Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+35
enver
Sina BL
angjello
ivica
pele
domo
GRANDE
ssarava1
arboret
sole
ivica.milanovic13
KOBAC
DOMENICO
bošket
žuti
lord189
Škuri tić
vrca
KLAPA SINJ
BOCKA
zoran ptice pjevice
Moćun
F I N K O
marko
Grga Zlatoper
frzelin
YOGI
Tič_Bal
grgo
PSIHO
kain
PESTI
Tic_Bal.
ATOMIC
DjordjeVet
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 01, 2011 9:18 am

Messi da ti je Šimunđa u jaketu... Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 01, 2011 10:19 am

Svi vi koji kažete za bizarovog tica da je vrh vrhova, dobro poslusajte šta je Grdelin otpiva prije i nakon batude! Smile
pa nedrzimo mi papagaje nego grdeline! Svaki nedefiniran, krestavi, ili bilo koji ton van škvare je ogromna GRESKA! Neoprostiva
ali svaka čast na trudu, covik ima volju!
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 01, 2011 7:29 pm

DOMENICO je napisao/la:
Svi vi koji kažete za bizarovog tica da je vrh vrhova, dobro poslusajte šta je Grdelin otpiva prije i nakon batude! Smile
pa nedrzimo mi papagaje nego grdeline! Svaki nedefiniran, krestavi, ili bilo koji ton van škvare je ogromna GRESKA! Neoprostiva
ali svaka čast na trudu, covik ima volju!

teško je s tićarima pričat o svojim tićima,o tuđim je puno lakše Wink
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyčet lip 02, 2011 3:28 am

Ma koji vrh vrhova to nije ni podnožje to je ispod zemlje,to je katastrofa.Po izjavama se vidi da se totalno razlikujemo nekome je to tić o kome će se pričat 50 godina,a nekome šljam.Domeniko spominje ispred i izad zije a šta je sa samon zijadom "osićeno nategnuta"a šta je sa glasom,ako ono piva grdelin ono je i za baštardu vrlo loše.Ja tu nisam čuo ništa dobrog .I za kraj čestitam Koci osvitla je obraz normalnom uzgoju a gmo neka čeka još 50 godina ,ali doće opet zima opet će bit inekcija ali u lubanju.
[Vrh] Go down
DOMENICO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyčet lip 02, 2011 3:39 am

Nisam namjerno spomenuo zijadu, jer sve da je ona neznam kakva sa onim krikovima i krestanjima Grdelin nemore bit dobar! Boja glasa je takva kakva je, Grdelin je iskopirao ono šta je slušao!
Za moj pojam je bolji svaki tic sa grane pa makar ima i trrrr i cjacja i male zijade! Prirodan je! Grdelin je! Nije CD!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyčet lip 02, 2011 4:08 am

Necu komentirat inoxovog grdelina jer je jedna batuda kroz veršu malo za

ukupnu ocjenu,pogotovo preko snimke.

Ali,moram ovo kazat,

u samoj zijadi nema slova R Č Ž G,kao ni u CD-u koji piva u pozadini.

Znaci, bez obzira na izvedbu same zijade na ovoj snimci,oni su na dobrom putu.

Na putu su da dođu do lipe,liše,meke,glatke zijade,a to je najvažnije.

Na stranu karanja i podjebavanja,ja cu uvik kazat ono šta cujem.

Zato mi je sad još više žaj šta nije izaša na livadu,ali covik ima svoje razloge,

svjesno se povuka i ja to poštujem.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptypet lip 03, 2011 3:52 am

Koji ste vi tićari,nemate muda reć šta mislite nego izad leđa govorite .Čitam na ćetu a i preko mobitela se komentira ali malo ko otvoreno da kaže svoje mišljenje.A gospodinu euzebiju da odgovorin da su pojedini ptićari gadili grandine a da ih nisu ni čuli a oni su bili 100 svjetlosnih godina ispred onog šaljivog videa.A to možete provjeriti i kod gazda od tih tića ako imaju morala o kojem uvjek govore pa neka oni usporede i ocjene. A ako je ono nekome dobro onda je to ono o sasvim drugaćijem sportu.
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptypet lip 03, 2011 5:01 am

Ma sta da ko rece,sta da ko komentira kad se nema sta komentirat.Nagadjat jel ono piva tica,nepiva,otvara kljun,neotvara,cd ili nije cd je pomalo i smisno....Da smo culi koju batudu pa da izmjenimo misljenje to je u redu,ovako mi vise pari ka neki realiti show u kojem se nekomentira pisma nego je pitanje da li je ko uopce piva...
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyned lip 05, 2011 7:01 pm

Evo prošla je i ova zlatna brokva(koliko ćujem prije bi se trebala zvat ruzinava) i opet se koliko ćujem nije snimala.Šteta što to nisu podjelili sa ostalim forumašima,nije vrag da niko nema kameru.Mislim da bi trebali pokazat sa ćim split raspolaže kakve su to tice koje se goje po stp.Svaka ćast Rami i njihovim tićarima oni sve snime i ne srame se stavit na internet.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyned lip 05, 2011 8:50 pm

Snimiti ---- teško je kome pošlo za rukom

sve te snove i priče posnimati !!!!!!

Salu2

[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 1:56 am

Pa nije valjda toliko skupa kamera za snimanje? lol!
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 2:30 am

A ko će platit sram.Kaže mi ćovik koji je bija na toj brokvi da je njega sram ali i da se još uvik smije šta se sve donilo na stp.Imaju oni svi kamere jer svi oni snimaju svoje fenomene tijekom cijele godine ali nisu snimili najvažniji događaj godine jer bi se onda razotkilo ko šta ima.Nije sramota reć da nemaš ništa,veća je sramota i zabluda govorit da imaš klase a nakraju se ljudi smiju kad ih doneseš.
[Vrh] Go down
DOMENICO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 4:56 am

Nije sramota rec da nimas, nego svi se srame rec da neznaju napravit grdelina, svi su samoprozvani mestri a mestri sve znaju, mestru nitko netriba rec kako!
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 7:26 am

a judi moji ja san ovo svatija sve ka jednu veliku zajebanciju,ne valja bit previše ozbiljan u životu...jer ako ćemo tražit grdelina po STP-u sa zijadon i kolumbaron od dvi minute,bez nastavka iza zije,hehhehehehe to nemoreš namontirat od 10 najboljih grdelina svih vrimena u ovomen našem gradu...a jopet ni to nebi nekom valjalo...pokrij se s čime moreš,a lagat,škercavat i bacat na zajebanciju... pa bar danas to nije teško... cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 7:44 am

Ha ha ha,

baš tako Grga,svaka ti je na mistu.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 7:52 am

Lako se tebi koce zajebavat,pobjedija si prvake u gmo u pivanju a sad si ih pobjedija i u parenju.Samo meni se najviše sviđa ono na poćetku snimka to će malo ko snimit ako me razumiš o ćemu govorim.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 8:00 am

Ma sve je to Jogi hobi i zajebancija,

nevaja shvacat ozbiljno,jer vrlo lako moš propuvat jocolor geek scratch
[Vrh] Go down
DOMENICO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptyuto lip 07, 2011 8:54 am

Ima li netko od vas svih forumasa snimku vrhunske zijade???
Znaci, otpivane od strane grdelina, neproduzavane i ne od bastarde!!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 3:34 am

DOMENICO je napisao/la:
Ima li netko od vas svih forumasa snimku vrhunske zijade???
Znaci, otpivane od strane grdelina, neproduzavane i ne od bastarde!!!

Mislim da bi jedino ti to moga imat king
[Vrh] Go down
DOMENICO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 9:29 am

Hahahahahahaha, pa nebi pita da iman!
Ajde ajde ima neko, plaćam duplo vise nego bizar!
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 9:42 am

kakva su ovo vrimena došla pa da se za jednu snimku samo dju veliki novci a tići će se još malo i zaboravit
[Vrh] Go down
DOMENICO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 10:05 am

Uzeja bi ja rado i tica ako ima ko viška! Mislim kupio, netriba mukte! Smile
cjena nebitna, samo znaš kakvo je stanje kad ni snimku nemos kupit!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 8:02 pm

Boduleeee zakasni si 30 godina hahahaha lol! Tad su ti splitski meštri bili na vrhuncu.
[Vrh] Go down
ssarava1

ssarava1

Broj postova : 13

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 10:22 pm

Rođak, imaš ti snimak od Cara Smile a bolje nikad više
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Emptysri lip 08, 2011 11:40 pm

DOMENICO je napisao/la:
Uzeja bi ja rado i tica ako ima ko viška! Mislim kupio, netriba mukte! Smile
cjena nebitna, samo znaš kakvo je stanje kad ni snimku nemos kupit!

nemoj bit uvjeren,a i znaj da se ono pravo nikad nemože pinezima kupit Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 10 / 39.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari