| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+35enver Sina BL angjello ivica pele domo GRANDE ssarava1 arboret sole ivica.milanovic13 KOBAC DOMENICO bošket žuti lord189 Škuri tić vrca KLAPA SINJ BOCKA zoran ptice pjevice Moćun F I N K O marko Grga Zlatoper frzelin YOGI Tič_Bal grgo PSIHO kain PESTI Tic_Bal. ATOMIC DjordjeVet 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 01, 2011 9:18 am | |
| Messi da ti je Šimunđa u jaketu... |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 01, 2011 10:19 am | |
| Svi vi koji kažete za bizarovog tica da je vrh vrhova, dobro poslusajte šta je Grdelin otpiva prije i nakon batude! pa nedrzimo mi papagaje nego grdeline! Svaki nedefiniran, krestavi, ili bilo koji ton van škvare je ogromna GRESKA! Neoprostiva ali svaka čast na trudu, covik ima volju! | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| |
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 02, 2011 3:28 am | |
| Ma koji vrh vrhova to nije ni podnožje to je ispod zemlje,to je katastrofa.Po izjavama se vidi da se totalno razlikujemo nekome je to tić o kome će se pričat 50 godina,a nekome šljam.Domeniko spominje ispred i izad zije a šta je sa samon zijadom "osićeno nategnuta"a šta je sa glasom,ako ono piva grdelin ono je i za baštardu vrlo loše.Ja tu nisam čuo ništa dobrog .I za kraj čestitam Koci osvitla je obraz normalnom uzgoju a gmo neka čeka još 50 godina ,ali doće opet zima opet će bit inekcija ali u lubanju. | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 02, 2011 3:39 am | |
| Nisam namjerno spomenuo zijadu, jer sve da je ona neznam kakva sa onim krikovima i krestanjima Grdelin nemore bit dobar! Boja glasa je takva kakva je, Grdelin je iskopirao ono šta je slušao! Za moj pojam je bolji svaki tic sa grane pa makar ima i trrrr i cjacja i male zijade! Prirodan je! Grdelin je! Nije CD! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 02, 2011 4:08 am | |
| Necu komentirat inoxovog grdelina jer je jedna batuda kroz veršu malo za
ukupnu ocjenu,pogotovo preko snimke.
Ali,moram ovo kazat,
u samoj zijadi nema slova R Č Ž G,kao ni u CD-u koji piva u pozadini.
Znaci, bez obzira na izvedbu same zijade na ovoj snimci,oni su na dobrom putu.
Na putu su da dođu do lipe,liše,meke,glatke zijade,a to je najvažnije.
Na stranu karanja i podjebavanja,ja cu uvik kazat ono šta cujem.
Zato mi je sad još više žaj šta nije izaša na livadu,ali covik ima svoje razloge,
svjesno se povuka i ja to poštujem. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lip 03, 2011 3:52 am | |
| Koji ste vi tićari,nemate muda reć šta mislite nego izad leđa govorite .Čitam na ćetu a i preko mobitela se komentira ali malo ko otvoreno da kaže svoje mišljenje.A gospodinu euzebiju da odgovorin da su pojedini ptićari gadili grandine a da ih nisu ni čuli a oni su bili 100 svjetlosnih godina ispred onog šaljivog videa.A to možete provjeriti i kod gazda od tih tića ako imaju morala o kojem uvjek govore pa neka oni usporede i ocjene. A ako je ono nekome dobro onda je to ono o sasvim drugaćijem sportu. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lip 03, 2011 5:01 am | |
| Ma sta da ko rece,sta da ko komentira kad se nema sta komentirat.Nagadjat jel ono piva tica,nepiva,otvara kljun,neotvara,cd ili nije cd je pomalo i smisno....Da smo culi koju batudu pa da izmjenimo misljenje to je u redu,ovako mi vise pari ka neki realiti show u kojem se nekomentira pisma nego je pitanje da li je ko uopce piva... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 05, 2011 7:01 pm | |
| Evo prošla je i ova zlatna brokva(koliko ćujem prije bi se trebala zvat ruzinava) i opet se koliko ćujem nije snimala.Šteta što to nisu podjelili sa ostalim forumašima,nije vrag da niko nema kameru.Mislim da bi trebali pokazat sa ćim split raspolaže kakve su to tice koje se goje po stp.Svaka ćast Rami i njihovim tićarima oni sve snime i ne srame se stavit na internet. | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 05, 2011 8:50 pm | |
|
Snimiti ---- teško je kome pošlo za rukom
sve te snove i priče posnimati !!!!!!
Salu2
| |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 1:56 am | |
| Pa nije valjda toliko skupa kamera za snimanje? | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 2:30 am | |
| A ko će platit sram.Kaže mi ćovik koji je bija na toj brokvi da je njega sram ali i da se još uvik smije šta se sve donilo na stp.Imaju oni svi kamere jer svi oni snimaju svoje fenomene tijekom cijele godine ali nisu snimili najvažniji događaj godine jer bi se onda razotkilo ko šta ima.Nije sramota reć da nemaš ništa,veća je sramota i zabluda govorit da imaš klase a nakraju se ljudi smiju kad ih doneseš. | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 4:56 am | |
| Nije sramota rec da nimas, nego svi se srame rec da neznaju napravit grdelina, svi su samoprozvani mestri a mestri sve znaju, mestru nitko netriba rec kako! | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 7:26 am | |
| a judi moji ja san ovo svatija sve ka jednu veliku zajebanciju,ne valja bit previše ozbiljan u životu...jer ako ćemo tražit grdelina po STP-u sa zijadon i kolumbaron od dvi minute,bez nastavka iza zije,hehhehehehe to nemoreš namontirat od 10 najboljih grdelina svih vrimena u ovomen našem gradu...a jopet ni to nebi nekom valjalo...pokrij se s čime moreš,a lagat,škercavat i bacat na zajebanciju... pa bar danas to nije teško... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 7:44 am | |
| Ha ha ha,
baš tako Grga,svaka ti je na mistu. |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 7:52 am | |
| Lako se tebi koce zajebavat,pobjedija si prvake u gmo u pivanju a sad si ih pobjedija i u parenju.Samo meni se najviše sviđa ono na poćetku snimka to će malo ko snimit ako me razumiš o ćemu govorim. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lip 07, 2011 8:54 am | |
| Ima li netko od vas svih forumasa snimku vrhunske zijade??? Znaci, otpivane od strane grdelina, neproduzavane i ne od bastarde!!!
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 08, 2011 3:34 am | |
| - DOMENICO je napisao/la:
- Ima li netko od vas svih forumasa snimku vrhunske zijade???
Znaci, otpivane od strane grdelina, neproduzavane i ne od bastarde!!!
Mislim da bi jedino ti to moga imat |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 08, 2011 9:29 am | |
| Hahahahahahaha, pa nebi pita da iman! Ajde ajde ima neko, plaćam duplo vise nego bizar! | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 08, 2011 9:42 am | |
| kakva su ovo vrimena došla pa da se za jednu snimku samo dju veliki novci a tići će se još malo i zaboravit | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 08, 2011 10:05 am | |
| Uzeja bi ja rado i tica ako ima ko viška! Mislim kupio, netriba mukte! cjena nebitna, samo znaš kakvo je stanje kad ni snimku nemos kupit! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 08, 2011 8:02 pm | |
| Boduleeee zakasni si 30 godina hahahaha Tad su ti splitski meštri bili na vrhuncu. |
|
| |
ssarava1
Broj postova : 13 Points : 16 Join date : 17.01.2011 Age : 57 Lokacija : Mostar
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 08, 2011 10:22 pm | |
| Rođak, imaš ti snimak od Cara a bolje nikad više | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|