| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+35enver Sina BL angjello ivica pele domo GRANDE ssarava1 arboret sole ivica.milanovic13 KOBAC DOMENICO bošket žuti lord189 Škuri tić vrca KLAPA SINJ BOCKA zoran ptice pjevice Moćun F I N K O marko Grga Zlatoper frzelin YOGI Tič_Bal grgo PSIHO kain PESTI Tic_Bal. ATOMIC DjordjeVet 39 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 07, 2011 11:40 pm | |
| Hehehe, kaine, čiji je ovaj? Ovo je ka u mikule, sa malim promjenama........hmmmmmm neki mladac od prošle godine??? | |
| | | kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 07, 2011 11:54 pm | |
| Da,to je mladac od prošle godine,kojeg je učio Kebin i to samo 20 dana .Boro ga je dobio na poklon od Kebe ,a kad je počeo mitariti ,vratio ga Kebi da kod njega primitari,a on "ugine" kod Kebe (a možda je završio u nečijoj volijeri ) ,a mladac ostane sam i sad je to to... | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| | | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 1:21 am | |
| - kain je napisao/la:
- Da,to je mladac od prošle godine,kojeg je učio Kebin i to samo 20 dana .Boro ga je dobio na poklon od Kebe ,a kad je počeo mitariti ,vratio ga Kebi da kod njega primitari,a on "ugine" kod Kebe (a možda je završio u nečijoj volijeri ) ,a mladac ostane sam i sad je to to...
Nisam skonto jeli ovaj tic sada ziv ali ako jeste drago mi je da je kod Bore. Tic ima kvalitet ne nastavlja i bogami ziju ne krati. ps.Sa ovim ticem se da raditi i to je naj bitnije da se ima temelj i moze se napredovat. Poz. | |
| | | kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 1:28 am | |
| [quote="Tic_Bal."] - kain je napisao/la:
- Da,to je mladac od prošle godine,kojeg je učio Kebin i to samo 20 dana .Boro ga je dobio na poklon od Kebe ,a kad je počeo mitariti ,vratio ga Kebi da kod njega primitari,a on "ugine" kod Kebe (a možda je završio u nečijoj volijeri ) ,a mladac ostane sam i sad je to to...
Nisam skonto jeli ovaj tic sada ziv ali ako jeste drago mi je da je kod Bore. Tic ima kvalitet ne nastavlja i bogami ziju ne krati. ps.Sa ovim ticem se da raditi i to je naj bitnije da se ima temelj i moze se napredovat. Poz.[/quote Pogledaj datum kad sam snimao . Ovo je 70 % od onog šta pjeva,ali je uz cestu snimano,pa su ga auti i prolaznici uznemiravali. P.S. Nije to naš Boro - Zadro,već Boro iz Sinja.Ptica je u radnji kod njega (drži opremu za Lov i ribolov),tako da ga svatko može čuti | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 1:55 am | |
| Nema veze jeli to od nasega Bore (zadranina) ja sam dao komentar od srca i svidja mi se sto svaki put prije zije stavi ono nesto zvonkavo a sluso sam slicnog pjeva gdje rijedje to stavljaju. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 2:01 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Nema veze jeli to od nasega Bore (zadranina) ja sam dao komentar od srca i svidja mi se sto svaki put prije zije stavi ono nesto zvonkavo a sluso sam slicnog pjeva gdje rijedje to stavljaju.
Tako je Balta. Šta je bitno cije je pivanje? Bitno je ono šta grdelin piva, i to se komentira, a ne gospodar grdelina. |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 2:18 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Nema veze jeli to od nasega Bore (zadranina) ja sam dao komentar od srca i svidja mi se sto svaki put prije zije stavi ono nesto zvonkavo a sluso sam slicnog pjeva gdje rijedje to stavljaju.
Balta, svi ti tici imaju isto "pletivo" prije zijade! Razlika je u onome prije toga. Ovaj piva ko mikulini, nema picpicklijukliju šta bi rekli sinjani! ti si slusa u dome staroga od mikule 13god., koji je isto ovako piva. | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 2:26 am | |
| Daco sigurno da znas u ovaj pjev jer i sam imas isti ili slican pjev naj vise sam se nasluso onoga mladca od Igora sto ga je ucio taj od 12-13g .
| |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 2:32 am | |
| Evo ja ču napraviti iznimku i prokomentirati i vlasnika grdelina. Imao sam čast i zadovoljstvo upoznati gospodina Boru.Radi se o odmjerenom i kulturnom čovjeku.A u tičarskom smislu još mi je i draži.On je od onih iz "stare škole"koji ne priznaju šporkicu,strile ,nastavljanja i slično.Svaka čast! A da ima uva to je sigurno.Koliko mi je poznato piva u klapi"Sinj".Tamo sigurno nema gluvaša. | |
| | | kain
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 3:03 am | |
| | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 3:17 am | |
| pisa sam po ure pa mi nije uspija post,a sad neman volje pisat toliko.Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).Moga kuma(dadu ) su izasrali na ovom i onom forumu a duža je u njega zijada nego obe batude skupa .A sad udrite po meni opet ako vas boli istina a oni koji je spominja donošenje neka donese kod dade pa neka ode kući spuštene glave ako šta zna o tićima. | |
| | | kain
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 3:19 am | |
| | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 5:51 am | |
| Hola sexani........Evo me opet.Bija san malo bananiran,pa se nisan moga javljat.
Nego da rezimiramo..... Ka sta ste imali prigodu vidit stavija san video svog tica,najgori moguci naravno.....
Prica ide ovako... Dodjen doma,rucan,popijen svoju casicu vina,bacin se na trosjed...Mobitel na puni stomak i snimim snimku.Profesionalno do bola,sta se vidi iz prilozenog....hahahaha.Tići su na balkonu naravno.I ispalo je to kako je ispalo.Katastrofa...I sad se vi pitate sta san ga stavlja upoce....Pa da se jave oni koji su se i javili prvi.Ekipa za ocevid,skupina dusebriznika,profesora tičije i farizeja reka bi Lord....Je su se odma poveseli,a bit ce je bilo u Kalaharija komentara mogu zamislit...Mogli ste kako bi se kosarkaskim zargonom reklo,poentirat samo tako,al ni od ovog nemate bolje,na zalost svih nas koji bi volili cuti sta to dolazi sa fakulteta tićije s sjedistem u uvomu nasemu najlipjem gradu na svitu.....
Ja bi molija te iste da stave sad svoj neki video,ne manji od 7 do 10 min.Ne stariji od misec dana.Da vidimo sta stvarno tići pivaju,bez montaze naravno.A moremo i na bikijadu,ako van tici vec nisu u modi,na pojedince mislim naravno.....Ja sam kako vam je i Vinko vec rekao spreman,cekan ka zapeta puska.....
I da vam se svima skupa jos jednom zahvalim na komentarima,ma kakvi oni bili u svezi mog tića....Ja bi ga komentira i gore da sam na vasem mistu s obzirom sta san i kako san snimija,a Marine na tvoj video se neljutim niti malo,vidija san ga i ja vec na youtubu prije, umra sam od smija.Mozda nije bija trenutak da ga stavis al sta se moze,ko ce sve pogodit....Ocekiva san nekog tvog tica,kad tamo Vrca sa dva srca...... | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:27 am | |
| YOGI moras malo spustiti kriterije nestasica je velika | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:43 am | |
| Nemogu balta to je jaće od mene,nemoj mislit da sam kakvog me opisuju ljudi koji me opće ne poznaju.Tako sam odgojen tićarski i to znaju ljudi koji me poznaju.Budi siguran da bi prvi prizna tića da ima ispravnu zijadu ,pa da je i u najvećeg neprijatelja.I još jedan put ću reć ako komantiram tića to neznaći da govorim o ljudima ka neki na forumu.Nikad nisam proda tića a dava sam kad sam ima nešta za dat.pozdrav i nemoj se ljutit na mene to je moje mišljenje koje nemore svak uvažit | |
| | | angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:48 am | |
| Neću vam dat mira ,bockat ću vas ovako ....polagano...ovo su komentari dva meštra iste škole za istu ticu...komentar number one: - bariton je napisao/la:
- Konkretna zijada,sa koliko toliko ujednacenom bojom.
Čist grdelin ,tuče batude.
Sve u svemu, BRAVO Vučino. komentar number two: - YOGI je napisao/la:
- Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:52 am | |
| A tu si sokole , evo se ceka samo tvoj, number 3 |
| | | kain
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:55 am | |
| - angjello je napisao/la:
- Neću vam dat mira ,bockat ću vas ovako ....polagano...ovo su komentari dva meštra iste škole za istu ticu...komentar number one:
- bariton je napisao/la:
Sve u svemu, BRAVO Vučino. komentar number two:
- YOGI je napisao/la:
- Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).
hahahahahaha,Vinko ,legendo,da te nema trebalo bi te izmisliti. Usput ,da napomenem,bavio sam se kockom 20 i kusur godina.Prolazio sam i dobro i loše,a najsmješniji su mi bili neki "igrači" koji su pričali o nekim partijama pokera,gdje su oni "kao" uzimali velike novce i redovno dobijali.Ali... Igrom slučajeva... ja sam te ljude poznavao i od prije,i koliko se sjećam ,ti ljudi nikad nisu imali lovu ,a niti su bili dobri igrači,a pogotovo nisu uzimali novce na kocki . Takvi ljudi danas hodaju po kasinima i šapću igračima na koje brojeve da stave na rulet,kao oni to znaju,samo nisu imali sreće u životu,hahahahahahaa. P.S. Treba li vam prevod Nađite ga u Google Chrome, pod Hrvatsko-srpsko-jugoslovenski | |
| | | angjello
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:57 am | |
| Nisam ja kompetentan za to ocjenjivat....nisan nikakve ni skule ni ništa za to završija...a ni u obitelji mi nije nilko bija ni muzičar...tako da ni sa prirodne strane nisam nadaren.... meni je bitno da je lipi boja i da "dere".... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:59 am | |
| - angjello je napisao/la:
- Nisam ja kompetentan za to ocjenjivat....nisan nikakve ni skule ni ništa za to završija...a ni u obitelji mi nije nilko bija ni muzičar...tako da ni sa prirodne strane nisam nadaren....
meni je bitno da je lipi boja i da "dere".... Da znam, ok. |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:59 am | |
| Ma ja mislim Koce je spustio kriterije u svojim komentarima dovoljno je da tic ima donekle izvedbu. Boju zijade Koce tolerise ali YOGI ne popusta nikome hehehe | |
| | | angjello
| - kain je napisao/la:
- angjello je napisao/la:
- Neću vam dat mira ,bockat ću vas ovako ....polagano...ovo su komentari dva meštra iste škole za istu ticu...komentar number one:
- bariton je napisao/la:
Sve u svemu, BRAVO Vučino. komentar number two:
- YOGI je napisao/la:
hahahahahaha,Vinko ,legendo,da te nema trebalo bi te izmisliti.
Usput ,da napomenem,bavio sam se kockom 20 i kusur godina.Prolazio sam i dobro i loše,a najsmješniji su mi bili neki "igrači" koji su pričali o nekim partijama pokera,gdje su oni "kao" uzimali velike novce i redovno dobijali.Ali... Igrom slučajeva... ja sam te ljude poznavao i od prije,i koliko se sjećam ,ti ljudi nikad nisu imali lovu ,a niti su bili dobri igrači,a pogotovo nisu uzimali novce na kocki . Takvi ljudi danas hodaju po kasinima i šapću igračima na koje brojeve da stave na rulet,kao oni to znaju,samo nisu imali sreće u životu,hahahahahahaa.
P.S. Treba li vam prevod
Nađite ga u Google Chrome, pod Hrvatsko-srpsko-jugoslovenski hahhahahahhhaha....da triba li prijevod......hahahhahahhahahaa..... | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 8:03 am | |
| Je moj prijatelj je dosta tolerantniji od mene,sićan se da me prije zva da slušam neke tiče koji su se vrtili i na internetu a ja sam mu odgovorija nemogu koce ić slušat jer to nije za mene a ako rećen istinu moraću se svađat sa ljudima zato ne gren slušat te tiće. E to neka reće jeli to istina. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 8:15 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Je moj prijatelj je dosta tolerantniji od mene,sićan se da me prije zva da slušam neke tiče koji su se vrtili i na internetu a ja sam mu odgovorija nemogu koce ić slušat jer to nije za mene a ako rećen istinu moraću se svađat sa ljudima zato ne gren slušat te tiće. E to neka reće jeli to istina.
Balta je u pravu 100%. Jogija znam trideset godina,isto ka i njegove kumove Dadu i Debu,i nikad ,ama baš nikad nisu gojili zijade ako nisu bile čiste. Trideset godina,sicam se vrlo dobro svih tih grdelina i tih zijadi,finih,mekih,urednih. Ja sam pokušava i od sumnjivih zijadi doc do ispravne,ali Jogi ne,rađe nije gojia ništa,nego natezacu. I sad naravno da popižđuje kad mu serviraju govno,a kažu da je torta. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
| | | | Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|