| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri stu 30, 2011 7:14 am | |
| molim da se ljudi koji su rumbali vrata od tičarstva ne javljaju ...gundevalji su zakon | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet pro 01, 2011 6:31 am | |
| Evo moram nešto napisat za pjedince iz kalaharija Uvik tu i tamo moram slušat e split je izmislija tičarstvo e u splitu su pivali pravi itd...... A ja im kažem da je u sinju tičarstvo staro ka i u splitu i da su i u sinju pivali pravi naravno svaka čast splitu ali se uvik špota sinj a sinj je uvik bija moćan i bit će hvala bogu I neka mi veliki meštri kažu koji su to kvalitetni pivali zadnjih godina a da im porjeklo nije iz sinja. Pozdravljam sve dobronamjerne tićare a naravno najviše sinjske i splitske | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet pro 01, 2011 7:42 am | |
| Sinoć se vratio naš Mile M. specijalni povremeni pratitelj prilika u kafiću Pustinja. Kaže kako je nazočio događaju koji je uzbunio i rastužio posjetitelje kafića. Naime, oko osam navečer banuo je na vrata kafića specijalni izvjestitelj poliranih grdelinaša, koji je poslan u selo nadomak velikog grada kako bi poslušao tamošnje grdeline. Već na prvi pogled bilo je jasno kako nešto nije u redu jer je izgledao ovako: . Vođa poliranih sa stola jedan je objasnio kolegama kako je izvjestitelj dobio zadatak poslušati zijade, a na spomen zijade izvjestitelj je opet izgledao ovako: . Šokiranog izvjestitelja su posjeli za stol i zatražili da ispriča što je čuo. Nižerangirani ali najpoliraniji grdelinaš sa stola jedan ga je upitao jesu li bolje splitske polirane zijade od onih seoskih. Izvjestitelj je odgovorio: .Nižerangirani najpoliraniji se : i ukorio izvjestitelja, na što je ovaj, znajući stranačku stegu . U kriticisu se pridružili i ostali polirani, a zatražili su da izvjestitelj opiše zijade, na što je izvjestitelj kazao: . polirani su bili a neki su od čuđenja i muke oko stola. Vođa je izrazio i pokušao malo smiriti strasti i emocije ali nije išlo. Polirani su na krenuli sa prijedlozima što treba napraviti sa grdelina sa sela: poslati specijalnu , postaviti , neki su opet bili smatrajući kako su predložene mjere nedostatne. Neki su iz očaja izvještaj smatrali i činilo im se da izvjestitelj radi za selo i pravi od njih . Kada su konačno shvatili da se ništa ne može protiv moćnog sela, odlućili su se kolektivno . Nakon toga su otišli Tuga nemila-a šta ćeš. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet pro 01, 2011 7:54 am | |
| - ivica.milanovic13 je napisao/la:
- Evo moram nešto napisat za pjedince iz kalaharija
Uvik tu i tamo moram slušat e split je izmislija tičarstvo e u splitu su pivali pravi itd......
A ja im kažem da je u sinju tičarstvo staro ka i u splitu i da su i u sinju pivali pravi naravno svaka čast splitu ali se uvik špota sinj a sinj je uvik bija moćan i bit će hvala bogu
I neka mi veliki meštri kažu koji su to kvalitetni pivali zadnjih godina a da im porjeklo nije iz sinja.
Pozdravljam sve dobronamjerne tićare a naravno najviše sinjske i splitske Jedino prva rećenica ti je dobra i slažem se s tom tvrdnjom.A šta se tiće sveg ostalog ajde ti meni odgovori koji su to kvalitetni grdelini došli iz sinja u Split.Zar ti misliš da je nešta valjalo da bi to došlo do sinja.Ajde moj ivo ,ne bi to otišlo iz Splita da je valjalo ali nas vrđole ne zanimaju.Daj samo mi nabroji te prave koji su došli iz sinja u Split. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet pro 01, 2011 8:03 am | |
| - ivica.milanovic13 je napisao/la:
- Evo moram nešto napisat za pjedince iz kalaharija
Uvik tu i tamo moram slušat e split je izmislija tičarstvo e u splitu su pivali pravi itd......
A ja im kažem da je u sinju tičarstvo staro ka i u splitu i da su i u sinju pivali pravi naravno svaka čast splitu ali se uvik špota sinj a sinj je uvik bija moćan i bit će hvala bogu
I neka mi veliki meštri kažu koji su to kvalitetni pivali zadnjih godina a da im porjeklo nije iz sinja.
Pozdravljam sve dobronamjerne tićare a naravno najviše sinjske i splitske Ptice na grani to znaju, što je najbolje ,zna i većina Splitskih ptičara što starijih ili mladjih ,polako se to piše kroz mladju generaciju koji pamte ovakve diskusije ,što se drži ,kako se radi ,i tko drži ,,falša,, predavanja a ponavlja kao papagaj da je samo u Splitu(krug od 100 km) postojalo pravog pivanja bez obzira što govore stari ili današnja generacija ptičara iz drugih gadova ljepe naše , pogotovo dalmacije. , | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet pro 01, 2011 8:39 am | |
|
Bog !!!
Euzebio svaka čast na " Letu iznad pustinjskog gnijezda """ !!!!
Di je Forman da prekopira likove a bogami i radnju --hahaha
Salu2
| |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet pro 01, 2011 7:32 pm | |
| euzebijo svaka čast ovi smajlići su ti proširili mogućnosti iskazivanja osjećaja u tvojim tekstovima haha ive koliko se sićan po pričama u sinju su nekad bili pravi oćaci a jedan poznati tičar ima je oćaka iz Gale ..a sad da vidimo koliko ste obrazovani o tičiji pa oće li iko pogodit aa i da nevaljaju tići iz sinja ta mi činjenica ne stoji jer svako malo susrećen ljude sa takuinon ili baketinama u rukama bilo lito,želanda uvik nešto | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet pro 02, 2011 4:09 am | |
| LJudi moji za ne virovat danas o glavicama donjim idem popravjat telefon i u koga u Ive strave.5 ekipa se prominilo misec i po dana neradi maxs tv ne radi telefon dok nije doša meštar od tića(YOGI) .Zovem ja ivu i pitam ivo jeli prelaziš u glatke ili ja idem kući a on kaže nema problema ja sdam glatki samo mi napravi ocu telefon.I tako je i bilo telefon radi a ivo je glatki. | |
|
| |
portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet pro 02, 2011 11:08 am | |
| ...jeste zajebana druzina i gotovo..uglavnom..ovoga nam fali..malo zdrave zajebancije..pozz svima.. | |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 4:52 am | |
| smiješno... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 7:47 am | |
| Di si ivo,nisi mi odgovorija koji su to klasni tići došli iz sinja u Split.Daj podsjeti me malo ja neznam niti jednoga | |
|
| |
ivica.milanovic13
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 9:27 am | |
| Evo ovako yogi da razjasnimo Prvo ja nisam reka da su iz sinja u split dolazili pravi naravno ti su ostajali u sinju Pravi već ne postoje ima dvadesetak godina Zadnjih desetak i kusur godina su iz sinja dolazili tići koji posjeduju neki kvalitet tj. koji znaju zapivat ali mnogi ne razlikuju tića koji zna zapivat i koji znaju pivat To je ono on piva i kad zapiva kako triba jesi čuja a..... a kad piva odi mi dođi mi onda se reće ma danas mu se ne piva pa zajebaje Istina je voda duboka | |
|
| |
ivica.milanovic13
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 9:31 am | |
| Zaboravija sam napisat da nisam nikad čuja tića iz splita da je doša u sinj i da NEŠTO VRIDI a u splitu sam ćuja nekolicinu tića da nešto vride i došli su iz sinja tako da mi je žao šta je istina voda duboka | |
|
| |
euzebio
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 9:35 am | |
| Za Messija smo se dogovorili da valja. Kakva mu je ono rodovnica?Skavolin? Pa zar ti nisu rodom iz Sinja? Ili valjaju samo splitski skavolini? Ili ni jedni? | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 6:30 pm | |
| - euzebio je napisao/la:
- Za Messija smo se dogovorili da valja. Kakva mu je ono rodovnica?Skavolin? Pa zar ti nisu rodom iz Sinja? Ili valjaju samo splitski skavolini? Ili ni jedni?
Ne znam ja dragi prijatelju koji mu je rodovnik,ali ja ne vidim nikakve sličnosti jedni s drugim.Prvo i naj važnije zijada mislim da će se i naj veći gluvaš složit da su skroz razlićite(nećemo sad dokazivat koja je ispravna a koja nije).Drugo Mesi nema nastavka niti kad izađe iz mode a treće ćistoća verše.I za kraj dragi kolega nemojte mislit da ti kako ih nazivate skavolini imaju jednu lipu zijadu čistu bez struganja da ih ja ne bi drža.Meni najviše smeta kod njih zijada .Zar vi mislite da ja nisam moga davno doć do tih tića da me zanimaju.pozdrav kolega | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 6:52 pm | |
| Ipak se krece,
svi ste u pravu a ja sam prizadovoljan jer
lipa,meka,cista,glatka zijada ide i dalje od Sinja,cak i do Livna,
a vrlo lako bi mogla i do Zadra,pa i Istre.
Siguran sam da ce za par godina svi vikat "Moja je".
Eto to je zadovoljstvo,blaženost,gušt,jer lipo je lipo i kud li srice
da u svaku grdelinašku kucu stanuje takva zijada,na svako pivanje i
u svakom trenutku. |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 7:36 pm | |
| Bariton, jesi li ti Amerikanac? | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 10:52 pm | |
| Bog!!!!
Eto ga na ::: Biti će glatkih - od Istre pa do Gruda ---
Čemu gungula ::triba se samo prijaviti kod dobročinitelja na listu čekanja!!!
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 10:59 pm | |
| Nemoj tako Mocune, u Zadru u Zadre ima glatka da ne može bit glatkija u Balte ima glatkija u Trogiru ima glatka ka mliko u Sinju ima glatkih na više mista itd itd itd.........................., imaju ljudi na više razlicitih pivanja lipe,ciste,glatke zijade. |
|
| |
Moćun
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 11:08 pm | |
|
Bog !!!!
Neka ,neka tica --- šalin se ja Koce !!!!!
Bar ja nisan od velike ljubomorei pripucavanja ---hahaha !!!!
I ja ću ove sezone probat izleć kojega ---praksu san steka !!!!!
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 04, 2011 11:43 pm | |
| euzebio je napisao/la: | Za Messija smo se dogovorili da valja. Kakva mu je ono rodovnica?Skavolin? Pa zar ti nisu rodom iz Sinja? Ili valjaju samo splitski skavolini? Ili ni jedni? |
Moram kazat da meni i Messiju godi ova pažnja ,ali ovako je pocelo kad se pojavija prvi video: Najprije su mi rekli da je Messi odpitani grdelin ucen na CD i kamere,mobitele itd. Onda su rekli da je Messi grdelin od gosp.Z. Onda da je Messi cisti proizvod bosanskih ocaka iz celebica ,odnosno Badin. Onda da je Messi cisti proizvod Pipin Onda da je Messi cista murterska kratka batuda sa murterskom zijadom i na kraju da je Messi stari ocak iz hercegovine, a ja kažem da u svemu ima po malo istine. E sad za u buduce Messi više nece bit sniman,vjerovatno više nece bit u mene, jer su mi izašla dva mlada kvalitetnija po svemu od Messija (kažem vjerovatno jer je još rano). Pa evo rodovnice kako kaže profesor: Mladi br.1 - ime Murinjo -izležen,legalan,tata Messi,mama ženkica od Bade (zahvaljujem Badi) Mladi br.2- ime Dominko-izležen ,legalan,tata glatki Dome,mama stara Domina ženkica (zahvaljujem Domi). Oba mlada grdelina školuje moj stari grdelin imenom "Bosanac". Eto vidite kako prijatelji zlata vride i nakon svađa i grubih rici,svi se moramo pomagat, a sad ciji su Murinjo i Dominko ??????? Ha ha ha ha, svi smo mi GLATKI. |
|
| |
euzebio
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 05, 2011 7:02 am | |
| Bariton je prekršio izbornu šutnju, opet je nemilosrdno propagira glatke.
Moje kolega Yogi opet priča o onome što ne zna.
Nema tu napretka, a ni ozbiljnog razgovora. Stoga:
Živili glatki. Dolje grezi i nategnuti.
Dooljeeeee. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 05, 2011 9:22 am | |
| Cjenjene kolege opet po dobrom starom običaju pretjeruju,ali gušt ih je čitati.
Podjelili su tičare na glatke i greze ,(obaveza se deklarirati),a najjači je opis messijeve dzijade ,..lipa ,meka,čista i glatka,....hahahaha ,nevjerovatno mi je da se to sve dogadja u srcu Splita ,da jedna dzijada sa pola slova ulazi u kategoriju najljepših dzijadi koje su grdelini ikada pjevali.(ocjenili je sa 5)....učenici moraju biti čudo nevidjeno.
Nije na takvim dzijadama nastala tradicija u Splitu ili bilo kojem gradu ali ovo je očito prvi grdelin i njegov vlasnik kojem je to uspjelo.
Ajme za tičarstvo , a najbolje je što svi sve znaju ,pričaju izmađu sebe o tome , ali koci i yogiju nitko ne proturječi o tome .Neki ih čak otvoreno podržavaju u tome jer se nadaju kojem obečanom grdelinu. Kriza je, nema se ,svatko želi da se malo omastiti ,,glatkom dzijadom ,,jer takve su prave .Kao na traci se glatki stvaraju i obečavaju ,...haha.
Ne usudjuju im se proturječiti niti najjači Splitski ptičari (ako su to ikada i bili) ,oni se lijepo drže po strani i ,,dobri su sa svakim,,.Guštajte legende ,možda i vama netko pokloni kojeg glatkog pa ste opet na konju.
Bez obzira na sve,treba uvijek čestitati pobjednicima .
Momci čestitam Vam što vladate STP-om u Splitu.
| |
|
| |
portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 05, 2011 12:48 pm | |
| ...nebi tija nikoga uvriditi a znan da ocu ali tic pod imenom Messi..jako lose...kratko pletivo..zija nedefinirana..u dva dila,nema boje...u biti..0-nula...ne znan cemu takva prica oko toga tica...jak marketing i samo to...ne vidin drugoga razloga da se prica o toj tici... | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 05, 2011 7:35 pm | |
| eto ti ga na...i šta sad...kako dalje...biće barufe... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|