| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Pjev Vrduna | |
|
+29brabus mig29 prava zijada CIBO pujdo euzebio DjordjeVet angjello Markan enver Tic_Bal. omiška stina gare DARKO-M sole Gigo F I N K O KOBAC ĐEKO MONSTRUMO arboret YOGI bošket Moćun lord189 PSIHO Škuri tić vrca frzelin 33 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet oľu 11, 2011 9:43 am | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- lord189 je napisao/la:
- a škuri dobar si ti kad su tolike brojke u pitanju al od tih 100 jesi naša kojega vrhunskoga
vrhunskoga nisan a srednjeg i vrlo dobrog nadje se koji! kakvi su fišći u tebe pričaj mi malo o tome | |
| | | Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet oľu 11, 2011 9:50 pm | |
| - lord189 je napisao/la:
- Škuri tić je napisao/la:
- lord189 je napisao/la:
- a škuri dobar si ti kad su tolike brojke u pitanju al od tih 100 jesi naša kojega vrhunskoga
vrhunskoga nisan a srednjeg i vrlo dobrog nadje se koji! kakvi su fišći u tebe pričaj mi malo o tome A slusaj meni je najbitnije kod verduna sto manje fisca ili gvijade ako moze nikako.A ode su ti fiscevi svakakvi a onoga fisca (dubokog,dignutog) nema.Ali nadje se koji kolombarski fisc sta je osobno meni drazi i to je rijetkost. | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet oľu 11, 2011 11:04 pm | |
| čekaj pa šta ti ostavljaš one iz želande ili.. | |
| | | Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 6:52 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Sve je Psiho lipo cut,svaki pjev,pa tako i fisc,ali eto mi se držimo nekih normi koje su davno postavljene u Splitu.
Da bi vrdun dobija odlicnu ocjenu mora dizat fisc,iz dubokog tona,što dubljeg,mora ga pravilno dizat u visinu i stat u najgornjoj tocki.
Međutim,može ga bogovski dizat ako nema strile i zove zaludu.
Po nekom mom guštu,ne mora ni zvižđat (fiscat),nego samo strilat i zvat forte,ali ako vec zazvižđe mora ga dignit.
Nikome ništa ne namecem,ali takvi su kriteriji u Splitu. Da bi verdun dobio odlicnu ocjenu ne mora dizat fisc netko je to odavnina nametio taj fisc u Splitu a za mene je taj fisc gluvaski fisc!Kad ga verdun zapiva uopce se necuje.Cini mi se vise prisicen! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 7:47 am | |
- bariton je napisao/la:
- Sve je Psiho lipo cut,svaki pjev,pa tako i fisc,ali eto mi se držimo nekih normi koje su davno postavljene u Splitu.
Da bi vrdun dobija odlicnu ocjenu mora dizat fisc,iz dubokog tona,što dubljeg,mora ga pravilno dizat u visinu i stat u najgornjoj tocki.
Po nekom mom guštu,ne mora ni zvižđat (fiscat),nego samo strilat i zvat forte,ali ako vec zazvižđe mora ga dignit.
Nikome ništa ne namecem,ali takvi su kriteriji u Splitu. Da bi verdun dobio odlicnu ocjenu ne mora dizat fisc netko je to odavnina nametio taj fisc u Splitu a za mene je taj fisc gluvaski fisc!Kad ga verdun zapiva uopce se necuje.Cini mi se vise prisicen! Škuri,prijatelju,ko ti šta govori,goji šta oces i guštaj u tome.Ja ti samo kažem kako je u Splitu i šta se cijeni. |
| | | Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 8:05 am | |
- bariton je napisao/la:
Nikome ništa ne namecem,ali takvi su kriteriji u Splitu. Da bi verdun dobio odlicnu ocjenu ne mora dizat fisc netko je to odavnina nametio taj fisc u Splitu a za mene je taj fisc gluvaski fisc!Kad ga verdun zapiva uopce se necuje.Cini mi se vise prisicen!
Škuri,prijatelju,ko ti šta govori,goji šta oces i guštaj u tome.Ja ti samo kažem kako je u Splitu i šta se cijeni. pjev verduna nije splitski niti je verdun iz splita pa tako da i taj kriterij fisca pada u vodu.Ako se opisiva pravi verdun onda se opisiva kako triba da se drugi ljudi pravilno uce. | |
| | | PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 8:10 am | |
- bariton je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
Nikome ništa ne namecem,ali takvi su kriteriji u Splitu. Da bi verdun dobio odlicnu ocjenu ne mora dizat fisc netko je to odavnina nametio taj fisc u Splitu a za mene je taj fisc gluvaski fisc!Kad ga verdun zapiva uopce se necuje.Cini mi se vise prisicen!
Škuri,prijatelju,ko ti šta govori,goji šta oces i guštaj u tome.Ja ti samo kažem kako je u Splitu i šta se cijeni. pjev verduna nije splitski niti je verdun iz splita pa tako da i taj kriterij fisca pada u vodu.Ako se opisiva pravi verdun onda se opisiva kako triba da se drugi ljudi pravilno uce. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 8:20 am | |
| - PSIHO je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
Škuri,prijatelju,ko ti šta govori,goji šta oces i guštaj u tome.Ja ti samo kažem kako je u Splitu i šta se cijeni. pjev verduna nije splitski niti je verdun iz splita pa tako da i taj kriterij fisca pada u vodu.Ako se opisiva pravi verdun onda se opisiva kako triba da se drugi ljudi pravilno uce. HA HA HA,OK. Škuri,sve u redu goji šta oces. |
| | | Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 8:36 am | |
- PSIHO je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
Škuri,prijatelju,ko ti šta govori,goji šta oces i guštaj u tome.Ja ti samo kažem kako je u Splitu i šta se cijeni. pjev verduna nije splitski niti je verdun iz splita pa tako da i taj kriterij fisca pada u vodu.Ako se opisiva pravi verdun onda se opisiva kako triba da se drugi ljudi pravilno uce. HA HA HA,OK.
Škuri,sve u redu goji šta oces. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub oľu 12, 2011 8:43 am | |
| Strila strila, manite se fišće |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sri oľu 16, 2011 8:40 am | |
| Po meni sta vise strile,zova,da je sta raznovrsniji.Ja bi da fisca upce ni nema,a ako je vec tu onda mora bit ispravan.U mene je sad jedan vrdun,piva ispod glasa tj.jos nije u formi al cini mi se da puno fiscaje,bar ono sta san ja cuja.... | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned oľu 20, 2011 3:31 am | |
| Evo danas primjetija,poceli su se vrduni komešat po čempresima.... | |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto oľu 22, 2011 3:59 am | |
| Ima li ko kvalitetnog vrduna? Volija bi poslušat. Znam da je još rano ali strpljiv sam ja. | |
| | | vrca
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto oľu 22, 2011 5:03 am | |
| Volija bi i ja cut dobra vrduna.Ima li u tebe koji?
| |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto oľu 22, 2011 8:18 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Volija bi i ja cut dobra vrduna.Ima li u tebe koji?
Ne držim vrdune ima 10 godina. Ali sve se nešto premišljam.Moga bi opet počet. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto oľu 22, 2011 8:26 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Evo danas primjetija,poceli su se vrduni komešat po čempresima....
Je vrca i ja san primjetija tu pojavu. |
| | | vrca
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto oľu 22, 2011 9:35 am | |
| - bošket je napisao/la:
- vrca je napisao/la:
Ne držim vrdune ima 10 godina. Ali sve se nešto premišljam.Moga bi opet počet. To bi bilo dobro.Neka nasih svugdiEvo ako krenes ponovo i ako nemas u koga uzet dat cu ti ja jednog. | |
| | | bošket
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto oľu 22, 2011 10:36 am | |
| - vrca je napisao/la:
- bošket je napisao/la:
- vrca je napisao/la:
Ne držim vrdune ima 10 godina. Ali sve se nešto premišljam.Moga bi opet počet. To bi bilo dobro.Neka nasih svugdiEvo ako krenes ponovo i ako nemas u koga uzet dat cu ti ja jednog. Hvala na ponudi. Snać ću se ja lako .Ne brini. | |
| | | vrca
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon oľu 28, 2011 2:58 am | |
| Danas pustija dva vrduna.Nedavno ih dobija ,upali u modu.Poludija san,a sta da radin.Pustija ih,to mi bilo najlogicnije.
| |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon oľu 28, 2011 7:52 am | |
|
Bog !!!
Eto vidiš što ti ja govorim !!!!!
Neka lete !!!!
Salu2
| |
| | | vrca
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon oľu 28, 2011 10:06 am | |
| A sta ces moj Baritone.Neman srice momentalno s vrdunima.Al uporan san ja,nema predaje.Bit ce izlezenih,bit ce svega. | |
| | | vrca
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sri tra 27, 2011 3:05 am | |
| Alo ekipa,
moze mali savjet.Ima li ko iskustva o ucenju mladih vrduna na cd.Ja osobno neman nikakvih.Bastada bi mogla,al mene evo bas vrdun interesira.....Mozda i to bude nekakva kombinacija. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sri tra 27, 2011 5:59 am | |
| Mislin da bi baštarda mogla ubivat mlade vrdune sa strilama od minute Triba bi joj puštat ne pre kratke i ne pre duge strile i stavit uzdignuti fišćo, jer svaka baštarda nadožunta takt, produži ziju itd... Za mlade vrdune, možeš pokušat gubiš samo 10 kila spize... |
| | | Škuri tić
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned svi 01, 2011 1:03 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Alo ekipa,
moze mali savjet.Ima li ko iskustva o ucenju mladih vrduna na cd.Ja osobno neman nikakvih.Bastada bi mogla,al mene evo bas vrdun interesira.....Mozda i to bude nekakva kombinacija. bastarde se daju ucit cd-om ali verduni vec teze sve u svemu ti cd-i su gubljenje vrimena i godina.Evo moj savjet triba doc do ucitelja i to je zakon onda radit sa mladima. | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub svi 21, 2011 7:33 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pjev Vrduna | |
| |
| | | | Pjev Vrduna | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|