Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+35
enver
Sina BL
angjello
ivica
pele
domo
GRANDE
ssarava1
arboret
sole
ivica.milanovic13
KOBAC
DOMENICO
bošket
žuti
lord189
Škuri tić
vrca
KLAPA SINJ
BOCKA
zoran ptice pjevice
Moćun
F I N K O
marko
Grga Zlatoper
frzelin
YOGI
Tič_Bal
grgo
PSIHO
kain
PESTI
Tic_Bal.
ATOMIC
DjordjeVet
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptysri tra 27, 2011 11:18 pm

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!

Evo iman jednu dobronamjernu zamolbu ,a ujedno i kritiku ::: odlučija san da ne stavljam više videa sa youtubea ,a evo i zašto : - slušajući vaše rasprave na forumu o pjesmi gardelina , o ziji , o batudi , o pletivu stječe se dojam da se to sve ima u malom prstu - ALI (uvijek ali) po mome skromnom mišljenju to je samo ponavljanje već davno utvrđenog gradiva (sa rijetkim ,vrlo rijetikim novitetima) u načinu , pa i smjernicama postizanja tog Višeg cilja !!!!!!

I zato da ne duljimo previše i ne mlatimo praznu slamu " toplo bih , dobronamjerno preporučio ako -AKO - netko od vas tzv. i samoprozvanih ptičara postavi jedan dio toga svoga bogatstva na uvid i ostalima !!!!!

I na kraju čisto sumnjam (na žalost) da će itko staviti video jer je uvijek prisutna i kao mač nad vratom visi ona : A što će drugi reći ( mislim na ptičare") jer što ONI kažu to je zakon - nema dalje !!!!!

Eto toliko za ovaj put ( možda san malo odužija , ali mi je baš mrsko gledati na što je taj predivan hobi došao - iman osjećaj da nitko ne drži ptice zbog sebe već da bi se imao sa čim pohvaliti,a još više izazvati zavist kod drugoga tima istomišljenika -------- slabo je to moji ljudi - slabo )

Salu2

Moćune jedini ko je stavija ticu je ovaj barba kojega ja zoven punac, tica je vrlo dobra, jedva kako on kaže, mogu ga srat koliko oće ali oni trenutno nemaju ništa, a kako kažu imali su, hahahaaaaaa. Imam i imao sam su potpuno dvi različite stvari i glagolsko vrijeme. Messi ti je jedini primjer po kojeme se možeš ravnat. Svi drugi dođu kući, stanu isprid ogledala i kažu ja iman pravoga (čitaj: lažu sebe) reka bi Ivo Strava hahahaaa

Moćune niko nema ništa, nisi daleko od njih ne brini se. Sada su stali samo na priče i pričice o tićima i o zijadama a to znači da nema dalje, stali, ukopali se i nemaa daljee..... Šta je bilo bilo je, šta je ko ima ima je... Ajmo srat onoga ko pokušava......

Niko nema ništa.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptysri tra 27, 2011 11:42 pm

sta se tiče silikonskih pletiva to stoji al nebi se složija sa teorijon da će tići to zauvik zadržat niko u ovom poslu mislim hobiju nije nazadan jer će se ptice s generacijama prilagodit glas i zvonkost pletiva na grdelinskoj razini (to je bar moje mišljenje)..i neznan čemu uopće prepirke oko toga čemu tražit dlaku u jajetu ,grešku u nečemu šta se nije odavno čulo a po nekima i nikad ...svak vrti svoje planove svak oće vodu na svoj mlin...ja jesan GMO i to friški tek kršten prije koji misec i pratin G.S i Ž.Č u svakoj njihovoj naumi i planu al opet fala bogu valja malo svoga umišat prilagodit nadožuntat, skinit, osić potrudit se jer nisan jedan od onih koji sidi za stolon i čeka da mu se servira volin sve sam uradit a i mislin da vake rasprave nisu primjerene za forum nego za katrigu i stol dok se pije sokić flower
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptysri tra 27, 2011 11:48 pm

Svaka tebi čast ako ti podivljaš "silikonska" pletiva, samo meni cilj nije podivljavat išta generacijama i generacijama nego stvorit grdelina, baš grdelina, koji će pivat grdelina i koji će imat veršu i grdelinski glas, nekome mogu potpomoć ali držat šta oni držu ne.
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyčet tra 28, 2011 5:11 am

Moćune,

prika u pravu si,a opet i nisi u pravu bar jednin djelon,evo pokusat cu ti objasnit kako ja vidin tu amo rec problematiku.Naime sta se tice ove godine i ovogodisnjih tica jos je rano.Tice pivaju ali jos nisu u topu,pa bi ja pretpostavio da je i to jedan od razloga zasto niko jos ove godine nije stavio svoju ticu.A po meni bi bilo i glupo stavljat zelenog tica.Tzv. konkurencija bi jedva cekala.Nemislin tu nista lose,nego to je jednostavno tako.Postoji tu i drugi problem,a to je nezanje u ovu danasnju aparaturu i stavljanje samog snimka.Otkrit cu ti jednu tajnu,al nemoj nikom rec,ja ti veze neman kako snimit,a kako stavit na forum da ljudi cuju......
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyčet tra 28, 2011 7:23 am

Sve je malo uranilo zbog toplog travnja,ali prave stabilne top forme isto ka i pravog stabilnog vrimena, nema prije šestog miseca.Po prognozi sad 7-8 dana zove kišu i nestabilno,šta je normalno za ovi misec,ali nije normalno za dizanje grdelina.
Triba pratit prirodu.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 01, 2011 12:02 am

Pozdrav svim tićarima.Sve manje pišem i javljam se a mislim da ću i manje.Ako nešta rećeš odma se to mjeri ,šta,zašto? kako?šta on ima?šta je ima?Evo samo da kažem za one koji neznaju da sam prvi uvatija murterane i izabra ono šta me zanimalo ,a svi ostali su bili poslin mene i mojih kumova(pozdrav grandeu).Onda neki tićarćić koji se nije ni rodija komentira da ja nisam ima nikad ništa to je za popizdit.Ako bilo šta rećen odma se misli iz kojeg je ko tabora,a ja nisam iz nikojeg i reću i prijatelju i kumu ako tić ne valja,normalno ako me neko pita za mišljenje.Pošto nisam na onom dr forumu a gosp.euzebio je tražio komentarja ću komentirat.Slušao sam tića toćno dok nije izveo prvu zijadu,poslije sam odma iskljućio jer zijada ne valja a prema tome ni tić,i tu prestaje moj komontar.Dobar tić ima sto mana a loš samo jednu NEVALJA.Nadam sa da ovaj komentar nećete opet krivo shvatit.I na kraju da ponovim ima sam puno pravih zijadi ali malo pravih tića.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypet svi 13, 2011 12:31 am

Bog !!!!!!

što mslite o ovoj pismi - nije po DTP !!!!!!!

http://www.goear.com/listen/c36eec6/kumpliv-u-pesmi-

Salu2
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypet svi 13, 2011 12:45 am

Ne može nego tako!
Svaka mu je na mistu!
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypet svi 13, 2011 1:42 am

Bog !!!!!!!

Ja bi ga uzeja bez razmišljanja !!!!!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypet svi 13, 2011 7:33 am

Ptica piva,to je najvažnije,

sigurno je i ovo necija tradicija,

ja ga baš ne razumin,ali sve OK.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypet svi 13, 2011 8:00 am

Ooooopaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa king
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptysub svi 14, 2011 6:38 am

Bog !!!!!!

Evo još jednog za ocjenu ( napominjem nije po DTP ,ali ima materijala za ........)

https://youtu.be/kjexfbIL1VU

Salu2
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptysub svi 14, 2011 11:56 pm

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!!!

Evo još jednog za ocjenu ( napominjem nije po DTP ,ali ima materijala za ........)

Salu2

Bravo moćune točno tako ovaj tić pripada pivanju DTP...Samo da je malo duža zijada odličan tić po verziji DALMATINSKA TRADICIJA PJEVA... king
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 12:04 am

frzelin je napisao/la:
Moćun je napisao/la:

Bog !!!!!!

Salu2

Bravo moćune točno tako ovaj tić pripada pivanju DTP...Samo da je malo duža zijada odličan tić po verziji DALMATINSKA TRADICIJA PJEVA... king
Procitaj Frzzz malo bolje sta je Mocun napisa pa da sve bude po ps-u.......
[Vrh] Go down
KOBAC

KOBAC

Broj postova : 249

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 12:42 am

Zar mora biti po nekoj tradiciji.Lijep je i krasno pjeva,možda je nekom i to dovoljno.
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:01 am

Bravo Kobac,i ja se s tobom slazem.Opaska ti je na mjestu.Svi mi koji ganjamo pjev smo stp ili dtp(nazovi kako oces jer trazimo isto),a ima i ovih ostalih koji su puno pametniji i bezbrizniji od nas......Bitno da se uziva.....
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:06 am

KOBAC je napisao/la:
Zar mora biti po nekoj tradiciji.Lijep je i krasno pjeva,možda je nekom i to dovoljno.

Kobac neznam koliko se razumite u grdelinov pjev ono je tipično kako treba pivat grdelin po DTP. Mad
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:12 am

E moj Frzz kome ti vodu mutiš......A šta forsiraš podjele,nece ti uspit......Samo da znaš,niko nije ni glup ni naivan.....Svi mi tezimo istomu a ti govori, pisi sta oces i ovo sta san ti sad napisa shvati kako oces.....Budi mi pozdravljen i stoj mi dobro......Ako vidis digdi Kobca pocasti ga pićem pa ću ti ja refat pare....Zivili mi oba....
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:25 am

vrca je napisao/la:
E moj Frzz kome ti vodu mutiš......A šta forsiraš podjele,nece ti uspit......Samo da znaš,niko nije ni glup ni naivan.....Svi mi tezimo istomu a ti govori, pisi sta oces i ovo sta san ti sad napisa shvati kako oces.....Budi mi pozdravljen i stoj mi dobro......Ako vidis digdi Kobca pocasti ga pićem pa ću ti ja refat pare....Zivili mi oba....
Pozdrav king

Teško da mogu počastit kobca on puno jede tića a meni to smeta.
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:42 am

Ha ha Frzzz.....Jak si skroz,bitno da ti uzivas,to je najbolje.....Zivija!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:45 am

Evo opet inspiracija za pisanjem. Većina ljudi koje ja poznajem i na neki način se i družim snjima imaju u sebi jednu dozu zloće, neko veću neko manju.Mjernu jedinicu za tu zloću nazvaću ričima našeg zajedničkog prijatelja Mali Mate.E sada ovaj uvod je dug radi ljudi koji ne razume našu priču i zafrkanciju iz kalaharija . Frzelin je odličan čovik i moj prijatelj ,bez obzira šta on mislija u zadnje vrime,to je čovik koji ajmo reć cili svoj život živi u svitu tićije i jedan je od onih koji zbilja može pripoznat kvalitetu pisme grdelina.Ja ga gledam ovako:dobar, pošten ,vridan , poznaje tićiju ,nije bahat ........,ali ima jedan veliki problem. Pod nekim ili nečijim pritiskom on se razljuti, padne pod uticaj okoline i sve ove karakteristike kojima sam ga opisa nestanu ka rukom odnesene,dogodi se neka transformacija u njemu i iz njega izbijaju skroz suprotne, njegovim stvarnim, misli i osobine kojima sam ga opisa. Čak sam se jedno vrime i ljutija na njega dok nisam svatija da on nije kriv.Jedini krivac koji uvlači našeg prijatelja frzelina u neželjena djela je jako opasni Mali Mate koji se probudi u njemu kad najmanje triba i razdraži ga i odvede u skroz krivom smjeru, itako mlati njime i njegovim i tuđim ričima izrečenim iz njegovih usta po semu i svakome.LJudi frzelina stvarno smatram prijateljem i opet ću se ponoviti dobrim momkom, dobre duše,samo :kako ga vratit , kako mu pomoć, kako ISTIRAT MALOG MATU iz njega dok je još vrime ,jer izgubit pravog frzelina bila bi velika šteta za nas i cilu tićiju.PRIJATEJU POZDRAV I BORI SE PROTIV MALOG MATE.
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptyned svi 15, 2011 1:47 am

E i zaboravija san.Nemoj da te banira,otkrija si ga......Koji propust si napravija,naidit ce se Kobac......Nadan se da ti nece zamirit.....
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypon svi 16, 2011 2:31 am

Pilana ova ti je dobra!
Mjerna jedinica za zloću...mali Mate.
hahahahahaha
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

Broj postova : 172

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypon svi 16, 2011 2:50 am

danas sam imao priliku da nakon duuugo vremena u prirodi cujem ocaka par excellance....
putovao sam i na jednoj pumpi blizu granicnog prelaza Bajakovo smo napravili pauzu, izadjem i cujem ocaka kako plete...odavno ni u kavezu, a u prirodi pogotovo nisam cuo pticu sa onakvim pletivima (i po cistoci, i po broju taktova)...zijadu od buke vozila nisam uspio najsrecnije cuti, ali ono sto sam uspio uloviti bilo je izvrsno...
za dvadesetak minuta koliko smo stajali, pjevao je potpuno cisto, bez ijednog nastavka i samo ponavljao tu istu batudu...zao mi je sto nisam imao cime da ga snimim, vrijedilo bi...

na istom mjestu sam imao priliku da vidim drugi par kako vodi dva mlada...bas su poranili, cini mi se...ranije ih nisam vidjao do polovine juna...
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Emptypon svi 16, 2011 4:21 am

Djordje šta si to reka misa mu maloga!!???? Sad će cili Split i županija na bajakovo u ocake!!!!!!
Daj mi reci jel nastavlja iza zijade??? Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 8 / 39.Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari