| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| In vino veritas | |
|
+14emirgrdelin13 Jandrek euzebio aquila ivica.milanovic13 DOMENICO Moćun KOBAC YOGI frzelin vrca GRANDE kain F I N K O 18 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 09, 2011 5:59 pm | |
| Makedonija je poznata zemlja šta se tice vina.
Možda bi nam skopski moga malo približit lipa makedonska vina i kazat dvi rici o
toj temi. |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 09, 2011 9:51 pm | |
|
Bog !!!
Nemoj Koce brate ----hahahahhaha !!!!! Još i vina !!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas čet stu 10, 2011 11:58 am | |
| - aquila je napisao/la:
- a, je jeben ovaj vc pokljopac za vc školjka
mozda si mislio o samom sebe brate |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: In vino veritas čet stu 10, 2011 10:11 pm | |
|
Bog !!!!!
Ne daj se maestro !!!!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas pet stu 11, 2011 1:03 am | |
| |
| | | aquila
Broj postova : 44 Points : 52 Join date : 27.01.2011
| Naslov: Re: In vino veritas pet stu 11, 2011 3:21 am | |
| skopski neznam šta se osiječaš prozvan,ali več kada si sam pita sam si i da odgovor | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas pet stu 11, 2011 4:27 am | |
| - aquila je napisao/la:
- skopski neznam šta se osiječaš prozvan,ali več kada si sam pita sam si i da odgovor
burazeru nisi toku...... i zato brate mirno uzivaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 16, 2011 2:18 am | |
| Da me bar ovako slušaju kad pricam o zijadama he he he. Inace ovde je bila ric o Festigia Cabernet sauvignon 2009,a jedan strucan sommelierski opis bi izgledao ovako; IZGLED Ovo vino je bistro,gusto,duboke rubin crvene boje. MIRIS Kompleksan,intezivan sa notama crnog bobicastog voca,borovnice,a u pozadini papar,koža,dim i fine note crne cokolade. OKUS Suh,mineralan,zrelih tanina,intezivan,punog tjela i fine kvalitete.Dug zavšetak. TEMPERATURA SERVIRANJA : 16-18 C GASTRO PREPORUKA: Uz ovo vino ide spiza jace strukture npr.steakovi,divljac,jaki sirevi,janjetina i jela s roštilja.Po mogucnosti dekantirati po ure prije konzumacije. Ps.glatko klizi, za one koji ga nisu kušali druženje se planira za vikend. |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 16, 2011 7:03 am | |
| | |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 5:24 am | |
| Koce morat ćemo te pozvat u sinj kad bude sljedeća papica a ti ćeš naravno ponit dobrega vina i naučit ćeš nas nešto o vinima a mi ćemo za uzvrat tebe naučit kako grdelin triba pivat | |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 7:02 am | |
| Predlažem da mu Gajo objasni. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 8:52 am | |
| Sve prihvacam ako se bar za milimetar približimo lipoj,cistoj,finoj zijadi. |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 9:18 am | |
| Samo tvrda, greza, velika, debela, masna i okrugla zijada. da se čuje. te volimo, u dušu diraju. | |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 10:20 am | |
| aaa koce našega sta nan je šesan u odjelu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 11:30 am | |
| moram opet reči da jedna lasta ne čini proleče |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 7:46 pm | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- moram opet reči da jedna lasta ne čini proleče
Ha,ha,ha,ha,ha,ha, misliš jedna zijada ne cini prolice,tu si u pravu, ali maestro,lipa,fina,meka zijada i te kako cini prolice i suncan dan. Zijade su ka i vino,kad ga piješ,kad prođe kroz grlo,vino mora biti kao melem za nepce. Mora biti meko,podatno,zaokruženo,fine strukture tijela.Ništa ne smije stršati iz njega, ništa vam ne smije smetati dok ga pijete,glatko mora proci kroz grlo,mora vas taknuti u dušu. Sve grezo,tvrdo,ciknuto,žerbasto bacite,kako bukaretine i vino tako i zijade, a uzmite finu vinsku cašu,vrhunsko birano vino i uz svijece,note klavira i naravno uz istu takvu zijadu uživajte u trenutku. |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: In vino veritas sub stu 19, 2011 9:03 pm | |
| maestro počmi se bavit lastama ostavi se vina vidiš da imaju odi meštri za to | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas ned stu 20, 2011 1:48 am | |
| - bariton je napisao/la:
- skopski maestro je napisao/la:
- moram opet reči da jedna lasta ne čini proleče
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,
misliš jedna zijada ne cini prolice,tu si u pravu,
ali maestro,lipa,fina,meka zijada i te kako cini prolice i suncan dan.
Zijade su ka i vino,kad ga piješ,kad prođe kroz grlo,vino mora biti kao melem za nepce.
Mora biti meko,podatno,zaokruženo,fine strukture tijela.Ništa ne smije stršati iz njega,
ništa vam ne smije smetati dok ga pijete,glatko mora proci kroz grlo,mora vas taknuti u dušu.
Sve grezo,tvrdo,ciknuto,žerbasto bacite,kako bukaretine i vino tako i zijade,
a uzmite finu vinsku cašu,vrhunsko birano vino i uz svijece,note klavira i naravno uz istu takvu
zijadu uživajte u trenutku. POZDRAV VELIKI MAESTRO TAČNO TAKO DA VINO JE VINO .ALI GA JA NE KONZUMIRAM .I SVE ŠTO NAPIŠEŠ O VINU JA ČU TI PJOVEROVATI KAD JE REČ O TOM VINU ALI NAZALOST JA KONZUMIRAM PIVO ...JER KAD SE NAPIJEŠ JEDNE ČAŠE PIVA ...HOČE DA REZE I TE KAKO REZE A POGOTOVO SKOPSKO ILI KARLOVAČKO PIVO NIJE OZBILJNO SALIMOSE |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 23, 2011 12:25 pm | |
| POZDRAV SVIMA
Da bi bilo red u kuču ..evo više neču ve uznemiravati s moim klipovima i tako dalje
da ne budem ja taj ko je mutirao ovaj forum ...ko što su rekli da ja to radim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 23, 2011 12:31 pm | |
| AKO MOZE DA SE JAVI NAŠ PRIJATELJ GRANDE ,JER SAM ČUO DA IMA MEDzU NAJBOLJIH ŠTIGLIČA OVDE NA FORUMU
PA ONDA BRATE ...AKO JE TAKO ONDA POJAVISE DA TE UPOZNAM ...TAKVI MI TREBAJU ZA DRUZENJE I TAKO DALJE
ZA SVAKO DOBRO |
| | | Moćun
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 23, 2011 10:09 pm | |
|
Bog !!!!!
Dobar je Maestro sa ovim : I tako dalje ---hahahaha
Svaka čast i tako dalje .....
Maestro -ne velika slova -mala !!!!Probi uši --hahaha
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sri stu 23, 2011 10:36 pm | |
| poz prikane .močune
sa onim što si reko ......(i tako dalje)pa ja to da skratim muhabet
a od sada brate heču im ja više parlateti ..nego če mje teraje trčati
poz prikane |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas sub oľu 10, 2012 7:40 pm | |
| Pinot crni ima sam ovi tjedan par puta kušat Pinot crni iz Baranje sa padina Banske kose i oduševljen sam pitkošcu i snagom ovog još uvijek mladog vina. Pinot crni Belje izvanredne strukture tijela,mocan,potentan a opet pitak,skladan,sa svojom snagom 16,7 vol.,atipican je predstavnik ove sorte. Inace Pinot Noir - crni potjece iz Francuske a boja mu varira od granatno- crvene do ljubicasto-tamno crvene.Sadržaj alkohola ovog vina obicno bude od 11,5 do 13,5 %vol,a ukupna kiselost od 5,5 -6 g/l. Upravo zato je Pinot crni Belje poseban jer sa 16,7 vol i 8 g/l neprevrelog šecera spada u kategoriju polusuhih vina. pinot crni (EBC) |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: In vino veritas ned oľu 11, 2012 8:52 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: In vino veritas ned oľu 11, 2012 8:53 am | |
| - F I N K O je napisao/la:
- Da je sad jedan grozd.
pa ga pozobat |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: In vino veritas | |
| |
| | | | In vino veritas | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|