Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 7:57 am
JA SAM SPREMAN I ČEKAM IZAZOVE
roko
Broj postova : 17 Points : 19 Join date : 21.02.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 8:05 am
sa čim...sokratesom . Yogi nebudi smješan
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 8:53 am
GOSPODO OSTAVITE SE PRIČA JA ČEKAM NEMOJTE ČEKAT ZIMU
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 8:57 am
Zbilja si hrabar kad s onim pritis! Hihihihi
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 8:58 am
yogi ostavi se tica,nije to za tebe,nađi neki drugi hobi (goji kuniće),kako ti nije bilo stid staviti onog bisera na forum( ti koji si najgori kritičar ovog foruma),vi pričate o nekoj glatkoj zijadi,ono je vrđola samo takva (zijada nema ni početka ni kraja,totalno neispravna),ja sam mislio da ste išli naprid ,a vi na guzicu kao raci,nemojte više spminjati glatke zijade,jer ova je puna ruzine,riže od početka do kraja ,pa to je katastrofa,ja ne mogu vjerovati da vam je to najbolji tić,u ovom tvom pjevu ima puno puta ničega,loše loše
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 5:41 pm
Osvojiti ,,BILI DIM,, je jedno ,družiti se ,guštirati u svojim grdelinima ,ali biti uvjeren da PROSJEČAN grdelin vridi najmanje VRLO DOBROG ( vama čak i odličnog )je komedija.To sidro drži par ljudi čijim je grdelinima uspješno uklonjen pjev . Glatki uz čestitke opet pričaju o nekoj čudesnoj dzijadi koja krasi dva takta iako ,,ostatak svijeta,, sad može na priloženom videu čuti -NIŠTA. Video je zaključio ovu sezonu ,....i ostali grdelini na videu ,,trpe,,kvalitetu zvuka .
Razočaran sam do kraja radom glatkih na pjesmi grdelina .NAPRID znači ići prema cilju a ne od njega .
Škola je gotova , pokušao sam vas malo otvoriti oči ali dim vas još više grize pa ste još u večim suzama .
Glatki PALI STE OVU GODINU .
IDEMO DALJE ,SRETNO ZA SLJEDEĆU 2014.
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 6:06 pm
dragi moj Gigo zašto sam spomenija vas?zato što vi pričate o duplom pletivu!???razmislite malo o značenju riči -pletivo-pa ćete vidit da ju ne možete primjeniti kod onog tića. i zato što pričate o dobroj zijadi i kolumbaru!?? neznam di ste vi to čuli. ovo što sam ja čuja su nekakvi ostaci nekakvih ostataka koji se ne mogu nazvati pismom ,a pogotove ne - pismom kralja među pticama pjevicama-grdelinom.da more,grdelin bi se sramija ove pisme. ovo je jedna- velika mižerija-dragi moj gigo
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 6:19 pm
Sve treba uvažiti jer su frekvencije STP na jednom valu a neke druge na drugom što se vidi po različitim mišlljenjima o nastavku batudama i slično.U čitanju raznih razmišljanja i na drugom forumu grdlin g.Jogi čak je stavljen u položaj primjera kako grdelin ne smije pivat.Netko se pitao kako može biti pobjednik sa samo jednom batudom.Sve je to mislim iskreno i iskazuje stav i razmišljanje pojedinačno.Nije se porebno žestiti zbog toga.Za moj pojam grdelin G. Jogi je favorit u zadnjih nekoliko videa a nekima je negativan za ne držati.Pobornici čistoće pivanja,batudavanja i finijh izvedaba zija su sa ovim prv.Bili dim došli na svoje a neki drugi sa drugim željama u pjevu to negiraju i imaju svoje izazove.Pozitivno je što g.Jogi ipak ne skriva grdelina već poziva na slušanje jer je uvjeren da će odbatudati najbolje što zna.Samo ne treba biti bezobrazan u izjavama i vrijeđati osobno.
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 6:50 pm
Dobro jutro. Živijo mi Mijo. Neznam koliko si unazad čitao moje postove a ima jih dosta i vidičeš da ja nigdi ne uzdižem posebno sa veličanjem glatkih tiča.S obzirom da se sa mnom u komunikaciji gospoda glatkih nikad nije ni silila,rekla ovo je jaka batuda u kompletu ja nemam zašto nastupat napadajima.Znaju i oni koliki je ovo domet ali zasad boljeg sa čistim batudama više ispivani u nizu niko nije stavio.Opet ponavljam u drugi plan ulazi pogled opisa pletiva pa i same zijade.Istina je pletivo nije bogato svojom lipotom taktova ali takvo je kakvo je.Mijo pletivo je duplo iz taktova ispivani u kombinaciji 4-3 ,4-2,3-3, dali smo mi zadovoljni takvim taktovima to je druga priča.Zijada na snimku po pitanju dužine kolumb. hvata trojku dok uživo je i duža jako dobro lukom parabole smotanosti ispivana.Da je nekim slučajem ova zijada( sasvim savršena) malo ko bi se približio. Ona spada u tip čistijih zijadi a ne rašpani ijako bi na snimku reka da vuče dozu hrapavosti od sride u kraj,ali čujo sam je uživo nema nikakvu rašpu.Ja sam ovi tip zijade nazva specifična ali prihvačena zijada ,zašto jer u njoj bar ja ne uočujem dominaciju zvonkavosti cakleni lirskih zijadi.To joj je po meni taj jedini nedostatak a što se tiče drugih kriterija njenih detalja sve prolazi,ostalo sve bi bila mušičavost kritika na nju, moj pogled. Da ovo sve nije ovako nebi se dalje ni vodile diskusije ali kad se stavi bolji ka i ovi pozitivni tič tad čemo reči Yogijev nije prvi.Ovaj tič nije a niti se govori vrh vrhova pa ga nevalja gledat u tom pogledu,ali proša je jer bolji nije doša,čovik vas poziva donesite (ima boljih)ako imate boljeg.
POZDRAV.
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 7:05 pm
u potpunosti se slažen,ko ima boljeg neka ga obisi na brokvu...
lako je pričat,izađi na megdan pa budi baja...
inače pojedini komentari su puni zloće i omalovažavanja,čemu to?
po meni tić je daleko od priče o STP-u,ali to je zato šta su postavljeni previsoki standardi ...
po kriterijima STP-a teško da iko ima u kući takvog tića,načekat ćemo se ....
pozzzz svima
YOGI
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 8:28 pm
Gospodo moja tićarska(iako su neki još u pelenama)ja sam snimija svog grdelina i stavija na forum jer je komisija rekla da je pobjedija na takmićenju bilog dima.Tić je u zadanom vremenu otpiva nauj bolje i pobjedija je ,niko nije reka da je to naj bolji tić.Ja bi volija da ostali tičari snime npr.pobjednika sinja,makarske,zadra,paga i ostalih mjesta pa da se malo usporedi.Tkzv tićari koji su i snimali i obješali na forum pričaju o nekoj nategnutošču zijade a oni nisu ni čuli za taj izraz dok ja nisam doša na forum.Dakle gospodo ja vas još jednom pozivam da donesete tića pa čemo uspoređivat ,ako ljudi dolaze iz daljeg a skup im je put ja ču im platit put i marendu.Snimit ćemo mog pristojnog(uvik sam to govorija)i vašeg pravog i staviti na forum.Predpostavljam da ti vaši pravi znaju spojit bar 10 batuda i ne nastavit .Zato gospodo ostavite se priča jer vam je gigo dobro reka OVAJ TIĆ JE PROŠA JER BOLJI JOŠ NIJE DOŠA.
mijo
Broj postova : 14 Points : 14 Join date : 13.05.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 8:30 pm
dragi moj Gigo ćitajući ova vaša tumačenja pisme grdelina u mnogočemu se sa vama ne slažem. ovdi pletiva nema ,a zijada izlazi iz nekakvog nerazumljivog kratkoga takta,koje bih prije nazva nekakvim čudnim javljanjima a ne taktom od pletiva kako vi kažete,i tako da zijada nema početak,a kolumbar da i ne govorim,gigo znate li od kojih slova se sastoji kolumbar,di ih vi čujete molim vas. zijada od euzebia ima početak kakav triba biti izražen- jak.ova ga uopće nema. zijada je neispravna.ovaj tić po meni nije vridan spomena. ja virujem da se ovi tkz glatki zajebavaju i da imaju tiće puno bolje od ovoga. ja sam reka da ja trenutno tića nemam ali mi ima dobar prijatelj.i to ne samo jednog.taj se neće eksponira.a pošto čitam da yogi izaziva sve pokušat ću prijatelja nagovorit da prihvati.ako neće ja ću uzet dva njegova tića i prihvatit ću yogijev izazov.ali ne jedan na jedan.jer on već unaprid tvrdi da je prvak svita:P:P:P,pa će tako vjerojatno biti i tad, nego da budu suci i publika uz snimanje.i imam samo jedan uvjet-ne mukte i ne-za siću-jer toga nema u- kako je oni zovu- lizi prvaka:).
MONSTRUMO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 10:44 pm
TRESLA SE BRDA, RODIO SE MIŠ!!!!!
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 11:53 pm
Dobar dan.
Sviđaju mi se izjave kao komentar Prave Zijade i Grge Zlatoper nema tu ni veličanja ni gađenja tiča,štaje tuje. Mijo ja vas nepoznam po pitanju tiča,nenatežem ništa u smislu ja sam knjiga,svak ima svoj način tumačenja pisme.Pa nešto ču ponovit da sam vrste pletiva podijelio na dva tipa batudi u spoju sa zijadom.Kao pletivo u batudi iz vučeno izveslajem razni pritumbavani melodija i pletivo druge vrste što me asocira na riječ plete,kupi,nabada,sastavlja,korača na pletivo iz taktova, koraka.Kod Yogija u batudi je pletivo iz taktova sastavljeni i to duplo taman na granici za nereč da je baš kratko.Ovi taktovi nisu ideal krasni taktova zasigurno da i on bi volio da su puno,puno bolji ali on jih nigdje realno ni ne hvali,pa kakvi su takvi su donekle prolaze.Zijada po meni nije ispivana kao ravna nikako jer baš se uočuje pristojan kolumbar kroz njenu izvedbu, i to uživo se lipo očituje.Tič prolazi kao batuder puno više ga krasi zijada u kolumbaru naspram pletivu taktova ali on je takvi,s obzirom da tič nije u visokom rangu stavite tiča da ga pobijedi.Ja neču reči da drugi pojedinci nemaju možda i boljega a ako jih muči prvo misto neka mu pariraju.
POZDRAV.
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 16, 2013 11:59 pm
Ma ko ce ti doc Jogi
sa čistim pristojnim grdelinom od batude:
Možda Rab,Istra,itd,itd,itd........
ajde budi pametan.
Split je Split.
MONSTRUMO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 12:21 am
Suplja priča, ko vas drži vise za ozbiljno.
roko
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 12:24 am
gigo prijateljski savjet DRŽ SE VRDUNA kad kažeš da kod ovog tića čuješ zijadu u kolombaru,a mnogi drugi se iti zapitaju jel ovo uopće zijada...i to sa kakvim neukusnim pletivom...još nešto usporedi dužinu batude i zijade sa tićima od prča i euzebia pa ćeš vidit koja je razlika i u trajanju ...poz. Gigo prijatelju ps.tić nije vrijedan ni komentara mi usporedbe sa 2 prijašnja videa...
roko
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 12:26 am
gigo prijateljski savjet DRŽ SE VRDUNA kad kažeš da kod ovog tića čuješ zijadu u kolombaru,a mnogi drugi se iti zapitaju jel ovo uopće zijada...i to sa kakvim neukusnim pletivom...još nešto usporedi dužinu batude i zijade sa tićima od prča i euzebia pa ćeš vidit koja je razlika i u trajanju ...poz. Gigo prijatelju ps.tić nije vrijedan ni komentara mi usporedbe sa 2 prijašnja videa...
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 12:32 am
Gigo,evo ti jedno jednostavno pitanje,ako može odgovor sa A ili B ?
Gospodine Gigo koju bi ti ticu prije uzeo za sebe ,ali iskreno????
A:
ili
B:
Volio bi tvoj iskren odgovor.
Može i malo objašnnjenje koju bi uzeo i zašto i koju ne bi uzeo i zašto?
P.S. Sori zbog tvog imena na ceduljici sa datumom,samo sam ti tad htio dati do znanja da je datum punovažeći.
Isto tako za KOcu,možeš li ti Koce da nam slovima opišeš zijadu od Jogijeva grdelina,naročito me zanimaju prva 2-3 slova??? Znam da ćeš iskreno odgovoriti,jer ti si pošten i častan čovjek.
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 12:42 am
Ljudi zašto tako gledate stvari?
Bilo je takmicenje u Makedoniji bolji grdelini nisu pobjedili imali su los dan.
Bilo je u Splitu i tamo kako se culo bolji nisu imali dobar dan i losiji je pobjedio.
Evo takmicenje BILI-DIM pobjedio je Yogijev grdelin i sam gazda tog grdelina je rekao da njegov nije najbolji vec je jednostavno taj tic taj dan najbolje zapijevao i spajao batude.
Poooz.
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 1:14 am
Vidim da glatkići odbijaju odgovoriti .
Volio bi nastaviti ovu ćakulu u mirnijem tonu,ako bude ikako moguće .
Znam par glatkih koji su do sada svakog postavljenog grdelina (ako nije glatki) ,proglasili škartom i gubom i svakom su slovima (onomatopejom) opisali zijadu.Sad,ako se prepoznaju u ovoj rečenici,molio bi ih da to naprave i sa Jogijevim grdelinom???
Evo da olakšam pitanje,pošto svi znamo da se zija sastoji od početka,sredine i kraja,ajde mi napišite slovima samo početak Jogijeve zije?? To je samo zamolba,pošto znam da su neki vrlo dobro,čak odlično opisivali neke postavljene zije.Ajde momci,otvorite se i napišite kako vi to čujete????
kukuljas
Broj postova : 19 Points : 19 Join date : 12.02.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 1:32 am
koce je napisao/la:
Kako sam i obecao evo najvažniji djelovi prvenstva grdelina BILI DIM -SPLIT 2013.
Na snimci je Yogijev grdelin Socrates koji je odnija prvo misto po STP-u za ovu godinu, a na drugoj
snimci je puštanje bilog dima Socratesu i predstavljanje natjecatelja.
Snimljeni su i ostali grdelini ,ali ovo je za sada najbitnije.
Kvalifikacije za BILI DIM 2014 pocimlju 01.04. 2014.
2.BILI DIM - puštanje Bilog dima yogijevom Socratesu,proslava pobjednika i prestavljanje finalista. https://youtu.be/nUMPQsNMPvk
Još jednom cestitam Yogiju i njegovom grdelinu Socratesu.
YOGI evo moro sam skoknit do internet cafeea da poslusam ovoga tvog pobjednika,,nisam ga zelio u kuci slusat jer je rizik prevelik to jest bojo sam se da moje ptice slucajno ne bi uzele ovako "bogata" PLETIVA i "fantasticnu" NAZVAT CEMO ZIJADU ustvari ne bi zelio da budes ostecen ne bih ti uzimao autorska prava!!!
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 1:37 am
hihihihhiihi
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 1:37 am
Naravno da cu ti odgovorit i to s guštom iako nisi zaslužija jer vec dva ili tri puta odeš sa foruma
uz nekakvu viku,beštimanje i galamu sa zadnjom porukom "idem i nevracam se" ,"brišite me sa ovog
švercerskog foruma " itd itd.,da bi se onda opet pokunjeno vratija.
Sad ti evo odgovor,
Kao prvo ova dva grdelina nisu za uspredbu jer si svoga snima za Novu Godinu u zatvoren prostor,
i to 3-4 batude koje je jedva prozborija,
a Jogijev je snimljen u šesti misec u top formi na livadi .
Snimi ga sad kad se snimaju grdelini, u topu, pa ga stavi na video i traži komentar,ili ga donesi
pa uspoređuj uživo.
Onda cemo razgovarat šta koji piva i kakva mu je zijada,
iako vec i sam znaš odgovor.
MONSTRUMO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 17, 2013 1:39 am
Hihihihi
Sponsored content
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari