| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+35enver Sina BL angjello ivica pele domo GRANDE ssarava1 arboret sole ivica.milanovic13 KOBAC DOMENICO bošket žuti lord189 Škuri tić vrca KLAPA SINJ BOCKA zoran ptice pjevice Moćun F I N K O marko Grga Zlatoper frzelin YOGI Tič_Bal grgo PSIHO kain PESTI Tic_Bal. ATOMIC DjordjeVet 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 1:33 am | |
| Hehehe demagogija ka i uvik......A sta drugo ocekivat od neznalice i gluvasa.....Demagogija je paravan za sve....I nemamo mi sta raspravljat niti cemo....Prodaji neznanje nekom drugom,meni neces.A i sve je manje onih kom mos.....Na tvoju zalost....Pozzzz | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 1:49 am | |
| Ništa ja ne prodajem ali ni ne KUPUJEM ha ha ha ha ha ha ha ha | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 1:52 am | |
| Jebi,ga.Ko ti je kriv.Ja kupujem i opet cu.A ti nemos prodat,a ni poklonit..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 3:14 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Koce svaka cast stavija si tića na forum.Kakvi je takvi je,tvoj je.Meni osobno se nesvidja,al to nije ni bitno.Nego porući onom gluvašu individui da stavi svog,da nam svima zacepi usta.Il nek vise prestane provocirat druge.Lipo mu je znanje,reka je jedan nas zajednicki prika iz Splita,duze cici od zije.....A svima lekcije dili....Hahaha,znaci dragi moji prijatelji,forumasi prica i ujedno savjet ide ovako.Sve sta vam doticni gosp.radi vi radite suprotno.Ako vam ga hvali,nabijte ga nogon,ako vam ga kudi ljubite ga.....To van je provjerena konbinacija.....To je put do uspjeha....
Vrca, okani me se, Jogija poznam 30 godin i vrlo dobro znam koliko peška i šta je ima. |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 3:31 am | |
| Koce,
sta tebi nije jasno?!Triba li ti sta doc objasnit.Aj lipo smiri malo i uzivaj.Pozdrav i zivija ti meni sto godin. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 4:41 am | |
| Ola,oli bi mi ti objasnija,ne triba Vrca,sve je meni jasno.Stoj di jesi i živija mi. |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 7:13 am | |
| - bariton je napisao/la:
- https://youtu.be/QfQOX1tW-Qg
Evo ponosni glatki tata od 9 mladih,izvađen iz letilice prije par dana,
malo batuda,malo verša,još koji dan,pa u modu.
Jako dobra godina,neka i iduca bude ovakva. Svaka čast KOCE ovakvu montažu pisme ti može pozavidit cila GMO ekipa ...... nisu ti do kolina ovako složit cd to je ...čuto tehnike i znanja jeli isti čovik producent?????? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto kol 02, 2011 8:42 am | |
| Dobija je brabus dnevnicu |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet kol 05, 2011 7:10 pm | |
| E moj koce reka sam ja tebi da si ti previše dobar.Da su mene onako izazivali cilu zimu i tukli u mozak svaki put s kamerama i onda te izazvali na takmićenje.I kad je došlo vrime i taj dan ništa,nula,zero.Ja sam se zajebava ja nisam tako mislija .Šta je ono bilo daj reci ljudima .Nebi se meni izvukli tako lako svako malo bi ja njih sitija,ali ti si dobrićina.Ali zapameti šta ću ti sad reć opet će ti bit ovu zimu ista prića,opet će te tuć u mali mozak. | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet kol 05, 2011 8:50 pm | |
|
Bog !!!!!
Ne bi se baš reći da je samo jedna strana zakazala,ali to je sada manje
bitno !!!!! Triba iz tih pizdarija izvući nešto pametno da se ne
ponavlja već par godina ista priča!!!! I zato zimske dogovore
za litnje dvoboje na stranu !!!!!!!!
Prvo skočiti a onda reći hopaaaaaaaa ---hahaha
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet kol 05, 2011 10:24 pm | |
| Ma kakve strane , dajte samo šta više videa, svi nešto gojimo doma,a i forum je puno interesantniji kad se događa nešto. Kad se prica o prošlim vrimenima - nevalja, Kad se prica o "danas",sve spalo na par friskih videa (kapa do poda autorima). Ali imam osjecaj da ce sad grunit neko iznenađenje. |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 12:06 am | |
| Al će nam gosp.prof.Individua stavit neki svoj video?!Aj profa iznenadi nas sve,da vidimo kako tići tribaju pivat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 12:36 am | |
| Ja mislim da bi nas u cast predstojecoj alci ,
Sinj moga ugodno iznenadit sa kvalitetnim friškim videom.
Siguran sam da imaju šta pokazat,i imam špurijus da ce bit iznenađenje. |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 12:48 am | |
| | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 1:23 am | |
|
Bog !!!
Davno san ja reka da iman barem pola ...jade svaki dan bi stavlja po jedan
video ,a znan da će i to doći ( zamišljeno --ostvareno i nikako više )
Pa mi je još veća zbunjoza da ovi što se hvale da imaju super ptice
mogu izdržati da ne stave te predivne zijadure na forum ( ja ne bi moga izdržati )) !!!
I onda se čude kad ispada da je veći dio prepucavanja oko
pisme ""prilivanje iz šupljega u prazno""
Salu2
| |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 3:29 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Ja mislim da bi nas u cast predstojecoj alci ,
Sinj moga ugodno iznenadit sa kvalitetnim friškim videom.
Siguran sam da imaju šta pokazat,i imam špurijus da ce bit iznenađenje. Bar tebe je Sinj dosta puta iznenadio, šta se pisme tiče rečeno ti je po kozna koji put na livadu pa kom obojci kom opanci ,ali uredno sve snimit pa na forum pa neće bit čula, rekla, kazala . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 3:49 am | |
| Ala ovoga,
ma ko misli na tebe i na to pivanje,oli si samo ti Sinj.
Nego cujem da ima odlicnih grdelina u jednog gospodina,i to iz
pouzdanih izvora (covik niti prodaje,niti reklamira).
E to bi volija cut. |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| |
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 8:05 am | |
| A koce ko ti je to reka taj laže nema taj gospodin ništa znaš ti di pivaju pravi | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 8:53 am | |
| Kada sam prije skoro tjedan dana čuo grdelina kojeg je "okačio"gospodin Bariton, već sam zatražio pristup forumu. A nakon toga otišao na Brač, malo toćat noge. Poslušao san grdelina i očekivao da će za tjedan dana biti komentara na pjev grdelina, ali onih komentara koji spadaju u analizu onogg što se čuje. A ono ništa. Pa evo, ja ću komentirati ono što se čuje na snimku. Grdelin je sklon batudi i zijadi, radi to poprilično često, barem na snimku. Batuda je relativno kratka, nekoliko brzih taktova na koje ptica uredno stavlja zijadu. Zijada ima lijepu boju, zijada ima oblik, srednja dužina, ostaje nakon zijade svaki puta, što je za pohvalu. Ukupan dojam je pozitivan. Ali ima tu i nekih stvari koje još treba spomenuti. U dva navrata zijada nije završena na adekvatan način, 46 sekunda i 1.13. zijada je ostavljena, nije spuštena kao ostale. Još više me smeta ono što se čuje na 1.50. i 1. 56. Negdje ispod je zapjeva drugi grdelin nakon čega je ovaj sa snimka zapjeva nešto što bi trebalo biti vrckanje, strilanje. Ako to grdelin voli pjevati kada čuje drugu pticu, onda nije dobro. U drugom dijelu pjesme čuje se cvrkut, koji je kao i svaki cvrkut (meni najdraže grdelinsko pjevanje) lijep ali mu kraj zna prijeći u veršanje. Veršanje koje se čuje na 2.26. je dio pjesme skavolina, a da je grdelin varijanta skavolina potvrđuje osim onog verša (koji mi se ne sviđa, daje na prostu pticu) i javljanje (kvrljikanje ili kako to već tko zove)kao i sama batuda koja je malo kraća varijanata skavolinskih batuda. Ono što ne znam je kakva je snaga glasa ovog grdelina. Snimak nikada nije pravi pokazatelj kvalitete, u živo je to onda za ocjenu. Snimak pokazuje lijepu boju zijade ali ta zijada je na uštrb boje platila na snazi, ako me razumijete. Ocjena: prolazna, ne pretjerano visoka, ali svi znamo kakva su današnja vremena. Pozdrav svima. p.s. drugi tjedan opet na Brač možda sretnem tamo neke forumaške ptičare. Znam kako izgledaju. Sijeda kosa itd. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 9:19 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 9:31 am | |
| Pozdrav gosp. Eusebio,drago mi je da ste na forumu.
ma sve mi je jasno,ali di ste culi STRILU ,
to mi nije jasno.
Ocito imamo razlicite nazive.
Za mene je strila TRRRRRRRRRRR,ZVRRRRRRRR,CVRRRRRRRRRR,
možda je za vas nešto drugo,jer moji grdelini strilu nemaju u pivanju,nikako.
Hvala što ste se osvrnuli na lijepu boju zijade,to mi je ipak najvažnije i velik
kompliment.
Ja sam svjesno stavio i veršu grdelina da se cuju sve mane i vrline,drugo ništa
i ne pivaju moji grdelini,osim ovoga što je na snimci.
Inace za korjene ovog pivanja ste u pravu,iako je jedan ocak imao najviše
utjecaja,pogotovo na boju zijade i onaj zov (ne znam kako ga vi zovete,pri
kraju snimke,kad se javi drugi grdelin).Još jedna stvar,moji grdelini nemaju nastavak,ni zeleni,ni u topu.
Pozdrav
Zadnja promjena: bariton; sub kol 06, 2011 5:22 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 9:33 am | |
| Pozzz Euzebio! Jesi li mislija na mene ili Yogija? Oboje smo side glave. | |
|
| |
euzebio
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 9:47 am | |
| | |
|
| |
euzebio
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub kol 06, 2011 9:57 am | |
| Evo redom, na televiziji po običaju nema ništa. G. Bariton. Različiti su nazivi u različitim mjestima. Čitao sam i prijašnje rasprave oko potpivavanja i slično. Ja npr. ne znam što je to pirlit u terminologiji vas splićana. Ali to dokazuje nešto drugo. Pjesmu grdelina i pravila u pjesmi su razaznali neovisno jedni o drugima i sinjani i splićani. To što različito nešto zovemo ne znači da na različite načine kvalificiramo. Ono što ne valja u sinju ne valja ni u splitu a mislim da je tako i u drugim gradovima bez obzira kako to tko zvao. greške su greške ma kako ih zvali.A grdelin po meni ima grešaka. ja sam ih naglasio, a naglasio sam i ono što mi se sviđa. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|