Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+35
enver
Sina BL
angjello
ivica
pele
domo
GRANDE
ssarava1
arboret
sole
ivica.milanovic13
KOBAC
DOMENICO
bošket
žuti
lord189
Škuri tić
vrca
KLAPA SINJ
BOCKA
zoran ptice pjevice
Moćun
F I N K O
marko
Grga Zlatoper
frzelin
YOGI
Tič_Bal
grgo
PSIHO
kain
PESTI
Tic_Bal.
ATOMIC
DjordjeVet
39 posters
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Next
Autor/icaPoruka
pele

pele

Broj postova : 268

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptyuto kol 09, 2011 4:05 am

Pomalo Vinko neka cilo vijeće se sastane nemože samo jedan donosit odluke hehehe.Pozzz.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptyuto kol 09, 2011 9:12 am

Ako je ono grdelin od malog Anđela onda je to odličan grdelin.Zijada prava pletiva isto tako ma nemože bolje samo tako nastavi Anđelo i ne boj se nikoga
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptyuto kol 09, 2011 5:42 pm

YOGI je napisao/la:
Ako je ono grdelin od malog Anđela onda je to odličan grdelin.Zijada prava pletiva isto tako ma nemože bolje samo tako nastavi Anđelo i ne boj se nikoga
....hahahahhaha......dobro jutro....
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 8:05 am

HAHA izgleda da je ovdi skuvana MANISTRA pa ša šta god pristavija .......
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 6:51 pm

more li papagaj ? hehehehehe... Wink
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

Broj postova : 172

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 7:31 pm

evo, da malo osvjezimo temu...

[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 7:55 pm

[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 7:57 pm

[Vrh] Go down
žižula

žižula

Broj postova : 14

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 9:04 pm

Na sva tri videa nema ništa

što bi se moglo provući ka dobra pisma

po mom gledanju !!!!

pozzzz
[Vrh] Go down
bošket

bošket

Broj postova : 348

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 9:34 pm

Ne znam što bi se ovdje moglo komentirati?
Osim što ovaj drugi ima i nekakva pletiva.
Sve ostalo totalna katastrofa. Crying or Very sad
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 10:33 pm

Imam pitanje. Ovaj treći grdelin po redu, tuče batudu i zijadu. Ne želim o zijadi jer ne valja. Ali što se nalazi u batudi? Kako bi ovo okarakterizirali? Pitanje je stvarno ozbiljno. I volio bi čuti ozbiljne odgovore.
[Vrh] Go down
žižula

žižula

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypet kol 12, 2011 11:34 pm

Javljanje -dobro

Pletivo - neloše

Javljanje --unjulo pletivo --duplo pletivo??

Dzija nije za komentar

Ispravite me ako griješim --- Hvala

Pozzzz
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 1:04 am

Jel misliš na cvrkut Euzebio?
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 2:35 am

Pazite ljudi nije ovo za gadit,posjećaju me na još neke tiće koji su stavljani na forum .Nemogu se sitit ali ćini mi se da su slićni ka oni s s s s s s.....
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 2:38 am

Reci profa,slobodno reci koji....
[Vrh] Go down
žižula

žižula

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 3:49 am

Sve u svemu slabo !!!!!

Fali samo sredina i krajevi !!!!

malo cvrkuta , malo javljanja a drugo siromašno nikakvo !!

Pozzzz
[Vrh] Go down
euzebio

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 6:43 am

Ajde evo još jednom. Djordjev treći po redu grdelin gledajući sa vrha. Grdelin u formi tuče batude, otpjeva ih je nekoliko. Rekao sam da je zijada slaba ali me zanima što čujete u pletivima ili u batudi po sinjskom.Molio bi i profesora od tica, ako želi komentirati.
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 7:10 am

Sva tri skupa da je spojit nema nikakve kvalitete.......
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 7:38 am

euzebio je napisao/la:
Ajde evo još jednom. Djordjev treći po redu grdelin gledajući sa vrha. Grdelin u formi tuče batude, otpjeva ih je nekoliko. Rekao sam da je zijada slaba ali me zanima što čujete u pletivima ili u batudi po sinjskom.Molio bi i profesora od tica, ako želi komentirati.
Kolega moj dragi normalno da ću vam vrlo rado odgovorit.Ćini mi se da ovaj tić još nije u formi jer mi se ćini da nema neku boju na sebi .Naj vjerovatnije je stari tić od par godina pa zato tuće batude iako nije u formi(bar se meni ćini na slici).Šta se tiće pisme neman šta reć to je tipićna mala nategnuta zijada,prvo pletivo može stat,drugo je takvo da onde nemože ni stavit nego onakvu zijadu kakvu stavlja.Vi možda ne znate da mene najviše zanima zijada i ako ona nevalja ja tića više ne slušam ali sad sam napravija ustupak samo radi vas.Jednostavno još uvik se može i u splitu i okolici "otpitat" duplo bolji.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 7:40 am

taš taš taš tašu tašu tanana bravooooo
[Vrh] Go down
euzebio

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 9:03 am

Hvala onima koji su se ozbiljno uključili u komentar pjesme. Zanimalo me što ljudi misle o batudi i kako je pojedine ptičarske škole komentiraju. Pretpostavljam da oni koji nisu komentirali su to učinili zato što to ne žele a ne zato što ne znaju što grdelin pjeva.
[Vrh] Go down
žižula

žižula

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptysub kol 13, 2011 9:39 pm

Pošteno --svako ima svoje kriterije i tu

ne triba puno mudrovati!!!!

Pozzzzz
[Vrh] Go down
euzebio

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptyned kol 14, 2011 9:46 am

Zanimljivi su mi grdelini koje je Djordje stavio. Poslušao sam par puta prvog i trećeg, iako je drugi bolji od obojice a ne valja nijedan. Prvi mi je zanimljiv jer grdelin na batudi stavlja ono trrr. To mu je ustvari zijada. Ne morate dijeliti moja razmišljanja, ali to je ono što se danas nudi u prirodi. Ne idem više baš često, ali kada sam zadnji puta obilazio od Livna do Grahova, čuo sam upravo to: batuda na koju ptice stavljaju falšet. Batude dobre jake i onda trrrr ili tome slično. Divota. Po primorju isto, nedavno sam prošao kroz Stobreč i čuo isto. Batuda i trinjinji.
Onaj treći za kojeg sam molio forumaše za komentar mi je također jako drag. Ne bi bilo u redu da tražim komentar a da ga sam ne dam. Ovo što pišem je moje mišljenje a mislim da ga podržava barem petnaestak sinjana ptičara sa kojima sam u kontaktu.
Samo je prvo pjevanje u batudi pletivo. Drugo pjevanje je falšet na koji grdelin stavlja još veći falšet od zijade. Iako djeluje kao pletivo, ono to nije. Pletivo se "vrti" na drugačiji način. Mi bježimo od toga pjevanja. Imamo i naziv za to pjevanje ali neka ostane za sada. To pjevanje se strahovitom brzinom širi, čuo sam ga praktički na svakom koraku. Duvno je krcato tom batudom, jer to je batuda. Ali falša, sa falšom zijadom. Mladi grdelini to uzimaju kada čuju. Dosta im je da im grdelin to otpjeva pet šest puta. I imate to u kući. Sačekajte ljeto da sjedne na pjesmu pa će te shvatiti, iako mislim da dosta ljudi sa foruma ovo zna.
Sada će te me razumjeti kada kažem da svi grdelini koji na batudi stavljaju zijadu, još ako ima dužine i oblika, su solidni grdelini. A ako uz dužinu i oblik ima i dobru boju imate ludilo za današnja vremena.
I gospodine Grande ne pitajte za koga je ovo napisano. Pa za sve koji žele čitati. Moje mišljenje i moje iskustvo. Bez ikakve namjere svađe sa bilo kime. A ako se ne slažete sa mnom to je meni potpuno prihvatljivo.
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypon kol 15, 2011 9:20 pm

idemo dalje....

komentari?
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Emptypon kol 15, 2011 10:03 pm

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 36 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 36 / 39.Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Next
 Similar topics
-
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari