| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 8:10 pm | |
| Dobro jutro. Čekali ste me,bulin je bačen,ajde Gigo proigraj.
Opis tiča,snimka 8,32 sek. Veraš ka i u večine tiča prirodni isprepleten sa mnoštvo štapalica negativni ,bez tipični poznati tvrdi negativa naglašenih.Pisma kreče iz verše vezujuči i neka pletiva s povremenim prikazom batude,neke su u početku sa nastavkom poznate šporkice,zatim idu čiste,zna i varirat opet na njoj sa šporkicom.Batuda spada blizu srednjeg dometa ukusnosti na pletivu i dužine prihvačenosti.Sve u svemu ako tič zna doči sisti na 10 do 15 batudi( čistih) nije za zanemarit a pogotovo za reči škart.Zijada na pletivu ona bolja je prihvatljiva,ima pristojnu dužinu izvedbe,pari na snimci da je od čistih zijadi,blažeg ispijevanog kolumbara.Tič ima i falsi batudi ispivanih di mu one završavaju sa sputanom negativnom zijom,pa opet zavrne sa zijadom koja zna i varirat u bolju ali nažalost tu bolju sa nastavkom šporkice.U momentima di ima čistih batudi i prolazi ali u krajnosti cile pisme težak tič za rad sa mladcima.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 8:45 pm | |
| Bravo barba, istina šta si napisa ali........ja bi stavio ono moje male manige na čok ako samo 5 % ticara u ST ima boljega tica od ovega!!! | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 9:06 pm | |
| Slažem se sa pisanjem g.GIGA a vidim da će ovaj grdelin sigurno batudati u naponu snage i to mu je jedino pozitivno.kažu da je velikim dijelom pjev skavolim iz sinja.bolje da se pjev širi ali ovo je loše | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 9:12 pm | |
| E moj Prava zijada....Reci ti tima koji kazu da je ovo skavolin da pojma nemaju....A ti si bar iskusan pa nelupetaj bezveze,nije ti za potribu.... | |
|
| |
prava zijada
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 9:28 pm | |
| Nisam mislio ništa loše samo čujem od ljudi koji drže taj pjev a možda u lošijoj verziji. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 9:46 pm | |
| Ma od kojih ljudi?!Svakom grdelinasu koji se iti malo bavi pismon bilo bi muka drzat ovo u kuci....Pogotovo ljudi koji drze skavoline.To sa skavolinima nema veze,ama bas nikakve...I sad kao oni neki su tebi rekli...Tanka ti je prića..... | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 10:57 pm | |
| Evo sa Gigom se slažem u potpunosti , a sličnost pijeva sa skavolinima ima poveznicu samo u jednom segmentu pisme , a to je namištanje pred zijadu , koju imaju nekolicina pijevanja koja datiraju na ovim prostorima , namištanje imaju i vislaši , i sva bosanska pivanja koja su nažalost potribljena , a inače ovaj tić je iz ALBANIJE tako ga nemojte svrstavati među skavoline , ovo je bolja tica nego šta njih puno ima , da je bilo ovu ticu snimit ko šta ljudi snimaju , ČEKATI DA ZAPIVA ČISTO 10 BATUDI I STAVITI NA KLIP , I TO DA JE NAPRAVIT U TOP FORMI A NE ODI DI JE TIĆ ZELEN KO TUČIJE GOVNO , PITA BI VAS JA IMATE LI TAKVOG ............... IMAJU LJUDI PUNO GORE OD OVOGA , SAMO NEĆE TO DA PRIZNAJU , GARANTIRAM DA TICA U TOPU NELOŠE PIVA , POZZZZZZ IZ ZADRA | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 11:09 pm | |
| Zadro, svaka ti je od zlata!!!! Ovaj je covik pošteno snimijo točno kako piva zelen, bez rizanja snimke! Nitko to nije napravio na ovom forumu!!!! | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri pro 05, 2012 11:34 pm | |
| Dobar dan. Dao bi još par riječi na snimak. Svak tko je odradio veči broj (prevrtanja) slušanja prirodnih tiča, večinom je nalazio na ovakav( sličan) ispijev batudi.Danas u prirodi i nešto unazad vremena pratu nas večinom ovaki različiti tipovi batudi, sa nešto raznolikijim varijacijama izvedbi pletiva.Teško je više nači tiča di su dva pletiva ili u spoju sa tri, sva ispijevana od TAKTOVA sa završetkom zijade.Ovaj tič je tipični primjer zadnjih prirodni ispijeva kombinacije početka iz taktova u spoju komadiča pijeva iz melodije ,većinom težeg za prevest na riči sa završetkom zijade.Nebi se tija mišat u priču o SKAVOLINI PLETIVIMA valda iz taktova,ali ovdje u ovoj batudi misleči na pletivo duplo stvar je što pletivo nedaje veču doćaranost savršenstva na sluh da bi rekli puna su ga usta ukusnosti. Ipak moramo biti svijesni različiti tipova vrste ispijevani pletiva,di imamo pravo reči nisam zadovoljan ovakim tipom pletiva misleči kod ove batude na zadnji dio ispijeva.Ipak realno ako je tič u stanju nanizat više puta 10 ispravnih batudi sa zijom svojom boljom, (malo tičara ima ovakog tiča) koji bi se več nazvao kvalitetni tič. Nemojmo sve pod tepih jer ovo je samo jedna vrst pletiva prirodnog ispijeva,a ovakih varijacija načina ispijeva puno je veći postotak nego tiča od samih taktova u duplo ili troduplo pletivo. Ovo je pogled na batudu iz prirode,znamo svi da ovo odudara od tri pletiva sa CD,IPAK OVO JE PRIRODNI TIČ,nikako odma škart. Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
brabus
Broj postova : 50 Points : 54 Join date : 15.01.2011 Age : 48 Lokacija : Split-Livno
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 12:30 am | |
| Gigu za predsjednika...daleko najrealniji komentari na ovom forumu! Ajde ti nama Gigo sastavi neki standard...pa cemo onda svi mi nesto dodati-oduzeti...mozda se nesto i pomakne u ovom svijetu grdelinaštva;-)
Pozzz | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 1:10 am | |
| na pocetku ovog snimka cuje se kako ptica jako zove striladom i to nekoliko puta. neke kolege su ovdje napisale kako ptica nije dignuta,a ja sam baš siguran kako je ovo ptica vec dosta u pijevu.iz ovoga pijeva mogu zakljuciti kako se radi o ptici ocaku. vidim da neke kolege spominju da se radi o skavolin pijevu eto napokon da smo docarali i taj pijev.gledajuci sa mog stava prema ovoj ptici iskreno govoreci nebih je držao za uciti mlade. zijada je vrlo loša dok je pletivo nezanimljivo i nedefinirano. poslje zijade zna i nastaviti, ijako smo vidjeli kako zna i batudati gdje iz toga pada u verš i nekakav zov. | |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 1:40 am | |
| - arboret je napisao/la:
- na pocetku ovog snimka cuje se kako ptica jako zove striladom i to nekoliko puta.
neke kolege su ovdje napisale kako ptica nije dignuta,a ja sam baš siguran kako je ovo ptica vec dosta u pijevu.iz ovoga pijeva mogu zakljuciti kako se radi o ptici ocaku. vidim da neke kolege spominju da se radi o skavolin pijevu eto napokon da smo docarali i taj pijev.gledajuci sa mog stava prema ovoj ptici iskreno govoreci nebih je držao za uciti mlade. zijada je vrlo loša dok je pletivo nezanimljivo i nedefinirano. poslje zijade zna i nastaviti, ijako smo vidjeli kako zna i batudati gdje iz toga pada u verš i nekakav zov. Gosp.Arboret nema to veze sa skavolinom,ako zelite cut kako skavolini pivaju imate di i cuti,a do tada ne govorite o skavlinima jer se u njih razumite isto ko i Mare u krivi k.....Hvala! | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 1:59 am | |
| vidim da ste dobro upoznati sa gospođom marom naprotiv u to ne bih ulazio.nikada nisam volio ulaziti u tuđu intimu.vaše ime nisam nigdje spomenuo niti sam vas omalovažavao. kolege su ovdje rekle da se tu radi o pticama nazvanim skavolini i ja sam im povjerovao jer su oni sigurno to imali ili su pak negdje culi.mislim da sam dosta stariji od vas i imao sam ptice koje su bile jako cjenjene i neke su završile u splitu.vi navodite kako su citiram vas najljepše,najduže i naispravnije zijade.ova skavolinska ptica po meni je jako nekvalitetna,neispravna i puna verša ne zaslužuje ni jedan dobar komentar ja od ovoj ptici necu više razglabati svoje sam rekao. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 2:09 am | |
| Dobar dan još sam u čakuli.
Gosp. Barbus,standard ne postoji za batudu( ka tvrđi pogled),jer postoji tisuče vrsti kombinacija izvedbi pletiva u spoju zijade zvano batuda.Kad bi definirali jednu vrst prikaza,sve druge različite varijante pletiva sa zijadom bi bile odbačene.Prije bih ja rekao raspolažemo raznovrsnom vrsti kombinatorike pletiva sa zijadom koje tvore BATUDU.A onda je na nama gledajuči u ispravnost( detalja batude) kakvi su,dabi joj dali vrednovanje kvalitete. Gosp.Arboret slažem se u večini sa vama,ali ipak mislim da pogled na zijadu nebi trebalo nikome gledati striktno iz VISOKA,jer kod ovog tiča analiziranog postoji izvedba (govorim samo o zijadi)neeki zijadi POZITIVNI,koje nisu nikako za škart.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 2:14 am | |
| Ha ha ha,humoristicni ste kao i uvijek.....Naravno i pomalo sarkasticni kao i uvijek.Uzivajte gosp.Arboret i puno pozdravite Ljilju najboljeg Trogirskog ticara,bar tako svi u Splitu kazu..... | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 2:21 am | |
| EEEE moj arboret , toooo nije skavolin , to je skavolin isto ko što si ti meštar od tica , uvik bacaš upljuvke , kako ti ne dopizdi bogati | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 2:29 am | |
| Jebate, prozvali tica koji ima jedan slog od skavolina skavolinom! Šta bi reka jedan, trn u oku su njin skavolini. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 2:51 am | |
| Ničije tiće neću komentirat pa tako ni ovoga..... Pozdrav vele... | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 2:53 am | |
| Dobar dan. Vele sve je OK.,skupilo se u tebi i negdi je moralo PUKNIT,ijako moga si neslaganje sa mnom i drugačije iznit.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 5:47 am | |
| Dobra večer.
Evo prvi ču iziči pred stup neznanja i stavljam se na raspolaganje MODERATORIMA( SA MOLBOM), da me slobodno odstrane,skinu sa FORUMA,ukoliko i oni imaju isto mišljenje kao i Gosp. VELE da je moje znanje( totalni debil narcisoidni gluvaš) kako je dotični GOSPON IZNIO. Jer u protivnom smislu ako tako gledaju i druge kolege a nisu imale hrabrosti mi reči,možda sam ja i zalutao ili stvarno( govorim jezikom svemiraca.) Još jednom molba MODERATORIMA da me zauvijek odstrane ako su moja pisanja besmislena i proizlaze da me se može zvati GLUVAŠOM u znanju.
UNAPRIJED HVALA.
Pozdrav od GIGE svima na forumu možda je i zadnji.
| |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 6:03 am | |
| Pozdrav barba Gigo, nemoj Slucajno da odes sa foruma jer je zivnulo od kad si ovod. Svi smo mi vise manje gluvasi i neznalice jer da nešto znamo imali bi odlične tiče! Samo nabadamo nasumicno i bez ikakakvog reda pokušavamo doc do rezultata. Onaj ko izmisli formulu za napravit grdelina taj će se obogatit. Pozdrav svin gluvasima! | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 6:22 am | |
| pozdrav doktore gigo
ko sto kaze gospodin monstrumo U NIKOM SLUCAJU DA NISI NAPUSTIO OVAJ FORUM
i nemoj tako nisko padati od nekih PTICARA
NEDAJ SE | |
|
| |
prava zijada
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 6:36 am | |
| G.Gigo je najpozitivnija osoba na forumu i uvijek kaže ono što stvarno misli bez iti mal zlobe i zavisti | |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 06, 2012 6:55 am | |
| Ajde nemojte se ljutit šjor Gigo, svak ima pravo pisat šta želi i kako želi, a kome ne sviđa neka jednostavno priskoći post. Meni se osobno sviđaju vaši tekstovi iako su ponekad pisani sa čudnim stilom ali iz njih izvire istinska lljubav i opijenost ovim hobijem. Mene i u stvarnom životu zajebaju da sam gluvaš i vjećni potrćko velikim tičarim ali me to puno ne zabrinjava.
Šjor arboret me ugodno iznenadija sa svojim tekstom, ne ulazeći u njegovu usporedbu sa skavolinima, od koje se ograđujem, ali se slažem da je onaj tić u top formi i da je ovo najbolje njegovo izdanje, isto tako tvrdim da je piva puno bolje i ćistije dok je bija zelen i manje špiritan. Lipi pozdrav ciloj ekipi! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|