Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u

Go down 
+60
Sina BL
bevanda
macak
Nemam nista!
kukuljas
novavarosbl
hipy
patrik
Ante
lubinko
Markan
pujdo
Galeb
lorena1990
lord189
ivica.milanovic13
Gigo
prava zijada
CIBO
frzelin
cicibli
tlonk tlonk
Grga Zlatoper
gare
PSIHO
sole
Altum
Škuri tić
Vedran
ĐEKO
MONSTRUMO
bošket
miro katic
brabus
faraon
KOBAC
DARKO-M
DjordjeVet
ivica
portulata
F I N K O
eumox
Tic_Bal.
angjello
nicaze
probiotik
frickočak
domo
PESTI
arboret
pele
DOMENICO
vrca
kain
Jandrek
enver
YOGI
VELE1
Moćun
euzebio
64 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Next
Autor/icaPoruka
vrca

Broj postova : 479

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Empty
PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyned vel 05, 2012 7:59 am

hahahahaha vele,ovo mi vise pari pitani.....
[Vrh] Go down
brabus

brabus

Broj postova : 50

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyned vel 05, 2012 8:04 am

Hahahahaaa... dobro si mu karotinira kljun Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyned vel 05, 2012 7:02 pm

kain je napisao/la:
Evo da se i ja uključim u ovu temu ,inače sam ja "tičar od tri petka" Very Happy Very Happy
Kao prvo,svaka čast na raspravi,jako interesantno i poučno.Čestitam svim učesnicima ove rasprave.Ali bi i ja imao jedan prijedlog,naravno dobronamjeran.
Dobro bi bilo da svi učesnici stave po jedan kratki snimak svoje najbolje ptice ,bar jednu batudu,pa da se onda ta ptica komentira i ocjeni po nekom budućem standardu.Tak obi svi lakše shvatili o čemu se priča,a ne ovako moramo svi zamišljati kako nečija ptica pjeva Very Happy

Evo za početak ću ja staviti svog bastarda ,pa me zanima kako bi ga vi ocjenili.Znam da će to biti različito od gube,pa do dobar,a možda čak i vrlo dobar,ali bi volio da se proba.Samo da napomenem ,ne bi volio da se samo uhvatite 16 sekunde,kad je skratio ziju .Ako to bude razlog da se kaže da je guba,onda svaka čast Very Happy cheers

P.S. Iako sam mislio da ne stavljam svoje klipove,ova tema mi je jako ineresantna,pa ajde da se igramo i tako dalje Basketball Basketball Basketball .Jedna lasta ne čini proleče .kom je muha na kapu muhačese...možda ste primetili dosad da ja nisam tako jak ko poneko na tipkovnicu ....jedno pričaju a drugo neguju i čuvaju ČAVKAŠE....ali su stvarno jaki na vilicu i da bolje pjevaju batudu ustima nego njihovi grdelini Very Happy Very Happy , . Malo makedonskog riječnika Very Happy

Rasprava oko ove baštarde je odlicna,pa se moram vratit na nju.

Ocjene su totalno suprotne od "ne prolaza do vrlo dobre i odlicne ptice" i slažem se ,mane su dobro opisane.

Da se razumimo,svaka baštarda je šuplja u pivanju manje ili više,daleko je to od grdelina,

ali ponavljam, baštarda ko baštarda me ne interesira,ali kad bi grdelin piva ovu batudu na svoj

grdelinski nacin,sa svojom bojom glasa, ja vas molim da mi uprete prstom na grdelina koji je na forumu bolji.

A onda cu vam ja opisat toga grdelina,njegove mane ,njegova pletiva i njegovu zijadu.

Nemojte omalovažavat jer ništa nije lako stvorit .

Ps.Vuče ,pita si me za snimak grdelina,naravno da cu ga stavit,ka i svake godine ali ne sad
nego kad bude vrime.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyned vel 05, 2012 10:01 pm

Bog !!!

Da je babi ...... ne bi bila baba nego did !!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

Broj postova : 84

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyned vel 05, 2012 11:37 pm

VELE1 je napisao/la:
STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Dsc01913f

Evo ovako triba izgledat mladi cibaš po novom STP-u.Šala, pozdrav iz "sunčanog splita"najlipšeg i najtoplijeg grada na svitu .PS ovo je moj leženi mladac.

golemo vele vidi mu babure
[Vrh] Go down
faraon

faraon

Broj postova : 58

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:04 am

Od grdelina na snimku od ove bastardeVukove ,Grdelin Pele bolji je tisuću puta i daje grdelin!!!Koce drža si deset godina ti i tvoja ekipa grdeline koji su pivali točno ovako!!!Bli bli vrđi, bli bli vrđi i tako desetak puta pa bi okrenuli na strašnu batudu!!!Cvi cvi civli civli vrđi Trrrrrrrrrrrr isadvi pričate o nekoj glatkoj zijadi i ticama bez nastavka!!!!!! Drža si još niz godina pivanje od Ante Tice iz Košuta i priča da takve štekato batude nisi nikada čuo u životu!!! Držim tice više od četrdeset godina ida nisam vidio grdelina šta si donio od Ante Tice bogami nebi zna da to grdelin piva a tek zijada ,ako ono nije grezača onda ih nema ni u prirodi i to pljunuta ne dalje od brade!!!!! Nadalje doša si do tog pivanja šta imaš opet od Skavolina mudro koristeći sve što sam te učio ali iako znaš da je to vrlo loše u odnosu na original Skavoline(koje jedino ja imam) pokušavaš manipulacijama okrenit stvari u svoju korist!!!! Evo još jedanput te izazivam na žicu zajedno sa tvojim Sinjskim prijateljima(Profa,Bikić,Gajo,Jusuf,Keba,Jenjić,Mikula) i donot ću za svakoga od vas drugoga grdelina!Dođite svi odjedanput i snimimo sve da ljudi već jedanput vide i čuju šta tko ima a šta tko priča!!!!Satrat ću vas sve !!!!Pozzz
[Vrh] Go down
faraon

faraon

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:11 am

đ
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

Broj postova : 84

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:13 am

dz
[Vrh] Go down
faraon

faraon

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:17 am

Nisam baš meštar na ovom aparatu ,Izazva sam Kocu i njegove Sinjske prijatelje na žicu i jedva čekam da se to više riješi na zadovoljstvo svih Forumaša Pozz!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:20 am

Ajde Bada oladi malo,nije me baš briga šta imaš ni ti ni tvoji
prijatelji,niti znam šta imaš,niti se želim s tobom prepucavat.Tvoji su
grdelini i guštaj u njima ako su ti dragi.
Želim ti sve najbolje u životu i puno uspjeha u grdelinima i
zbogom.
[Vrh] Go down
VELE1

VELE1

Broj postova : 40

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:26 am

faraon je napisao/la:
Od grdelina na snimku od ove bastardeVukove ,Grdelin Pele bolji je tisuću puta i daje grdelin!!!Koce drža si deset godina ti i tvoja ekipa grdeline koji su pivali točno ovako!!!Bli bli vrđi, bli bli vrđi i tako desetak puta pa bi okrenuli na strašnu batudu!!!Cvi cvi civli civli vrđi Trrrrrrrrrrrr isadvi pričate o nekoj glatkoj zijadi i ticama bez nastavka!!!!!! Drža si još niz godina pivanje od Ante Tice iz Košuta i priča da takve štekato batude nisi nikada čuo u životu!!! Držim tice više od četrdeset godina ida nisam vidio grdelina šta si donio od Ante Tice bogami nebi zna da to grdelin piva a tek zijada ,ako ono nije grezača onda ih nema ni u prirodi i to pljunuta ne dalje od brade!!!!! Nadalje doša si do tog pivanja šta imaš opet od Skavolina mudro koristeći sve što sam te učio ali iako znaš da je to vrlo loše u odnosu na original Skavoline(koje jedino ja imam) pokušavaš manipulacijama okrenit stvari u svoju korist!!!! Evo još jedanput te izazivam na žicu zajedno sa tvojim Sinjskim prijateljima(Profa,Bikić,Gajo,Jusuf,Keba,Jenjić,Mikula) i donot ću za svakoga od vas drugoga grdelina!Dođite svi odjedanput i snimimo sve da ljudi već jedanput vide i čuju šta tko ima a šta tko priča!!!!Satrat ću vas sve !!!!Pozzz
Evo pošto smo bada i ja prijatelji već duže vrime ja se solidariziram snjim.Pa evo neka svi isti protivnici izazvani od bade budu izazvani i sa moje strane i čak neka biraju protivnika .Pa ko sumnja u moje znanje i imanje im aveliku šansu zaradit novce ili šta već ponudi .Nije da se povlačim za badom nego mi je dopizdilo više to akmičenje ustima .Nikad nisam nikome tija gadit tiće i danas sam tog mišljenja, ali šta je previše previšeje.Otvoren sam za sve standarde snimićemo na forum pa neka hrvatska zna šta ko drži i šta je drža.
[Vrh] Go down
VELE1

VELE1

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:27 am

faraon je napisao/la:
Evo pošto smo bada i ja prijatelji već duže vrime ja se solidariziram snjim.Pa evo neka svi isti protivnici izazvani od bade budu izazvani i sa moje strane i čak neka biraju protivnika .Pa ko sumnja u moje znanje i imanje im aveliku šansu zaradit novce ili šta već ponudi .Nije da se povlačim za badom nego mi je dopizdilo više to akmičenje ustima .Nikad nisam nikome tija gadit tiće i danas sam tog mišljenja, ali šta je previše previšeje.Otvoren sam za sve standarde snimićemo na forum pa neka hrvatska zna šta ko drži i šta je drža.
[Vrh] Go down
faraon

faraon

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:38 am

Iako Vuku nisam Prijatelj ja sam mu iskreno iskomentira tića za razliku od tebe Koce !!!Zbogom!!Sa navedenim si ti prijatelj a ne ja!!!
[Vrh] Go down
faraon

faraon

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:51 am

Šta se toliko bojiš žice,a tolika predavanja držiš po Forumu i imaš Toma Jonesa!!
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 9:55 am

Evo kad je vec tako,a ovo je prava tema za to ja vas vec tradicjonalno izazivam isto na žicu,livadu,brokvu,kad god oćete di god ocete.....

Posebno "glatke"koji znaju batudat jedino na tipkovnici....Pa da se jedan put vidi ko mlati praznu slamu i prića šuplje priće....Pošto su mene zajebali kad sam uzima tiće to vam i nece bit neki problem.Dosta je priče i pričica ajmo vec jedan put to raskrstit pa di puklo da puklo,kom milo kom drago....ako budete bolji moj naklon i kapa do poda...Al čisto sumnjam....

Imate priliku da pokazete svima kako pivaju nase grezaće i kako pivaju ti lipi,glatk prekrasni tići i koliko ste bolji od nas.....Buduci da ce se sve snimat i stavit na forum nemate razloga sumnjat u svoj uspjeh....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 10:08 am

Evo vidim da je krv uzavrila.

OPEN SPLIT 2012 ce bit pun,pa neka pobjedi najbolji grdelin.

Svaka cast cheers
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 10:47 am

I tako si ti baritone opet preveo svih zedne priko vode! Svaka ti čast nisu ti do gležnja!!! Smile
ajde zavrticemo prajca i svi se izmirit ka da ništa nije bilo!
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptypon vel 06, 2012 10:06 pm

Bog !!!!

Dobar da Tom Jones ----hahahaha -da je bar milozvučni

Brandon Perry !!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 12:33 am

Sve je dobro Mocune,dok nedodje tajni zijaš James Bond.... Wink
[Vrh] Go down
VELE1

VELE1

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 1:25 am

bariton je napisao/la:
Evo vidim da je krv uzavrila.

OPEN SPLIT 2012 ce bit pun,pa neka pobjedi najbolji grdelin.

Svaka cast cheers
Opet bikijada.Pa koce ti i jogi ste bili prvi protiv takvih vrsta natjecanja.Selak je to odavno pokrenija i vi ste to ismijavali i tumačili da nećete izać sa tićima da vam gluvaši ocjenjuju tiće.I na kraju krajeva ma koja to udruga organizira i ko je taj kompetentni tićar da sudi sve vrste pisama, ili ćete po selakovom modelu.sritno vam na novoj bikijadi.
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 1:45 am

ajme sta ste dosadni s tim glumatanjem mestara,ko da fakultet triba da se ocjeni tica i vidi sta valja sta nevalja,pusti profesori i mestri a i moja baba zna u zijadu
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 1:52 am

Ja se Vele slažem sa svime šta si reka u potpunosti,slažem se i ne priznam tu bikijadu jer stvarno ima gluvaša.I dobro si reka zašto da oni ocjenjuju sve vrste pivanja.Ja predlažem da se uvedu kategorije(kao npr u automobilizmu)i da se onda takmiće recimo skavolini u skupini skavolina glatki u skupini glatkih gmo u skupini gmo itd itd.I onda bi se znalo prvak u skavolinima prvak u glatkima i prvak u gmo.I sudci se ne bi mogli mišat ako sudi u jednima ne može u drugima,eto šta vam se ćini od mog prijedloga.
[Vrh] Go down
probiotik

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 2:00 am

prijedlog je dobar ali kakvu pismu pivaju glatki oli ce se zvat glatka pisma.....kakva je to pisma
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 2:13 am

probiotik je napisao/la:
ajme sta ste dosadni s tim glumatanjem mestara,ko da fakultet triba da se ocjeni tica i vidi sta valja sta nevalja,pusti profesori i mestri a i moja baba zna u zijadu

pošaljite svoju baku da ocjenjuje kada budu održavana ta natjecanja pa vjerovatno nece biti primjedbi na sudiju takmicenja.
evo kolege ovo je moj prijedlog oko suđenja na takmicenjima koje uskoro planirate dogovorite se sa gospodinom probiotikom kad njegova baka može naci vremena i ostaje vam samo da to prilagodite u program natjecanja.nitko nema pravo poslje natjecanja davati primjedbe kako baka ocjeni tako ce vam biti cjela godina rada.
i slažem se sa vama gospodine probiotik da ne treba nikakav fakultet da se ocjeni ptica.
[Vrh] Go down
probiotik

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Emptyuto vel 07, 2012 2:25 am

arboret nisam mislio na tebe vec na mestre
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
[Vrh] 
Stranica 10 / 43.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Next
 Similar topics
-
» STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» PRAVI GRDELIN
» puštanje pjeva sa cd-a