Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Pjev Vrduna

Go down 
+29
brabus
mig29
prava zijada
CIBO
pujdo
euzebio
DjordjeVet
angjello
Markan
enver
Tic_Bal.
omiška stina
gare
DARKO-M
sole
Gigo
F I N K O
KOBAC
ĐEKO
MONSTRUMO
arboret
YOGI
bošket
Moćun
lord189
PSIHO
Škuri tić
vrca
frzelin
33 posters
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next
Autor/icaPoruka
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

Pjev Vrduna - Page 27 Empty
PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypon pro 03, 2012 9:08 am

Dobra večer.
Slažem se sa vama tribalo je to isprovat
sam vračanjem unazad na3 do 4 povrat
sa ocem,što podrazumjeva čekanja i rada
3 ,4 god.pa onda vidit prave rezultate.
A onaj kolega spomenuti pario je OČAKA
grd. koji je zna nanizat u špici pisme desetak
batudi u nizu caklene baritonske,srednjeg kolumbara
zijade.Imali su batudu ali zapekli su na lošoj
pismi verše,pivajuči samo veršu večinom.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyčet pro 27, 2012 8:37 am

Pozdrav svima.Evo da i ja postavim snimak svoga verduna.Pa evo ukratko da objasnim nesto verdun mi je bio u skurici i kad san ga izvadio nakon misec i po dana mi se razbolio.Eto nekako san ga spasio pa evo bas ima 10 dana poceo mi je pivat sta je cudo pa san se odlucio snimit jer san dao obecanje Vrci da ce cut verdune a i prosle godine g.Bosketu.Verdun je poceo lagano pivat ima par dana i mislin da ce bit u top formi za misec i po dan ako ne i manje.Ja san snimku dosta skratio stavio san minjanje curjadi do 2.35 a onda 4 vrste zovova ili batudi od 7 svaka batuda ponavljanje po 10 puta i na kraju jos malo curjadi.Verdun se tek upucuje i on sada varira na svemu.I jos nesto da vam privedem zovove prvi zov u prijevodu(sju,sju,sju) drugi zov (čin,čin,čin) treci zov melodicni(đon,đon,đon) ali ne i pravi i cetvrti (čui,čui,čui) ima jos tri i dva dupla to cemo cut za misec dana.Uzivajte i pozz

https://www.youtube.com/watch?v=5DOZP51Vwgw
[Vrh] Go down
Markan

Markan

Broj postova : 93

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyčet pro 27, 2012 11:51 pm

Još nije zril kako može bit al volija bi da ga snimiš kad bude. Dobar Very Happy

Daj ti njemu vitamina bitno da on bude zdrav. Pozz
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypet pro 28, 2012 6:12 am

Markan je napisao/la:

e moj markane mali..reko ti da samo citas i da pratis cheers cheers

[img]Pjev Vrduna - Page 27 56162239093057431919149 [/img]
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypet pro 28, 2012 6:35 am

Pohvale za trud i video snimak verduna ali pjesma je ukupno siromašna.
[Vrh] Go down
Markan

Markan

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptysub pro 29, 2012 12:06 am

prava zijada je napisao/la:

Gospodine prava zijada imate li vi boljega?

Ako ga imate snimite ga pa ga stavite na forum da vidimo jeli vaš bogat u 12. misec?

Jeli vi znate di ima verduna dalje Lovrinca?

Pozz
[Vrh] Go down
Markan

Markan

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptysub pro 29, 2012 12:07 am

ĐEKO je napisao/la:
Markan je napisao/la:

e moj markane mali..reko ti da samo citas i da pratis cheers cheers

[img]Pjev Vrduna - Page 27 56162239093057431919149 [/img]

Đeko makiiiiiii dođi k sebi dok imaš kome cheers
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptysub pro 29, 2012 4:41 am

Markan je napisao/la:
prava zijada je napisao/la:

Gospodine prava zijada imate li vi boljega?

Ako ga imate snimite ga pa ga stavite na forum da vidimo jeli vaš bogat u 12. misec?

Jeli vi znate di ima verduna dalje Lovrinca?

Pozz

Nemam boljeg ali znam gdje ima
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 7:23 am

Škuri,

hvala na postavljenom videu.Po meni ovi tvoj vrdun je u svakom smislu zelen,pa samim time djeluje i pomalo siromasan pismon.Bilo bi ga interesantno cut u topu pa se toplo nadan da ces ga i tad stavit na forum.Pozdrav i zivija!
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 9:09 am

Pozdrav Vrca i Markane.Polako ga probajem dignit na pismu al svakako to nije sad vrime hladno je itd...takorec nije vrime pisme sada al ako uspijem stavit cu.Zanima me ovako ima li kogod nesto za stavit verduna pa taman prosjecno nesto?Cisto onako da poslusamo?Evo jedan snimak verduna pa onako da malo prokomentiramo

https://www.youtube.com/watch?v=lQiiV7ZkBwk

[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 9:15 am

Škuri čudim ti se.Što se ovdje ima komentirat?
Zril je ,pitom i ima veliki bičerin. Very Happy
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 9:27 am

Hahaha bravo Laughing
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 9:30 am

bravo škuri uspija si čak nać goreg vrduna od onog tvog šta si ga stavija na forum.Ja stvarno ne znam jeli se ti zajebaješ ili stvarno nemaš blage veze o tićima
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 9:52 am

G.Yogi neznan nista o ticima neman blage veze

Zadnja promjena: Škuri tić; pet stu 29, 2013 8:45 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Markan

Markan

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 10:27 am

Škuri tić je napisao/la:
Pozdrav Vrca i Markane.Polako ga probajem dignit na pismu al svakako to nije sad vrime hladno je itd...takorec nije vrime pisme sada al ako uspijem stavit cu.Zanima me ovako ima li kogod nesto za stavit verduna pa taman prosjecno nesto?Cisto onako da poslusamo?Evo jedan snimak verduna pa onako da malo prokomentiramo

Škuri neznan jel ovo bija neki pokušaj zajebancije ili nešto al eto iskomentirat ću.

Nema se tu šta posebno reć, batuda sa dretin fišćon i par puta zove iza toga. Užešćen je. Za moj pojam loše.
[Vrh] Go down
brabus

brabus

Broj postova : 50

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 10:51 am

[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 1:30 pm

Brabus triba stavit zivog verduna di piva.Pusti te cd,spajanja i takve sheme ima 50 godina.Zivog verduna di cini duple i troduple strile i ponavlja zovove od 8 do 12 taktova po 20 puta.To stavljajte na forum!!!Ako nemate stavite u pola od toga!!!Samo zivo i novo snimano.Svi mi znamo sta je vrhunac verduna to san vec naveo prije ALI TRIBA GA STAVIT NA BROKVU DA PIVA TO JE GLAVNO!DA SE CUJE!
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 1:34 pm

Markan je napisao/la:
Škuri tić je napisao/la:

Škuri neznan jel ovo bija neki pokušaj zajebancije ili nešto al eto iskomentirat ću.

Nema se tu šta posebno reć, batuda sa dretin fišćon i par puta zove iza toga. Užešćen je. Za moj pojam loše.
Markane naravno da je zajebancija.Verdun je nula.Nego san htio da vidimo sta stvarno znaci siromasan verdun!Valjda shvacas.Pozz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 7:34 pm

Škuri tić je napisao/la:
Brabus triba stavit zivog verduna di piva.Pusti te cd,spajanja i takve sheme ima 50 godina.Zivog verduna di cini duple i troduple strile i ponavlja zovove od 8 do 12 taktova po 20 puta.To stavljajte na forum!!!Ako nemate stavite u pola od toga!!!Samo zivo i novo snimano.Svi mi znamo sta je vrhunac verduna to san vec naveo prije ALI TRIBA GA STAVIT NA BROKVU DA PIVA TO JE GLAVNO!DA SE CUJE!

Sa ovim se slažem,samo živi tic kako vrdun tako i grdelin.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptyned pro 30, 2012 8:30 pm

Škuri tić je napisao/la:
G.Yogi neznan nista o ticima neman blage veze.Snimi ti svoga sada neka ti bude pola ko moj eto dajen ti jedan dan za snimak.A ja cu sutra snimit 4 verduna di pivaju ti stavi verduna jacega od njih imas dokaz da ja neznan o ticima nista.Isto ti dajen jedan dan.Ali zivoga tica snimi i izvisi slobodnu dalmaciju da nije lazirano a ja iden sada na pivu Very Happy !!!Eto jel to posteno Very Happy .Pozdrav
Škuri nemoj padat sve dublje u svom neznanju.To šta pišeš su priće za malu dicu i za amatere koji neznaju ni kako vrdun izgleda.Ti ćeš snimit vrduna sad u dvanesti misec,pašta taj vrdun sad može pivat.Svaki tić se snima kad je u formi a ne kad je u verši .Škuri nemoj se s menom prepucavat ,ja ne držim više vrdune ali sam se nasluša dobrih vrduna a i ima sam ponešto pristojnih.prije par godina kad sam tražio grdeline u prirodi sam našao dobre vrdune s jako pistojnim strilama i s dignutim fišćom.Ti vrduni su bliže makarskoj nego splitu,otiđi malo u prirodu i potraži ako se razumiš naći ćeš ih i bićeš zadovoljniji nego sad.Mene ne zanimaju reka sam koci za njih i on je već zna za to mjesto i to mi je potvrdija i on.Zato u proljeće u auto i potragu a ne se prepucavat s tićarima nego mudro slušat i ućit.Valjda si čuja za onu izreku KO MUČI DVI UČI
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypon pro 31, 2012 1:21 am

Yogi nitko nije reka da ti nisi ima ili da se nisi naslusa i svaka cast za to ali to je sada proslo svrseno vrijeme a sada ne drzis verdune a kritiziras i omalovazavas druge.Zasto ne drzis?Odgovor je zato sto nemozes doc do kvalitete ili si jos jedan u nizu sa debelim novcanikom i sidis kuci u fotelji.Ti da si pravi ticar reka bi je Škuri imas pristojnog verduna za ovo vrime.Ti da si pravi ticar znao bi sta ce ovaj verdun pivat kad sazrije zato i je stavljen na forum.Nije stavljen da se kaze"MOJ JE NAJBOLJI" jer uvik postoji bolji.A i ovo cu ti odgovorit ja san u prirodi cili 4,5,6,7 misec i slusan verdune u krugu 100 km stime san ti sve reka.A ti znas sta ova kilometraza znaci i sta je meni najblize.A i ovo cu ti odgovorit u mene tici pivaju cilu godinu a ne misec dana.Ja san jutros snimio verdune a i grdelina di piva u top formi tj pletadura ide u tri pletiva 50 puta a katkad baci i zijadu cist ko suza nema nista negativno.Ja cu ga stavit danas na forum budi siguran u to.Ti stavi sta bilo a ja cu onda ovo stavit.
[Vrh] Go down
Galeb

Broj postova : 40

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypon pro 31, 2012 2:14 am

Pozdrav Škuri
vidi se pravi si verdunaš i malo ko če stavit boljeg u ova
doba.Ovaj verdun mi se više svida od giginog iako i njegov nije loš.
Pozzzz verdunaši!!!!!!
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypon pro 31, 2012 2:46 am

Dobar dan svima.
Lipo je ovo sve čitat , samo kad bi se malo realnije prišlo
na slušanje bilo čijeg tiča ili verd. ili grde.
Moj pogled na snimak bilo čijeg tiča je da ga se ne gleda kod
slušanja iz naj jačih kvaliteta (pisme) tiča. ZAŠTO ?
Jer takvim pogledom nebi bilo zadovoljavajučih tiča (dok nenađeš boljeg)
u nikoga kao primjer solidni,dobri i vrlo dobri , bio verd. ili grd.
Svi mane više znaju šta je bolje od boljeg i zato dajmo si kako
želimo sebi u normali komentar tiča svog pozitivnog, tako i drugim kolegama
dajmo svoj pogled na tiča pozitivnog.Meni također bi bilo drago da netko iz
Splita stavi ŽIVOG verduna solidnog i reče ovo je ka pristojno ali ipak
daleko od vrhunca pravoga verduna.Tija bi reči nemojmo nešto što nije
za bacit a more stat gaditi nevalja,a pogotovo ako se kolega koji stavi
snimak ne sili ovo je najbolje.Dajmo tičima pozitivnim da zažive na forumu,
dok nedođemo do boljeg.Vi pojedinci znate da nas kratki fišč ne zadovoljava
pozitivnim ,stoga mi masu verduna bogati i duplim strilama i zovovima ne
uzimamo sebi,za nas doli je gvi pogled na kolumbar ka i u grdelina.
Ma pustite vi moja pisanja nego neka neko stavi štogo ŽIVO za čut.

Pozdrav.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypon pro 31, 2012 4:31 am

geek

Zadnja promjena: cvokooko1; sri srp 10, 2013 12:20 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Emptypon pro 31, 2012 5:05 am

geek

Zadnja promjena: cvokooko1; sri srp 10, 2013 12:19 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pjev Vrduna   Pjev Vrduna - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Pjev Vrduna
[Vrh] 
Stranica 27 / 33.Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next
 Similar topics
-
» ŠIRENJE VRDUNA
» MUTACIJE VRDUNA