Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

problem koji i nije neki problem

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
MI 2

Broj postova : 30

problem koji i nije neki problem Empty
PostajNaslov: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptypon lip 13, 2011 8:29 pm

naime meni predstavlja problem jer imam 3 mlada kanarinca u gajbi sa starim parom, a zenka ponovo lezi u gnijezdu na jajima.mladi ptici su stari 24 dana.dali bi ja njih mogao i kad bi ih trebao odvojit u druge gajbe tako da mi ostane samo taj par koji se spario.
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptyuto lip 14, 2011 12:46 am

Slobodno ih možeš odvojiti.
Za biti siguran prisloni čibu do čibe.Ukoliko je potrebno hranit će ih kroz žice.
[Vrh] Go down
MI 2

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptyuto lip 14, 2011 4:16 am

znaci vec bi mogli biti sami u gajbi , bez roditelja.ok onda idu u svoju,samo neznam dali cu ih bas mocistavit toliko blizu da ih mogu hranit kroz zice.probat cu nesto rijesiti.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptysri lip 15, 2011 2:55 am

po nekakvom mom iskustvu kanarinci se mogu odvojiti od mužjaka i ženke nakon 23 dana pa tako mislim da bi oni vec mogli sami jest hranu(sjeme)i jajcanu hranu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptysri lip 15, 2011 4:27 am

Ako meni baštarda od 19 dana jede sjeme može i tvoj kanarinac Very Happy
[Vrh] Go down
MI 2

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptysri lip 15, 2011 9:42 am

sve je ok jutros sam ih vidio da jedu sami,jaje , jabuku i neku kupovnu smjesu
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptysri lip 15, 2011 11:13 pm

eto vidite mi2 da nije bio nikakav problem.vodite racuna da imaju dosta jajcane smjese prvih mjesec dana.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Emptysri lip 15, 2011 11:33 pm

Bog!!!!

Samo strpljenja i ništa više !!!!!!!!!!!!!!!

Strpljen spašen

Salu2
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: problem koji i nije neki problem   problem koji i nije neki problem Empty

[Vrh] Go down

problem koji i nije neki problem
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» veliki problem
» DALMATINSKA TRADICIJA PJEVA
» NA KOJI NACIN OCJENiTI STO GRDELIN PJEVA?
» kupujen grdelina koji pari kanarinke