| Pjev Vrduna | |
|
+29brabus mig29 prava zijada CIBO pujdo euzebio DjordjeVet angjello Markan enver Tic_Bal. omiška stina gare DARKO-M sole Gigo F I N K O KOBAC ĐEKO MONSTRUMO arboret YOGI bošket Moćun lord189 PSIHO Škuri tić vrca frzelin 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon pro 03, 2012 9:08 am | |
| Dobra večer. Slažem se sa vama tribalo je to isprovat sam vračanjem unazad na3 do 4 povrat sa ocem,što podrazumjeva čekanja i rada 3 ,4 god.pa onda vidit prave rezultate. A onaj kolega spomenuti pario je OČAKA grd. koji je zna nanizat u špici pisme desetak batudi u nizu caklene baritonske,srednjeg kolumbara zijade.Imali su batudu ali zapekli su na lošoj pismi verše,pivajuči samo veršu večinom.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet pro 27, 2012 8:37 am | |
| Pozdrav svima.Evo da i ja postavim snimak svoga verduna.Pa evo ukratko da objasnim nesto verdun mi je bio u skurici i kad san ga izvadio nakon misec i po dana mi se razbolio.Eto nekako san ga spasio pa evo bas ima 10 dana poceo mi je pivat sta je cudo pa san se odlucio snimit jer san dao obecanje Vrci da ce cut verdune a i prosle godine g.Bosketu.Verdun je poceo lagano pivat ima par dana i mislin da ce bit u top formi za misec i po dan ako ne i manje.Ja san snimku dosta skratio stavio san minjanje curjadi do 2.35 a onda 4 vrste zovova ili batudi od 7 svaka batuda ponavljanje po 10 puta i na kraju jos malo curjadi.Verdun se tek upucuje i on sada varira na svemu.I jos nesto da vam privedem zovove prvi zov u prijevodu(sju,sju,sju) drugi zov (čin,čin,čin) treci zov melodicni(đon,đon,đon) ali ne i pravi i cetvrti (čui,čui,čui) ima jos tri i dva dupla to cemo cut za misec dana.Uzivajte i pozz https://www.youtube.com/watch?v=5DOZP51Vwgw | |
|
| |
Markan
Broj postova : 93 Points : 93 Join date : 12.06.2012 Age : 30 Lokacija : Solin
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet pro 27, 2012 11:51 pm | |
| Još nije zril kako može bit al volija bi da ga snimiš kad bude. Dobar Daj ti njemu vitamina bitno da on bude zdrav. Pozz | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet pro 28, 2012 6:12 am | |
| - Markan je napisao/la:
Daj ti njemu vitamina bitno da on bude zdrav. Pozz e moj markane mali..reko ti da samo citas i da pratis [img] [/img] | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet pro 28, 2012 6:35 am | |
| Pohvale za trud i video snimak verduna ali pjesma je ukupno siromašna. | |
|
| |
Markan
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub pro 29, 2012 12:06 am | |
| - prava zijada je napisao/la:
- Pohvale za trud i video snimak verduna ali pjesma je ukupno siromašna.
Gospodine prava zijada imate li vi boljega? Ako ga imate snimite ga pa ga stavite na forum da vidimo jeli vaš bogat u 12. misec? Jeli vi znate di ima verduna dalje Lovrinca? Pozz | |
|
| |
Markan
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub pro 29, 2012 12:07 am | |
| | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub pro 29, 2012 4:41 am | |
- prava zijada je napisao/la:
- Pohvale za trud i video snimak verduna ali pjesma je ukupno siromašna.
Gospodine prava zijada imate li vi boljega?
Ako ga imate snimite ga pa ga stavite na forum da vidimo jeli vaš bogat u 12. misec?
Jeli vi znate di ima verduna dalje Lovrinca?
Pozz Nemam boljeg ali znam gdje ima | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 7:23 am | |
| Škuri,
hvala na postavljenom videu.Po meni ovi tvoj vrdun je u svakom smislu zelen,pa samim time djeluje i pomalo siromasan pismon.Bilo bi ga interesantno cut u topu pa se toplo nadan da ces ga i tad stavit na forum.Pozdrav i zivija! | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 9:09 am | |
| Pozdrav Vrca i Markane.Polako ga probajem dignit na pismu al svakako to nije sad vrime hladno je itd...takorec nije vrime pisme sada al ako uspijem stavit cu.Zanima me ovako ima li kogod nesto za stavit verduna pa taman prosjecno nesto?Cisto onako da poslusamo?Evo jedan snimak verduna pa onako da malo prokomentiramo https://www.youtube.com/watch?v=lQiiV7ZkBwk | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 9:15 am | |
| Škuri čudim ti se.Što se ovdje ima komentirat? Zril je ,pitom i ima veliki bičerin. | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 9:27 am | |
| Hahaha bravo | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 9:30 am | |
| bravo škuri uspija si čak nać goreg vrduna od onog tvog šta si ga stavija na forum.Ja stvarno ne znam jeli se ti zajebaješ ili stvarno nemaš blage veze o tićima | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 9:52 am | |
| G.Yogi neznan nista o ticima neman blage veze
Zadnja promjena: Škuri tić; pet stu 29, 2013 8:45 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Markan
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 10:27 am | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- Pozdrav Vrca i Markane.Polako ga probajem dignit na pismu al svakako to nije sad vrime hladno je itd...takorec nije vrime pisme sada al ako uspijem stavit cu.Zanima me ovako ima li kogod nesto za stavit verduna pa taman prosjecno nesto?Cisto onako da poslusamo?Evo jedan snimak verduna pa onako da malo prokomentiramo
https://www.youtube.com/watch?v=lQiiV7ZkBwk
Škuri neznan jel ovo bija neki pokušaj zajebancije ili nešto al eto iskomentirat ću. Nema se tu šta posebno reć, batuda sa dretin fišćon i par puta zove iza toga. Užešćen je. Za moj pojam loše. | |
|
| |
brabus
Broj postova : 50 Points : 54 Join date : 15.01.2011 Age : 48 Lokacija : Split-Livno
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 10:51 am | |
| | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 1:30 pm | |
| Brabus triba stavit zivog verduna di piva.Pusti te cd,spajanja i takve sheme ima 50 godina.Zivog verduna di cini duple i troduple strile i ponavlja zovove od 8 do 12 taktova po 20 puta.To stavljajte na forum!!!Ako nemate stavite u pola od toga!!!Samo zivo i novo snimano.Svi mi znamo sta je vrhunac verduna to san vec naveo prije ALI TRIBA GA STAVIT NA BROKVU DA PIVA TO JE GLAVNO!DA SE CUJE! | |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 1:34 pm | |
- Škuri tić je napisao/la:
- Pozdrav Vrca i Markane.Polako ga probajem dignit na pismu al svakako to nije sad vrime hladno je itd...takorec nije vrime pisme sada al ako uspijem stavit cu.Zanima me ovako ima li kogod nesto za stavit verduna pa taman prosjecno nesto?Cisto onako da poslusamo?Evo jedan snimak verduna pa onako da malo prokomentiramo
https://www.youtube.com/watch?v=lQiiV7ZkBwk
Škuri neznan jel ovo bija neki pokušaj zajebancije ili nešto al eto iskomentirat ću.
Nema se tu šta posebno reć, batuda sa dretin fišćon i par puta zove iza toga. Užešćen je. Za moj pojam loše. Markane naravno da je zajebancija.Verdun je nula.Nego san htio da vidimo sta stvarno znaci siromasan verdun!Valjda shvacas.Pozz | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned pro 30, 2012 7:34 pm | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- Brabus triba stavit zivog verduna di piva.Pusti te cd,spajanja i takve sheme ima 50 godina.Zivog verduna di cini duple i troduple strile i ponavlja zovove od 8 do 12 taktova po 20 puta.To stavljajte na forum!!!Ako nemate stavite u pola od toga!!!Samo zivo i novo snimano.Svi mi znamo sta je vrhunac verduna to san vec naveo prije ALI TRIBA GA STAVIT NA BROKVU DA PIVA TO JE GLAVNO!DA SE CUJE!
Sa ovim se slažem,samo živi tic kako vrdun tako i grdelin. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| |
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon pro 31, 2012 1:21 am | |
| Yogi nitko nije reka da ti nisi ima ili da se nisi naslusa i svaka cast za to ali to je sada proslo svrseno vrijeme a sada ne drzis verdune a kritiziras i omalovazavas druge.Zasto ne drzis?Odgovor je zato sto nemozes doc do kvalitete ili si jos jedan u nizu sa debelim novcanikom i sidis kuci u fotelji.Ti da si pravi ticar reka bi je Škuri imas pristojnog verduna za ovo vrime.Ti da si pravi ticar znao bi sta ce ovaj verdun pivat kad sazrije zato i je stavljen na forum.Nije stavljen da se kaze"MOJ JE NAJBOLJI" jer uvik postoji bolji.A i ovo cu ti odgovorit ja san u prirodi cili 4,5,6,7 misec i slusan verdune u krugu 100 km stime san ti sve reka.A ti znas sta ova kilometraza znaci i sta je meni najblize.A i ovo cu ti odgovorit u mene tici pivaju cilu godinu a ne misec dana.Ja san jutros snimio verdune a i grdelina di piva u top formi tj pletadura ide u tri pletiva 50 puta a katkad baci i zijadu cist ko suza nema nista negativno.Ja cu ga stavit danas na forum budi siguran u to.Ti stavi sta bilo a ja cu onda ovo stavit. | |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon pro 31, 2012 2:14 am | |
| Pozdrav Škuri vidi se pravi si verdunaš i malo ko če stavit boljeg u ova doba.Ovaj verdun mi se više svida od giginog iako i njegov nije loš. Pozzzz verdunaši!!!!!! | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon pro 31, 2012 2:46 am | |
| Dobar dan svima. Lipo je ovo sve čitat , samo kad bi se malo realnije prišlo na slušanje bilo čijeg tiča ili verd. ili grde. Moj pogled na snimak bilo čijeg tiča je da ga se ne gleda kod slušanja iz naj jačih kvaliteta (pisme) tiča. ZAŠTO ? Jer takvim pogledom nebi bilo zadovoljavajučih tiča (dok nenađeš boljeg) u nikoga kao primjer solidni,dobri i vrlo dobri , bio verd. ili grd. Svi mane više znaju šta je bolje od boljeg i zato dajmo si kako želimo sebi u normali komentar tiča svog pozitivnog, tako i drugim kolegama dajmo svoj pogled na tiča pozitivnog.Meni također bi bilo drago da netko iz Splita stavi ŽIVOG verduna solidnog i reče ovo je ka pristojno ali ipak daleko od vrhunca pravoga verduna.Tija bi reči nemojmo nešto što nije za bacit a more stat gaditi nevalja,a pogotovo ako se kolega koji stavi snimak ne sili ovo je najbolje.Dajmo tičima pozitivnim da zažive na forumu, dok nedođemo do boljeg.Vi pojedinci znate da nas kratki fišč ne zadovoljava pozitivnim ,stoga mi masu verduna bogati i duplim strilama i zovovima ne uzimamo sebi,za nas doli je gvi pogled na kolumbar ka i u grdelina. Ma pustite vi moja pisanja nego neka neko stavi štogo ŽIVO za čut.
Pozdrav. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon pro 31, 2012 4:31 am | |
|
Zadnja promjena: cvokooko1; sri srp 10, 2013 12:20 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon pro 31, 2012 5:05 am | |
|
Zadnja promjena: cvokooko1; sri srp 10, 2013 12:19 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjev Vrduna | |
| |
|
| |
| Pjev Vrduna | |
|