| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| UDRUGA "GLATKA ZIJADA" | |
|
+31probiotik MONSTRUMO ĐEKO Moćun nicaze ivica.milanovic13 PESTI Jandrek pele žižula vrca ivica rico domo DOMENICO car bošket lord189 KOBAC sentada YOGI f-1 onix67 Dva Grdelina PSIHO Grga Zlatoper kain GRANDE žuti frzelin ATOMIC 35 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 24, 2011 12:03 am | |
| SADAŠNJI ČLANOVI: 1.Bariton 2.Grande 3.Yogi 4.Dome 5.Tic-Bal Ovo su ujedno i osnivaci udruge. Svatko je dobrodošao ako voli i njeguje "glatku zijadu" Što znaci "glatka zijada" ? To je zijada koja je lipa za uvo,a ne za razne kompjutorske naprave,zijometre,riblje kosti,struje itd.Znaci,oni koji je ne mogi cuti (gluvaši),nego im treba pomoc tehnike-otpadaju.To je zijada kojoj su zabranjena slova R,Ž,Đ,G,Š i ostali sumnjivi,neartikulairani i nepodobni zvukovi. To je zijada koja klizi,ne zapire nigdi,ne žerbi,ne rizi i nije greza u ni jednom trenutku. To je zijada koja ima dušu,i od koje se istinski ljubitelj naježi. To je zijada u kojoj dominira lirika,a ne revanje. To je zijada koju mi tražimo. Ovo nije tema za raspravu,jer za to postoje grdelinaške teme. Ako netko voli i prihvaca gore navedeno,rado ce biti primljen u udrugu. Udruga je edukativnog karaktera i bilo tko od ovih clanova može dati savjete. |
| | | ATOMIC
Broj postova : 19 Points : 21 Join date : 11.01.2011 Age : 55 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 24, 2011 12:13 am | |
| Može li jedna snimka takve zijade? Eto da čujem pa se možda i ja uclanim u klub ljubitelja! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 24, 2011 12:54 am | |
| |
| | | ATOMIC
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 24, 2011 2:03 am | |
| Ne razumijem čemu ovakav odgovor??????!!!!!! Ja sam čuo zijadu kakvu "JA" mislim da bi morala biti, a dali je to ono sto je najbolje? Možda i je! Zato kažem da onaj tko smatra da ima nešto odlično neka postavi da čujemo i ucimo jedan od drugoga. | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 24, 2011 8:25 am | |
| - bariton je napisao/la:
- SADAŠNJI ČLANOVI:
1.Bariton 2.Grande 3.Yogi 4.Dome 5.Tic-Bal
Ovo su ujedno i osnivaci udruge. Svatko je dobrodošao ako voli i njeguje "glatku zijadu" Što znaci "glatka zijada" ?
To je zijada koja je lipa za uvo,a ne za razne kompjutorske naprave,zijometre,riblje kosti,struje itd.Znaci,oni koji je ne mogi cuti (gluvaši),nego im treba pomoc tehnike-otpadaju.To je zijada kojoj su zabranjena slova R,Ž,Đ,G,Š i ostali sumnjivi,neartikulairani i nepodobni zvukovi. To je zijada koja klizi,ne zapire nigdi,ne žerbi,ne rizi i nije greza u ni jednom trenutku. To je zijada koja ima dušu,i od koje se istinski ljubitelj naježi. To je zijada u kojoj dominira lirika,a ne revanje. To je zijada koju mi tražimo.
Ovo nije tema za raspravu,jer za to postoje grdelinaške teme.
Ako netko voli i prihvaca gore navedeno,rado ce biti primljen u udrugu. Udruga je edukativnog karaktera i bilo tko od ovih clanova može dati savjete.
Čini mi se da se radi o nekakvoj udrugi gluhih dzijadi.Vidim da udruga ide sa edukativnim karakterom i to je jako pohvalno.A tko je taj predavač ili profesor koji je studira takvu vrstu dzijade.Možda se netko nađe sada uvrijeđen ali ja za takvu udrugu nisam nikada čuo. | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| | | | ATOMIC
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pon sij 24, 2011 9:17 am | |
| Pa dajte profesori raspalite po tastaturi, ja prvi želim učiti jer priznajem sam sebi da neznam puno, a volio bi da znam! | |
| | | frzelin
| | | | frzelin
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" uto sij 25, 2011 10:03 am | |
| | |
| | | žuti
Broj postova : 98 Points : 100 Join date : 08.01.2011 Age : 58 Lokacija : split-Croatia
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 4:25 am | |
| ja mislim da ovdi koji su na forumu mnogi nisu čuli pravu,možda za njihove uši,ali koja je prava, može svako tumačit kako mu odgovara | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 6:07 am | |
| - žuti je napisao/la:
- ja mislim da ovdi koji su na forumu mnogi nisu čuli pravu,možda za njihove uši,ali koja je prava, može svako tumačit kako mu odgovara
Žuti može to tumačiti onaj ko nikad se nije bavija pismom ...a u jednom se slažem s tobom da mnogi nisu čuli ni vrlo dobru ali nisu oni krivi zbog tog jer nisu imali priliku kao što ni ja nisam imao priliku vozit Ferrari...... | |
| | | žuti
Broj postova : 98 Points : 100 Join date : 08.01.2011 Age : 58 Lokacija : split-Croatia
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 6:12 am | |
| je u pravu si,samo ti nikad neš sist u ferari,pa tako ispada da neš ni čut pravu zijadu | |
| | | žuti
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 6:14 am | |
| al triba fakultet za bavit se pismom,il je to sizifov posa ( borsa ) | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| | | | kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 7:35 am | |
| Ma ljudi nije ovde pitanje ko ima,a ko nema,nego samo tko je ljubitelj lipe glatke lirske zijade.
Ne mogu svi imat,ali mogu svi želit imat doma lipu zijadu. |
| | | žuti
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 7:49 pm | |
| bariton je u pravu,svi želimo imat lipu zijadu doma,al nemamo svi takvu privilegiju ka grande | |
| | | žuti
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 7:52 pm | |
| grandiću šta se tiče ferarija ja sam sidio u njemu,i to u bolidu,mogu potkrijepit i slikom | |
| | | Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 7:55 pm | |
| vavik za,nikad protiv... iako neman ni z od zijade... ali nikad se ne zna,šta te more tokat... | |
| | | žuti
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet sij 27, 2011 8:00 pm | |
| svi volimo lipo i kvalitetno | |
| | | PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" pet sij 28, 2011 7:21 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Udruga glatki se pojacala za dva nova clana
Frzelin i Renato
Dobrodošli
Posebno mi je zadovoljstvo pozdraviti Renata,kao najmlađeg i najperspektivnijeg iz udruge.
Trenutni clanovi:
1.Bariton 2.Grande 3.Yogi 4.Domo 5.Tic-Bal 6.Frzelin 7.Renato
Pozdrav ekipi prave zijade! Tko to nevoli glatku ili kako sam kažem staklenu i to još ako ima početak i kraj (kolombar)?? Molim članove da se neljute ali ipak na listi br. 1 je GRANDE, ostalo neka se dogovore sami članovi-svejedno mi je! | |
| | | frzelin
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet vel 03, 2011 4:33 am | |
| Molim g Baritona da me skine sa popisa glatki dzijadi ipak su mi draži nategnute rizle. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet vel 03, 2011 7:49 am | |
| Glatka zijada....hmmmm....psiho spominje i pojam staklene zijade......je, ali koja je to zijada ...triba to čut.....Ja sam je i danas čuja...uživo ...ali nisam siguran jeli to ta o kojoj se tu priča(po nazivu)...u stvari kako i zašto ste vi to nazvali ja pojma nemam....samo mi je nešto na pameti da se nešto sa tim prejudicira,a prujudiciranje ja ne volim...volim jasne misli...samo znam da je težnja za nečim jedno ,a stvarnost je nešto sasvim drugo..... Ovu dzijadu,koju san čuja uživo,iz kljuna,danas(cilu,potpunu,bez škeraca igdi,završenu,bez ikakvih prizvuka ...i uživo...)...kako će se ona zvati,zaboli me neka stvar...... i ja je imam(na CD-u,naravno), i puštam je tićima(bez uspjeha,naravno.)...i njoj težim..... A pošto je tema dzijada...pletiva isprid nje...i koliko ih ima,neću niti spominjat...da nebi off-a temu
ps nadam se da i tvorac ove teme misli ko i ja, i da i on teži ovakvoj dzijadi,...a opet govorin ako je to naziv(glatka) ove dzijade koju san čuja u g.Dade...sa gušton se i ja učlanjujem u tu udrugu,bez obzira kako se ona zvala.... |
| | | kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" čet vel 03, 2011 8:13 am | |
| - kain je napisao/la:
- Vinko,a tu ziju,šta si danas čuo,da li ima nastavak? Pazi dobro pročitaj,ne strilu,već nastavak ?
Nisam te razumija dobro....nastavak ,strila...hhahahha....nigdi toga nema ničega,ni u ludilu(pa niti pletiva nisan smija spominjat da ne bi off-a,temu),a pogotovo tamo di je to šta ti spominješ,najmanje poželjno(iza dzijade).... Davno bi Dado to "rješija",da toga ima igdi...a i ti si tome svidok...hahaha |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: UDRUGA "GLATKA ZIJADA" | |
| |
| | | | UDRUGA "GLATKA ZIJADA" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|