| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+35enver Sina BL angjello ivica pele domo GRANDE ssarava1 arboret sole ivica.milanovic13 KOBAC DOMENICO bošket žuti lord189 Škuri tić vrca KLAPA SINJ BOCKA zoran ptice pjevice Moćun F I N K O marko Grga Zlatoper frzelin YOGI Tič_Bal grgo PSIHO kain PESTI Tic_Bal. ATOMIC DjordjeVet 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 9:26 am | |
| Samo nek dobro čuva tica jer ima lupezi koji vole to pivanje! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 5:17 pm | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Tic_Bal. je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=svLwdC6GDLY
Evo da ja stavim svoga glatkoga ovako pjeva non stop samo mi je mrsko snimati batude dugo traje da se prebaci na you tube hahahahaha
Guraj Balta ovu batudu 100 godin ,jer bolju nac neceš ,to ti garantiran ma gurate u prazno to vam nije zijada. Eto ,to je to, ne mogu virovat da postoje uva koja kod Baltine zije ne registriraju slovo V na ovoj snimci. Kako ce onda registrirat slova r đ ž g ,nategnutost i grezost.U biti je to poanta,svatko drugacije cuje,i naravno da se odmah nađu oni sa slicnim uvom. Baltina zija ima manu ali ne u boji ,niti slovima.Ja cujem sva slova uredno i bez problema.Da ste rekli,da ima blagi kolinac u izvedbi,ajde,ajde,ali da fali slovo V,ajme meni. Balta ,ovo je jedna od vrlo vrlo rijetkih zijada na oba foruma koja nije greza,nategnuta,tremola,nije idealna,ali među najčistijima i najboljima.Svaka čast. |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 7:04 pm | |
| Ovakve zije ja mislim da se nebi trebale pljuvat jedino nju cujem u WC-u kada sam na solji ne cujem ni pletiva nego samo viciiijuuu i zato ne serite po ovakvim zijama hahah Uglavnom zija nigdje nije prekinuta kao sto su mi neki govorili da je prekinuta na sredini i da je slomljena. Kada je Cardul stavio graficki prikaz bilo mi je drago jer su mi pojedinci govorili da je slomljena (prekinuta na sredini)jasno se vidjelo na grafickom prikazu da se zija tanji po sredini ali nigdje nije slomljena,prekinuta . Moja zelja je da sto vise izvedem grdelina sa ovakvom zijom i po mogucnosti da je sto cesce stavljaju | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 8:59 pm | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Ne, ti si
ciiijuuu to prvo slovo c ne odgovara bas. Prijatelju sonogram i moje uvo kažu drugačije, moje uvo ne vara a ni sonogram pogotovo... Lipo ponavljaj sto puta na snimku početak zije blizu uva pa ćeš vidit ono V, V, V a ako ni tu ne čuješ ja ću ti poslat sliku sonograma ako se razumiš... |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet srp 08, 2011 11:36 pm | |
| - bariton je napisao/la:
- Škuri tić je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
- Tic_Bal. je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=svLwdC6GDLY
Evo da ja stavim svoga glatkoga ovako pjeva non stop samo mi je mrsko snimati batude dugo traje da se prebaci na you tube hahahahaha
Guraj Balta ovu batudu 100 godin ,jer bolju nac neceš ,to ti garantiran ma gurate u prazno to vam nije zijada. Eto ,to je to,
ne mogu virovat da postoje uva koja kod Baltine zije ne registriraju slovo V na ovoj snimci.
Kako ce onda registrirat slova r đ ž g ,nategnutost i grezost.U biti je to poanta,svatko drugacije cuje,i naravno
da se odmah nađu oni sa slicnim uvom.
Baltina zija ima manu ali ne u boji ,niti slovima.Ja cujem sva slova uredno i bez problema.Da ste rekli,da ima blagi
kolinac u izvedbi,ajde,ajde,ali da fali slovo V,ajme meni.
Balta ,ovo je jedna od vrlo vrlo rijetkih zijada na oba foruma koja nije greza,nategnuta,tremola,nije idealna,ali među
najčistijima i najboljima.Svaka čast. To vam nije zijada to ja jos zoven falsa zijada.Nemoj ti meni prodavat svoju skolu to ti mozes prodavat gluvasima!Ono sta je KAIN pustio ono je dobra zijada a ta vasa zijada nema veze s ovom!USPOREDITE MALO | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub srp 09, 2011 4:41 am | |
| Evo jedno pitanje za forumaše. Da li Baltina zijada u ovoj jednoj batudi ima ili nema slovo V u zijadi Ovaj primjer puno toga može pokazat kako ko cuje i registrira zijadu. Škurome je prvo slovo C Ja,Balta,Marko i Jogi cujemo slovo V , a ostali ? Znaci govorimo o pocetku zijade. |
|
| |
DOMENICO
| |
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub srp 09, 2011 8:24 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Evo jedno pitanje za forumaše.
Da li Baltina zijada u ovoj jednoj batudi ima ili nema slovo V u zijadi
Ovaj primjer puno toga može pokazat kako ko cuje i registrira zijadu.
Škurome je prvo slovo C
Ja,Balta,Marko i Jogi cujemo slovo V ,
a ostali ?
Znaci govorimo o pocetku zijade. ma i neka ti je slovo V a nije zijada ta nije dobra!Ja je registriran ko suplju zijadu,nema je u uvu necujna je ima i drugih mana!Ta zijada je kao da izdise tic na samrti! | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub srp 09, 2011 9:19 am | |
| Ok škuri znaci cujes V Nema smisla sada da ponovo ispravljamo tvoju šuplju pricu kako ti to sve cujes i dozivljavas.
| |
|
| |
Škuri tić
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub srp 09, 2011 8:04 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Ok škuri znaci cujes V
Nema smisla sada da ponovo ispravljamo tvoju šuplju pricu kako ti to sve cujes i dozivljavas.
hahaha lako vam je tupit kad vas ima ekipa ticara valjda ce stat kogod i za mene! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 12:23 am | |
| Mislim da ove svađe i rasprave ne vude nikamo.Ajmo probati svi staviti snimku od svog grdelina i neka svatko kaže po jednu pozitivnu o toj ptici,vidjet ćete kako ćemo se ljepše osjećati. Ružno je ovo sve i ne vodi nukamo,osim bezpotrebnim svađama i mržnji. Svi koji su stavili svoje ptice na forum,stavili su iz nekog razloga.a razlog je taj što oni to drže i njima se to sviđa. Pa,zašto onda blatiti i omalovažavati te ljude i njihove ptice. Svi mi bi voljeli imati boljeg nego što imamo,ali.... Isto tako ,svi koji blatte,oni mi nisu jasni,a znam da potajno bi voljeli imati i najlošijeg koji je do sad stavljen na ovaj forum,jer u kući nemaju ni blizu takvog. Zato,dajte okrenite ploču i idemo se družiti i zabavljati. Nas je na Ramskom jezeru bilo dvadesetak i u dva dana se nije povisio ton,a bilo je 19 grdelina i svi su uživali u pjesmi grdelina,osim jednog ,koji nas je probudio u 5 sati ,a i Ssarava - hmmmmm. . Znam da će opet veliki mislioci reći,lako je vama,kad ste svi ptičari od tri petka ili da smo svi zalutali u to,ali ne treba nikog ponižavati niti omalovažavati,već treba motivirati i pomagati jedni druge . Toliko od mene,hvala. | |
|
| |
KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 12:31 am | |
| Odličan post,svaka čast autoru. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 2:41 am | |
| Je kain odlićan post slažen se sa dosta toga ali se neslažem sa onim da da bi svi držali i najlošijeg koji je stavljen na forum.Ja recimo ne bi drža da ih sve skupa skupite i uzmete najbolje od svih i da mi ga dajete mukte(a troke da ga nedaj bože platim i to papreno u eurima).Ni jedan još nije ni blizu šta bi ja tija.Još jednom ponavljam da cijenim kad tićar kaže da goji to jer nema bolje a svjestan je da to nije to,a ne kad kaže da ima prave a ti pravi su ŠLJAM.I na kraju se još naljuti kad mu to neko kaže. | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:09 am | |
| Evo vidiš Barba yogi di je problem??? Problem je šta svatko od nas drugačije vrednuje tice, vama je nešto skart a drugom je odlično i obrnuto! Ko je vama dao diplomu ili bilo kome da odredujete sta je skart a šta ne??? Vi gledate kod grdelina samo zijadu a većinu grdlinasa na kugli zemaljskoj ona uopće ne interesira!!! Sta to onda znaci??? Ko je u pravu, većina ljudi ili vas nekoliko? ko je onda gluvas koji goji sljamove?? zašto lipo ne obrazlozite ljudima zašto je to vaše ispravno, a drugo neispravno?! Pa lipo stavit koji snimak , te prave zijade, nemora bit živ tic, nek bude montaza, da ljudi čuju ono sta vi smatrate ispravnim. Mozda bi onda bilo manje svađe i možda bi onda imali vise apostola u vašim redovima. Pozdrav | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:14 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- .Ja recimo ne bi drža da ih sve skupa skupite i uzmete najbolje od svih i da mi ga dajete mukte(a troke da ga nedaj bože platim i to papreno u eurima).Ni jedan još nije ni blizu šta bi ja tija.
Pozdrav Yogi. Ako sam dobro shvatio, ti onda drzis i imas u kuci bolje od svih ovih zajedno do sad stavljenih na forum; da biramo od ovog pletivo, od onog zijadu, pa da sastavimo, ti ne bi uzeo jer nije ni blizu onoga sto ti trazis? A pojedinacno su smijesni svi ovi, to ne treba ni napominjati. Jesam dobro shvatio? Pozzzz | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:27 am | |
| Je dobro si shvatija i sad iman tića kojeg nikad ne spominjem jer smatram da nije tić a boli je od 99% od ovih pravih i odma da ti rećem jer predpostavljam da ćeš me to pitat neću ga snimat ni stavljat na internet | |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:31 am | |
| | |
|
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:35 am | |
| Opet svađa,hebiga . Nikako na zelenu granu i gotovo JA vjerujem da ti (po tvom ) imaš boljeg,a šta misliš šta bi bilo kad bi ga stavio na forum? Svi bi rekli svoje mišljenje i opet frka,hahahahaa. Zato ga nemoj stavljati ,i budi sretan u svom i uživaj. Pozdrav | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:36 am | |
| E domeniko u pravu si ali split nije većina split je jedan i jedini i slažen se s tobom da ste vi u većini ali mi smo splićani i tako smo naućeni (većina u splitu) a ja znam da smo mi iznimka jer di sam god doša u okolici svagdi se goje natezaće i svima su to pravi.I neka svak goji šta oće ali nemože mi niko nametat svoje mišljenje.Ja držim to vi držite to i svi zadovoljni.Vi imate prave ja neman ništa,ali neću držat te vaše prave nego svoju gubu. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:38 am | |
| Idem se i ja smijat ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi hi hi hi hi ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho | |
|
| |
pele
| |
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:53 am | |
| Eto kajine zato ga i nebi stavija jer me ne zanima tuđe mišljenje i jer ja najbolje znam šta triba tić pivat i kako triba pivat.Ajme onom koji triba drugo mišljenje da bi ocjenija tića.ja sam doživija dosta puta kad su išli kupovat tiće i vodili bi nekog sa sobom da mu kaže jeli tić vridi i oće li ga kupit. pa tu sad ima par tkzv tićara da bi izasrali da stavim svjetsku klasu samo zato šta je to moj,ajde reci jeli se slažeš sa mnom u vezi toga | |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:55 am | |
|
Zadnja promjena: angjello; ned srp 10, 2011 7:11 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
pele
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned srp 10, 2011 3:58 am | |
| Evo lipa odgovora ha ha ha ha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|