| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|
+41ĐEKO MONSTRUMO sole VELE1 Grga Zlatoper angjello CIBO gare Jandrek frickočak ivica.p MI 2 Vedran enver euzebio žižula ivica pele rico domo YOGI DOMENICO ivica.milanovic13 arboret F I N K O lord189 Dva Grdelina Tic_Bal. DjordjeVet Moćun vrca bošket kain KOBAC ziko PSIHO bizar ATOMIC frzelin GRANDE PESTI 45 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:03 am | |
| vi i jeste dica zato to i jesu priče za vas,dok uđete u pubertet bit će van kasno | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:23 am | |
| Jebate balta ti nikom nevjerujes da ima a vjeruješ glatkima da imaju vrlodobre grdeline???? Znaci još malo da je dodat im početak zijade ili sredine to bi bili odlični grdelini??? Nego reci mi kad si bio slusat u doticnog gospodina pa da možeš rec jel laže ili ne??? Bio si i nedavno u ST i moga si ic provjerit jeli laže pa onda pricaj čovjek je peder i slagao me! Nije to lijepo rec nekome da laže a nisi to provjerio, moraš malo drzat do sebe. Ja nekazem da je istina al isto tako nekazem ni da je laž. Ja isto nisam vjerovao da ima jedan momak u ST zijadu dužine 5 sekundi lirsku na mliko sa keksima, pa kad sam čuo uživo pao sam u nesvjest! Ali nisam nikad pričao da laže ili šta drugo. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:35 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Jebate balta ti nikom nevjerujes da ima a vjeruješ glatkima da imaju vrlodobre grdeline???? Znaci još malo da je dodat im početak zijade ili sredine to bi bili odlični grdelini??? Nego reci mi kad si bio slusat u doticnog gospodina pa da možeš rec jel laže ili ne??? Bio si i nedavno u ST i moga si ic provjerit jeli laže pa onda pricaj čovjek je peder i slagao me! Nije to lijepo rec nekome da laže a nisi to provjerio, moraš malo drzat do sebe. Ja nekazem da je istina al isto tako nekazem ni da je laž. Ja isto nisam vjerovao da ima jedan momak u ST zijadu dužine 5 sekundi lirsku na mliko sa keksima, pa kad sam čuo uživo pao sam u nesvjest! Ali nisam nikad pričao da laže ili šta drugo.
Vidis daco ti si isto do danas tvrdio da si to slusao u lorda a sad kazes da nisi slusao i pisao si non stop da to on ima i ko sad ovdje laze ? Daco ako ti to mozes povjerovat to je tvoja stvar ja to ne vjerujem i tacka. Nekazem da to tic moze slucajno nekad izvest a da bude batude udarao to nek prica nekoj djeci okolo svoga mijesta. Glatki mogu imati vrlodobre grdeline ako tic bude zadovoljavao takvu zijadu i ako bude batudao jer tu nemam sta vjerovat to ima i to je moje misljenje. Tu zijadu sto si slusao od 5 s i za nju ti svaka cast dobro si je cuo | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:43 am | |
| Koliko rasprave ok ničega !!!!!!!
Salu2 | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:46 am | |
| vidi se ko je sluga svoga gospodara | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:47 am | |
| Upravu si mocune raspravlja se oko nicega jer toga nema ali sto kaze maestro ima na tipkovnici i na usta znaju ticari pijevat pa sada malo rekomentar na te ticare itd. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:53 am | |
| prikane Tic_Bal. neznam jesam li ja dobro pročito i razumijo prijašni tvoj post u vezi ONIIH 6--8 PLETIVA KO ima takvog i gde si ga čuo bogati....BASTARD KO BASTARD nemore ispjevat 6-- 8 PLETIVA a nekmoli grdelin... ko ima takav RECI | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 1:54 am | |
| iz Zenice si ode si bija 10 puta,nisi ništa naučija to je očito jer se nisi maka dalje stola br,1,2,3,4 i raspravljaš ko šta ima po Splitu i okolici..čovječe šaljiv si | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:01 am | |
| Lordicu nije ovdje niko sluga nego neke stvari se ne mogu slusati sto nisu istinite ako me malo bolje upoznas sve sto smatram da nije istina odma cu ti reci u lice. Odje ima ljudi 99% sto ce presutiti . Ja bi isto presutio da je to mala laz ali ovo je golema i zato mora se dati rekomentar Jer ako se neke neistine presute i i uzmu kao da je tako onda ja se osjecam prevarenim i glupim jer sam presutio a samim tim i povjerovao | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:01 am | |
| mogao bih netko od vas staviti vido pa da vidimo dali vaša prica drži vodu ili da me malcice bolje razumijete utvrditi tko ovdje obmanjuje kolege na forumu neistinitim tvrdnjama. | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:07 am | |
| balta danas je u našoj župi ispovid u 7 otiđi se ispovidt i tek posli kad se očistiš dođi na prosvjetljenje i slušanje,ja san ti svoje reka a sad neka te tvoji druidi i čarobnjaci sa tićima i sa savjetima upućuju dalje ..video materijal ne dolazi u obzir jer to bi bilo "bacanje biserja pred svinje" ...Amen
Zadnja promjena: lord189; uto svi 01, 2012 2:12 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:10 am | |
| arboret evo ako me razuvjeri sa video klipom gdje zapijeva takve 2 batude ja cu se izviniti i stimulisacu mlade ticare okolo Splita sa 500e | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:14 am | |
| kako jadno ..lešinari koji čekaju žrtveno janje niste ništa više od toga ,sta ti misliš da nekoga moš kupit sa 500 eura,moš jedino ako ima glatke... | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:19 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
- Jebate balta ti nikom nevjerujes da ima a vjeruješ glatkima da imaju vrlodobre grdeline???? Znaci još malo da je dodat im početak zijade ili sredine to bi bili odlični grdelini??? Nego reci mi kad si bio slusat u doticnog gospodina pa da možeš rec jel laže ili ne??? Bio si i nedavno u ST i moga si ic provjerit jeli laže pa onda pricaj čovjek je peder i slagao me! Nije to lijepo rec nekome da laže a nisi to provjerio, moraš malo drzat do sebe. Ja nekazem da je istina al isto tako nekazem ni da je laž. Ja isto nisam vjerovao da ima jedan momak u ST zijadu dužine 5 sekundi lirsku na mliko sa keksima, pa kad sam čuo uživo pao sam u nesvjest! Ali nisam nikad pričao da laže ili šta drugo.
Vidis daco ti si isto do danas tvrdio da si to slusao u lorda a sad kazes da nisi slusao i pisao si non stop da to on ima i ko sad ovdje laze ?
Daco ako ti to mozes povjerovat to je tvoja stvar ja to ne vjerujem i tacka. Nekazem da to tic moze slucajno nekad izvest a da bude batude udarao to nek prica nekoj djeci okolo svoga mijesta.
Glatki mogu imati vrlodobre grdeline ako tic bude zadovoljavao takvu zijadu i ako bude batudao jer tu nemam sta vjerovat to ima i to je moje misljenje.
Tu zijadu sto si slusao od 5 s i za nju ti svaka cast dobro si je cuo
Opet ti po svome, pa nije ta ptica u lorda i markana, u njih sam slušao nešto drugo, malo manje pletiva od 8 ali isto lijepo i fino. a lord i markan će te odvest kod toga barbe da i ti pocujes šta valja. A zijadu od 5 sekundi si ima i ti prilike cut na mobitelu u kalahariju ali ja sam je ima čast slusat uživo i mogu ti rec da puno bolje zvuči uživo neznam točno jel traje 4,5 ili 5 sekundi jer nisam koristio zijometar ali mogu ti sigurno rec da je mnogo dugacka! Steta da momak nije trgovac pa da i vama prezentira čudo prirode, da uvjeri i tebe, nevjeroga Tomu da postoje pravi grdelini koji znaju pjevat, sa timbrom , predivnim pletivima i još lipsom zijadom.
| |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:22 am | |
| I još nešto sam ti zaboravio rec a šta stalno spominješ, a to je "batudanje", da balta taj tic sa XXXL zijadom BATUDA i nema grešaka, i nema glas od bastarde!!!! | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:24 am | |
| I ima versu hahaha, iako mu je to jedina mana ujmeeeeee | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:33 am | |
| đaba je gluvome šaptat i ćoravom namigivat... | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:38 am | |
| Balta a kako vjeruješ kad ti koce kaže da u kuma granda ima 25 takova i vrhunska zijada??? Kako ti to nije sumljivo i kako u tom slučaju nemislis da te netko pravi mandrilom? nemoj bit sumnjicav vjeruj uvjek ljudima dok se ne uvjeris u suprotno. Vidiš kako ja uvjek vjerujem i Skoro uvjek me zajebu ali neka, tako sam upozna i ljude koji stvarno imaju i znaju. To te košta malo vrimena i malo goriva. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:44 am | |
| | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 2:50 am | |
| a vidi ovoga,ti si sigurno izgubljeni treći brat od braće Grim ,,,MONSTRUMO đaba ti je pisat išta vidiš da tvoje batude iako su prave idu u falšo,boli te briga nemoj se više trudit ovo je tema o uzgoju radi pjeva a ne tema o uzgoju radi prodaje i prestiža,viruju oni u sva ta pletiva i zije samo se moraju pravit ludi zato sta misle da in je marketing u krizi no nebojte se | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 3:01 am | |
| neznam koje ko ovde izgubljen ..NESTALI U AKCIJU . | |
|
| |
ĐEKO
| |
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 3:08 am | |
| [quote="MONSTRUMO"] - Tic_Bal. je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
Opet ti po svome, pa nije ta ptica u lorda i markana, u njih sam slušao nešto drugo, malo manje pletiva od 8 ali isto lijepo i fino. a lord i markan će te odvest kod toga barbe da i ti pocujes šta valja. A zijadu od 5 sekundi si ima i ti prilike cut na mobitelu u kalahariju ali ja sam je ima čast slusat uživo i mogu ti rec da puno bolje zvuči uživo neznam točno jel traje 4,5 ili 5 sekundi jer nisam koristio zijometar ali mogu ti sigurno rec da je mnogo dugacka! Steta da momak nije trgovac pa da i vama prezentira čudo prirode, da uvjeri i tebe, nevjeroga Tomu da postoje pravi grdelini koji znaju pjevat, sa timbrom , predivnim pletivima i još lipsom zijadom.
hahah Daco opet ne mogu da presutim na neistine Ja sam slusao tu zijadu na Rami prije skoro 3 g i tada sam mislio da je to kompjuterski stimano. Ponovo smo je slusali zajedno i ti si je prvi put cuo u kalahari na mobitel ali tada je vec tic bio pokojni . Ovo sada sto momak ima to treba da izvede na put pa ce vrijeme pokazat i zelim mu od srca da to istjera do kraja . ps Nema vise smisla natezati se zivili ticari i iskreni i ne iskreni hahah | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 3:13 am | |
| dobro kaze gospodin ARBORET
SAMO VIDEO KLIP.. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto svi 01, 2012 3:14 am | |
| Lorde ja se ovde relaksiram s obzirom da nemogu ništa naucit pametnog, zajebavam se i kontriram nevolim laži i znaš da bi poginija za istinu. Maestro, ljudi koji imaju nisu ovdje na forumu nego sa svojim ticima jer gustaju u njima! Hahahah ovdje gube vrijeme oni koji nemaju u cibi ništa da valja i ja skupa s njima!!! Da iman tica vrlodobrog makar bija bi sada u polju sa njin, a ne se tu prepira!!! Samo moja je mana šta ja priznam da neman ništa dok drugi kakaju da imaju! Valjda ću i ja dobit koji poklon, ako ne mukte onda bar za €€€€€€€€€€€€. Jedini koji imaju tica a tu su na forumu su lord i markan, oni vole podjebavat velike majstore koji imaju u ticima staza duplo vise nego oni godina!!!! ajde skulirajte se malo i ostavite se eurica, reklama i ostalih sranja, uživajte u svom skartu i u tuđim skartovima, sirite samozadovoljstvo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
| |
|
| |
| Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva | |
|