| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|
+60Sina BL bevanda macak Nemam nista! kukuljas novavarosbl hipy patrik Ante lubinko Markan pujdo Galeb lorena1990 lord189 ivica.milanovic13 Gigo prava zijada CIBO frzelin cicibli tlonk tlonk Grga Zlatoper gare PSIHO sole Altum Škuri tić Vedran ĐEKO MONSTRUMO bošket miro katic brabus faraon KOBAC DARKO-M DjordjeVet ivica portulata F I N K O eumox Tic_Bal. angjello nicaze probiotik frickočak domo PESTI arboret pele DOMENICO vrca kain Jandrek enver YOGI VELE1 Moćun euzebio 64 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 24, 2013 8:19 am | |
| Svaka čast to su bili vizionari , bilo je ljudi prije 30 godina koji su bili ekološki osvješteni , dok su drugi bili uvjereni da je minu u more baciti normalno skroz , da je stuć cilu obalu zbog prstaca normalno , nasuti more normalno i da nenabrajam , ......... | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 24, 2013 8:23 am | |
| vidis ja nisam jedan od takvih, i meni je gust jist prstace, divlje ptice itd, ali nikad to necu radit zato sta je to devastiranje prirode! | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 24, 2013 8:39 pm | |
|
A što ćemo sutra ???
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 2:59 am | |
| SPLIT OPEN 2013
Gospodo forumaši svi znate da se vec nekoliko godina u Splitu održava tradicionalno
takmicenje pjeva grdelina koje je osmislio g.Selak.Dosada nisam prisustvovao tom takmicenju
jer se ne slažem u nekim stvarima bodovanja,ali kako je to jedino takmicenje sa tocno
određenim standardom i pravilima,ja se ove godine prijavljujem i izazivam i pozivam sve
one, koji mene prozivaju zadnjih godina, da se prijave i pojave sa svojim grdelinom.Poligon
događanja je neutralan,nov,kako meni tako i njima.Pozivam i izazivam sve,od Zadra (Pesti),
preko Vinka do Makarske (Škuri Psiho itd),a s posebnim guštom izazivam skavoline
da donesu najjaču postavu koju imaju,pa da vidimo kome grdelin piva svi svi ziiiii,a kome
trrrrrrrrvrđđđđđijuuutrrrrrr,
da vidimo koji ce to dasa dobit mog Murinja i Chuk Norisa,
da vidimo koji ce to udrit više batuda sa dužom zijadom od njih dva,
da vidimo cija majka crnu vunu prede,
i da napokon dokrajcim mrtvace koji su odavno mrtvi a još to neznaju.
Gospodo prva subota u šestom mjesecu je vaša.
Ja sam vec kontaktirao g.Selaka i prijavio se.
Ps.Ne odgovaram na nikakve žice i replike do 01.06 Subota 2013 g.
Čekam vas. |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| |
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 4:32 am | |
| | |
|
| |
pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 4:40 am | |
| - koce je napisao/la:
- SPLIT OPEN 2013
Gospodo forumaši svi znate da se vec nekoliko godina u Splitu održava tradicionalno
takmicenje pjeva grdelina koje je osmislio g.Selak.Dosada nisam prisustvovao tom takmicenju
jer se ne slažem u nekim stvarima bodovanja,ali kako je to jedino takmicenje sa tocno
određenim standardom i pravilima,ja se ove godine prijavljujem i izazivam i pozivam sve
one, koji mene prozivaju zadnjih godina, da se prijave i pojave sa svojim grdelinom.Poligon
događanja je neutralan,nov,kako meni tako i njima.Pozivam i izazivam sve,od Zadra (Pesti),
preko Vinka do Makarske (Škuri Psiho itd),a s posebnim guštom izazivam skavoline
da donesu najjaču postavu koju imaju,pa da vidimo kome grdelin piva svi svi ziiiii,a kome
Čekam vas. ooo,biće frke! sad ste ga najebali! | |
|
| |
faraon
Broj postova : 58 Points : 58 Join date : 20.01.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 4:55 am | |
| Onaj koga ti pobijediš nebi se triba više bavit pticama!!!Jedva čekam satrat te tvoje PLJUVAČE !!!PICVI PICVI ICI ......SVI SVI ZI.. HA HA HA ..... | |
|
| |
faraon
Broj postova : 58 Points : 58 Join date : 20.01.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 5:17 am | |
| A ovo TRRRRRVRĐIIUTRRRRR bit ću pristojan ka i uvik pa te neću vriđat(iako ti to želiš)ali ću te sigurno upitat kad se sritnemo u koga si ti čuo da tako nešto ružno grdelin piva!!!! | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 7:04 am | |
| prošle godine je bilo jedno janje,ove se godine nadan da će bit 3-4 i to najmanje,Koce svaka čast to je ono što su mnogi željeli čuti,samo nemoj zaboraviti jedna ptica po čovjeku ,želio bih da se daljnja rasprava održi u ovom borbeno-sportskom duhu kakvi i priliči tičarstvu ,naravno uz zafrkanciju i smij a ne uz grube riči i bezobrazna podbadanja ako se neko želi kladit ima vrimena razmislit o tome jer tablice sa koeficientima će biti objavljene u 5 misec pred samo natjecanje | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 7:36 am | |
| Spašavaj se ko može,ovo vam stvarno nije trebalo,naljutili ste kocu i sad će se sve otkrit i vidit čija majka crnu vunu prede hi hi hi hi hi.Đon vejn (sam protiv svih) | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 7:59 am | |
| hahahahaha da sam, ima vas baren 20 hihihhihhi | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 8:31 am | |
| Ako bog da vidimo se na split open 2013 pozzz iz zadra . | |
|
| |
Ante
Broj postova : 7 Points : 7 Join date : 19.01.2013
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 8:33 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Spašavaj se ko može,ovo vam stvarno nije trebalo,naljutili ste kocu i sad će se sve otkrit i vidit čija majka crnu vunu prede hi hi hi hi hi.Đon vejn (sam protiv svih)
Jole nije koce izazva nikoga nego samo napokon izaša na javno sučeljavanje šta pozdravljam bez obzira na njegov komentar, ali neka i to uđe u folklor pred nastup.Napokon će doći i taj dan a onda će se stvarno vidit čija majka crnu vunu prede,pa čija prela da prela neka bude šta triba bit.Drago mi je šta sam ja inicijator svega iveselim se tom događaju i još jedan put pozdravljam odaziv na moj poziv neka se razmirice riješavaju na brokvi na neutralnom terenu .U naprid čestitam svima koji će se još odazvat jer očekujem veliki odaziv . P.S. Ovo kocino prihvaćanje brokve smatram kao i sami izlazak na teren i ja u ime svih skavolinaša i kao inicijator brokve pozivam sve forumaše da od današnjeg dana prekinu negativnu konverzaciju ili je makar smanje na minimum .Veliki pozdrav BROKVI , ona će pokazat čija majka crnu vunu prede.I Jole nije koce sam protiv svih jer na selakovom natjecanju se zna kako se mora pobjedit. | |
|
| |
brabus
Broj postova : 50 Points : 54 Join date : 15.01.2011 Age : 48 Lokacija : Split-Livno
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 8:35 am | |
| Mislim da ce ove godine biti vrlo zanimljivo... Ako bog da pa sve bude kako treba vidimo se na SPLIT OPEN-u! Ne znam samo dal ce se moc prijaviti GMO-generacija ? ako moze,onda i ja imam jednoga za takmicenje! Pozdrav ljudima dobre volje! | |
|
| |
lubinko
Broj postova : 74 Points : 74 Join date : 26.12.2012 Lokacija : BRAČ
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 9:24 am | |
| Naprid Koce. Forum je oživi a jo navijen za tebe,brž i jo dojden sa grdelinom a ako budeš prvi jo častim broškega jančića. | |
|
| |
gare
Broj postova : 60 Points : 62 Join date : 25.09.2011
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 9:39 am | |
| - lubinko je napisao/la:
- Naprid Koce. Forum je oživi a jo navijen za tebe,brž i jo dojden sa grdelinom a ako budeš prvi jo ča
stim broškega jančića. To ti je ka da se ti utrkuješ sa BOLTON na 100 metara a ja ti kažen dobiješ li ga vodin te gledat kako dica ližu sladoled ! Tog jančića čeka još duuuuuuuuuuuuuuug život gledajući po tome,zato dooobro marendaj prije nego kreneš ! A viruj mi posli ti neće bit do jića !! POZDRAV | |
|
| |
domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 9:45 am | |
| evo svaka čast Koce tako treba,imaš dobre gtrdeline i to si triba i ranije napravit, evo i ja se pridruzujem tom takmičenju i doniču najbolje šta imam,pozdrav | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 10:02 am | |
| - koce je napisao/la:
- SPLIT OPEN 2013
Čekam vas. Trpija je moj SOKOL svašta pa more i kojeg LIŠOG u živo. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 10:18 am | |
| bogami zaradit će klaonica,pečenjara,vinarija,Dalmacija vino,čoban čiji su janjčići ništa to nije bitno jer vidim bit će veselo i interesantno...oko organizacije bi se trebalo dobro pobrinuti jer puno će svita bit tu,velik je to tramak šta se tiče organizacije tribalo bi neku javnu površinu riješit,neko igralište,neku ledinu,objavit organima reda da će se održat skup,nać sponzore i zvat televiziju da to sve snimi i da se napravi pravo natjecanje u visokom rangu | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 10:50 am | |
| di ces zvat policiju luđače jedan!!!!!!!!! jedini koji smi donit je koce jer on je pravi uzgajivac, ajde more i dome! a ovi drugi bi odma u pržun | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 10:58 am | |
| - domo je napisao/la:
- evo svaka čast Koce tako treba,imaš dobre gtrdeline i to si triba i ranije napravit, evo i ja se pridruzujem tom takmičenju i doniču najbolje šta imam,pozdrav
Nakon što je Cezar s jednom legijom prešao rijeku Rubikon (10. siječnja 49. pr. kr.) koja je bila granica između Galije i Italije što je značilo početak napada odnosno grašanskog rata.Tom prilikom je izrekao poznatu rečenicu: "Alea iacta est !" ili ti ga "kocka je bačena" - Ta rečenica i danas označava kao i onda točku koju smo prošli i od nje više nema povratka,nadam se da je tako i po pitanju ovoga izazova kojeg je Koce koliko se da primjetiti s oduševljenjem i samouvjerenošću prihvatio,što je odličan primjer ostalima,samo naprid ovo je već davno trebalo biti ovako | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 11:00 am | |
| | |
|
| |
pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 11:05 am | |
| e ljudi moji,što bi ja volio doć na tu janjetinu,nemate pojma! želim vam svima,koji tamo budete,da uživate i guštate u tićima i da taj okršaj prođe u miru i dostojanstvu,kako i dolikuje lijep pozdrav svima od Pujde | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet sij 25, 2013 8:54 pm | |
|
Rukavica je bačena !!!!
Salu2
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
| |
|
| |