| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 3:49 am | |
| Prvi ima bolju zijadu......x | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 4:10 am | |
| Dobra večer. Evo Angello za vas opis snimke tiča. Ovde sve zavisi kako se postaviti na snimak pisme. Kao prvo tič nije na nivou zrelosti pisme,več je dat snimak i sa veršom početnog pijeva grdelina.Druga je stvar kad se tiča snima zadnji misec dana zrelog di valda zna nanizat pristojan broj batudi(več bi se drugačije pričalo). Vračam se na snimak tič piva sve redom ka svaki početni (prirodni grd.),ako gledamo samo ispravnu batudu sa snimka onda je tič kvalitetan a to bi značilo da tu batudu kad sazori piva više puta u serijama pristojnim.Ovde se čuje i zijada u različitim izvedbama za nijansu di je pokoja i duža,ima i nastavaka iza pojedini zijadi negat. ,ima i koja prekinuta.Vidi se da tič kroz pismu verše voli batudu na više načina ispivati u spoju melodije pletiva sa taktovima( pozitivno).Tič nije za bacit nikako sve zavisi na koji nivo pisme če se( stabilizirat kad bude u snazi.) Ako bude na batudi pozitivnoj iz ovog snimka,sa onom ispravnom zijadom ,tad bi tič bio cijenjen i za učit mlade.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 4:25 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer.
Evo Angello za vas opis snimke tiča. Ovde sve zavisi kako se postaviti na snimak pisme. Kao prvo tič nije na nivou zrelosti pisme,več je dat snimak i sa veršom početnog pijeva grdelina.Druga je stvar kad se tiča snima zadnji misec dana zrelog di valda zna nanizat pristojan broj batudi(več bi se drugačije pričalo). Vračam se na snimak tič piva sve redom ka svaki početni (prirodni grd.),ako gledamo samo ispravnu batudu sa snimka onda je tič kvalitetan a to bi značilo da tu batudu kad sazori piva više puta u serijama pristojnim.Ovde se čuje i zijada u različitim izvedbama za nijansu di je pokoja i duža,ima i nastavaka iza pojedini zijadi negat. ,ima i koja prekinuta.Vidi se da tič kroz pismu verše voli batudu na više načina ispivati u spoju melodije pletiva sa taktovima( pozitivno).Tič nije za bacit nikako sve zavisi na koji nivo pisme če se( stabilizirat kad bude u snazi.) Ako bude na batudi pozitivnoj iz ovog snimka,sa onom ispravnom zijadom ,tad bi tič bio cijenjen i za učit mlade.
Pozdrav od GIGE. Gigo vlasnik tice ti se zahvaljuje na komentaru(a i yogiju isto...pod uvjetom da je komentar iskren i od srca,a moje skromno i neutralno mišljenje je da ...jeeee od srca...hahahah), i reka mi je da je snimano u drugi misec. A šta misliš za ovaj drugi snimak Gigo... | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 4:58 am | |
| poz vinko nema sta da se komentira za prvog mogu samo rec da je doteran bolje nego oni iz prirode LEPOTA BOZIJA a za pjev bolje i da ne komentiram .( mnogo duplih gresaka u koracima)valjda se nece naljutit VLASNIK a za drugog sen te zijade sto je ima sa jednom batudom to za mene je prazno TREBA MNOGO TOGA JOS STO OTPJEVAT . .....uh umalo zaboravi da ti se zahvalim za onu cibu sto si mi poslo i poklonijo USKORO CU JE POSTAVIT NA FORUM DA VIDU TICARI ..hvala jos jednom mestre VINKO | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 5:10 am | |
| Dobra večer. Angello več sam puno puta rekao da mi je snimak od Koce nejasan kod zijade,nerazuman. Pa sam stoga govorio da ču nekom prilikom čuti uživo ,di če mi biti jasniji uvid u ispijev zijade. Ali evo da se nebi mislilo da sam( nekome pristran a nekome ne),provaču ukratko reči dvije riči. Zijada ima poćetak i kraj,tu je blizu srednjeg dometa ispijevana u dužini,ALI sve ostalo bar mi snimak tako dočarava je meni nerazumno.Opet kažem more i snimak uzet svoje,jer čujo sam nemoguč broj vrsta zijadi svudi ali ovaku nisam. Nerazumin njenu putanju pari ka mukla,nečujem tu boju ,zvonkavost koja je dočarava oduševljenjem bez obzira kolikoga je dometa.Stoga sam dosad bio suzdržan,moguče da je uživo sasvim drukčije,posve jasno.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 5:21 am | |
| KOCE grdelin je primjer splitske tradicije čista batuda bez popratnih grešaka.grdelin u naponu snage kako i treba prezentirati tića.za današnje vrime više nego dobro.gornji greli korti veršu tako da nije za ocjenjivanje a | |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 7:02 am | |
| | |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 7:21 am | |
| Molio bi meštre gigu i angela da mi reču od od ova dva tiča koji ima bolju ziju? Pozzzzz | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 7:28 am | |
| Prvi tic ima ZIJADU odlicnu i to je zijada.Tic nije na pismi a normalna je stvar da svaki tic u versi ima sporka ali vjerojatno ce ovaj doc na koju batudu(ovakvi tici i dolaze na batude ) i moci ce se radit s njime.Meni se svidja.Ko nije ode cuo zijadu taj i ne zna sta je zijada.Pozzz | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 7:44 am | |
| Blago se svima onima kojima je ono dobra zijada,vi uvik guštate u tićima i za vas nema lošeg tića.U Splitu i okolici imate još uvik boljih zijadi od ove (mislim u prirodi).Za mene osobno ovo uopće nije zijada niti je mogu nazvat zijadom.Kome je ovo dobra zijada taj je po mom mišljenju zaluta u tičarstvo.Ža mi je jedino šta sam izgubija svoje dragocjeno vrijeme na slušanje ovog snimka | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 7:47 am | |
| je zijada u prvog tića je bolja od drugog no nije ni odlična, neznan čiji su ni jedan ni drugi niti me zanima ,onaj ko kaže da zijada u prvoga ne valja zaluta je u tičarstvu. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 8:20 am | |
| Meni isto ovaj prvi on ima bolju zijadu ali onaj drugi je cisci HIHIHI Ma koga vi jeb... kako vas nije stid to uspoređivat | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 8:35 am | |
| Dobra večer. Po redu .Đeko molim pojasni rečenicu svoju. Mnogo dupli greški u koracima,ajde Đeko opravdaj izjavu. Yogi možda ima vani u Splitu bolji zijadi ,ali bi trebale biti u spoju sa pletivom zvana batuda,a ne na veršama šporkica. Valda sam razuman a inače da je tič s ovakom zijadom( onom boljom) vani teško,več bi bio kod nekoga. Galebu teško je uspoređivat ova dva tiča,jedan je potpuno čist dok drugi je tek u pismi verša,ali ipak pokazuje batudu. Što se tiče zijade ovi šporkiji tič za MENE ima bolju zijadu,a kod čiščeg tiča mi je ne definirana kroz ispijev,bar je tako za mene snimak dočarava.Kod prvog tiča u veršu mislim na samo pokoju zijadu duže izvedbe,a ne na sve ispivane tipove zijadi,sve u svemu da mi taki natrefi rado bi pokušao s njime raditi.To je tip tiča kakvi nailazi iz prirode,a ostalo je na nama dovest ga na više batudi od one bolje zijade pa tek onda provat borbu prema mladcima sa njim. Svi mi znamo da je naj lakše i ispravnije radit sa čistim tičem batuderom,ALI triba se dotle dobro namučit oznojit dok se izbaci koji mladi nešto bolji od učitelja.
Pozdrav od GIGE svima. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 9:16 am | |
| Znaci to su vasi iskreni komentari ? MA KOGA VII JEBE:::: natjerali ste me jos 2 puta da slusam i opet cujem struganje poo zijadi , grezost, nategnutost ,zijada ja ne granici prolaza sto se tice duzine Tic ima nekoliko vrsta strila ,cjacavanje Ajmo da vidimo jos komentara angele kada si zakuhao daj svoj komentar ti na ove 2 zijade hahah. pozz. | |
|
| |
sole
Broj postova : 43 Points : 43 Join date : 17.01.2011 Lokacija : bih zenica
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 9:26 am | |
| | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 9:43 am | |
| Evo da i ja komentiram znam čiji je tić bez puno truda napisat ču prvoga tića nebi drža ni po koju cjenu to je tako greza zijada da uopče nebi više trošija rići.Pozdrav gazi u Poreču ništa osobno da nebi gazda krivo nešto protumačija.Za drugoga tića kojega sam sluša u živo bezbroj puta takav tip zijade mi se sviđa i težim čak još lirskijoj zijadi da joj se kraj tako reć i ne čuje.Jasno ovde fali dužine i niko nije reka da je to pravi tić ali kada se uspoređuju ova dva tiča uvik bi se mašija za drugoga i ne mogu se po ničemu usporedit za ove laike koji to uspoređuju. | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 9:49 am | |
| | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 9:52 am | |
| | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 10:00 am | |
| Ljudi moji ovaj grdelin nije niti na pismi tic lagano versa,pa jel se vi pojedinci uopce razumite u tice?Pa jel vi uopce imate zrno graska u glavi pa da shvatite kakva ce to bit zijada kad grdelin bude u pismi?O kakvoj grezosti,struganju, nategnutosti pricate?ispadate samo smijesni.Vidite li uopce u snimku da je grdelinu crn kljun da nimalo nije sazrio?Ta ce zijada parat kad tic sazrije pa vi pojedinci govorite sta ocete. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 10:12 am | |
| Parat će kad meni na k... naraste nokat
| |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 10:18 am | |
| Vidi se točno ko se drži skupa,tj.ko je u klanu. Ali dobro,to je tako. Recite mi ako se varam,ali grdelin Bili ima batudu koju pivaju i Balticovi tići. Ili možda nije... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 6:56 pm | |
| Fala bogu da smo se vratili na komentiranje nasih grdelina. Vuče i Vinko svaka cast,pogotovo Vinku koji prati forum i događaje,malo živosti ne škodi,bitno da nema spanjolaca. Jedino sta nevalja je to da, su oba snimka stara dvi godine,novih nema Na komentare se nevalja jiditi,grdelini su tu da se komentiraju,a ko se ljuti,neka ne stavlja snimke.Kao sto kaze Finko,znaju se komentari unaprid,a to je dobro,neka šušura. Zapostavili ste Sinj,veliki pozdrav grupi prijatelja vizlasa sto jos uvik odrzavaju pivanje gornjeg grdelina. |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 8:22 pm | |
| Neznam koji mi je kur... sta uopste ista komentiram svako ima svoje misljenje
Zadnja promjena: Tic_Bal.; ned stu 25, 2012 12:48 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 10:55 pm | |
| Nekako sam najblizi izjavi prave zijade ,ako sam ga dobro razumija,jer
ova dva grdelina nisu za usporedbu,ne zbog zijade,tu se zna kakvu zijadu ko voli i kakvu
trazi,a to se vidi po komentarima sad i prije dvi godine.Komentari su isti,tako da zijadu
gornjeg grdelina nema potribe da komentiram.
Ovde je ric o krivom tajmingu,moj snimak je grdelin u top formi,a gornji grdelin je u
versi.Zato nisu za usporedbu.Vjerovatno je gornji grdelin puno puno bolji u petom
misecu,pa bi molija Vinka da moli Vuka da stavi snimak ovog grdelina
od petog ili sestog miseca,jer je pretpostavljam ,da je na samoj batudi sa jos boljom
zijadom.
Onda je to prava usporedba za gustat u grdelinima . |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 24, 2012 11:29 pm | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer.
Po redu .Đeko molim pojasni rečenicu svoju. Mnogo dupli greški u koracima,ajde Đeko opravdaj izjavu. .
Pozdrav od GIGE svima. poz doktore GIGO Necu nikoga omalovazavat KO I KOLKO SE RAZUME U PJEV I KAKO BI TREBALO BIT JEDAN SKOLOVANI GRDELIN kad kazem SKOLOVANI valjda se zna kako treba pjevat SKOLOVANI GRDELIN..I vi nadam se da znate kako treba pjevat.. PA ZAR NISI CUO DA POSLE SVAKE BATUDE IMA GRESKE NEGDE DVE A NEGDE TRI nista osobno PRIRODNA PJESMA .... a ZIJADA mu je onako od 2-3 POINTS da ne duljim dalje nije skolovan vec je iz prirode PJEV sto bi jedan moj prikan reka za to pevanje SLUSAM KAJ SUMAT SUMITE ZA ILJO VOJVODATA a KOCIN grdelin reko ti da je za mene malo prazan u pjevu POSTO kod nas u MK mi trazimo jos od pjeva poz doktore GIGO | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|