| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+46bevanda DjordjeVet kolombar myki portulata Škuri tić mijo tomislav lorena1990 pele hipy roko gare Markan KOBAC JAMES BOND nicaze F I N K O brabus domo novavarosbl mig29 probiotik PESTI bošket Galeb lubinko PSIHO lord189 Baketina enver angjello prava zijada pujdo Tic_Bal. vrca frzelin ĐEKO ivica YOGI euzebio ivica.milanovic13 MONSTRUMO Gigo Moćun CIBO 50 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon pro 16, 2013 3:32 am | |
|
Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 8:50 am; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
adebisi
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 27.06.2013
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon pro 16, 2013 4:10 am | |
| Samo da napišem još par stvari pa da diskusija bude gotova i sa moje strane. Puštanjem svojih ptica u prirodu imam najbolje namjere i potrudio sam se osigurati im najbolje uvjete pod kojima će započeti svoj život na slobodi. To da neću da se zamaram time hoće li preživiti ili ne nije nehumano,već racionalno. Na većinu stvari nemam uticaja i to sam odavno prihvatio. Tako priroda funkcionira-to nije ni humano ni nehumano,ti termini ne postoje u prirodi,već su produkt naše racionalizacije. Ti imaš svoje iskustvo sa puštenim pticama,ja svoje. Meni nijedna nije pomislila da se vrati. Ispričavam se što sam propustio registrirati "otvoren prozor"-radi toga propusta sam izvukao pogrešan zaključak. Volim lovit i nisam nikad tvrdio drugačije. Dodaj na tu "ljubav" korist činjenice da taj lov koristi mojim pticama da se dižu u formi i da se,zahvaljujući tom lovu,veliki broj ptica upozna sa činjenicom da ih ljudi love i dobiješ razlog zašto idem u polje. I da,od svih ptica,lovim samo štigliće (lugarin je zalutao na bakatinu)... Očigledno vrlo slične stavove zastupamo,samo što si ti otišao u krajnost (možda ću s godinama i ja). Lov k'o lov sam po sebi nije loš; loši su ljudi koji love. Kad bi svatko tko lovi lovio umjereno,kada mu lov nebi služio za iživljavanje nad prirodom i za zaradu nebi bilo uopće potrebe za bilo kakvom diskusijom. Da napomenem da su moji stavovi produkt moga dosadašnjeg iskustva i da definitivno nisu nepromijenjivi. Lijep pozdrav.
| |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon pro 16, 2013 5:14 am | |
| | |
|
| |
pujdo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon pro 16, 2013 5:37 am | |
|
Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 8:50 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
pujdo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon pro 16, 2013 5:39 am | |
|
Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 8:51 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet pro 20, 2013 5:11 am | |
| Gigo u pravu si , u Splitu malo više ko ide u želandu, jer je strah od policije pa nema više nikakvog gušta, ali ni to nije glavni razlog. Glavni razlog je što više nema želande i to odavno. Neka mista di su letila jata i jata ,zadnjih desetak godina nema nikoga. S tim je sportom gotovo,pogotovo od kad te policija ne mora uvatit u lovu,vec ti može doc doma i opalit kaznu. Želanda je lipa uspomena a sad moramo guštat u uzgoju |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet pro 20, 2013 7:44 am | |
| Pišeš budaleštine! Nevjerujem da mogu prijatelji tako pisat. To su neprijatelji! Bevanda pišeš sranja i mene si nekoliko puta ujeo sa sličnim upadima. Gigo ne nasjedaj na jeftine fore on da je se prestavio i da se zna ko je nebi ovako pisao.
| |
|
| |
pujdo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet pro 20, 2013 10:47 am | |
|
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned pro 22, 2013 10:35 am | |
| | |
|
| |
pujdo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon pro 23, 2013 6:12 am | |
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet sij 09, 2014 8:42 am | |
| Moram priznat da Pujdo ima pravo jer uza svo napredovanje,uzgoj,osvješcivanje,humanost itd.,da je
pustit ljude,da zakon ne brani,livade bi bile pune ticara u želandu,šta je je.To je dugogodišnja tradicija
koju je teško iskorijenit.Srica naša šta više uistinu nema želande,nema leta,nema gušta a nema ni
kvalitete koju mi tražimo od lova. |
|
| |
pujdo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet sij 09, 2014 10:39 am | |
|
Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 8:49 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet sij 09, 2014 7:45 pm | |
| Pozdrav tićarima i ptićarima.Evo svršila je i ova godina ,da vam pravo rečem mene puno ne zanima želanda niti me je i prije puno zanimala.Mene zanima samo ima li itko nešto da valja u ćibi ili se samo mlati prazna slama.Zašto ovo pišem;zato šta sam ćeka da neko stavi neki video pa da mi dokaže da je oni moj bidni SOKRATES govno od grdelina.on ne valja ništa a svi imaju prave na usta a kad dođe vrime MUK svi se sakrivaju nema nigdi nikog.Kad se samo sitim koje je to bilo prepucavanje a sad .............. MUK.Dajte malo živosti di vam je špirit nije moguće da se ništa nije snimalo cijelu godinu.Evo sad se pojavljuju neki novi GMO tići nose se snimke u kafić i mogu vam reć da je to TO,ali ja to ne priznam dok to ne bude pivalo u prirodi.Sve dok je to po šešulama i ispod krpe to je sve k...Pozz tićari i dajte koji snimak. | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet sij 09, 2014 10:50 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet sij 10, 2014 1:39 am | |
| Nije Đexi Sokrates Portoriko krepa, nego je POGINIJA ZA ISTINU, i uša u LEGEND kao prvi službeni WINNER BILOG DIMA. Kad smo vec kod toga,BILI DIM se održava i ovu godinu ali sa iskljucivo legalnim prstenovanim i prijavljenim češljugarima (carduelis carduelis). Eto smo došli i do toga, na našu čast |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet sij 10, 2014 2:02 am | |
| hvala ti đeko na lipim željama ali jako teško ću izbacit boljeg pogotovo jer više neman ni jednog ućitelja.Ne samo ja nego će teško i drugi glatki izbacit boljeg,nije to baš tako lako.A od ovih šta nisu glatki skoro nemoguća misija.Neki dan sam jednom prijatelju koji nije glatki reka ako on izbaci boljeg da se ja skidam gol na sred splitske rive kad bude gej parada pa neka me svi pederi j..... pozz | |
|
| |
pujdo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet sij 10, 2014 2:25 am | |
|
Zadnja promjena: pujdo; uto tra 22, 2014 8:49 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet sij 10, 2014 4:32 am | |
| Yogi profesore isto tako sam cuo da imas slicnog SOKRATESU{2-va mlada lanska} znaci nisi bez icega. ti barem imas 2-va, a sta cu ja kad sam ostao samo sa 2-va grdelina od koi jedan skripi mu glas dok pjeva a drugi ko da je poludjeo ,hvatao ga u ruke da mu skratim kljun i on od tada ko da je dobio neki stres ..ko da nema snage ni krilia mrdat ko lud tako se ponasa.....a legendarni CUNAMI I NJEGOV zamenik su otisli u nepovrat....CUNAMI pobjego a dok njegov zajenik krepa za vreme mitara...i sad sam ko prazan STADION,,,,,,,,,,bice ptica nego nas nece biti | |
|
| |
Tomo69
Broj postova : 13 Points : 19 Join date : 05.04.2013
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet sij 16, 2014 7:21 am | |
| | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto vel 11, 2014 5:50 am | |
| | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto vel 11, 2014 12:01 pm | |
| | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri vel 12, 2014 3:31 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri vel 12, 2014 7:03 am | |
| |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri vel 12, 2014 10:19 am | |
| | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub oľu 15, 2014 5:26 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|