Broj postova : 49 Points : 49 Join date : 01.07.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 8:04 am
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 8:12 am
bravo kolombar kao šta sam i zna to je ćisto SAMOZADOVOLJSTVO.A moj sokrates ne valja hi hi hi hi hi hi
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 8:15 am
Svaka cast kolombar na trudu i videu od 7 minuta.
Održa si ric:cheers:
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 8:17 am
Sve pohvale Kolumbar na videu
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 8:27 am
DA DA DOBAR:oops:
kolombar
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 9:05 am
fala prijatelji:D
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 5:49 pm
Ko sto bi jedan reka za ovakvi pjev DOBAR TI JE AL STO DALJE OD MOJE KUCE 1000 KM:D
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 6:27 pm
Kolombar održao si riječ i otkrio si karte . Znaci da nisi blefer .
kolombar
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 6:36 pm
nisam blefer,tic piva batude cist je staje svaki put a yogi opet nije zadovoljan
roko prč
Broj postova : 11 Points : 11 Join date : 31.05.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 6:38 pm
Pošto je forum malo zamro, evo jedan pištavac.
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 7:16 pm
Sve pohvale za video Roko
myki
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 28.12.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 8:10 pm
Evo napokon jedan pravi tić na videu ,tić ima sve što treba imati (dobar tić),da bi mu se dala jeda vrlo dobra ocjena,dobro pletivo,još bolja zijada i što je najbitnije ručna potegnuta iza zije,jeli vidite vi glatki da i Sinjani imaju tiće koji staju iza zije. Svaka čast Roko prču održao si obećanje,da ćeš staviti tića s više batuda i boljih zijada od prošlog puta,a vidite koji je datum 18.07.2013,koji piva u ova doba ovakvu ziju,ne treba se bojati za njega. Gigo molim tvoj komentar,jer znam da si ti najbolji u ovim stvarima,tvoj je komentar pravi,kao i ova zijada.
emirgrdelin13
Broj postova : 32 Points : 30 Join date : 08.02.2013 Age : 46 Lokacija : Bosna i hercegovina(Mostar)
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 9:27 pm
Sve pohvale za ovog tića
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 10:43 pm
Pozdrav.
Nije red da dajem opis pisme tiča jer ja nemam grdeline. Dragi Myki dolazi u obzir moj opis samo ako( gazda snimka) ima volju da i ja nešto rečem o( njegovom) postavljenom snimku.Inače volio bi i ja saznati dali su tu pojedine kolege recimo nove, baš novi ili stari sa foruma a sad novog imena.
ŽIVILI.
roko prč
Broj postova : 11 Points : 11 Join date : 31.05.2013
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet srp 18, 2013 11:12 pm
barba gigo tić je stavljen da se komentira ,pa komu pravo,komu krivo,neka ljudi kažu što misle...pozzz.meštre gigo
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 12:49 am
Ja sam zna da na forumu ima 90 % GLUVAŠA ali mi nisu virovali moji prijatelji.Sad se sve otkriva ali sami gluvaši nikad neće otkrit da su gluvaši.Moj komentar ovog tića od roka je GUBA.Mayki govori da ne nastavlja,pa ko je ovje lud tić nastavlja svaki put nije s strilom ali mastavlja svaki put.Zijada je nategnuta od poćetka do kraja rekao bi tipična sinjska.Ne mogu vjerovat da su ovo protu kandidati mom sokratesu,ako jesu onda ste još u vrtiću.
kolombar
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 12:53 am
a moj tačkaje hehe
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 12:55 am
Živio Roko Prč.
Eto uz tvoj dopust isprašit ču tiča po mom pogledu kakav je.
U ovo snimka kolko se čuje i vidi dolazi tič na forum koji zaslužuje spomen kad se tičari nalaze u čakulama.Tipična pisma u kolu pritumbavanja raznovrsnog pletiva kroz nabadanje vezivanje u spoju sa( jasnom batudom).Ova vrst batude gdje je i neki vezuju spomenom bosansko pletivo jako je čitko dočarano bojom glasa,naglašene vibracije zvonkavosti.Kod ovake vrst batude koja se nalazi u pismi kupljenja,sastavljanja pojedini dijeliča pletiva tič teško može samo nizati veči broj sami batudi.Ali naj važnije je da kroz njegovu pismu dominacija njegove batude uvijek je veoma blizu ispivana ,svaki čas se očekuje batuda sama a tako i uočava čuje.Ova vrst zijade spada u jače domete tipova kolumbara jako lipo u večini zavrnuta kroz putanju do u silazak,kraj.Dali je zijada posve idealna,čista ili zijada sa dozom rašpice to bi tek rekao uživo kad bi čujo.U slučaju da je zijada sa ovakim kolumbarom posve čista ,kristalna tič bi tada bio u visinama cifre. Ijako batuda njeno pletivo nije štekatno za mene ova druga vrst pletiva u ovoj batudi zaslužuju veliko vrednovanje po zadovoljstvu ispivane melodije.Tič ne pokazuje bar u ovo snimka nikakve teže negative pa ni blaže u večini jako čist bez neprimjereni poštapalica kroz pismu vezanu sa batudom. Ja sam zadovoljan tičem. POZDRAV.
YOGI
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 1:06 am
kolombar je napisao/la:
nisam blefer,tic piva batude cist je staje svaki put a yogi opet nije zadovoljan
Kolombaru teško mi je prićat s tobom jer se nisi otkrija pa ne znam jeli se poznamo ili ne,ali ćini mi se da raspolažeš s vrlo malo znanja o grdelinskom pivanju.Kažeš da tić tuče batude,ja sam izdrža i sluša sam do druge minute i do tad tić nije spojia niti JEDNU batudu.Znam da ćeš se začudit na ovi moj odgovor ako ti nije jasno ja ču ti odgovorit ako ti ne znaš kako to nije spojia ni jednu batudu.TKZV.zijada nije za komentar.
kolombar
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 1:24 am
a Gigo bil komentira moga,plizz
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 2:54 am
Živio Kolumbar.
Evo kad želiš čitaj.Tič počinje u početku uvečini uvijek sa istim dometom pletiva blizu srednje dužine bez zije.Ovaj snimak je primjer gdje po mom pogledu drugi mogu uočiti da postoje dometi obični nazvani prolazni zija i dometi vrsti zijadi.Kod ovog tiča je kategorija običnih ispivani zija, koje ne prolaze granicu na ispijevu u kategoriju zvani zijadi.Znam da ovakav moj opis je za neke zamršen ali mi od doli svrstajemo tiča u batudi sa običnom zijom i tiča u batudi sa završetkom zijade.Tip pletiva navučenog izveslanog je iz komada melodije, neradi se o štekatnim pletivima.Tič je posve čist batuda se raspoznaje ali više je ispivano samih pletiva nego batudi što znači sa završetkom zije.Nisam kritičar koji odma odbacuje domete mali zija pogotovo ako su do u kraj ispivane.Ovaj tič na ovim zijama i varira ima pokoji do u kraj lipo ispivani ali ima i krači pa i strogo završeni na jedno slovo I ,neprolaznih.Ukratko batuda je prepoznata kao čitka,jasna donekle prolazi po dužini ali zija varira,tič nema domet ni vrst kod zije da se spominje zijada. Dosta bi ga tičara držalo. POZDRAV.
DjordjeVet
Broj postova : 172 Points : 197 Join date : 17.01.2011 Age : 44
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 7:25 am
a ta "stekata" pletiva? to izgleda otprilike ovako kao na 1,20 i dalje?
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 7:41 am
Da,otprilike tako,
evo znacenje;
Početna » Abecedarij » S staccato značenje staccato (tal.: odvojeno, odsječeno), glazb oznaka za način artikulacije kod koje se tonovi izvode odijeljeno.
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 7:52 am
Ne ,to nisu staccato pletiva .
YOGI
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 19, 2013 8:39 am
MONSTRUMO je napisao/la:
Profesore Yogi, ja neznam odakle ti to da navedene osobe imaju prave???? Osobe koje ti sada navodis nisu nikad rekle da je to šta imaju pravo, i da su svi ostali neispravni, to ti je velika razlika između njih i glatkih. Pročitaj malo šta ste pisali ranije pa ćeš vidit. Naravno da sve te zijade koje navodis nisu ništa posebno ali Braco ta vaša vrlodobra nije od njih ništa bolja, jednako je neispravna a od nekih i puno gora.
šta sad kažeš monsi jesam li ja bija u pravu ili ti,jesam li ti ja reka da oni imaju prave a ti si govorija da niko nije spominja PRAVE.e ako su ovo pravi gospodo moja onda nema straha za tićarstvo jer svagdi u prirodi ima ovakvih PRAVIH.
Sponsored content
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari