| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|
+60Sina BL bevanda macak Nemam nista! kukuljas novavarosbl hipy patrik Ante lubinko Markan pujdo Galeb lorena1990 lord189 ivica.milanovic13 Gigo prava zijada CIBO frzelin cicibli tlonk tlonk Grga Zlatoper gare PSIHO sole Altum Škuri tić Vedran ĐEKO MONSTRUMO bošket miro katic brabus faraon KOBAC DARKO-M DjordjeVet ivica portulata F I N K O eumox Tic_Bal. angjello nicaze probiotik frickočak domo PESTI arboret pele DOMENICO vrca kain Jandrek enver YOGI VELE1 Moćun euzebio 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 31, 2013 4:39 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer Đeko.
Šta se tiče ostale pisme a vuče manje i veče šporkice kroz veršu,negative, što je teško izbiječi kod grdelina dakako neka se i ocijeni .Svi bi mi tili skroz manje više čista tiča opredjeljena na što veči ispijev batudi.Ja ipak mislim da če važan pogled biti usmijeren na batudu ČISTU,misleči napose obuhvatit ocijenu pletiva i zijade u zbroju konačne ocijene. Ipak i u samoj batudi postoji široka lepeza pisme raznovrsna i po pogledu dužine i pletiva i zijadi,gdje če zasigurno varirat ocijenjivanje po pogledu ocijena od recimo 3,+3,4,+4,-5,5.
POZDRAV GIGO. Doktore GIGO kod nas je mnogu drugacije i strozije nego ovde kod vas ..znase sto je DISKKVALIVIKACIJA i u nikom slucaju ga nesme donijet na takmicenju.. a ima i neke greske koje su dozvoljene al za te se minusira po koi BOD i kolko puta ce ponovit te dozvolene tolko se bodova oduzima... da ti nenabrajam sad te negativne glasove a za dozvolene AKO HOCES MOGU TI NAPISAT KOI SU TO DOZVOLENI GLASOVI i ima glasova koi su nepozeljni a nisu u grupu pogreskih glasova ostani mi dobro DOKTORE GIGO | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 31, 2013 6:26 am | |
| Živio Đeko.
Ajde biče mi drago da dođem do spoznaje na vaš kriterij vrednovanja pisme,baš me interesira dali posve odudara od tradicije u Dalmaciji. Stoga piši detalje pozitivne i negativne.
POZDRAV GIGO. | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 31, 2013 10:49 am | |
| Zorane, odličan ti je grdelin! Jel na prodaju možda? | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 31, 2013 5:38 pm | |
| Dobro jutro.
Dobro je Zorane vidi se da sad imaš više kupovni grdelina,pobjeđuješ.Daleko smo ja i ti jako daleko.
POZDRAV GIGO. | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 31, 2013 10:17 pm | |
| | |
| | | lorena1990
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 31.10.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet sij 31, 2013 11:17 pm | |
| - cvokooko1 je napisao/la:
- nije to ,već dok se malo našališ ,oni postaju zajedljivi. Pa šta ako sam kupio,šta bi tek bilo da sam ukrao? Jadnici,žao mi ih je ,znam da nije lako đačkim autobusima ići u želandu.
Kaže ćaća da je pošteno kupit a da je grij ukrast! Evo nisan ni znala da se autobusima ide u želandu!? Jel tu ima nekakva mjesečna karta ili kako već? | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 12:31 am | |
| Dobar dan.
Živio Cvokooko tisi u Puli a ja u Makarskoj jako daleko, toliko o tom.Što se tiče Želendura i autobusa to ne stoji a nekada davno prevoznog srestva autobusa bilo je.Što se tiče tiča iž želand. imam još 4 do5 a uskoro kako lipi dani idu jedan i nijedan če biti.Neznam šta si baš mene izabra za snimak pogotovo onaj ,pa nisam ja bulin u igri.Istina je nemam več odavno zadovoljavajućeg grdelina po kvaliteti pisme,inače veči smisao mog dolaska u 6 misecu bi bio upoznat se sa ljudima lipo popričat i popit piče ka prijatelj sa svima.Ako smetam tako neču ni pokušati doči.
pozdrav GIGO.
| |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 12:37 am | |
| Kakve to veze ima jesili ga kupio ili ulovio, ista je stvar kad nije "tvoj" proizvod, a posto ja znam da ti lezes mlade grdeline onda ti neće bit problem već ove godine proizvest nekoliko "tvojih" grdelina, naravno sa 2,7mm prstenom i vazecim papirima hihihihihi !!! Malo je takvih koji tako shvaćaju ticarstvo i zato samo naprid. To je budućnost, u prirodi nema ni ševe. | |
| | | ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 1:15 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Živio Đeko.
Ajde biče mi drago da dođem do spoznaje na vaš kriterij vrednovanja pisme,baš me interesira dali posve odudara od tradicije u Dalmaciji. Stoga piši detalje pozitivne i negativne.
POZDRAV GIGO. Poz doktore GIGO E sad idem sa diskkvalifikacionim glasovima sto nesme ucestvovat na takmicenje jer bice u aut 1.đav đav 2.čau čau 3.điv điv 4.ča ča ča 5.đov đov 6.klja klja 7.ciu ciu 8.cin cin cin ..ovi glasovi nesme se u nikom dejlu pjeva otpjevat .NIKAKO A sad idem sa dozvoljenim glasovima GRESKA koima se oduzima bod ovisno kolko puta ponavlja ZNACI POSLE ZIJADE nesme imati dolenavedene glasove ili nastavke u ziji 1.vriciju CIU 2 vriciju điju 3.vriciju điv 4. vriciju đav.....Hteo sam ti rec da posle zavrsetka zije nesmije nastavit sa ovim ili slicinm njima glasovima 5,ILI na primer kad pjeva ili cvrkuta ZOV kako hocete u među glasove nesme imat đuu. žuu--itd ., A sad idemo sa nepoželjnim glasovima a nisu greške kao nastatvaci u pjevu dal u batudu dal u pletivo ili u veršu i svejedno gde 1..trrrrrrrrrrr 2.crrrrrrrrrrr 3krrrrrrrrrr 4.cacacaca 5.ciciciciici Nedaj Bože kad bi im bio JA SUDAC na SPLIT OPEN 2013 god.. SVAKO DOBRO DOKTORE GIGO | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 1:44 am | |
| Htio bi samo rec jedan moj pogled na "greške" u pjevu grdelina. Kao prvo mislim da riječ "greška" nikako nije prikladna zbog toga šta 99% grdelina na kugli zemaljskoj ima barem jednu od tih tzv. greski. Dakle kad mi kažemo da je nešto greška onda mi želimo rec majci prirodi da znamo bolje od nje, jer priroda je sve to stvorila i zna zašto je tako a mi neznamo! Znaci nebi ja to nazvao greskom nego manje pozeljnim ili nepozeljnim pjevovima. Upravo zbog ove činjenice, šta je i cjacjacja i trrrrrr grdelinsko pivanje, smatram da je glupost diskvalificirat bilo kojega grdelina, jer šta ima veze jedno cjacja ako ptica batuda u 2-3 lipa pletiva sa pravom zijadom??? Pa čak i da ponekad "nastavi" šta to ima veze??? Mi smo malo bolesni, previše smo ociscenih Cedeova poslušali pa smo izgubili onu nit! | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 2:33 am | |
| Dobar dan,živio mi Cvokooko.
Moram nešto reči da sva ona moja pisanja NEMAJU veze sa( ničijim prepisom ili tuđim mišljenjima), VEČ je to samo moje mišljenje koje sam iznio opisujuči u onom svom cijelokupnom tekstu.I nače ono sam pisa za neki manji libar koji bi se tiska ,a sasvim slučajno je tekst završio na forumu preko kolege koji se sam ponudio i rekao Gigo stavimo to na forum pa to je tvoj pogled na grdelina. Dakako sa mojim tekstom cijelokupnim nemora se niko slagat,ali bar nek ne govori da je prepisano jer opet kažem to je samo moj pogled i moje pisanje.
POZDRAV GIGO. | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 2:42 am | |
| Živio Đeko.
Vidim da kod vas su drugačiji kriteriji nego što su u Dalmaciji pa stoga nek se svak drži svojih kriterija na pogled pisme kako mu je i određeno u njegovom kraju.A to znači da ja sa svojim tičem ali mog pogleda pisme nemam šta tražiti mišljenje van moga kraja pa tako i obrnuto za drugog kolegu.
POZDRAV GIGO. | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 3:01 am | |
| Pozzz barba Gigi, Ja se nebi slozijo s time da se čovjek mora orjentirat prema tradiciji svoga mista, za mene je to dosta loše i ograničava čovjeka u svakom pogledu. Vidiš u mom kraju je dozvoljeno da ptica pjeva trrrrrrr, cjacjacja a mene osobno takav tic uopće ne zanima, možda iz razloga šta sam bio u prilici slusat puno ljepše i kvalitetnije pjevove. Mislin da tradicija može bit i je dobra ukoliko ne ograničava, a ako se temelji na jednoj gluposti i od nje ne odstupa, nemoze sigurno bit dobra. Svaku ajmo rec tradiciju su izmislili ljudi a ljudi grijese, oni su je ustanovili u vrijeme kad je situacija bila sasvim drugačija u prirodi, mijenjala se u skladu sa onime u cibama, jer svaki naraštaj ticara nosi nešto svoje. Tako naprimjer ima nova struja ticara u ST koja voli lipe glatke zijade i temelji ocjenu i kvalitetu zijade po njenoj boji. To je njihova stvar zasada ali ako naprimjer kriticna masa ljudi počne na isti način dozivljavat pjev grdelina onda je sigurno da će za 20-30 godina svaka zijada koja nije "glatka" bit proglašena neispravnom a u skladu s tim i taj će tic automatski bit neiapravan iako piva vrhunske batude. Tako i ti maestro kad kažeš da ptica ako zapjeva bilo gdje dzav dzav pa makar i bilo sve ostalo vrhunsko ona je diskvalificirana i neispravna. Mislin da covik netriba slusat previše tradiciju nega svoje uho, naravno ako nije gluh! | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 3:42 am | |
| Monstrumo živio. Neka svak radi i drži što hoće. Ja se držim strogo stare tradicije po pitanju pisme grdelina,cijelokupne a pogotovo gledanja na detalje batude.Ne želim( ni mrve ostuput na kriterij) koji več njegujem i prihvačam dobrih 25 god.,a u onim mojim prijašnim pisanjima je skoro do u detalje opisan pogled na pismu grdelina na njegove vrline i mane.Stoga ja ostajem zauvijek na staroj tradiciji pogleda na batude.Dali če drugi prihvačat izmjene starog tradicijskog vrednovanja to je njihova stvar i njihov izbor.Po pitanju vrednovanja glatki i rašpani zijadi več sam puno napisa i stojim iza napisanog,dakako kraljica je glatka, ali ispravna.
POZDRAV GIGO. | |
| | | ĐEKO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 4:17 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
Tako i ti maestro kad kažeš da ptica ako zapjeva bilo gdje dzav dzav pa makar i bilo sve ostalo vrhunsko ona je diskvalificirana i neispravna. Mislin da covik netriba slusat previše tradiciju nega svoje uho, naravno ako nije gluh! POZ ADMIRALE ...zaboravio sam napistat da ova pravila sto sam napiso VAZI SAMO NA TAKMICENJU I JA bi se slozijo sa vana obojci i sa GIGOM al staces kad vremena se menjaju sve ide toliko brzo napred sto ni mi nemozemo pratit UHVATIK KORAK ..pa mogu reci za one glasove so su u AUT.neki od njih do pre 6 ili 9 godina je bilo najnormalnije kod nas na takmicenju e sad NE .pre 3 godine na takmicenju u prilep za mog grdelina zog CAU CAU CAU hteli su ga iskljucit i KAO na kraju E nema smisla covjek doso iz SKOPLJA da ga iskljucimo i na kraju on je dobio 12negativni bodova posto 4 puta CAU CAU je otpjevo .......budem li imao vremena postavit cu ga da cujes zbog cega ja kaznjen i sta je on otpjevo ...mogu ti rec za njega da je bio medzu 2ili 3 u CIJELU MK AL STACES I ON MI KREPA ZA VREME PARENJA ..MOZDA GA NISAM TREBO PUSTIT U PAR NA 6=oj GODINI ..umro od muke al hvala bogu imam sad 3 TAJFUNA te mi je mnogu lakse | |
| | | ĐEKO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 4:26 am | |
| OPET POZZZ ZA ADMIRALA MONSTRUMA
Ni ja se neobazirem nekoj tradicii pjeva dal vasa ili nasa BITNO da je to dobro za NOS odnosno za USI i normalno za MENE najbitnije bez onihhhhhhhhhhhh skatrovaaaaaaaa
| |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 4:36 am | |
| Heheheheh maestro care, aj pošalji mi snimak bas da čujem tog šta ti ga tili diskvalificirat. Pusti ti njih oni su tebe najurili jer su se uplasili cunami i tajfuna!!!! | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 6:22 am | |
| Dobra večer.
Dragi Cvokooko vidiš nije tribalo onako pisa, očito recimo nije bio dan.Ajde ti si sa menom imao namjeru šale tako kažeš u vezi snimka. U vezi kolko šta ko ima otome ja ne pričam pa bilo tiči ili para.To što ti kupiš to je tvoja stvar i tvoje zadovoljstvo i uživaj u radu.Ja sam ipak ozbiljan tičar bez bulina tako da onaj tič nije triba biti upučen za moj opis zbog teškog negativa kojeg i ti jako dobro u pismi prepoznaješ.
POZDRAV GIGO. | |
| | | domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 7:36 am | |
| [quote="MONSTRUMO"]Kakve to veze ima jesili ga kupio ili ulovio, ista je stvar kad nije "tvoj" proizvod, a posto ja znam da ti lezes mlade grdeline onda ti neće bit problem već ove godine proizvest nekoliko "tvojih" grdelina, naravno sa 2,7mm prstenom i vazecim papirima hihihihihi !!! Malo je takvih koji tako shvaćaju ticarstvo i zato samo naprid. To je budućnost, u prirodi nema ni ševe. [/quote : jarane moram te ispravit u prirodi ima još ševe,mozda kod tebe nema al nemoj za druge govorit, , | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 7:45 am | |
- Ajde da se malo spusti lopta (čitaj balun).
Kao prvo,ovo sa snimkom je bila mala šala,kao i Damjanova,on je dodavao,a ja sam oduzimao . Gigo,nisam htio biti zlonamjeran prema tebi ,a li je tako ispalo. Sad je otišlo u krivom smjeru. Žao mi je što je tako ispalo,ali mi je i drago da samo rekli sta nam smeta. Koliko sam primjetio ,kod ljudi je najgora stvar ako shvate da netko ide naprijed na bilo koji način,odmah postaješ državni neprijatelj broj 1. Ja nisam kriv što sam u mogućnosti da kupim ono šta mi se sviđa,bilo da se to radilo o ptici ili ne znam o čemu drugom.Ja nam da u Hrvatskoj vlada kriza,koja nije ni mene zaobišla,ali se uvijek nađe nešto novca za svoje gušte.Nikad ljude nisam gledao kroz ono šta imaju i šta rade.Za mene je čovjek uvijek bio čovjek,bez obzira na vjeroispovjest i na imovinsko stanje.Ali je ružno ako se i malo našališ.odmah kreće napad na to šta ko ima i šta tko kupuje. Žalosno i jadno.
Ja sam do sada kupio tri grdelina ,za svoje gušte,a volio bi vidjeti onog koji će krenuti iz ničeg i napraviti nešto dobro.Danas mi je bio jedan prijatelj iz Njemačke i došao sa najnovijim BMW-om ,kojeg je KUPIO prije par dana i platio ga 160.000 € ,šta bi ja sad trbao reći da je on papak ,zato što je to auto kupio,a nije ga sam napravio? Eee,dečki moji,hmm...
Sad da kažem i par riječi o mom znanju o grdelinima. Hvala Bogu i svetom Anti,pa nisam imao od koga naučiti o pjesmi grdelina,već sam samouk i mislim da sam zadovoljan svojim znanjem,jer da sam slušao mentore ,onda bii mi cjacjavanje bilo nebitno i govorio bi da nije bitna strila ,ako je zija ispravno otpjevana,itd,itd... Zato ,svako prase .samo zase travu pase.
E,sad da se opet vratim na pjesmu grdelina. Pošto vidim da mnogima ne paše kad netko kupi grdelina,nadam se da ću ja od ove godine imati školovane grdeline,sa čistim i urednim papirima,sa čim se neće moći pohvaliti većina ljudi.Zanima me koja će mana biti tada? Poznajući ljude,mogu misliti kako će i tad naći razlog da mi licimjerno odgovore ,tipa: Je,grdelin ima prsten,ali je na desnoj nozi,umjesto na lijevoj,ili : Kupio je ćibu,a nije ju sam napravio. hahahahahaha,ne bi me začudilo da bude i još bizarniji(čitaj licimjerniji) komentar.
Ipak,opet ponavljam ono što sam rekao 100 puta. Svaka čast svakom tičaru ,koji je napravio nešto sa pjevom koji ima(nije bitno da li je kupljen ili ne) i koji godinama ide naprijed.Bez obzira da li se to pjevanje meni sviđalo ili ne. Takve ljude treba podržavati i skidati im kapu do poda,bez obzira da li se on zvao Koce,Bada,Bikić,MIkula,Vinko ili ne znam ni ja tko još.Ja tim ljudima čestitam.Isto tako nije mi jasno kako netko može uzdizati neke tičare koji su nekad imali vrhunske,a sad nemaju ni pera u kući,osim podikojeg želandura? A izgubili su to ,najviše radi markica i to deuche mark ,jer nisu mogli odbiti ponudu od 300,pa i više maraka.Tko god izgubio pjevanje zbog ovog razloga i njemu sličnog,to nije tičar,već ptičar (jel tako Frzeline? ) .Dok je bilo u Livanjskoj krajini tica,bilo je i velikih splitskih tičara...
Da završim sa ovim monologom. Neka svatko drži ono šta mu drago i neka se smanji zajedljivost kod ljudi,jer je ovaj hobi izgubio svoju čar.Umjesto da se ovdje uživa i druži,svi su kao tempirane bombe i samo se čeka kad će netko explodirati .
Moderatori,ako sam nekog uvrijedio ovim tekstom,slobodno me možete banirati,sve 5 , nema ljutnje ,to je vaše pravo.
Hvala Ma nije ptičar zbog toga ako se izgubi grdelin ili pjev ptičar je onaj koji je novi a dili lekcije i stavlja sebe ka da je izmislija tičarstvo........ | |
| | | novavarosbl
Broj postova : 12 Points : 12 Join date : 28.01.2013 Age : 54
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 8:03 am | |
| Procenti moj Kaine su čudan arbajt...
| |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 8:12 am | |
- E ,moj Frzo,koliko sam u ovih par godina obišao i upoznao ljudi.Po pričama sve velemajstori u ovom hobiju,ali sad kad sam sve obišao i utvrdio gradivo,90% su PTIČARI
Ovaj hobi je dobar u koliko se ima materijal ili da ne kažem šta drugo. Ili bolje rečeno da svi mogu razumit kuču gradiš a materijala i radnika nigdi. I zato ne idem u nikoga baš radi takvi stvari šta si reka.... | |
| | | Markan
Broj postova : 93 Points : 93 Join date : 12.06.2012 Age : 30 Lokacija : Solin
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 8:38 am | |
| - ĐEKO je napisao/la:
- Gigo je napisao/la:
- Živio Đeko.
POZDRAV GIGO. Poz doktore GIGO
E sad idem sa diskkvalifikacionim glasovima sto nesme ucestvovat na takmicenje jer bice u aut 1.đav đav 2.čau čau 3.điv điv 4.ča ča ča 5.đov đov 6.klja klja 7.ciu ciu 8.cin cin cin ..ovi glasovi nesme se u nikom dejlu pjeva otpjevat .NIKAKO
A sad idem sa dozvoljenim glasovima GRESKA koima se oduzima bod ovisno kolko puta ponavlja ZNACI POSLE ZIJADE nesme imati dolenavedene glasove ili nastavke u ziji 1.vriciju CIU 2 vriciju điju 3.vriciju điv 4. vriciju đav.....Hteo sam ti rec da posle zavrsetka zije nesmije nastavit sa ovim ili slicinm njima glasovima 5,ILI na primer kad pjeva ili cvrkuta ZOV kako hocete u među glasove nesme imat đuu. žuu--itd .,
A sad idemo sa nepoželjnim glasovima a nisu greške kao nastatvaci u pjevu dal u batudu dal u pletivo ili u veršu i svejedno gde 1..trrrrrrrrrrr 2.crrrrrrrrrrr 3krrrrrrrrrr 4.cacacaca 5.ciciciciici
Nedaj Bože kad bi im bio JA SUDAC na SPLIT OPEN 2013 god..
SVAKO DOBRO DOKTORE GIGO
Znači i cicicicici je greška? | |
| | | pujdo
Broj postova : 368 Points : 372 Join date : 23.04.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 8:49 am | |
| Cvokooko1 napisao: Neka svatko drži ono šta mu drago i neka se smanji zajedljivost kod ljudi,jer je ovaj hobi izgubio svoju čar.Umjesto da se ovdje uživa i druži,svi su kao tempirane bombe i samo se čeka kad će netko explodirati . Nebih više ništa dodavao !!! Pozz | |
| | | frzelin
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet vel 01, 2013 9:05 am | |
- Dragi moji,nemam ništa protiv nikoga,ali mi smeta to što svi pljuju po svima.Ne mogu vjerovati kakvi su neki ljudi,hvale nešto što nema veze sa vezom,a kude nešto što ima bar malo veze sa vezom . Ovu atmosferu je napravila ova neimaština i jad u tičarstvu.
Zato treba stati sa pametovanjima i uhvatiti se rada i raditi. Svi mi znamo kako je iškolovati dobrog grdelina(čitaj štiglića ) , zato treba skinuti kapu svakom tko bar pokuša ,a pogotovo nekom tko uspije. Znate kako je rekao naš General Gotovina kad se spustio u Zagreb,ZABORAVIMO PROŠLOST I ONO ŠTA JE BILO ,OKRENIMO SE BUDUĆNOSTI!!!!!
Zar treba na ovo išta dodavati??????
Sad ,zakopajmo ratne sjekire i krenimo u uzgoj i školovanje
Svatko neka drži šta ima i šta voli,a mi treba da se družimo i uživamo.
P.S. Moderatori,krenite sa baniranjem svakog tko napiše jednu omalovažavajuću i ponižavajuću,kao i uvredljivu riječ
Sa nekim ljudima s kojim sam iskopa sikire nikad ih neču zakopat jer jednostavno sam takav a s onima kojim sam osta u dobru bit ču uvik kakvi sam bija i dosad. Moja vrata su otvorena ali ne za svakog........ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
| |
| | | | STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|