Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+35
enver
Sina BL
angjello
ivica
pele
domo
GRANDE
ssarava1
arboret
sole
ivica.milanovic13
KOBAC
DOMENICO
bošket
žuti
lord189
Škuri tić
vrca
KLAPA SINJ
BOCKA
zoran ptice pjevice
Moćun
F I N K O
marko
Grga Zlatoper
frzelin
YOGI
Tič_Bal
grgo
PSIHO
kain
PESTI
Tic_Bal.
ATOMIC
DjordjeVet
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
DOMENICO

Broj postova : 338

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptyčet srp 07, 2011 11:40 pm

Hehehe, kaine, čiji je ovaj?
Ovo je ka u mikule, sa malim promjenama........hmmmmmm
neki mladac od prošle godine???
Smile
[Vrh] Go down
kain

kain

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptyčet srp 07, 2011 11:54 pm

Da,to je mladac od prošle godine,kojeg je učio Kebin i to samo 20 dana .Boro ga je dobio na poklon od Kebe ,a kad je počeo mitariti ,vratio ga Kebi da kod njega primitari,a on "ugine" kod Kebe Very Happy Wink (a možda je završio u nečijoj volijeri Wink ) ,a mladac ostane sam i sad je to to...
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 12:45 am

DOMENICO je napisao/la:
Daj lorde neku izreku iz svetoga pisma! Smile

slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje cheers

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 1:21 am

kain je napisao/la:
Da,to je mladac od prošle godine,kojeg je učio Kebin i to samo 20 dana .Boro ga je dobio na poklon od Kebe ,a kad je počeo mitariti ,vratio ga Kebi da kod njega primitari,a on "ugine" kod Kebe Very Happy Wink (a možda je završio u nečijoj volijeri Wink ) ,a mladac ostane sam i sad je to to...

Nisam skonto jeli ovaj tic sada ziv ali ako jeste drago mi je da je kod Bore.
Tic ima kvalitet ne nastavlja i bogami ziju ne krati.

ps.Sa ovim ticem se da raditi i to je naj bitnije da se ima temelj i moze se napredovat.

Poz.
[Vrh] Go down
kain

kain

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 1:28 am

[quote="Tic_Bal."]
kain je napisao/la:

Nisam skonto jeli ovaj tic sada ziv ali ako jeste drago mi je da je kod Bore.
Tic ima kvalitet ne nastavlja i bogami ziju ne krati.

ps.Sa ovim ticem se da raditi i to je naj bitnije da se ima temelj i moze se napredovat.

Poz.[/quote

Pogledaj datum kad sam snimao Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Ovo je 70 % od onog šta pjeva,ali je uz cestu snimano,pa su ga auti i prolaznici uznemiravali.

P.S. Nije to naš Boro - Zadro,već Boro iz Sinja.Ptica je u radnji kod njega (drži opremu za Lov i ribolov),tako da ga svatko može čuti cheers cheers
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 1:55 am

Nema veze jeli to od nasega Bore (zadranina) ja sam dao komentar od srca i svidja mi se sto svaki put prije zije stavi ono nesto zvonkavo a sluso sam slicnog pjeva gdje rijedje to stavljaju.
cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 2:01 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Nema veze jeli to od nasega Bore (zadranina) ja sam dao komentar od srca i svidja mi se sto svaki put prije zije stavi ono nesto zvonkavo a sluso sam slicnog pjeva gdje rijedje to stavljaju.
cheers

Tako je Balta.

Šta je bitno cije je pivanje?

Bitno je ono šta grdelin piva, i to se komentira, a ne gospodar grdelina.
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 2:18 am

Tic_Bal. je napisao/la:
cheers

Balta, svi ti tici imaju isto "pletivo" prije zijade! Razlika je u onome prije toga. Ovaj piva ko mikulini, nema picpicklijukliju šta bi rekli sinjani! Smile
ti si slusa u dome staroga od mikule 13god., koji je isto ovako piva.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 2:26 am

Daco sigurno da znas u ovaj pjev jer i sam imas isti ili slican pjev naj vise sam se nasluso onoga mladca od Igora sto ga je ucio taj od 12-13g .
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 2:32 am

Evo ja ču napraviti iznimku i prokomentirati i vlasnika grdelina.
Imao sam čast i zadovoljstvo upoznati gospodina Boru.Radi se o odmjerenom i kulturnom čovjeku.A u tičarskom smislu još mi je i draži.On je od onih iz "stare škole"koji ne priznaju šporkicu,strile ,nastavljanja i slično.Svaka čast!
A da ima uva to je sigurno.Koliko mi je poznato piva u klapi"Sinj".Tamo sigurno nema gluvaša.
[Vrh] Go down
kain

kain

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 3:03 am

bošket je napisao/la:
Evo ja ču napraviti iznimku i prokomentirati i vlasnika grdelina.
Imao sam čast i zadovoljstvo upoznati gospodina Boru.Radi se o odmjerenom i kulturnom čovjeku.A u tičarskom smislu još mi je i draži.On je od onih iz "stare škole"koji ne priznaju šporkicu,strile ,nastavljanja i slično.Svaka čast!
A da ima uva to je sigurno.Koliko mi je poznato piva u klapi"Sinj".Tamo sigurno nema gluvaša.

Od riječi do riječi je sve točno.Svaka čast na analizi čovjeka Very Happy Very Happy cheers cheers cheers .
Boro je upravo ovakav ,kakvim ga je Bošket opisao,čak mi je rekao da stavim da je to moj grdelin,ali se ja ne volim kititi tuđim perjem.Šta se tiče grdelina,meni se osobno sviđa.Svi ljudi dobre volje ,mogu ga doći poslušati,jer će pjevati najmanje idućih mjesec dana. Znam da ima i onih kojima se ne sviđa,ali o ukusima ne treba raspravljati .

Very Happy cheers
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 3:17 am

pisa sam po ure pa mi nije uspija post,a sad neman volje pisat toliko.Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).Moga kuma(dadu ) su izasrali na ovom i onom forumu a duža je u njega zijada nego obe batude skupa .A sad udrite po meni opet ako vas boli istina a oni koji je spominja donošenje neka donese kod dade pa neka ode kući spuštene glave ako šta zna o tićima.
[Vrh] Go down
kain

kain

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 3:19 am

YOGI je napisao/la:
pisa sam po ure pa mi nije uspija post,a sad neman volje pisat toliko.Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).Moga kuma(dadu ) su izasrali na ovom i onom forumu a duža je u njega zijada nego obe batude skupa .A sad udrite po meni opet ako vas boli istina a oni koji je spominja donošenje neka donese kod dade pa neka ode kući spuštene glave ako šta zna o tićima.

Very Happy Very Happy cheers
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 5:51 am

Hola sexani........Evo me opet.Bija san malo bananiran,pa se nisan moga javljat.

Nego da rezimiramo.....
Ka sta ste imali prigodu vidit stavija san video svog tica,najgori moguci naravno.....

Prica ide ovako...
Dodjen doma,rucan,popijen svoju casicu vina,bacin se na trosjed...Mobitel na puni stomak i snimim snimku.Profesionalno do bola,sta se vidi iz prilozenog....hahahaha.Tići su na balkonu naravno.I ispalo je to kako je ispalo.Katastrofa...I sad se vi pitate sta san ga stavlja upoce....Pa da se jave oni koji su se i javili prvi.Ekipa za ocevid,skupina dusebriznika,profesora tičije i farizeja reka bi Lord....Je su se odma poveseli,a bit ce je bilo u Kalaharija komentara mogu zamislit...Mogli ste kako bi se kosarkaskim zargonom reklo,poentirat samo tako,al ni od ovog nemate bolje,na zalost svih nas koji bi volili cuti sta to dolazi sa fakulteta tićije s sjedistem u uvomu nasemu najlipjem gradu na svitu.....

Ja bi molija te iste da stave sad svoj neki video,ne manji od 7 do 10 min.Ne stariji od misec dana.Da vidimo sta stvarno tići pivaju,bez montaze naravno.A moremo i na bikijadu,ako van tici vec nisu u modi,na pojedince mislim naravno.....Ja sam kako vam je i Vinko vec rekao spreman,cekan ka zapeta puska.....

I da vam se svima skupa jos jednom zahvalim na komentarima,ma kakvi oni bili u svezi mog tića....Ja bi ga komentira i gore da sam na vasem mistu s obzirom sta san i kako san snimija,a Marine na tvoj video se neljutim niti malo,vidija san ga i ja vec na youtubu prije, umra sam od smija.Mozda nije bija trenutak da ga stavis al sta se moze,ko ce sve pogodit....Ocekiva san nekog tvog tica,kad tamo Vrca sa dva srca......
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:27 am

YOGI moras malo spustiti kriterije nestasica je velika Smile

[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:43 am

Nemogu balta to je jaće od mene,nemoj mislit da sam kakvog me opisuju ljudi koji me opće ne poznaju.Tako sam odgojen tićarski i to znaju ljudi koji me poznaju.Budi siguran da bi prvi prizna tića da ima ispravnu zijadu ,pa da je i u najvećeg neprijatelja.I još jedan put ću reć ako komantiram tića to neznaći da govorim o ljudima ka neki na forumu.Nikad nisam proda tića a dava sam kad sam ima nešta za dat.pozdrav i nemoj se ljutit na mene to je moje mišljenje koje nemore svak uvažit
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:48 am

Neću vam dat mira ,bockat ću vas ovako ....polagano...ovo su komentari dva meštra iste škole za istu ticu...komentar number one:

bariton je napisao/la:
Konkretna zijada,sa koliko toliko ujednacenom bojom.

Čist grdelin ,tuče batude.

Sve u svemu, BRAVO Vučino.

komentar number two:

YOGI je napisao/la:
Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:52 am

A tu si sokole cheers ,

evo se ceka samo tvoj, number 3 Question
[Vrh] Go down
kain

kain

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:55 am

angjello je napisao/la:
Neću vam dat mira ,bockat ću vas ovako ....polagano...ovo su komentari dva meštra iste škole za istu ticu...komentar number one:

bariton je napisao/la:

komentar number two:

YOGI je napisao/la:
Da skratim ni jedan ni drugi tić nisu za ocjenu.totalno neispravne zijade prema tome nisu za ocjenu. a šta se tiće pletiva o kojim vi pletivima govorite(moraću posjetit doktora za uho).

hahahahahaha,Vinko ,legendo,da te nema trebalo bi te izmisliti.

Usput ,da napomenem,bavio sam se kockom 20 i kusur godina.Prolazio sam i dobro i loše,a najsmješniji su mi bili neki "igrači" koji su pričali o nekim partijama pokera,gdje su oni "kao" uzimali velike novce i redovno dobijali.Ali... Igrom slučajeva... ja sam te ljude poznavao i od prije,i koliko se sjećam ,ti ljudi nikad nisu imali lovu ,a niti su bili dobri igrači,a pogotovo nisu uzimali novce na kocki Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Takvi ljudi danas hodaju po kasinima i šapću igračima na koje brojeve da stave na rulet,kao oni to znaju,samo nisu imali sreće u životu,hahahahahahaa.

P.S. Treba li vam prevod Question Question Question Question

Nađite ga u Google Chrome, pod Hrvatsko-srpsko-jugoslovenski Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:57 am

Nisam ja kompetentan za to ocjenjivat....nisan nikakve ni skule ni ništa za to završija...a ni u obitelji mi nije nilko bija ni muzičar...tako da ni sa prirodne strane nisam nadaren....
meni je bitno da je lipi boja i da "dere"....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:59 am

angjello je napisao/la:
Nisam ja kompetentan za to ocjenjivat....nisan nikakve ni skule ni ništa za to završija...a ni u obitelji mi nije nilko bija ni muzičar...tako da ni sa prirodne strane nisam nadaren....
meni je bitno da je lipi boja i da "dere"....

Da znam, ok.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 7:59 am

Ma ja mislim Koce je spustio kriterije u svojim komentarima dovoljno je da tic ima donekle izvedbu.
Boju zijade Koce tolerise ali YOGI ne popusta nikome hehehe Smile
[Vrh] Go down
angjello

angjello

kain je napisao/la:
angjello je napisao/la:

bariton je napisao/la:

komentar number two:

YOGI je napisao/la:

hahahahahaha,Vinko ,legendo,da te nema trebalo bi te izmisliti.

Usput ,da napomenem,bavio sam se kockom 20 i kusur godina.Prolazio sam i dobro i loše,a najsmješniji su mi bili neki "igrači" koji su pričali o nekim partijama pokera,gdje su oni "kao" uzimali velike novce i redovno dobijali.Ali... Igrom slučajeva... ja sam te ljude poznavao i od prije,i koliko se sjećam ,ti ljudi nikad nisu imali lovu ,a niti su bili dobri igrači,a pogotovo nisu uzimali novce na kocki Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Takvi ljudi danas hodaju po kasinima i šapću igračima na koje brojeve da stave na rulet,kao oni to znaju,samo nisu imali sreće u životu,hahahahahahaa.

P.S. Treba li vam prevod Question Question Question Question

Nađite ga u Google Chrome, pod Hrvatsko-srpsko-jugoslovenski Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

hahhahahahhhaha....da triba li prijevod......hahahhahahhahahaa.....
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 8:03 am

Je moj prijatelj je dosta tolerantniji od mene,sićan se da me prije zva da slušam neke tiče koji su se vrtili i na internetu a ja sam mu odgovorija nemogu koce ić slušat jer to nije za mene a ako rećen istinu moraću se svađat sa ljudima zato ne gren slušat te tiće. E to neka reće jeli to istina.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Emptypet srp 08, 2011 8:15 am

YOGI je napisao/la:
Je moj prijatelj je dosta tolerantniji od mene,sićan se da me prije zva da slušam neke tiče koji su se vrtili i na internetu a ja sam mu odgovorija nemogu koce ić slušat jer to nije za mene a ako rećen istinu moraću se svađat sa ljudima zato ne gren slušat te tiće. E to neka reće jeli to istina.

Balta je u pravu 100%.

Jogija znam trideset godina,isto ka i njegove kumove Dadu i Debu,i nikad ,ama baš nikad nisu gojili zijade ako nisu bile čiste.

Trideset godina,sicam se vrlo dobro svih tih grdelina i tih zijadi,finih,mekih,urednih.

Ja sam pokušava i od sumnjivih zijadi doc do ispravne,ali Jogi ne,rađe nije gojia ništa,nego natezacu.

I sad naravno da popižđuje kad mu serviraju govno,a kažu da je torta.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 14 / 39.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari