Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 21, 2011 8:11 am
frzelin je napisao/la:
A sada bi mi trebao koji prsten da sataren sve na državnoj izložbi.
Ajmo prstenje ko ima viška...
ŠPICA iman ja ako ti triba......
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 21, 2011 9:22 am
U škveru radiš ,al doli nemoš napravit.
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 21, 2011 8:34 pm
Od late moš napravit
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 12:53 am
GRANDE je napisao/la:
Glatki vrtić
rico
Broj postova : 35 Points : 36 Join date : 18.06.2011
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 2:44 am
GRANDE je napisao/la:
Poštovani Gluvašu ...............
Ovo se odnosi na jednog gluvaša s nekog javnog medija...
On će se sam pripoznat da je taj, nevolin kad neko ko je vrhunski gluvaš i to sam prizna vrijeđa sve ljude i stavlja ih u isti koš ........ Evo kao prvo šta se tiče izljeganja ptica na ovom su forumu uzgajivači a ne skidači i još jedno znaj na ničijem vozilu od ovih forumaša ovdije nije niko vidio skale a na nečijem su viđene i slikane čak ispod slike koju sam dobio piše da se to voziilo s skalama mijenja za navalno vatrogasno vozilo s ljestvama do desetog kata da ti ništa nemože promaknit hahahahah....
Molio bih vas ubuduće da imenujete one protv kojih imate nešto a ako se nevaram ja sam vam dokazao neke stvari a čak i podučio da bih lakše došli do pisme.....
-Ti uvik misliš da te netko vriđa,nađeš se uvrijeđen i povrijeđen, ti uvik misliš da se na tebe odnosi...... već smo to jednom riješili, mirno spavaj, tebe nitko ne dira. -Šta si htio reći da mi ne uzgajamo???? Hoćeš li reći da si ih više ručno otpitao od mene ove godine? Šta odmah napadaš?Šta si htio reći protiv skidača, od kada tebi to smeta???Bili ti doma drža skinute? Ništa te nisam razmio. VAŽNO, kad smo već tako moralni-besprijekorni-čedni-pošteni: -Ali molim te kad smo bili zadnji put skupa, kad je Bošket platio piće, sićaš se. E pa molim te kako je "ONO" završilo, jesu li skinuli onog očaka (nemoj opet pomislit da sam rekao da si ti išao skinut oćaka, ti si bija sa strane ka i ja, činija si fintu ka i ja da ništa ne razumiš) kad su se članovi"glatke udruge" dogovarali za skidanje oćaka. Jeli triba još jednom napisat, možda da pišem p o l a k o. Ponavljam, meni ti ništa ne smeta, mene nije briga ako drugi skidaju gnizda, skidaju oćake.......meni samo smeta da me gori od mene napada.
rico
Broj postova : 35 Points : 36 Join date : 18.06.2011
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 2:58 am
[quote="frzelin"]Pošto sam pročitao šta kolega BIZAR piše, odlučio sam pokazati kako je to vrlo jednostavno napraviti, izleći grdeline BEZ UPOTREBE SREDSTAVA ZA PENJANJE.
Pozdrav mom prijatelju Bizaru, i nemoj se ljutit na ovo šta sam napisao.
Prijatelju, ni ti se namoj ljutit za ovo šta ću ja tebi napisat. Kad sam ja počeo kući izljegat grdeline, ti si se prije 5.godina meni rugao, ali neka..... Sve šta si ti izlega (u svom životu), ja imam kad god hoćeš kod sebe(i nažalost sve mi je 2,7 mm prstenovano). Dođi danas, kad god hoćeš i uvik ćeš vidit kod mene,grdelina i grdelinušu u voljeru s mladima(nisu svi moji). Količinski uvik ja u svakom trenutku imam više, nego ti od kad uzgajaš. jeli jasno, triba li šta objašnjavat, prijatelju pozvan si, uvjeri se. Ali brzo, jer prvi sedmog zatvaram rodilište, pauza, jer idem na treću kovadu. je dobro si čuo, pravim litnju pauzu, pa onda vadim iz škuro 9.kuja idem na mlade grdeline u devetom mjesecu. Je to ćeš i ti radit za koju godinu, samo pomalo. ps Glede one slike, tri sam puta dolazio sa skalama, da se napravi bolja slika, s jajem od noja, evo sad je 16:50 sati, bit ću sa skalama i jejem oko 20.00 pa napravi bolju sliku, ona nije dobra, nije lipo ispala kad si iša na parking.
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 8:19 am
Jebate nije me bilo 10 dana a ovdje je veće ludilo nego šta je bilo
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 9:42 am
Evo nešto od danas
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 9:50 am
Bravo prijatelju za svaku pohvalu.....
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 22, 2011 9:53 am
Nek se vidi ko je ozbiljan uzgajivac.
Bravo Vuče
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet lip 23, 2011 12:23 am
straj me je sad iti slikavat i stavljat mlade mislit će svit da mi ih je "kokoš" izlegla ili "vrana" iz gnjizda izdavila
GRANDE
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet lip 23, 2011 3:15 am
KOCIN uzgoj grdelina....(GLATKI)
Foto:Bariton
Foto: Bariton
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva ned lip 26, 2011 7:32 am
Danas ovi prvašici izletili iz gnjizda,tako da ima vrimena za još jednu kovadu ,
živi su ,zdravi i bucmasti.
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 28, 2011 7:49 am
Evo jedne predrasude (mislim da je spominja Damian),a radi se o parenju.
Prije par godina sam to primjetija kod Jogija,kad je jednog grdelina,koji je
varira u zijadi,ali je zna divota zapivat,stavija parit.Nakon parenja taj grdelin
je u malu cibu piva savršeno,ustvari piva je bolje nego ikad(govorim o zijadi).
Ove godine je se intezivno bavim parenjem,i to ne škartovima,nego najboljim
grdelinima koje imam.
I što se dogodilo?
Sritan sam ka malo dite,jer grdelini koji su sa ženkama,pivaju neusporedivo
bolje nego prošlu godinu (svi su druga godina).Kad kažem bolje,mislim na
broj batuda,mekocu pivanja,i najvažnije izvedbu i dužinu zijade.Dobili su
mirnocu i stabilnost.Pre zadovoljan sam ,jer osim vlastitih mladaca,dobio sam
i na kvaliteti pisme.
Još prije par miseci ovo je za mene bila "nemoguca misija"
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 28, 2011 8:01 am
svaki cigo svoga konja hvali
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 28, 2011 8:18 am
He,he,he,he,
cigo ?????
ajde neka.
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva uto lip 28, 2011 8:20 am
Evo i kod mene prvo jaje jutros je zenka snjela Koce svaka ti cast mislim da je dosta bitno imati u pravo vrijeme svoje mlade ps. Jeste li stvarno culi kod Dome da cibas naglasava ziju ?
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 29, 2011 9:57 am
u lorda 3 kovada ..više informacija i nesmin govorit da me nebi kogo izrešeta
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 29, 2011 7:01 pm
lord189 je napisao/la:
Lorde mi ti to nista ne priznajemo dok ne cujemo ucitelja jer ovo je uzgoj zbog pjeva
Lorde pusti taj video da cujemo pa makar sa dugim cjevima dolazili u tvoj kvart da traze duge zije
ps.Kada ova moja Doli Basta misli lec u gnjezdo evo 3 jaje snjela a neznam ko je tanburo obojica joj se svidjaju i stari i mladi
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva sri lip 29, 2011 8:44 pm
Balta ništa na internet iz njegove kuće neide sam je reka hahaha
lord189
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet lip 30, 2011 12:46 am
Tic_Bal. je napisao/la:
lord189 je napisao/la:
Lorde mi ti to nista ne priznajemo dok ne cujemo ucitelja jer ovo je uzgoj zbog pjeva
Lorde pusti taj video da cujemo pa makar sa dugim cjevima dolazili u tvoj kvart da traze duge zije
ps.Kada ova moja Doli Basta misli lec u gnjezdo evo 3 jaje snjela a neznam ko je tanburo obojica joj se svidjaju i stari i mladi
balta moj dođite vrtal je velik ima stol pit ćemo kavu ,ako bog da i marendat slušat ćemo i uživat al na ovi "intermnet" ništa neće osim možda koje slike iz želande
Gost Gost
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet lip 30, 2011 12:49 am
lord189 je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:
lord189 je napisao/la:
balta moj dođite vrtal je velik ima stol pit ćemo kavu ,ako bog da i marendat slušat ćemo i uživat al na ovi "intermnet" ništa neće osim možda koje slike iz želande
Slike društva iz 10.-oga miseca
lord189
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet lip 30, 2011 12:57 am
markoxp je napisao/la:
lord189 je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:
lord189 je napisao/la:
Slike društva iz 10.-oga miseca
sa konjskoga i blaca
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva čet lip 30, 2011 4:33 am
bravo lorde sve pohvale za tri kovade koje ste uspjeli izvuci. evo kod mene jedna grdelinuša tek sada kupi materijal i nosi u gnjezdo valjda ce i kod mene biti uspjeha.pozdrav.
lord189
Naslov: Re: Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva pet srp 01, 2011 7:20 am
ma to je samo s jednin paron arboretu iman ja još jedan par sad očekujen drugu kovadu pravo rečeno sutra
ma ovo je lagano uparit grdeline zajebancij a za mene je to lako zašto..?? zato sta mi je to gušt i nema neke velike mudrolija samo triba volit i znat ćeš šta triba učinit