| DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) | |
|
+23Vedran ivica.p DOMENICO bošket KOBAC sentada Tic_Bal. ivica Škuri tić Moćun vrca lord189 DjordjeVet CIBO žuti ATOMIC bizar YOGI frzelin PSIHO jere GRANDE PESTI 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) pon oľu 28, 2011 4:56 am | |
| koce, da nije ta izvornost bitna onda bi svi mi u kuci drzali finte u cibama (jerbo je isplativije) i vrtili CD player i to bi bilo to! bez sporkice i bez versanja | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) sri svi 11, 2011 12:53 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Pesti,polako smo došli na bit tvoje teme.Evo moje mišljenje i moj gušt.
Zijada je ispravna ako ima svoj pocetak,sredinu i kraj.To je generalno razmišljanje i drži vodu.Dužinu sada necemo spominjat,jer ako ima ova tri parmetra,ne može biti kraca od trojke,a to je nekakav minimum.Meni je najvažnija boja i izvedba te zijade,znaci ne smije imati nikakvih prizvuka,grezoce i tvrdoce u sebi,a ako ima ja je necu gojit.Ona je ZA MENE neispravna.Ponavljam ZA MENE,ali necu kazat nikom tko ima greziju ili tvrdu zijadu da mu je neispravna zija.To je moje tumacenje i moj gušt,drugim rijecima,kod dva potpuno ista batudaša,sa istim pletivima i dužinom zijade,a razlikom u boji,uvik cu izabrat onoga sa mekšom,finijom i za mene lipšom zijadom. Necu se uvatit na baketinu ka prije par miseci,pa odmah kažem,tvrđa,jaca,grezija,zija koja rizi,ako ima svoj pocetak,sredinu i kraj meni nije po guštu,ali generalno je ispravna. eto koce došli smo iz arhive do ispravnosti a ti znaš kakve si drža do neki dan ,šta se reče, a danas se te zijade ne spominju niti su čak ispravne. Prijatelju ne pokušavam te ponizit niti umanjit tvoje uvo samo ti želim ukazat dane uskačeš sebi u usta nego budi normalan jer ti to stoji.Pozdrav. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) sri svi 11, 2011 1:42 am | |
| Fala bogu Vele da sam gojia sve,ali sam uvik nastoja doci do moga gušta. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) ned lip 05, 2011 10:49 pm | |
| Citam na oni forum,netko nekog napada,pa mu kaže ovako nekako:
"Ti nisi ni za baritonske ni za glatke zijade,opredjeli se".
Nakon ovakve izjave vidim da ni pet foruma grdelinaških za neke nije dovoljno,
uvik u prvi razred.
Glatkoca,mekoca,finoca ili npr.kad kažu čista,liša,to se odnosi na sve zijade koje
postoje,i baritonske i lirske i sve one između.
Baritonska zijada može biti greza,nategnuta,tremola,sa mijurima,sa slovima R,
Ž,Đ ,a može biti i fina,liša,meka,glatka.
Sad vi izaberite,po svom guštu i uvu. |
|
| |
ivica.p
Broj postova : 48 Points : 49 Join date : 11.09.2011 Age : 43 Lokacija : karakašica
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) ned ruj 18, 2011 12:31 am | |
| evo ova je tema zanimljiva ali vidim da je zamrla ..a vidim i šta ste pisali tako da | |
|
| |
Vedran
Broj postova : 54 Points : 57 Join date : 30.07.2011 Lokacija : glavice
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 6:19 am | |
| Dužina 1 lipa boja hahaha | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 7:12 am | |
| - Vedran je napisao/la:
- Dužina 1 lipa boja hahaha
U pravu si potpuno ali nikad nategnuta N I K A D Za razliku od tebe koji U V I J E K nategnuta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 7:16 am | |
| Vedrane znaš, cici je bilo duže od zijade i doduše nije je ima kad nategnit, a kad bi je otpiva amo reć kako triba DEBO bi reka PROBIJA JE PROBIJA JE |
|
| |
Vedran
Broj postova : 54 Points : 57 Join date : 30.07.2011 Lokacija : glavice
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 7:23 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Vedran je napisao/la:
- Dužina 1 lipa boja hahaha
U pravu si potpuno ali nikad nategnuta N I K A D Za razliku od tebe koji U V I J E K nategnuta Profesore Yogi vama je svaka priko 1 natezaća | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 7:33 am | |
| Reka mi je jedan sinjanin da jedino u Jenjića nisu nategnute a sve drugo da su teške vrđole | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:00 am | |
| Ovo je već umjetnost. Čovjek napiše 504 posta, a svađa se sa priobaljem u 503 posta. Usput sve nazove gubom i natezačama a ne može opisati pjesmu najboljeg grdelina na svijetu. Baš šteta. Vjerojatno će progovoriti kada sa sinjaninom ode u sinj slušati onog jedinog što ne nateže. E taj komentar čekam. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:02 am | |
| | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:10 am | |
| - euzebio je napisao/la:
- Ovo je već umjetnost. Čovjek napiše 504 posta, a svađa se sa priobaljem u 503 posta. Usput sve nazove gubom i natezačama a ne može opisati pjesmu najboljeg grdelina na svijetu. Baš šteta. Vjerojatno će progovoriti kada sa sinjaninom ode u sinj slušati onog jedinog što ne nateže. E taj komentar čekam.
Opet vi g euzebio i opet na mene,kako ste samo dobro pratili moje postove a svojih zemljaka iz zaobalja ne pratite a kostantno su im napadi na Split i splićane a i na sve druge koji ne misle ka i vi .Evo sad možete i ovaj pribrojit u 504 | |
|
| |
euzebio
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:14 am | |
| A moram gospodine Yogi kad sam i ja iz sinja kojeg stalno napadate. Volio bi da nisam ali što ću sada? Volio bi da odete i poslušate ali da nakon toga napišete što ste čuli. Jer ja znam što sam ja čuo a zanima me Vaš komentar. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:19 am | |
| E o tom vam ja i govorim i u tom se razllikujemo ja i kumu svom kažem ako nije u pravu a vi mućite zato šta su to vaši stvarno se to nisam nada od vas ipak ste vi profesor a ne neni neobrazovani individua.Stvarno ste me razoćarali | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:20 am | |
| Vi gospodine profesore,na prestavljate ni Split ni splićane....Na nasu sreću.Jer da nas predstavljate vi puno nas bi se nas sramilo.....Nit ste Vi ikakva veličina,nit ko o vama na vasu zalost osim par vasih prijatelja ima ikakvo pozitivno misljene sta se tića tiče....Tako samo da znate.... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:23 am | |
| Ko je ova individua koja mi se opet obraća momak nemoj mi se obraćat više
| |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:24 am | |
| | |
|
| |
euzebio
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:26 am | |
| Samo ako me gazda od ptica zamoli za komentar ili ako je ptica postavljena na forum. Inače ne komentiram. A što se tiče prijateljstva, to je potpuno odvojeno od pjesme grdelina.Nemam ja baš puno prijatelja po pitanju pjesme grdelina.Nisam timski igrač. | |
|
| |
ivica.p
Broj postova : 48 Points : 49 Join date : 11.09.2011 Age : 43 Lokacija : karakašica
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:43 am | |
| yogi da se nebi utopija u stolicu kad dođe ekipa sa sela iza Kukuzovca | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| |
| |
YOGI
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 8:50 am | |
| Netribate dolazit doću ja u sinj i tako sam tamo skoro svaki dan | |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 9:00 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Netribate dolazit doću ja u sinj i tako sam tamo skoro svaki dan
dolazite skidat oćake koje su moji zemljaci pustili iz ćibe ili dolazite kupit kojega a jeste brate lipo si se nikidan uvalija u katrigu kad smo ja i moj profesor došli u kafanu neznan zasto mi onda ne prigovarate nego uvik na ovon forumu ..??? | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 9:06 am | |
| Usra sam se od straha ha ha ha | |
|
| |
ivica.p
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) čet ruj 22, 2011 9:10 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Usra sam se od straha ha ha ha
pa vidija san al me ti nisi smija pitat za brke nego si mora kuma debu natirat haha i onda vamo pričaš o nekin poštarima ma dajjjjj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) | |
| |
|
| |
| DZIJADA U GRDELINA (razlike u tumačenju ispravnosti) | |
|