| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| UDRUGA "GLATKA ZIJADA" | |
|
+31probiotik MONSTRUMO ĐEKO Moćun nicaze ivica.milanovic13 PESTI Jandrek pele žižula vrca ivica rico domo DOMENICO car bošket lord189 KOBAC sentada YOGI f-1 onix67 Dva Grdelina PSIHO Grga Zlatoper kain GRANDE žuti frzelin ATOMIC 35 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" ned kol 14, 2011 4:48 am | |
| Milan je za razliku od tebe legenda Splitske tičije .Sinj je gospodine- GRAD-, nikad se nisu vicevi pričali na račun Sinja , za raliku od tvoje( zagore ) HAHAHAHA. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pet stu 25, 2011 6:26 pm | |
| VAŽNO
Skupština udruge GLATKA ZIJADA planira se u prvoj polovini prosinca.
Jedna od važnijih tocaka ce biti promocija dva člana,povratnika Frzelina
i gosp.Mile.
Još pet članova želi se pridružiti udruzi ,iz Splita,Kaštela i Trilja o kojima
ce udruga odluciti nakon njihova izlaganja.
Teme skupštine:
1.Rezultati u ucenju (ko je šta izbacija ovu godinu)
2.Pokazatelji i planovi za 2012.g
3.Strategija razvoja glatke zijade putem vlastitog uzgoja
4.Borba protiv žerbe (prijedlozi,kratkorocni i dugorocni planovi)
5.Rucak za clanove |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pet stu 25, 2011 8:40 pm | |
| Heheheh, zakon si bariton! ti bi eskimu led proda!!! | |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sub stu 26, 2011 12:18 am | |
| članovi oporbe su suzdržani ,pozdrav glatkima očekujemo debatu u 5 misec | |
| | | Jandrek
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 4:22 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Evo jedna obavjest.
Uprava glatkih je odlucila da profesor Jogi (kao najkompetentniji),napiše knjigu
postanka ispravne zijade.
Samo pet primjeraka ce biti potpisano od autora,zato molim predbilježbe dati
meni.
Zadro je to vec napravio,njemu ide prva.
01.09 krecu edukativni seminari u kalaharija (Jogi i Bariton)
Teme ce biti kako doci do ispravne (glatke) zije,kako je zadržati i reproducirati. najdraži post | |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 5:24 am | |
| Knjiga bez slova !
Vidjenje europske komisije:
Opis svake dzijade (jogi i bariton) se nije poklapao niti sa jednim zvučnim zapisom ili videom. Veliko pretjerivanje u ocijenjivanju dzijadi što pozitivno ili negativno.
Prednja strana (korice), ručno nacrtan kostur dzijade od 1,20 sekundi ,popularno nazvan ZIJOMETAR.
Sretno sa knjigom!
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 7:44 am | |
| 01.01.2012.,
ide drugo dopunjeno izdanje "postanka ispravne zijade".
Više informacija možete dobiti u caffe Kalahari svaki dan osim nediljom,
od 17h-20h,za stolom br.1
Ako slucajno nema prof.Jogija,
mlađi asistenti su educirani i mogu ponuditi korektne informacije.
Ps;europska komisija,Pesti pobogu,kad je evropa imala zijadu,
upri na kartu šestaron u Split i zavrti 100 km,tu je bila "zijada" i
ako ima ko koga ucit o zijadi onda mi ucimo njih.
Sritno sa evropom. |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 8:15 am | |
| Barba koce, nije europa to nikada imala a bojim se da je autori knjige neće predstaviti u pravom svijetlu zbog pretjerivanja u plusu i minusu. 100 kilometara od Splita,...hahaha,..ma smanji na svoj kvart.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 8:52 am | |
| Da da moj Pesti,
100 km od Splita,
nisan ja to izmislija nego stariji splitski ticari koji su obilazili,imali i znali.
I bili su u pravu,znaš li zašto?
Kad je u tih 100 km nesta kvalitet,
više ga niko i nije naša ni u sljedecih 500 . |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 9:27 am | |
| Da da kad zavrtiš šestar točno bi priša priko nekadašnjeg raja od pisme jednog jedinog na svitu Naravno mislim na LIVNO točno je 100 km split livno He he koce sinj livno 64 km jebiga bili smo bliže i imali smo i hvala bogu i imamo i dan danas nije ka nekad ali nije ni gola kost | |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto stu 29, 2011 9:50 am | |
| jebo vas patak, s cime se vi zamarate. ja bi se kladijo da u zagrebu ima boljih zijadi nego u splitu. kad smo kod toga sestara, ko je od vas svih bijo okolo, malo dalje i trazijo??? nitko. mozda ima neko selo, negdi u sloveniji, austriji, italiji, ili ko zna di.........mozda ljudi tamo smatraju zijadu greskom u pivanju..........vidis da je srbima smisno kad im mi kazemo da tic mora pivat pletivo i zijadu. oni to ne jebu 5 posto. zato vam kazem, mozda ima negdi, ali triba mrdnut guzicon.
| |
| | | nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pet sij 13, 2012 9:22 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sub sij 14, 2012 4:21 am | |
| Moram se osvrnit na par događaja u bližoj prošlosti,a najviše na feštu sinjskih grdelinaša di sam ugodno iznenađen razmišljanima o zijadi.Necu pricat o gostoprimstvu i zajebanciji jer sam takav vrhunski ugođaj i ocekiva,a da ne govorim o pažnji kojom su me obasipali naoko tvrdi i grezi sinjani ,a u duši meki i blagi.Zamislite trenutak kad odojak na tri velika ovala dolazi na stol,a moji sinjani se brinu o komadima mesa koje cu uzest,da ne bi slucajno falija i onda me savjetuju koje komade cu stavit na pijat.Sva ona vika ,galama,stiskanje šake je folklor koji ih prati od davnina a u biti su meke i glatke duše u što su me uvjerile i price o zijadama jer su svi,ama baš svi kroz svoje price potvrdili ono šta sam zna i prije,a to je da vole lipu ,finu zijadu.Možda neki nece otvoreno priznat,ali se to vidi kroz pricu,na kraju krajeva lipo je lipo. Nakon svega se pojavi Josip,divan momak kojeg sam upozna prije misec dana a njegova razmišljanja ozijadi i uopce pjevu grdelina su za svaku pohvalu,a osim toga skroman i kulturan . I evo sad cudan tip nicaze ,koji me u par rici na chatu ugodno iznenadija razmišljanjima o zijadi. Na kraju dva svjetska lika domeniko i strava koji se guštaju karat sa menom,ništa nece priznat ali su isto spremili doma lipu ,finu ,meku ,glatku zijadu na mliko ,(u stvari za domenika sam siguran,a strava govori da je fina ali.....) Živili grdelinaši |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sub sij 14, 2012 4:55 am | |
| Šta mu niste stavili u jedan komad mesa mišomora pa mu rekli ovaj ti je komad najbolji. A sad da su ti priznali ove tvoje zijade kroz nos kako ih zovu to ti baš ne virujem. Imali ste veliku šansu uništit glatkoga baš šteta šta ste to propustili ja bi vam bija zahvalan. | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sub sij 14, 2012 6:11 am | |
| Najjaće su zijade na usta! Jos kad se glasnice podmažu lipon svinjetinon,onda izlazi posebno glatka beštima iz usta,a možete tek zamislit kakve batude i kakve zijade,lipe glatke na mliko izlaze....
Zadnja promjena: vrca; sub sij 14, 2012 6:37 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sub sij 14, 2012 6:32 am | |
|
Bog !!
O najboljima se priča , a što se ovih dana i te kako
potvrđuje !!!!!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" ned sij 15, 2012 8:01 pm | |
| OBAVIJEST UDRUGE "GLATKA ZIJADA"
Obzirom da se udruga proširila više od ocekivanog ,do daljnjeg nema primanja
novih clanova.Odluka je donesena da bi se sacuvao kvalitet,ugled i integritet
udruge.Na godišnjoj skupšini 03.03 2012g. koja ce se ponovno održati na sajmu
GAST na Žnjanu,napraviti ce se revizija 2011.g.,i donijeti plan i program
aktivnosti u tekucoj godini.
Ps clanovi udruge koji dolaze na skupšinu iz daljeg (Zenica,itd..)imaju osigurano nocenje.
UPRAVA |
| | | nicaze
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" ned sij 15, 2012 9:59 pm | |
| imali bujruma | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" ned sij 15, 2012 10:01 pm | |
| Bog!!!!!
Bogami pravi Manifest ----
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" ned sij 15, 2012 10:07 pm | |
| - nicaze je napisao/la:
- imali bujruma
ima, i to uz odlicnu spizu i još bolje vino |
| | | Jandrek
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 16, 2012 12:53 am | |
| kolega bariton i oporba će doć na GAST da prova novu kolekciju "konobe" kako bi reka Vele ...(hahaha) | |
| | | nicaze
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 16, 2012 3:30 am | |
| Ako krene Balta stizem i ja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sri vel 29, 2012 6:17 pm | |
| Dežgracija sorila bura šatore za sajam GAST (odnila ih na Brač) pa se skupština udruge odgađa za 23.03.2012., pa tu feštu možemo povezat sa stvarnim primanjem Krune u glatko pivanje jer od prijatelja dobiva ucitelja. Moram još jednom spomenit Domu,koji je ove godine izbacija dva mlada grdelina koji su među boljima od ovog pivanja,i oba je poklonija, jednog Balti,a drugi ide Kruni. Svaka cast majstore Dome
Zadnja promjena: koce; uto oľu 20, 2012 2:42 am; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Moćun
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" sri vel 29, 2012 9:15 pm | |
|
Bog!!
A di su plakati ???
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto oľu 20, 2012 2:51 am | |
| Potvrđeno je da se godišnja skupština glatkih održava 23.03.2012g., na žnjanu,u prostorijama sajma GAST. Svi koji dolaze iz daljeg imaju osigurano noćenje , a uz radni rucak ,ce se u vedrom ozracju i ugodnoj atmosferi , dogovarati buducnost lipe zijade . |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" | |
| |
| | | | UDRUGA "GLATKA ZIJADA" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|