Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u

Go down 
+60
Sina BL
bevanda
macak
Nemam nista!
kukuljas
novavarosbl
hipy
patrik
Ante
lubinko
Markan
pujdo
Galeb
lorena1990
lord189
ivica.milanovic13
Gigo
prava zijada
CIBO
frzelin
cicibli
tlonk tlonk
Grga Zlatoper
gare
PSIHO
sole
Altum
Škuri tić
Vedran
ĐEKO
MONSTRUMO
bošket
miro katic
brabus
faraon
KOBAC
DARKO-M
DjordjeVet
ivica
portulata
F I N K O
eumox
Tic_Bal.
angjello
nicaze
probiotik
frickočak
domo
PESTI
arboret
pele
DOMENICO
vrca
kain
Jandrek
enver
YOGI
VELE1
Moćun
euzebio
64 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Next
Autor/icaPoruka
arboret

arboret

Broj postova : 299

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 3:53 am

a molio bi da mi recete koga vi ovdje smatrate i držite da su dobri meštri.
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 5:04 am

pa oni koji znaju sta im tići pivaju
[Vrh] Go down
VELE1

VELE1

Broj postova : 40

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 5:09 am

YOGI je napisao/la:
Ja se Vele slažem sa svime šta si reka u potpunosti,slažem se i ne priznam tu bikijadu jer stvarno ima gluvaša.I dobro si reka zašto da oni ocjenjuju sve vrste pivanja.Ja predlažem da se uvedu kategorije(kao npr u automobilizmu)i da se onda takmiće recimo skavolini u skupini skavolina glatki u skupini glatkih gmo u skupini gmo itd itd.I onda bi se znalo prvak u skavolinima prvak u glatkima i prvak u gmo.I sudci se ne bi mogli mišat ako sudi u jednima ne može u drugima,eto šta vam se ćini od mog prijedloga.
Jole pa bar si ti pametan čovik.Al ti neznaš da ima skavolina sa finom zijadom, možda i finijom od te vaše glatke,a osim toga pa nije vrag da postoje samo skavolinsko pivanje,to vaše "glatko pivanje, i gmo.Bikijada je bikijada.Jole samo citiram tebe i kocu ,vaše komentare na selakovo takmičenje.I ja sam se složija da je to obična bikijada ali sam i osta pri tome .Koja je razlika između vašeg i selakovog takmičenja (osim da sad postoji i više vrsta grdelina) i zašto se tako visoo izdižete .Jole evo ja imam skavolina i nema ni natezaču ni grezaču niti ne nastavlja ,a ti si skavolinske zijade sve strpa u grezače i prije nego si ih čuja.Stalno podcjenjuješ to pivanje iz kojeg je u stvari i nastalo to vaše "glatko" pivanje.Batuda vaših tića su prva dva,tri takta skavolinskog pivanja a i ja sam čuja i kod vaših tića i falše batude,i nategnute zijade ,bez obzira šta vi govorite da su "glatke"(koji je to uopće izraz) i ne sviđa mi se to vaše pivanje pa ga ne gadim niti sumnjam da se može nešto i kvalitetno čut.Daj jole nemoj pljucat po svojim ričima , ostani dosljedan , sebi . Ako baš i oćeš mogu stavit na forum i ono šta ste držali i ti i koce a na kraju i ja ,samo puno kraće od vas, pa mi ocjeni to pivanje.I za kraj probiotik je dobro reka svi mi znamo šta je ispravna zijada išta je lipše za uvo , pa smatram da će vaša bikijada biti još veće sranje od selakove jer je i organizirate sa predrasudama.PS koje je ono vaše pivanje i odakle potiče?
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 5:36 am

po meni trenutno ne postoji pivanje koje se moze po kvaliteti izjednacit sa ticima skavolinskog i livanjskog pivanja koji imaju kvalitetne batude,nek neko postavi pivanje bolje od toga ako ima,ta pivanja su po meni vrh grdelinastva trenutno
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 6:25 am

Evo ja vas jos jedanput pozivam da iznesemo tice lipo vanka skupa(kad dozvole vremenski uvjeti)pa da vidimo koje su to grezaće i natezaće ,a sta vi to uopće zelite ljudima podvalit ka neki tićarski vrlodobri pjev grdelina.

Imao sam prigodu čuti na cd-u sta ste prije drzali svi vi tzv. gladjahni tićari(bez uvrede ikakve).A da vam budem iskren čuja sam i priče od ljudi od punog povjerenja kad i kako su pivali.Bilo je slučajeva da su vam pivali dobro samo kad se razbiju,eto i takve ste kupovali i imali.Volio bi da mi samo objasnite di su ta štekata pletiva i glatke zijade.Ako bude potribno i to ce se ovde stavit da se vidi ko je sta i onda drza.I kad to čovik poslusa,nemože povirovat šta vi uopće pričate i sta vi uopće pokusavate dobit i predstavit članovima ovog naseg foruma i grdelinasima koji svrate tu i tamo....

A najzalosnije od svega toga je to sta vi to iti pokusavate usporedit s ovim sta Bada ima u ćibi...Gospodo moja skavolini su 100 svjetlosnih godina isprid tog sto ste drzali,a to sto sad imate samo je jedan mali,mali dio skavolinskog pivanja(čitaj jedno veliko nista)....Eto toliko o vašim tićima i vašem znanju i tradiciji...

Sad ja jedva cekam da vi to sve lipo skupa opovrgnete,lipo iznesete na livadu da cuju svi koliko su vam tići dobri,a koliko su ti naši skavolini loši i nikakvi....Ajmo tićari iznesite nesramite se...
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:19 am

vrca je napisao/la:
Evo ja vas jos jedanput pozivam da iznesemo tice lipo vanka skupa(kad dozvole vremenski uvjeti)pa da vidimo koje su to grezaće i natezaće ,a sta vi to uopće zelite ljudima podvalit ka neki tićarski vrlodobri pjev grdelina.

Imao sam prigodu čuti na cd-u sta ste prije drzali svi vi tzv. gladjahni tićari(bez uvrede ikakve).A da vam budem iskren čuja sam i priče od ljudi od punog povjerenja kad i kako su pivali.Bilo je slučajeva da su vam pivali dobro samo kad se razbiju,eto i takve ste kupovali i imali.Volio bi da mi samo objasnite di su ta štekata pletiva i glatke zijade.Ako bude potribno i to ce se ovde stavit da se vidi ko je sta i onda drza.I kad to čovik poslusa,nemože povirovat šta vi uopće pričate i sta vi uopće pokusavate dobit i predstavit članovima ovog naseg foruma i grdelinasima koji svrate tu i tamo....

A najzalosnije od svega toga je to sta vi to iti pokusavate usporedit s ovim sta Bada ima u ćibi...Gospodo moja skavolini su 100 svjetlosnih godina isprid tog sto ste drzali,a to sto sad imate samo je jedan mali,mali dio skavolinskog pivanja(čitaj jedno veliko nista)....Eto toliko o vašim tićima i vašem znanju i tradiciji...

Sad ja jedva cekam da vi to sve lipo skupa opovrgnete,lipo iznesete na livadu da cuju svi koliko su vam tići dobri,a koliko su ti naši skavolini loši i nikakvi....Ajmo tićari iznesite nesramite se...
Javi se kruni prihvaća sve oklade
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:23 am

brigo moja pridji na drugoga .....Kruno je vrhunski čovik i nedaje sebi razno razne titule ka ti sebi....A takvi ka ti su mi specjalan gust,ti si njihov profa .....pokazi di si,mos i posudit kojeg tica u njih okolo,snac ces se ti....
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:32 am

Vele prijatelju ja sam samo tija da se prekinu ova prepucavanja jer ovo više nema smisla ,i stvarno virujem da bi bija mir kad bi se odvojili u neke kategorije.Nisam spominja ni greze ni neke druge spomenija sam skavoline i tkzv glatke i gmo.Ja virujem da bi onda bija mir.šta se tiće tvojih ja volim da imaš lipe i fine zijade znači da čemo skupa širit.A šta se tiće ticinih tića ti znaš da sam ja drža naj bolju zijadu od tog pivanja koju je tica ikad izbacija i da sam to drža radi zijade i svi koji su je čuli su rekli da je zijada lipa i da je u redu.Šta se tiče selakovog standarda i to znaš da ga ja ne priznam.Prvo šta ocjenjuju tiće koji nastavljaju,ocjenjuju tiće koji nemaju nikakvu zijadu,u stvari ocjenjuju svakakvog tića pa i onog koji tuče male batude (bli bli viđu).Ovako im ide komentar:Pazi dobar je tuče batude,ne nastavlja ima svoju vrijednost.Pozz velinjo.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:34 am

vrca je napisao/la:
brigo moja pridji na drugoga .....Kruno je vrhunski čovik i nedaje sebi razno razne titule ka ti sebi....A takvi ka ti su mi specjalan gust,ti si njihov profa .....pokazi di si,mos i posudit kojeg tica u njih okolo,snac ces se ti....
ja ne izazivam nikoga i reka sam da neman ništa a ti pošto izazivaš nemoj se sad povuč javi se kruni nije vrag da si se pripa
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:40 am

hahah javit ce se Kruno sigurno,al kad bude ima lipih liganja...Mi suradjujemo i poslovno ako nisi zna...I cast mi je suradjivat s njim jer je ljudina i kad bilo sta triba tu je.A takav sam i ja prema njemu...Znači zadovoljstvo je obostrano.Pozzz Yogi i budi malo hrabriji,ti bi im trebao bit uzor,a ne obrnuto....
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:45 am

Ma pusti ti ljudinu i lignje reka je on da prihvača sve oklade :prase,janje ,vol,tovar,bik.Uglavnom sve nećeš se valjda sad povuć i sramotit pred cijelim forumom ha ha ha .
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:50 am

Nikad se necu povuc,pogotovo prid tebom,prije bi se obisija na rivi.Čekam poziv.....na raspolaganju sam od 0-24h,samo nedaj Bože bolest i posal me moze spriječit....

[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 7:52 am

Nemoj čekat ti ga nazovi i izazovi ne izaziva kruno on samo prihvača izazov
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 8:00 am

Slusaj ti ,pa nisam ja veslo sisa.Ja vas vec po ko zna koji put izazivam,a to sta ti petljas druge ljude ,sta si muda ostavija na malom otočiću blizu Splita to je tvoj problem....Recite kad i di i eto me....I ne mudruj više Boga ti,pun mi je k...tvojih praznih priča i pričica.Iduci put kad mi se uopće obratiš očekujem da to bude oko tajminga i i to kad i di iznosimo tiće...a basne prićaj u kafiću jer samo ti tamo i prolaze......
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 8:03 am

Neman se ja šta javljat i ovo je puno izgubljenog vremena
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 8:05 am

hahahaha a sta san drugo moga i oćekivat.....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 8:12 am

Cestitam svima cheers,

guštam,

pravi grdelinaški forum,špirit izvire sa svih strana,kipti.

Spremajte grdeline,kondicione treninge,visinske pripreme,

svi su ukljuceni ,cak i jogi king daje prijedloge kategorizacije standarda.

Kako bilo bilo OPEN SPLIT 2012 ce iznjedrit apsolutnog prvaka,a onda,nakon

OPENA mora bit tišina silent da prvak godinu dana uživa u pobjedi i svom grdelinu.

Još jednom svaka cast na špiritu jer bez toga nema ni nas.

Ps.Krajem travnja izlazi STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u i službene
prijavnice za OPEN SPLIT 2012.
[Vrh] Go down
VELE1

VELE1

Broj postova : 40

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 8:37 am

YOGI je napisao/la:
Vele prijatelju ja sam samo tija da se prekinu ova prepucavanja jer ovo više nema smisla ,i stvarno virujem da bi bija mir kad bi se odvojili u neke kategorije.Nisam spominja ni greze ni neke druge spomenija sam skavoline i tkzv glatke i gmo.Ja virujem da bi onda bija mir.šta se tiće tvojih ja volim da imaš lipe i fine zijade znači da čemo skupa širit.A šta se tiće ticinih tića ti znaš da sam ja drža naj bolju zijadu od tog pivanja koju je tica ikad izbacija i da sam to drža radi zijade i svi koji su je čuli su rekli da je zijada lipa i da je u redu.Šta se tiče selakovog standarda i to znaš da ga ja ne priznam.Prvo šta ocjenjuju tiće koji nastavljaju,ocjenjuju tiće koji nemaju nikakvu zijadu,u stvari ocjenjuju svakakvog tića pa i onog koji tuče male batude (bli bli viđu).Ovako im ide komentar:Pazi dobar je tuče batude,ne nastavlja ima svoju vrijednost.Pozz velinjo.
Jole ma i meni je pun kurac pripucavanja ,ali moran ti odgovorit na ovaj post .Za mene je bikijada uvik bikijada.Dalje šta se tiče ticinih tića nisu vridni spomena i moj pegula je ima za te tiće lipu boju ali je za ovog skavolina za njegovu ziju grezača.Treće šta ti želim sugerirat ka prijatelju ne ocjenjuj pivanje nego tića u kompletu.Ina kraju napravite onda bikijadu vaših glatkih koji se meni ni pod razno ne sviđaju i mislim da imam tića koji je u svim segmentima pivanja bolji od ijednog glatkog,ali nema veze uvik ću lipotu priznat i bez obzira šta je samo pivanje nastalo od skavolinskog priznaću grdelina i njegove vrline.Jole ispravi me ako sam u zabludi ali imam nekako osjećaj da vi jednostavno želite degradirat samo skavolinsko pivanje.Eto pitaj Kocu kakve je skavoline sluša u ovih zadnjih 10 godina ,ašta se tiče selakove bikijade ne razlkuje se nimalo od vaše .Vama je cilj izolirat sve skavoline i ono šta nije "glatko"(stvarno koji izraz) avaše tiće izdignit na pijedastal.Pa ja bi bija pizda da ti prešutim ovaj tvoj prijedlog o klasificiranju ptica konkretno grdelina ,a samo iz razloga da vam se prizna to neko "glatko" pivanje ka neusporedivo ničim i nadasve iznad svega.Jole ne mišaj prijatelju ukuse sa pravilima jer pravila su ta koja se donose i o njima se može raspravljat ,a o ukusima se ne može raspravljat.Ne radite od muve slona i sritno vam uzgoju.PS tić od ante tice kojega si ti drža je za dosta skavolina grez samo nema veze bilo pa prošlo ajmo mi tiće na jednu stranu a ljude na drugu stranu.Ne vriđajte ljudima tiće jer nisu vaši i ne generalizirajte tiće a pogotovo skavoline jer pravite razdor tim vašim ajmo ga nazvat tićarskim rasizmom.Prijateljski savjet i prijateljski pozdrav.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 9:05 am

Sviđa mi se velino razmišljanje m nesviđa mi se separacija pivanja , na grupe , podrgrupe , ukuse , boje , nacionalnosti , vrste ćiba itd , iz ovoga dobijam dojam da se pokušavaju izdignuti neki tići nad drugima šta odma nije regularno , odnosno staviti u tiće drugog reda .EVO jEDAN predlog ... postavite to ovako , skavolini su najbolji tići koji postoje , mi protiv njih nemoremo nikako , pa ćemo ih degradirati u tiće drugog reda , jelako sa njima budemo nosili tiće , skavolini će satrat sve , zato mi moramo se natjecati u drugoj seotskoj ligi ...... eto to pomeni tako izgleda ,,,,,,,,,,,,,, a na konto ovoga ima i jedna anegdota ,,,,,,, imena neću spominjati , a događaj je živa istina ,,,,,,,,,, splitska gospoda pošla u sinj pokoriti jednog sinjskog očaka , ponili 6 najboljih tica ,,DA NAGLASIM RADI SE O LEGENDI SPLITSKOG TIČARSTVA iznili svoje tići na batudi , jaki zdravi pivaju , ludilo , te sa ponosom kažu sinjskom tičarčiću , ajde momak bili ti iznija tog svoga ,,,,,,,,,, iznija momak svoga , među 6 njihovih , za nekoliko minuta , samo kvi kvi kvi kvi po ćibama splitskih meštara , ispod manjadure tići ,,,,,,,,,,,, NA ŠTO ĆE JEDAN OD SPLITSKIH LEGENDI ......... A JEBIGA TO NIJE TICA TO JE ŽIVOTINJA , KO MORE SA TIM PIVATI , VIDIŠ TI ŠTA JE TO
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 9:11 am

Vele podrzavam te 100%,a i ti Zadro govoris dobro,kakve podjele to su po meni gluposti,tić je tić,bez obzira na pivnje...
[Vrh] Go down
kain

kain

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 9:11 am

To bi u prijevodu bilo ovako Very Happy cheers

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Hrvatskipravopis

Zadnja promjena: kain; uto vel 07, 2012 10:13 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 9:15 am

auuuuuu zoka nemoš virovat ovo , zapravo nisam moga virovati da mogu ovo čitati
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 9:18 am

Ha ha ha dobra zadro,

ima još jedna od starog splitskog ticara,ovako nekako;

covik je radija negdi di miniraju i posal mu je bija da vice minaaaaaaaa,

a ima je gucak da ga se culo do Zadra.

Ti covik je patija od toga da piva u kazališni zbor i stalno je iša na audicije,

dok mu jedan put maestro nije reka ;

Gospodine dragi ,ako te se cuje na dva kilometra kad vices "minaaaaaa" to

ne znaci da znaš pivat.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 9:24 am

TO KOCE , SAMO ANEGDOTA IDE DRUKČIJE , oni su zaključili da je to jedinstveno , i da je prejako za njih ............ samo iz nemoći to su kasnije morali prezentirati na svoj način ,,,,,,,,,,,,,
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Emptyuto vel 07, 2012 10:34 am

selo moje lepše od pariza
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
[Vrh] 
Stranica 11 / 43.Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Next
 Similar topics
-
» STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» PRAVI GRDELIN
» puštanje pjeva sa cd-a