFI

Zamolio bi sve forumaše da daju svoj komentar viđenoga.... king
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 8:27 am

bariton je napisao/la:
frzelin je napisao/la:
https://youtu.be/n50FMRwnWFI

Zamolio bi sve forumaše da daju svoj komentar viđenoga.... king

koji je ovo?

To je ovi šta češ dobit od njega 1.6.2011.u jaketu.

Jedino te može spasit kiša. Sleep
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 9:00 am

Bravo!!! Svaka cast coviku!!! Ulaze puno za napravit grdelina
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 9:12 am

neka i ja jedva ćekam da čujem tog fenomena o kojem će se pričat sljedećih 50 godina
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysub svi 21, 2011 9:19 am

Ma šta mislili i govorili,covik je vizionar i entuzijast.
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Emptysri lip 01, 2011 8:51 am

Kad neće biti megdana možemo ih makar ovako uporedi

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 9 / 39.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari