| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 2:49 am | |
| bravo prijatelju, vidis kolko ti je trebalo da shvatiš da je ovag grdelin učen sa timbradosom!!!!! | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 2:50 am | |
| Dobar dan.
Vidim malo se priča recimo ova čakulica razvukla u dijalog ko zna ko možda i nezna.Evo ja nebi tako,sve tičare poštivam i prihvačam u priči dostojanstvenoj kako bi i tribala iči na forumu.Normalno je da nemamo svi isto mišljenje u nekim detaljima ali saslušajmo i druge kolege davajuči i njima pravo na njihov zaključak i spoznaju.Ja se samo normalnom pričicom vračam na temicu onog detaljiča čakulom kazavši da ipak onakav ispijev nikad nisam čujo kod grdelina pa ni u drugih kolega.Grdelini imaju masu strila ili nakih blaži frulica( nama neukusnih) ali sasvim drugačijim ispijevom (tipičnim grdelinovim). Ja sam se i upustio u čakulicu što me dojam na detaljič spomenuti navodi da baš ta frulica ima tipični ispijev vrste nekog kanarina.Neču i ne želim ničije mišljenje pogazit ali baš me interesira od kolega grdelinaša (večeg rada) dali su čuli ikad indetični ispijev onakav kod grdelina.Sebi donekle dajem za pravo (priče) u ovoj čakuli jer iz mene je ostao veliki rad sa grdelinima.Što se tiče tiča ka kompletnog nebi mu tražio mane jer za mene je naj važnije da na batudama nema nastavaka. Uostalom tiča sam opisao jako pozitivno ka za mladog tiča.
POZDRAV. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 5:25 am | |
| | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 5:38 am | |
|
Zadnja promjena: ĐEKO; sub oľu 16, 2013 5:39 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 5:39 am | |
| Odlično Balta, stari in lipo piva, samo mislin da čujem u pozadini prošlogodišnjeg tica koji siče zijadu konstantno i triba ga likvidirat da ne usere trud i muku! | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 5:47 am | |
| Daco upravu si cuje se proslogodisnji tic koji je u letilici sa zenkom proslogodisnjom .
Tic ispod glasa versuca i ima malu ziju u versi ali tic nije ni pokusao zapijevat batudu. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 5:57 am | |
| Jarane, moraš bit oprezan, nesmis takve greške radit, odmah to smakni jer sve šta nije u rangu staroga mores odma pustit jer ti netriba! Vidiš kako je moj mladac pokupio od mojih kanarina jednu lijepu strilicu nemoj se zajebat ko ja! | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 6:02 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Jarane, moraš bit oprezan, nesmis takve greške radit, odmah to smakni jer sve šta nije u rangu staroga mores odma pustit jer ti netriba!
Vidiš kako je moj mladac pokupio od mojih kanarina jednu lijepu strilicu nemoj se zajebat ko ja! Ok daco vidis da sam ga makeo u letilicu da ga ne gledaju . Kako ti daco na svakoj polici po jedan pijev bitno je da se ne vide hehehe. Ma daco ima mladi bataudu kao i stari sam nece on to jos da zavrti ko stari ali vidjecemo . | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 6:04 am | |
| Stavi ga kod nekog prijatelja pa ako izađe dobro, uzmes natrag | |
|
| |
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 6:20 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 7:35 am | |
| |
|
| |
pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
| |
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 7:05 pm | |
| Vidi se da je stariji grdelin po izvedenosti batude ali još ustegnut u pjevu.Bravo za vlasnika temelji za mladce su pozitivni. | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 16, 2013 9:04 pm | |
| Zahvaljujem na vasoj podržci ! Kod nas je sinoc osuo snijeg evo jutros Zenica objelila . Jutros vidim ispod gnjezda ljuske od jajeta i vidim da grdelenusa hrani izgleda da se nesto izleglo. Nadao sam se sutra da ce nesto izac jer je zalegla na jaja u ponedeljak. | |
|
| |
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: bravo majstore ned oľu 17, 2013 7:01 pm | |
| [quote="Tic_Bal."]Zahvaljujem na vasoj podržci !
Kod nas je sinoc osuo snijeg evo jutros Zenica objelila .
Jutros vidim ispod gnjezda ljuske od jajeta i vidim da grdelenusa hrani izgleda da se nesto izleglo.
Nadao sam se sutra da ce nesto izac jer je zalegla na jaja u ponedeljak. :heart: [/quote]
bravo legendo samo naprijed | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned oľu 17, 2013 7:47 pm | |
| Bravo balta,meni to nije iznenađenje ja sam to zna bez da čujem da si jak.Nego nije mi jasno ili se meni čini da se čuje i početak i sredina i kraj zijade.A čini mi se da nisu to ni dva takta,ili se to meni samo čini ili si ti nešta smiksa.pozz balta i samo naprid | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned oľu 17, 2013 9:24 pm | |
| YOGI ja mislim da je do telefona jer sam nabavio moderniji telefon | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon oľu 18, 2013 6:36 am | |
| Dobra večer.
Živio Tič Bal rijetkost je več imati mlade grdeline,svaka čast,nek te posluži sriča kad si uporan.Onaj tič nemože se reči da je pletivo samo iz dva takta,vidi se da je duplo,može proč možda nije previše savršeno u intonaciji odabira ukusa ka pletivo ali ipak prihvatljivo za batudu.Peška sam i zijadu ima početak sridu i kraj u kolumbaru srednjem,kad bi htio štogo promijeniti možda da zijada ima bolju čistoču,razumnost oču reči jasniju i dominantniju putanju kroz zijadu.Sve u svemu zadovoljavajuče valda je uživo i više razumljivo,dočarano.
POZDRAV. | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto oľu 19, 2013 3:06 am | |
| Gigo je kao i uvjek iskren u svojoj prijateljskoj čakuli .
Hvala svima na podržci ! | |
|
| |
Oćak
Broj postova : 6 Points : 8 Join date : 21.03.2013
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet oľu 21, 2013 8:37 am | |
| | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned oľu 24, 2013 6:21 am | |
| Dobra večer.
Evo sa Kocom bi dvije riči izmijenio kroz čakulu. Htio bi upitati dali čete i vi Koce doči na ovo takmičenje koje je valda sad ubrzo,dali postoji neka šansa da ja sa kolegom bi mogao poslušat tiče na takmičenju,vodeči brigu nenamečeći se več staroj ekipi u njihov marendin,znači nebiti u broju več određenom ekipe u takmičenju,zasigurno nikako vam smetati,več samo čuti tiče i lip pozdrav i mi gremo doma,a dakako ekipa nastavlja po svojoj tradiciji marendin.
POZDRAV. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned oľu 24, 2013 7:31 am | |
| Gigo,
cim pocmemo širit grdeline,krajem travnja,možeš doci kad hoces i s kim hoces,a takmicenje
Selakovo je koliko znam u šestom misecu a kako ja tu nemam veze sa organizacijom ne
mogu ti pomoci.To moraš pitati nekog drugog.
|
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon oľu 25, 2013 1:55 am | |
| Živio.
Jasno mi je sve upravu si kako si i napisao,s tvoje strane pošteno.
POZDRAV. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 30, 2013 8:15 am | |
| |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned tra 14, 2013 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|